Rik Sterken

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

1,036
kms

My target 0kms

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Hoop Vrees Uitstel

 

 

UITSTEL

Helaas is dit evenement voor dit jaar geannuleerd, deze pagina blijft actief tot en met volgend jaar. Het evenement zal plaatsvinden op 3 juni 2021 dan zal ik zeker mee gaan doen, mits onze gezondheid het toe laat. Dit betekend ook dat uw donatie blijft staan tot 2021, en hopelijk komen er nog vele donaties bij. Ik ben erg blij met de mooie donaties die ik tot nu toe heb mogen ontvangen mijn dank daarvoor. En zal dan ook komend jaar blijven trainen. #opgevenisgeenoptie.

HUIDIGE SITUATIE

Mijn vorige update was eind december toen Pim volop in de bestralingen voor zijn bil zat. Deze bestralingen heeft hij goed doorstaan alleen de weken er na heeft hij toch wel wat last van de bil gehad, met name brandplekken wat problemen gaf bij de ontlasting, en in de nachten veel pijn soms werden we er moedeloos/machteloos van. In februari is pim 10 keer bestraald geweest voor zijn longen dit vond plaats in Utrecht dagelijks die kant op en onder algehele narcose, hier heeft hij gelukkig geen last van ondervonden. En Pim deed nooit moeilijk elke dag nuchter blijven hij leek het te begrijpen, best gezellig de ritjes daar naar toe. Inmiddels zijn alle grote behandelingen geweest en krijgt hij dagelijks thuis chemo, en 2x in de 4 weken in het ziekenhuis, week 1 in Utrecht (prinses maxima centrum) week 2 in Zwolle (isala) een jaar lang zal dit zo door gaan dit gaat aardig goed, zijn bloedwaardes zijn over het algemeen goed dit is natuurlijk belangrijk helemaal in deze tijden (corona) Pim mag dan ook gewoon de dingen doen die andere kinderen ook mogen, uiteraard houden wij hem wel extra in de gaten. Medio juni zal er een alleszeggende scan plaatsvinden als het littekenweefsel in zowel bil als longen weg zijn. Hopelijk kunnen we dan even opgelucht ademhalen maar tegelijkertijd ook beseffen dat hij het li-fraumeni syndroom heeft waardoor de kans op een kanker altijd extra groot is.

 

SYNDROOM

In december heb ik ook geschreven over het li-fraumeni syndroom een erfelijke aandoeding waardoor de kans groter is om kanker te ontwikkelen. Mijn vrouw heet dit syndroom dus ook, zij is inmiddels onderzocht in Amsterdam ze heeft een zogenaamde total body scan gehad en tevens zijn er 2 bultjes weggesneden (voor de zekerheid dachten wij) er is gebeleken dat in 1 van de bultjes toch wat te zien is dat op kanker lijkt, dit betekend dat zij deze week geopereerd gaat worden in Amsterdam en dan zal er een groter oppervlak weggesneden gaan worden. Ze heeft 2 broers die ook getest zijn op dit syndroom broer 2 heeft het niet en broer 1 wel, dus ook hij is in Amsterdam geweest voor een scan (de uitslag nog niet bekend), ook zijn beide kinderen hebben dit syndroom zij zullen onderzocht gaan worden in Utrecht.    

HOE HOUDEN JULLIE HET VOL?

Een vraag die veel gesteld word: Hoe houden jullie het vol? We houden het eigenlijk prima vol zo lang we de gewone dingen maar kunnen blijven doen (werken fietsen wandelen). Natuurlijk zijn er moment dat het wat minder gaat met veel piekeren en stress maar er is in ons leven afleiding genoeg met 3 kinderen. Nogmaals hierbij helpt het ook dat we flexibele werkgevers en een flexibele opvang hebben en familie vrienden en buren die altijd voor ons klaar staan. In deze periode van corona worden we uiteraard net als ieder ander wel wat beperkt, maar ook nu zijn er nog genoeg dingen die afleiding geven.

   

De Situatie

Beste lezer,

 

Enige tijd heb ik niks meer aan mijn pagina gedaan dit heeft alles te maken met de situatie waarin we verkeren. Doormiddel van dit bericht zal ik proberen duidelijk te maken hoe het er nu uitziet, en wat mijn grootste drijfveren zijn om deel te nemen aan dit evenement.

