Renée van Garderen

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

2470.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Zes jaar geleden zat ik nog midden in de behandelingen en durfde ik niet te hopen dat ik nu zou kunnen zeggen: ik doe mee aan Alpe d’HuZes! Onderzoek naar genezing van kanker heeft mij  geholpen en dat gun ik anderen ook.  Wil  jij mij steunen zodat nog meer mensen in de toekomst kanker kunnen overleven?


🔽 Scroll voor updates 🔽


WHY I WILL CLIMB ALPE D'HUEZ BY BIKE ON JUNE 1 2023

Six years ago I was being treated for cancer and I did not dare to hope that I can now say: I am participating in Alpe d'HuZes, a unique sporting event (climbing the Alpe by bike) that raises money for cancer research and improved quality of life of people with cancer. Research into a cure for cancer has helped me survive. Do you want to support me in my effort so even more people can survive cancer in the future?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Voor Hanneke

Zondag 15 januari 2023 

Ik ben onder de indruk van de donaties die ik nu al heb ontvangen. Vrienden, familie, vrienden en collega's van familie, collega's en niet te vergeten Bureau C&C en Arbeidsdeskundigen in Bedrijf, die mij mij met forse bedragen hebben gesteund. We zullen met liefde hun logo op ons shirt dragen.

Ik fiets dus  de eerste keer voor mensen die kanker hebben of hebben gehad, de tweede keer voor mensen na kanker willen re-integreren in hun werk.

Met zoveel steun en duwtjes in de rug moet ik wel een derde keer! En ik vind het ook leuk hoor :-) 

En er is nog een reden voor die derde keer, namelijk mijn zus Hanneke. Ze is afgelopen dinsdag geopereerd aan keelkanker. Haar staat een zware herstelperiode te wachten. Ze is zo moedig! Ik ga het voor haar proberen, die derde keer.

Hou je haaks lieve zus dan zal ik ondertussen extra hard trainen!

Twee uitdagingen, twee beklimmingen

Dinsdag 25 oktober 2022

Ik ga  dus de Alpe te beklimmen, de beklimming die symbool staat voor het zware uitdagende traject dat kankerpatiënten doormaken en waarbij opgeven geen optie is.

Ik neem me voor dit 2x te doen, waarbij de tweede keer staat voor de vaak moeilijke weg die kankerpatiënten na de behandelingen moeten afleggen om weer terug te komen op het werk. De blijdschap en dankbaarheid  is (en blijft) natuurlijk enorm: het leven kan weer normaal gaan worden. In  de praktijk blijkt de weg terug echter niet altijd  dat lekkere geasfalteerde fietspad, waar je met wat training steeds sneller overheen kan fietsen. Integendeel, het is niet zelden een hobbelige weg omhoog, met klimmetjes én dalen, waarbij het moeilijk is uit een dal(letje) opnieuw omhoog te klimmen. Het is mijn beroep (en persoonlijke missie) mensen daarbij te ondersteunen waar ik kan. Ik doe dit onder andere voor Bureau C&C, een gespecialiseerd bureau, waar ik mensen met kanker of een andere ingrijpende ziekte help bij hun re-integratie. Maar ook vrijwillig o.a. op kanker.nl in de gespreksgroep over kanker en werk. Mijn tweede beklimming is gewijd aan alle mensen die zo hun best doen weer volop in hun werk (en het leven) terug te komen. Ik zal aan ze denken, tijdens mijn eigen gezwoeg.

En net als in het echte leven: ik kan die tweede klim alleen doen als mijn gezondheid het op dat moment toelaat om überhaupt aan de uitdaging te beginnen.

Thank you to my supporters

66

Bram Van Garderen

Doorzetten!

66

Anonymous

Heel veel succes

26

Jacqueline Wagter

Beste Renée, ik heb bewondering voor je dat je deze klim gaat doen en wil je graag ondersteunen, heel veel succes.

50

Irene Jacobs

Klasse!!! Zo trots op je!

30

R.s. Visser

500

Bureau C&c

Heel veel succes met de voorbereidingen en opgeven is geen optie hè ;-) Geniet ervan!

15

Anonymous

Via Facebook zag ik je bericht, wens je succes maar ook veel plezier met alle voorbereidingen!

26

Anonymous

Succes!!! 💪

25

Diana Wielkens

Dag Renée, Zéér verheugd te lezen dat het goed met u gaat. Ik vind u een topper dat u méé doet met de Alpe d' Huzes. Daarom doe ik hierbij een bijdrage. Succes! Vriendelijke groet, Diana Wielkens

1,000

Arbeidsdeskundigen In Bedrijf

Succes met deze actie toppers

26

Anonymous

17

Iris M

Go, go, go, Renée!

30

Peter En Tineke Visser

Succes.

50

Anonymous

Wauw Renée, wat mooi dat je dit gaat doen! Het zou toch mooi zijn wanneer hiermee weer hele hoop mensen geholpen kunnen worden Veel succes. Groetjes Petra

500

Marina Fransen

Renée ook namens mijzelf wil ik je heel veel succes wensen. Je kunt dit!!!

23

Anonymous

10

Sabine Wernars

Beste Reneé, wens je heel veel succes bij jouw mooie missie. Je staat altijd klaar voor leden van onze facebookgroep die vragen hebben rondom Kanker en werk. Minste wat ik kan doen is zelf een kleine bijdrage leveren aan jout donatiebedrag.

10

L. Polak

Succes Renée.!

My Activity: Fietsen