Richard Steffers

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

Ik sta op tegen kanker. Steunen jullie mij?

Het is onacceptabel dat er elke dag nog steeds iemands geliefde, vader, moeder, broer, zus, vriend komen te overlijden aan deze vreselijke ziekte. Er is al heel veel bereikt in de strijd tegen kanker maar we zijn er nog niet. Wij gaan door! Je kunt met mij mee strijden door te doneren. Elke euro telt!

My Updates

De kop is eraf!

Vandaag, vrijdag 9 november, is mijn officiele aanmelding een feit. Als lid van team Rotterdam Fund Racers ga ik voor de 3e keer het AD6 avontuur aan. Echt bizar veel zin in en ik krijg  enorm veel energie om dit samen met mijn teamgenoten weer tot een succes te maken.

Het is raar om bij een ziekte waar zoveel pijn en verdriet bij komt kijken het woord "succes"te gebruiken. Het is in de basis een vreselijke klote ziekte. Punt. Maar wat mij altijd opvalt is levenlust van degene in mijn nabije omgeving die dit overkomt echt enorm is. En deze levenslust zetten ze om in vechtlust. Vechten tegen wat misschien wel de bierkaai is. Vechten tegen het soms onvermijdbare. Vechten tegen iets wat er misschien niet is. Maar toch , ondanks alles, altijd blijven vechten.

De komende maanden gaan in het teken staan van trainen, sponsoren werven, fund raising acties opzetten. Want in vergelijking met 10 jaar geleden is er al zoveel meer mogelijk om de strijd tegen kanker te winnen. Maar dat gebeurt niet zomaar. Daar is geld voor nodig. Veel geld. Geld voor onderzoek om uiteindelijk van kanker een chronische ziekte te maken en zelfs te genezen.

Voor dat doel gaan wij als team afzien, keihard werken, trainen en alles wat we hebben inzetten om geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Dat is wat wij doen. Dat is waar wij goed in zijn. Dat is waar wij ons steentje kunnen bijdragen.

Wij doen dit voor iedereen die deze strijd nu voert, voor hun geliefdes, hun familieleden, hun vrienden en iedereen die deze strijders dierbaar zijn.

Alpe d'HuZes 2019, de kop is eraf. Wij zijn begonnen!!

Thank you to my Sponsors

25

Cees Vliet

We staan achter je.

26

Ali Bouhannouche

Succes Ries!

15

Elly en Frans

Je bent een Topper

21

Mieke Roon-boog

Topper!!!

15

Kees Huisman

Heel veel succes Kees en janny

25

Sander, Denise, Maud en Joep den Hertog

Wat geweldig dat je dit weer doet. Heel veel succes! Je bent een topper! X

15

E. Ten Hag

Alle beetjes helpen! Succes chef!

56

Judith Bochardt

Heel veel succes!

250

Brouwers & Brouwers Administraties en Belastingadviseurs

Succes Ries, diep respect!

21

Ron Budding

100

Robert Rodrigo

20

Matthijs & Barbara Van Deventer

Zet hem op Ries. Diep respect!!!

250

3Dmakelaars

Succes Richard, laat jouw benen spreken! Namens het team van 3Dmakelaars

56

Renske Verbeek

Zooo stoer en sterk, gaaf dat jullie dit doen. Inspireert ook anderen weer, top!

50

Anonymous

Jouw drive...energie...positiviteit... en liefde voor alles en iedereen is bewonderingswaardig. Daar heb ik heel veel respect voor. Geniet van deze mooie, bijzondere en ook loodzware tocht... Ik wens je ongelooflijk veel succes!!! X

300

De Witte Garantiemakelaars

Zet 'm op Richard, succes namens Team De Witte

21

Corine Monster

Succes Richard. Hopelijk haal je je streefbedrag!

56

Kim Antonissen

Zet hem weer op kanjer!

Show more