Renée van Garderen

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

104.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Zeven jaar geleden zat ik nog volop in de behandelingen voor borstkanker en durfde ik niet vooruit te kijken. Geen idee of ik het zou overleven. Nooit gedacht dat ik aan Alpe d'HuZes 2023 mee zou kunnen doen. Dat heb ik te danken aan de voor mijn soort kanker op maat gesneden behandelingen. En dat weer dankzij onderzoek in de jaren daarvoor. Ik ben eeuwig dankbaar. 

Ik doe in 2024 ook weer mee. Mijn gedachten gaan, nu ik dit schrijf en telkens als ik aan Alpe d'HuZes denk, speciaal uit naar Anja, onze vrolijke, onbaatzuchtige, praatgrage, maar vooral zeer toegewijde teamcaptain tijdens Alpe d'HuZes 2023. Zij heeft de rotziekte niet mogen overleven. Ik neem haar op donderdag 6 juni 2024 in mijn hart mee de Alpe op. 

Mijn grote doel voor Alpe d'HuZes 2024 is uiteraard om samen met mijn teamgenoten weer zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker, zodat meer mensen kunnen overleven. En daar is onderzoek hard voor nodig, want veel te veel mensen redden het niet. Mijn streefbedrag is vooralsnog € 2500, maar ik hoop echt dat ik in de loop van het jaar het streefbedrag al kan verhogen.

Steun je mij  door een bedrag naar keuze te doneren?

NB Het is mogelijk door middel van doneren het bedrijfs-, verenigings- of stichtingslogo op het shirt van alle teamleden te laten plaatsen en tevens op de teampagina. Op de shirts is er plaats voor 16 logo's, vol = vol. Een blog op de teampagina over het bedrijf, de stichting of vereniging is eventueel ook een mogelijkheid. Neem contact op als je meer wilt weten.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

16 oktober 2023 - de start!

De inschrijving voor AD6 2024 is helemaal rond! Vanaf vandaag begint ook de fysieke voorbereiding. Want dat is wel nodig. 

De eerste klimroute op Zwift gedaan: Climbers Gambit. Binnen dus want ik houd niet van regen, wind en kou. Het viel me niet mee. Het was best wel afzien, in totaal 721 hoogtemeters. Ik snap eigenlijk niet hoe ik het vorige keer heb gefixt, zeker de 2e klim niet. Het motto "opgeven is geen optie" heeft me er kennelijk doorheen gesleept.

De eerste donatie is ook al binnen. Helemaal super! Nu nog opnieuw de schroom overwinnen om actief om donaties te gaan vragen :-) Maar ook hiervoor geldt: opgeven is geen optie!

Thank you to my supporters

26

Bram Van Garderen
17 October 2023

26

Anonymous
17 October 2023

Zet ‘m op, Renée!

26

Anonymous
16 October 2023

aanmoediging van een van je grootste fans. je bent een topper

26

Renée Garderen
13 October 2023

My Activity: Fietsen