Rob Steegers

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

2,416
kms

My target 1000kms

Raised until 1st October 2020

1532.00

Raised from 1st October 2020

1532.00

Thijm Kuiten

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

 

De laatste jaren hoor ik het steeds vaker om mij heen en komt het steeds dichterbij. Afgelopen jaar heb ik het helaas van dicht bij mee moeten maken hoe het is om om deze verschikkelijke ziekte te hebben en wat er allemaal op je af komt, alles behalve prettig en daarom voor mij reden genoeg om me zelf hiervoor in te zetten.

 

Vorige jaar januari is bij o.a. Thijm Kuiten, zoon van Dennis, de ziekte Kanker vastgesteld, een klein vrolijk manneke van toen nog maar 3 jaar oud die door een hel is gegaan afgelopen jaar en nog steeds overigens want we zijn er nog steeds niet. Wij gaan daarom met 9 vrienden waaronder Dennis samen deze strijd aan en proberen op deze manier ons steentje bij te dragen aan het onderzoek voor een blijvende oplossing.

 

Nogmaals dank, alle kleine beetjes helpen echt!

Rob

 

 

My Updates

Corona 2020

Even een korte update want wij zijn jullie zeker niet vergeten, jullie ons toch ook niet? 

Zoals iedereen wel weet heeft het Covid 19 virus ervoor gezorgd dat de Alpe d'HuZes 2020 niet door is gegaan maar achter de schermen wordt hard gewerkt door de organisatie om 2021 wel door te laten gaan. Hoe en wat precies is nog niet bekend en is uiteraard afhankelijk van de ontwikkelingen van het Covid 19 virus aankomende maanden tot juni 2021. 

Ondanks dat onze voorbereiding voor 2020 compleet in de soep is gelopen hebben we ons weer aangemeld voor de Alpe d'HuZes 2021 versie want uiteindelijk zullen we samen met Team Super Thijm die berg opklimmen. Zodra er meer duidelijk is horen jullie meer. 

Voor nu wens ik iedereen hele fijne feestdagen toe en een heel gezond en gelukkig 2021 en maak er samen, op afstand maar wel met elkaar, het beste van!

Trainen

De eerste paar trainingen zitten er op. Ik ben inmiddels tot de conclusie gekomen dat mijn zitvlees volledig foetsie is en dat samen met het ontbreken van een wielrenbroek met een zeem echt geen prettige combinatie is... binnenkort is de fiets klaar, deze moeten ze nakijken en op maat afstellen met dank aan Giant Eindhoven, en kunnen we samen naar buiten toe om daar wat kilometers te maken. Wordt vervolgd! 

Thank you to my Sponsors

150

Taat en Goof

Respect Rob, zet hem op!

26

Mark Buijs

Zet em op Rob voor het goede doel! Succes en ook veel plezier met de trainingen, maar met de ballen van staal moet dat wel goed komen 😉

150

Oppeppers

Zet hem op mannen, heel mooi initiatief!

206

Harrie Steegers

Geweldig dat je je voor dit doel inzet

110

Rob Steegers

Opgeven is geen optie badge Geert-Jan Tom Lee Teun Marcel Roel Bedankt!

26

Ton Boogaard van den

Succes met de klim Rob, mooi initiatief, en, letterlijk of figuurlijk, kun je wel een steuntje in de rug gebruiken! Voor elke zweetdruppel een euro( centje) , want het zal wat druppels gaan kosten! Toi Toi Toi

26

Tony en carolien

Go Go Go Rob!

100

Tante Jeanne

Succes Robbie👍 Tante Jeanne

150

Eric Steegers

150

Balkestein Sportd

25

Marian Schaminee

106

Ineke Van den Boogaard

Heel veel succes met dit mooie iniatief!!

75

Marielle Beerens

Lieve schat, we zijn nu al zooo trots op je! Al volop in de voorbereidingen om te zorgen dat jullie doel gehaald wordt. Over een paar maandjes dan echt die berg op, we weten zeker dat je het kunt! Kus van Fenna en mij ❤️

206

Jasper Lenting

Zet hem op Team Super Thijm!! Nu al trots op jullie!

26

Anonymous

Show more

Select a Christmas decoration