Enkele jaren geleden is mijn schoonmoeder overleden aan deze vreselijke ziekte, jaren heb ik geroepen dat ik mee zal doen voor dit goede doel, echter wist ik altijd wel wat te bedenken waardoor ik geen deel zou kunnen nemen en kwam het er niet van. Tot begin juni dit jaar (2019) werd bij onze zoon Pim van 3 kanker werd geconstateerd, ik heb ook geen moment getwijfeld en mij zodra het kon ingeschreven.

Begin juni werd bij onze zoon Pim (3) kanker geconstateerd , hij heeft dan een rhabdomysarcoom in zijn bil van 6x3 cm iets waar we bij toeval achter kwamen, klachten heeft hij nooit gehad, helaas bleek na enkele weken dat er ook uitzaaiingen in de longen te zien waren. Dan kom je in een situatie waar je niet in terecht wil komen . Wij kwamen in een cyclus van chemo’s in eerste instantie een cyclus van 12 weken, 4 grote chemo’s inclusief opname en 8 kleintjes dit betrof een dag opname. Hier kwam veel bij kijken misselijkheid, bloedtransfusie, koorts, vermoeidheid en uiterlijke zichtbaarheid van deze ziekte (kaal worden). In deze periode hebben we ons redelijk goed staande weten te houden, we hebben ook nog 2 andere kinderen Bram (6) en Fien (1) voor hen is onze grootste zorg alles zo normaal mogelijk te laten verlopen dit werd/word ons mogelijke gemaakt door ouders, familie ,buren, vrienden, goede/flexibele kinderopvang en zeer begripvolle werkgevers.

Na deze periode volgde weer een spannend moment, slaat de chemo aan? Ja dus, het slaat aan de tumor in de bil was van vorm veranderd en in de longen was ook duidelijk te zien dat er kleine deeltjes nog kleiner worden en sommige deeltjes niet meer zichtbaar zijn. Dan volgen er nog een paar chemo’s en zal er een operatie gaan plaatsvinden om de tumor uit de bil te verwijderen.

De operatie is goed verlopen en de chirurg is erg tevreden, Pim laat zich van zijn beste kant zien en is vooral vrolijk ook tijdens de opname hebben we geen wanklank van hem gehoord, daarbij moet gezegd worden dat het Maxima centrum in Utrecht een erg fijne plek is om te zijn (als je in deze situatie zit) alles is daar gericht op kinderen met kanker en er is van alles te doen. Bij Pim werd ook bloed afgenomen door een klinisch geneticus, de uitslag zal dan even op zich laten wachten, maar wij zijn hoopvol.   Uit de scan blijkt dat dat de tumor zoals verwacht helemaal is verwijderd maar er word nog wat getwijfeld over een paar randjes vlakbij de darm dit betekend bestralen.

Helaas krijgen we na een paar dagen een telefoontje van de klinisch geneticus met de mededeling dat Pim het zogenaamde Li-Fraumeni syndroom heeft dit betreft een zeldzame erfelijke aandoening (https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/181113-li-fraumeni-syndroom-ziekte-met-verhoogd-risico-op-kanker.html) waar er een fout is opgetreden in een gen (die de kans op kanker aanzienlijk vergroot), dit betekende ook dat wij (beide ouders en Bram en Fien) bloed en of speeksel moesten afgeven om te kijken of het nog meer in de familie speelt. De uitslag hiervan volgt weer 2 weken later.

Na 2 stressvolle weken is de uitslag bekent en blijkt dat ook mijn vrouw dit syndroom heeft, gelukkige de beide andere kinderen niet. Het betekend ook dat Pim elders bestraald moet gaan worden, dit zal plaatsvinden in het UMCG in Groningen in het zogenaamde protonencentrum (een manier van bestralen waarbij er zo min mogelijk gezonde cellen geraakt gaan worden). Ook betekend dit dat beide broers van mijn vrouw ook bloed moeten afstaan om te kijken of zij dit ook bij zich dragen. (nog geen uitslag bekend)

Op dit moment rijden we dagelijks met Pim naar Groningen voor zijn bestralingen dit gebeurt onder algehele narcose, mijn vrouw word inmiddels onderzocht in Amsterdam ook zij zal eerdaags door een MRI moeten. De chemo’s van Pim vinden nu plaats in Groningen.

