Robin Metselaar

Heeft deelgenomen in 3 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee als entertainer/presentator aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Ik doe ook mee, omdat ik heb gemerkt in de afgelopen drie jaar, dat de organisatie staat als een huis. Ik GELOOF in Alpe d'HuZes! Ik sta al drie jaar bij de start en op de finish al die kanjers toe te spreken en vol respect voor hen te applaudiseren. Ik doe dat in mijn inmiddels welbekende sterrenpak samen met Meintje, Tilly en John.  Voor een donatie van minimaal 10 euro schrijf ik een door jou opgegeven naam in een van de sterren van mijn pak. Uit respect voor de overleden dierbare(n).

Wil jij mij steunen?

Thank you to my Sponsors

25

Marion en Michel Bloemendal

voor papa Cees en mama Maddy Always and forever, dank je wel

21

Nico Hamerslag

Graag een sterretje voor Marian Wuister.

100

Robin Metselaar

Opbrengst Oogstfeest Zevenhuizen 2018.

10

Mischa Suithoff

30

Ans Hoedemaker

Lieve Robin, mogen ook mijn papa en mama weer in 1 sterretje genoemd worden? Jan en Ans... En heel graag een ander sterretje voor Tristan Hoedemaker, de zoon van mijn neef, die vorig jaar op 27-jarige leeftijd de strijd verloor... Dank je wel weer! Succes!! Groet, Hoed.

21

Ian MacLeod Cassels

21

Jolanda Erk

Voor mijn vader Leen en mijn moeder Nel.

25

Meintje Spijker

Voor de naam van mijn vader, Andre, op jouw mooie sterrenpak! Liefs meintje

21

Marieke Boekholt

Lieve Robin, Zo fijn dat jij je hier weer voor inzet! Mogen mijn papa en mama er weer op? Charlotta & Pieter Liefs, Marieke

Show more