Rolf Ran

Heeft deelgenomen in 8 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

We , ik zijn/ben nog lang niet klaar. Wat is nu een weekje je inzetten voor het goede doel. Alle neuzen dezelfde kant op.....kanker een halt toeroepen. Teveel mensen zijn al gesloopt door deze ziekte en daarom schrijf ik me voor de 8ste keer in. Beter zal ik er niet van worden door weer te gaan worstelen met die berg maar ik hoop dat mensen die ziek zijn , kanker hebben, uiteindelijk wel beter kunnen worden. Help mij helpen en doneer.......

Thank you to my Sponsors

225

Workshop vogelvoederstuk

De workshop vogelvoederstuk maken was erg gezellig en leverde netto een mooi bedrag op

25

Wendy en Britt

Ook dit jaar weer héél veel sterkte en plezier gewenst bij jou avontuur voor al die anderen die hun energie veel te hard nodig hebben in hun strijd tegen kanker...

15

Johan en Saskia van Tuijl

Heel veel succes Rolf, zet m op! Geniet van die geweldige berg! Je bent een topper dat je je al zoveel jaren inzet voor dit enorm belangrijke doel, respect

100

Bed4you

Veel succes!

543

Pubquiz Proeflokaal den Dijk

Op zaterdag 19 jan. was de Pubquiz in en met medewerking van Proeflokaal den Dijk. Maar liefst 58 enthousiaste deelnemers zorgden voor een gezellige sfeer en deze mooie opbrengst voor het goede doel

205

Workshop stippen Genderen

Op vrijdag 17 mei stipten 14 dames er enthousiast op los. Dit leverde, behalve een gezellige avond en gave resultaten, ook dit mooie netto bedrag op.

15

Anonymous

Rolf en Peter, veel succes.

100

Mario en Jaantje Branderhorst

Go for it

100

Veenplant

616

Workshop tbv Alpe d'HuZes

Er waren weer 2 workshops Kerststuk maken. Op vrijdag 13 dec in Stompwijk en zaterdag in Veen. In totaal hebben 50 deelnemers een gezellige avond/middag gehad en gingen ze tevreden met hun eigen creatie naar huis. Dit mooie bedrag is de netto-opbrengst.

24

Scrapspul van Colien

Top dat je de berg weer gaat trotseren! Er zijn sinds de vorige editie weer wat kaarten verkocht, de helft van het bedrag is voor dit goede doel, de andere helft wordt gebruikt voor aanschaf van nieuwe materialen om nog meer kaarten te maken.

50

Red Bull Racing team

Met plezier deden we mee met de Pupquiz in den Dijk. Toen we hoorden dat je weer die berg op gaat fietsen, besloten we je te steunen met dit bedrag.

346

Workshop Paasbloemwerk

De workshop Paasbloemwerk maken was weer een groot succes. Dankzij enthousiaste deelnemers, gulle sponsors en 't Dorpshuis Veen bracht het dit mooie netto bedrag op.

26

Maayken de Beer

Rolf en Peter: veel succes!

996

Ben Hermeler

Succes met de voorbereiding Rolf. Wij gaan ervoor!

10

Ad en Jennie van Zon

Beste Rolf, We wensen jou veel succes bij het bekimmen van Alpe d'HuZes op de fiets. Zet em op, je kunt het! Groetjes, Ad en Jennie van Zon

255

Workshop porselein stippen

Op zaterdag 16 maart stipten 20 deelnemers er enthousiast op los. Dat leverde leuke resultaten op en weer een mooi bedrag voor dit goede doel.

85

Kaarten van Colien

Vandaag is dé dag, zet em op! Er zijn weer heel wat zelfgemaakte kaarten verkocht, het potje is omgekeerd en er zat een mooi bedrag in. De helft daarvan is voor dit goede doel, de andere helft wordt gebruikt voor aanschaf van nieuwe materialen om nog meer kaarten te maken.

16

Matthijs Blom

Succes Rolf! Ik heb heel wat km’s op Strava voorbij zien komen dus daar zal het niet aan liggen. Groet van je fietsende collega.

10

arjens vd nat

206

Peter

185

Ben Hermeler

Inkoop kerstkransworkshops retour van Prinsentuin

26

Anonymous

109

Workshop tbv Alpe d'HuZes

Een ingelaste kerstkransen-workshop bij Thebe Thuiszorg in Almkerk bracht het mooie bedrag van €217.50 op. De helft ging naar Ropateam de Buitenbeentjes, de andere helft is voor de Alpe d'HuZes....

15

Marjan Kppers

Respect Rolf, al zoveel jaar! Alvast heel veel succes met de beklimming en met het behalen van je doel.

26

T Ververis

Succes met de fiets klimpartij kanjer

19

Anonymous

Show more