 

We zijn ver om deze ziekte te bestrijden maar de berg is nog hoog , hopelijk zijn er gauw de (financiële) middelen voor nog meer en beter onderzoek!!!!!!!!!!!

Word vervolgd .

Rollercoaster

Met eigen ogen steeds weer moeten ervaren hoe belangrijk het is dat er onderzoek word gedaan naar deze vreselijke ziekte, waarbij kwaliteit van leven zeker niet vergeten word! Wat een rollercoaster

Thank you to my Sponsors

15

Anonymous

Sterkte en beterschap gewenst . Heel veel succes met de actie💪

100

Gebo Tours

Rik, heel veel succes!

26

Larissa Van Efferen

Zet hem op Rik, je kan het!

42

Beata

Heel veel sterkte en kracht!!!

10

Ab Kerry Goeree

Allemaal heel veel sterkte

26

Wim Ganzeboer

Veel succes. Pim zal trots zijn. Wim, Corinne , Myrthe en Kay

26

Jory en Willeke

Heel veel succes!!!

5

Janine Borger

26

Steven van der Veen

Succes Rik👍

20

Arne&Ellen van de Hoek

Succes, zet ‘m op, hou je taai, jij (jullie) kunt (kunnen) dit! We denken aan jullie!

60

Lilibeth Serrano

Lieve Rick, Veel succes en sterkte. Een vader doet alles voor z’n kinderen. Liefs, Lillibeth

56

Anonymous

50

Wietze & Ilse

Toitoitoi, veel succes allemaal!

30

Anonymous

10

Jenneke

Sterkte en succes.

10

Anonymous

26

sandra marsman

sterkte en veel succes met de fietstocht groetjes Sandra en Gerard

20

Marcel/Marlinda Dijk

Heel veel succes en sterkte toegewenst.

106

Denny Van der Kolk

Rik wat erg dit te horen dat had ik ff niet meegekregen hopelijk verslaat hij deze ziekte

10

Grietje Barkhuis

10

Anonymous

20

rudgerjan charissa en kids

heel veel succes en wat zal hij trots op je zijn, en velen met hem.....

5

Agnes Bakker

Zo knap! Heel veel sterkte en succes.

10

Natasja Zoer

Heel heftig dit wens jullie alle succes toe!

50

Jeen Bos

26

Arijan en Agnes Brinkman

Wat een moedig initiatief en heel veel succes!

26

Alexander en Karlien Klein

Zet um op he!

10

Anonymous

106

Autobedrijf Zieleman

206

Alfred Kleis

Zet hem op Rik! Heel veel succes!

26

William Kragt

10

Mike Winters

106

Familie Kragt

Super dat jij je hiervoor inzet. We dragen graag ons steentje bij, zéker voor onze kleine superheld Pim.

10

Rianne Beltman

Succes!!

10

Gerrie Marsman- Bonenkamp

Rik en Leonie Heel veel sterkte gewenst Van Tante Gerrie

10

Simone Gelderman

15

Fam Boertjes

25

Gerjan, Wendi, Elin & Stan Kappert

Veel succes!

26

Eef en Anita Ter Heide

Succes Rik!! Zet um op!!

10

Chiel de Weerd

Heel veel succes rik, jaap en iedereen die mee gaat de berg op!

10

Steven Massier

Succes Rik, zet hem op!

25

Harry & Ria Klein

Veel succes en sterkte met alles.

26

Anonymous

26

Jan Schipper

Rik Zet hem op .Je kan het ,en weet waar je het voor doet.Ik wens je heel veel kracht en sterkte toe.En we leven met je mee .

25

bernadet Veerman

56

Edwin Grooteboer

Heel veel succes, Rik.

20

Jordy Meijer

26

Gerinda Wink en Gerjan van Voorst

Zet m op!!

25

Ina Schiphorst

Heel veel succes !!!!!

