René van Stoltz

Alpe d'HuZus 2020

Alpe d'HuZes, waarom niet ?

Al 8 jaar ben ik actief voor de Alpe d'HuZes en steeds werd me gevraagd hoe vaak ik de berg opgegaan ben .... nou heel vaak maar nooit op de fiets en nee, ook niet lopend. Als vrijwilliger van team Verbindingen van de Alpe d'HuZes was ik druk met de Veiligheid op de berg tijdens de twee dagen.

Vorig jaar was het voor mij dan toch zover. Heel vroeg in de morgen om 02:00 uur waren we op weg naar de meldkamer boven op de berg, een stop in bocht 7 waar we allemaal ons privé moment hadden. Het deed ons goed en toen kwam wel het besluit om dan op vrijdag na de Zus en Zes omhoog te lopen. Samen met wat teamleden zijn we omhoog gelopen en tijdens de loop kwam het besef ... dit moet ik ook een keer fietsend gedaan hebben. Lopend op de berg merk je hoe zwaar het soms kan zijn en veel steun kunt hebben aan anderen die je weer even opbeuren.

1x gaat het worden op woensdag tijdens de Alpe d'HuZus want ja ... de dag erna zit ik gewoon weer als vrijwilliger in de meldkamer. 

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Lekker hoor

Wat lief dat er al zoveel mensen een donatie doen, allemaal voor dat grote goede doel. Samen moeten we toch een manier vinden om kanker het hoofd te kunnen bieden. Ik geloof er in dat we ooit een oplossing gaan krijgen waarbij we er niet meer aan dood hoeven te gaan.

Deze gedachte geeft mij elk jaar weer de boost om me in te zetten om dit evenement mede mogelijk te maken. Samen met zoveel andere vaste vrijwilligers en mensen die spontaan hun hulp aanbieden. 

De voorbereidingen zijn er maar ik moet zeggen dat die nu nog voornamelijk bij team Verbindingen liggen, mijn eigen training voor de beklimming komt ook ...... maar nu even niet, het regent haha

Thank you to my Sponsors

10

Elsbeth Bokma

Succes René! Groetjes Elsbeth & Jouke

56

Jerry Van Stoltz

Zet hem op ouwe!

56

Emilio

Succes poepie, ga jij fixen💪

26

Anonymous

20

Marleen

Na zoveel jaren ‘logistiek’ nu zelf ‘aan de bak’. Succes met trainen en go for it!

26

Martine De Bruijn

50

Ron Lemmens

Zien je op de Top 😉

50

Pieter e Jeannette van Lierop

Lief, betrokken en gedisciplineerd broertje van ons, Geweldig dat je je zo inzet voor dit evenement. Nu even due berg op fietsen! Paar keer mag ook hoor! Bij ons in de omgeving geen alpen om te trainen maar wel leuke heuvels😘. Succes en geniet! Liefs, Pieter e Jeannette

Show more