Roel Simons

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik mee doe Alpe d'HuZes?

Dagelijks krijgen mensen te horen dat ze kanker hebben...soms is het te genezen, soms is het ongeneeslijk, maar altijd is het een klap. Kanker is een zware ziekte waar iedereen direct of indirect mee te maken krijgt. Zo zijn mijn beide opa's overleden aan kanker, mijn schoonvader heb ik nooit gekend om hij al te vroeg is overleden aan deze ziekte en mijn schoonmoeder heeft een paar jaar geleden hard gevochten tegen alvleesklierkanker en het ternauwernood overleefd.

Door goed kwalitatief onderzoek zijn enkele kankersoorten tegenwoordig al vroeg te herkennen en tijdig te bestrijden. Dit geeft hoop...En meer onderzoek zal leiden tot meer hoop en meer genezing. En daarom is het zo belangrijk om hier geld voor in te zamelen. 

Afgelopen zomer zijn we bij toeval uitgekomen bij een camping onderaan de Alpe D'Huez. Deze vakantie heeft ons geïnspireerd om het idee dat al langer in ons achterhoofd speelde, werkelijkheid te laten worden. Namelijk meedoen aan de Alpe D'HuZes! 

Het gaat dan echt gebeuren nu....wij gaan ons steentje bijdragen en op 4 juni 2020 gaan Helma en ik onszelf helemaal uitputten om de berg zo vaak mogelijk op te fietsen. Een lichamelijke uitdaging, waarvan we niet weten in hoeverre het gaat lukken. Maar proberen gaan we het zeker! Opgeven is geen optie...

 

Thank you to my Sponsors

106

Anonymous

Train ervoor en veel succes.

5

Jeroen Timmer

Succes 👊

5

Anonymous

Show more