1.000

Aluvo Nieuwleusen BV

Succes en veel sterkte gewenst

15

Anonymous

1.090

PROEFLOKAAL ZUID (feestdagenactie)

25

Janny en Hans Wink

Heel veel succes, Rik!!!

10

Helinda

Heel veel succes!

10

Dinand Van Tolij

Heel veel succes!!

56

Anonymous

30

Fam Vonder

15

Arieke Gringhuis

Succes!!

26

Martijn Scholten

Sterkte! Groeten, Martijn Scholten

10

Anonymous

10

Jeroen & Annely

Heel veel succes Rik! Sterkte met elkaar! ♡

10

W Van der Steen

50

Anonymous

20

Roy en Joke Willems

25

JAN en Rita Oosterveen

Hallo Rik , Heel veel succes namens ons en hoop dat we toch iets kunnen bijdragen aan dit goede doel.

25

Dennis en Kelly

Succes Rik!

26

Jurjen Been

Zet hem op Rik!

5

Maron Smit

Sterkte allen en succes op de alpe d'huzes

500

KDV WINKIES Wink

Zet m op Rik!

26

Jeroen De Bruin

15

Michel En Roos

Succes Rik, knap van je!

10

Anonymous

10

Henk en Henny Huzen

26

Niek Sterken

Topper!

25

Gerben en Anita Westerman

Rik, we wensen je heel veel succes! En voor jullie allemaal sterkte gewenst.❤️

10

Anonymous

Gedoneerd., veel succes en Fijne Feestdagen. Mvg Rudy

10

Menno Volkerink

26

Wim Westenberg

Heel veel succes en sterkte 👍

10

Anonymous

Sterkte Rik (en familie) in deze heftige periode in jullie leven. Zet hem op!

10

Marielle Klomp

Veel sterkte en succes! 🍀

10

Joop en Janny

Succes Rik

20

Fam Groen

26

Gerjan Kok

Sterkte Rik en succes met deze uitdaging

30

Richard Boverhof & Nadine Schuurman

Succe6 Rik

26

Anonymous

Succes Rik!

100

Jan Troost

💪💪🚵‍♀️

25

Gerrit en Henna Kragt

Zet hem op Rik.

56

Bernie Kappert

Zet hem op

19

Marcel , Daphne, Isa & <3 Bil

Wat mooi dat je dit doet. Veel succes! 💪🏻

5

Tineke Weelink

Succes en veel sterkte

25

Aly Driessen

Rik, veel sterkte.

25

Gerko en Inge Klein

Rik, zet hem op!

10

Margreet Horstra

Suc6 !

15

Werner en Nelleke

Succes gaat je zeker lukken

15

Anonymous

Heel veel succes!!!! Sterkte met jullie zoontje

25

Gerwin en Natasja Vasse

Super Rik dat je hier aan mee doet💪🏻 Opgeven is zekers geen optie, grenzen verleggen wel!

25

Herma Brasjen

We denken aan jullie. Sterkte en succes.

26

Corné Bloemhof

20

Fam Jutten

Heel veel sterkte voor jullie.

20

Anonymous

U can do it

10

Anonymous

10

Ria Stegerman

Rik Ik wens je ongelooflijk veel succes, weet hoe steil en zwaar de grote berg is !!! Topper die je bent.

25

Mathijs en Ylona

26

Wim Pessink

Succes kerel. Van harte gegund

10

Vincent Piek

Zet m op!

25

Marjon Speelman

Heel veel succes!! En sterkte natuurlijk!

10

Leon Hagedooren

175

Cor Holsappel, Arjan Lindeboom, Rien Grotenhuis, Gerco Fokkert, Robbert Mansier, Tom Jansen, Bertus Lindeboom, Andries Lindeboom, Dennis van Oenen, St

Dag Rik en Leonie, Namens alle jongens (en aanhang) veel succes en sterkte toegewenst!

50

Evert Kuterman

Veur det jochie! En het maakt mij niet uit of je die berg bedwingt of niet. jullie zijn fijne mensen!

20

Richard Compagner

Hopelijk krijgen ze deze nare ziekte onder controle!

10

Anonymous

15

Lydia Dunnik

Heel veel succes!

