Rob Krekelberg

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

Raised from 1st October 2020

0

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ad is mijn fietsmaat. In 2012 hebben we beide deelgenomen aan Alpe d'Zes. We gingen er toen voor. Beide vijf keer naar boven omdat we beide onze redenen hadden tegen kanker te fietsen. Ina had al een lijdensweg ondergaan en kort na 2012 werd Ad ziek: slokdarmkanker. Ad overleefde de ziekte en kon zo goed als het kan zijn leven weer oppakken. Rustig leefden Ad en Ina samen verder genietend van hun kinderen. Oktober vorig jaar overleed Ina. Hoe pak je dan je leven weer op met relatief jonge kinderen?

Ik nodigde Ad uit om mee te gaan naar de Rotterdamse zesdaagse. Hij ging daar gretig op in als echte fietsliefhebber. In de auto kwamen de gesprekken en gedurende de avond stelde ik Ad voor om weer deel te nemen aan dit evenement. Met fietsen sta je dicht bij jezelf en de koersweek kan helpen inspiratie op te doen, te verwerken en energie te vinden om door te gaan.

We streven om samen drie keer naar boven te gaan. Voor mij nadrukkelijk voor de mensen die kanker hebben overleefd en daar hun weg in moeten vinden. 

 

 

 

 

Select a Christmas decoration