25

Bertus Paarhuis

1.000

Carbidschietvereniging het Oosterveen

25

Alie en Freek van der Vegt

10

Ruth

Een aantal jaren geleden bij dit mooie en belangrijke evenement geweest, omdat mijn zwager mee deed. Zo indrukwekkend deze dagen.

30

Swen Meesters

26

Anonymous

Geef nooit op!

26

Cees Roeland

Succes!

26

Klaas Klein

Succes Rik!

26

Egwin Wever

Rik, Heel veel succes! TOPPER!! Groet, Egwin, Monique, Sepp en Mats

100

Anneke La Roi

Heel veel succes Rik! En sterkte voor jullie allemaal, voor Pim voorop!

10

Eline Van der Bent

20

Hanneke

Heel veel succes en sterkte.

56

Aleid Laarman

10

Bert en Anneke Van Lente

Heel veel sterkte

106

Michiel Smudde

🍀

10

Ferdy Stevens

Succes Rik!

5

Anonymous

10

Anonymous

56

Frank En Mandy

Succes zwager 😘💪🏻

10

Harmjan Vos

💪🏼

26

Anonymous

25

Danielle Oosterveen

Wat heftig zeg en wat knap van je dat je dit gaat doen! Zet hem op en heel veel succes..

100

Bertus, Peter, Bianca, Aline, Serdar, Guido en Daan Van wegresto de Lichtmis

26

Astrid Visscher

Succes en zet m op!

26

Roelof

Succes!

10

Ronny en Gonny De Bruin

15

Anonymous

25

Joop en Janneke Boonen

Sterkte Rik , Leonie en familie Succes bergopwaarts!

20

Marjolein Van Klaveren

20

H Krul

250

Daphne en Ronald, Kim en Andre, Jasmijn en Robbert, Laura, Jessica, Manon en Lennart, Marieke en Jurrian, Jonja en Herold

10

Anonymous

Heel veel succes.

15

Elice Backers

25

Robbert&Sandra Mansier

Heel veel succes Rik!

15

Riet Boerman

20

Michel en Danielle Vlierman

Zet hem op topper!!

20

Evert & Rieky Klein

Veel sterkte toegewenst en succes voor de Alpe d'Huzes

26

Kati Bosman

Héél veel sterkte in deze moeilijke situatie!

20

Hessel Vos

15

Anonymous

20

Mariska Hartman - Westerbeek

Kwam je oproep op facebook tegen! Natuurlijk willen wij ook ons steentje bijdragen! Zet hem op!

26

Hilma en Henri (Ganzeboer)

Volhouden ! succes.

10

Jordy Wink

Succes Rik! 👊🏼

10

Rémon Van der Kolk

Succes Rik!

25

Erna Dunnewind

Rik je kunt dit. Veel succes met het fietsen en veel sterkte samen de komende maanden.

25

Rende en Lammy de Haan

Veel succes

20

ESTHER MIJNHEER

Heel veel succes

26

Familie Witvos

26

Valentijn, Leonie en Seph Vogelzang

Omdat ook wij geloven in jouw missie! Zet hem op tijdens deze onvergetelijke, emotionele tocht!

10

Bram en Lina Klein

Suc6 Rik

26

Marcel, Marianne, Jillis en Hidde Brasjen

Rik! Geweldig dat je meedoet, zeker gezien jouw omstandigheden zal het speciaal worden. #forzaPim!

26

Arnoud Dunnink

Succes en veel sterkte!

20

Toos en Anton Roze

20

Klaas Schra

25

Roel en Anita Kooiker

Top Rik, voor jullie lieve Pim en zoveel anderen die met deze vreselijke ziekte te maken hebben. Heel veel succes! Wij denken aan jullie

56

Danny Ganzeboer

Heel veel succes en sterkte toe gewenst.Pim zal trots zijn !. Groet Danny,Ramona,Jesse,Duke,Jax

15

Jarno Heidi Janiek en sanne De Vries

Zet hem op!

10

Marja Hilbink

Heel veel succes Rik.

25

BZ en fam

Veel succes voor jou en het goede doel!

106

Jeroen Knotters Knotters

Succes Rik. Trainen komt vast goed. Uit eigen ervaring; super gaaf evenement om mee te mogen doen, voor een nog beter doel. Een dag om nooit te vergeten. Geniet als het zover is. Ik was onderste boven van de mensen langs de kant, maakt het klimmen ietsje makkelijker, want.... je komt er wel achter 😉 .Een paar keer die berg op klimmen is top. Opgeven is geen optie 👍👍

15

Bertus en gerrie Brasjen

Heel veel sterkte met al wat je gaat doen

26

Anonymous

Sterkte Rik

26

Liesbeth

Heeeeeeeeel veel succes en sterkte Rik!

20

Anonymous

20

Tjerk Schuurman

20

Robbert Jan, Annelien en kids Jansen

Heel veel sterkte en succes! 💪🏻

26

Berend Schra

Rik succes op de fiets maar vooral voor jullie zoon

15

Simon Smidt

Succes namens ons. Jij kan dit!!!!!!!!!

25

Tomas

Succes

25

Leon en Dirkje Goeree

Veel succes!

40

Arjan & Alyanne Grooteboer

Zet 'm op Rik! Voor Pim en al die andere kleine helden 💪

20

Sander & Sabine Bosker

Veel succes!

26

Alet Lenderink

Jeetje Rik, wat heftig... succes!!!!!

50

Anonymous

Hoi Rik, Wat mooi dat je dit kan doen voor Pim. Wat zal hij, als hij later groot is en beseft wat je gedaan hebt, trots op je zijn! Heel veel succes. Liefs Jeroen en Nadja

25

Ronny en Jose

Rik veel succes met je actie, maar bovenal beterschap voor je zoontje. Ronny en Jose

25

Klaas Van der Horst

Succes Rik

26

Bertus Goutbeek

Zet hem op topper

10

Karina Roze

20

Ria Kuiper en Frank Kuiper

Veel succes! Zet hem op, alles voor het goede doel!

20

Lennard Massier

10

Paul Brinkman

He Rik, succes en sterkte met alles. Zet hem op!! Groeten van ons allemaal.

15

Anonymous

Zet hem op!

20

Jelke en Sabine

Succes

15

Jolanda Volkerink

Super dat je mee gaat doen, veel succes!!!

26

Gerard en esther Evenboer

10

Bert Kleinlugtenbeld

Rik en Leonie Heel veel sterkte gewenst

50

Anonymous

Alle sterkte Rik en familie!!

106

F Hekman

25

Marloes Tanke

26

Rudan Schuurhuis

Heel veel respect en bewondering voor jou hoe je met alles omgaat, heel veel succes.

5

Anonymous

26

Emmy van den Berg Van den Berg

210

Anne Bakker

Super! 💪

26

Koert Bakker

Heel veel succes Rik. Ons petje af hoe jullie deze moeilijke tijd doorstaan.

50

Eric van der Sande

Heel veel sterkte en kracht voor jou en je gezin Rik!💪🏼

10

Ed Brinkman

Suc6 met deze sportieve uitdaging en veel sterkte de komende tijd samen.

26

Appie en Heidi Krale/ Bruggeman

We kennen jullie niet persoonlijk maar hebben via vrienden gehoord dat jullie zoontje is getroffen door deze vreselijke ziekte en de impact hievan. We wensen jullie veel sterkte! En ontzettend veel succes bij het beklimmen van de berg voor dit intens goede doel!

5

Anonymous

50

Chris en Alie Langejans

Rik wat een goed doel ga jij steunen.Jullie eigen kleine man die tegen deze vreselijke ziekte vecht. Wij denken heel veel aan jullie en wij zijn trots op je .Heel veel succes

20

Marieke vd Meer

26

Bea en Klaas Brasjen

Wij wensen je veel succes met wat je gaat doen en tevens wensen we jou en je mooie gezinnetje alle goeds toe, veel liefde en gezondheid , veel liefs Klaas en Bea.

5

Anonymous

Ga jij meedoen Rik? Wat tof dat je dit doet. Mega krachtig. Heel veel sterkte voor jullie en jullie manneke. Houd moed!

20

Koen Sterken

3

Anonymous

10

Simone Kiekebosch

Sterkte en succes!

25

Herry kin

Rik het gaat je lukken , respect👍🚴🚴💪💪

15

Mariel Luttenberg

Rik, Zet hem op. Je kunt het. Alles voor Pim en je gezin!

30

Frank kooiker

Succes Rik!

26

Gerco, Renate en kids

Succes Rik 💪🍀

15

Kevin de Bruijn

56

Marlies en Arend

Heel veel succes!!! Zet hem op.

10

Anita Lassche

10

Henri Kamerman

Goede aktie Rik. Succes ermee

10

Cor Kremer

Zet m op Rik!! 💪🏻

10

Joke Kleinlugtenbeld

Heel veel sterkte en succes !

10

Karin De Weert

Veel succes met de actie en voor Rik herstel van deze nare ziekte!! Heel veel sterkte met alles!

10

Jannettte Blik

Heel veel succes Rik

10

Alie Van Leussen

Heel veel succes en sterkte gewenst

26

Debora Dunnink

Jeetje Rik wat heftig! Ik wens jullie rond deze actie maar meer nog rondom de ziekte van jullie kind heel veel sterkte! Lieve groetjes

20

René Kok

56

Klaas Troost

Succes Rik, we hopen dat deze rollercoaster voor jullie een goed eind mag krijgen.

25

karin nijlant

Wat super dat je dit gaat doen. Succes!!! Gert, Karin, Marlon, Mark en Lukas

20

Joep Brasjen

50

Aaltje Dunnink

Succes!

50

Henk en Mariëlle Schra

Succes Rik!

20

Harry en Silvia

Zet hem op Rik!

10

Aniek Lenderink

Zet hem op!

10

Berrie Ter Bruggen

Hoi Rik, Wat ben je weer goed bezig👍 en inderdaad samen staan we sterk💪

26

Greetje Wink

Heel veel succes!

26

Anonymous

20

Elsbeth Lenderink

5

Anonymous

Zet hem op!!

20

Chieljan en Manon

Heel veel succes en sterkte!!

26

Sabine Huisman

Sterkte! En zet hem op!

26

Janneke Otten

Succes!!!

25

Bauke & Karla Vogelzang

Veel succes, Rik. En jullie veel sterkte toegewenst!

26

Joyce Besselsen

Succes! En natuurlijk sterkte voor jullie allemaal

30

Rianne Van Dijk

Lieve familie, Wat mooi dat je dit gaat doen! Wil je heel veel succes wensen met deze tocht! Maar ook heel veel sterkte en kracht voor jullie mooie zoon! We weten als geen ander hoe belangrijk dit geld is. Zet hem op! Groetjes fam. Van Dijk

10

Dienke Paarhuis

Denk aan jullie!

20

Rudger-jan Vogelzang

Heel veel succes 💪

10

Jan Hamers

Succes. Wij duimen!

10

Jolanda Nijboer

Zet hem op Rik!

26

Rolf en Fennie Bos

Veel succes! Topper

10

Anonymous

26

Ariën, Roos en Daan Langejans

Rik, heel veel succes met jullie strijd! Diep respect dat je hier aan mee doet.

10

Anonymous

Mooi dat je dit doet. Veel succes Rick💪👍

538

AH De Groot Nieuwleusen emballagebonnen

50

Johan Gerben Bakker

Hallo Rik. Succes in deze strijd en ik hoop dat je een mooi bedrag mag ophalen.

20

Thijs en Henny Ruinemans

Heel veel succes Rik 👍

26

wilco en riky

heel veel succes

56

Marcel Lint

Dag Rik, Zet 'm op komend jaar voor dit goede doel. Heel veel succes Marcel,Linda,Anouschka & Dominique

25

Familie Mijnheer Smitslaan

Heel veel succes!

5

Nathalie Buter

25

Alie Koopman

Succes!

20

jacqueline

🍀

51

Bianca Crediet

Heeel veeeel succes voor jullie!!!

20

D. Lammertsen

10

Andre Lier

Ik doe mee!! Succes en sterkte voor jullie zoon.

15

Karine Goos

Zet ‘m op Rik! Groetjes Cor en Karine

10

Alien Z

Ik kende dit nieuws niet en ik wil je graag steunen in deze strijd.

Show more