Roy Seitz

Alpe d'HuZes 2022

My activity tracking

22
kms

My target 50 kms

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

354.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

2196

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

in 2019 werd ik door aantal collega's uitgedaagd om mee te gaan, ik heb dat met beide handen aangegeven, maar wel met de gedachte, we doen dit 1x nooit meer, de week voor de koersdag paar keer met de auto het parcours op, en elke keer werd de tegenzin groter, maar samen met mijn vrouw Chantal  heb ik het gedaan, en ging me beter af dan gedacht (fysiek dan), emotioneel wat het vanaf Zondag tm Thuiskomst een achtbaan van emotie's maar Zaterdag bij thuiskomst was de 1ste reactie volgend jaar gaan we weer. 
Dit jaar samen met onze 2 zoons  Robert en Justin, Danny Rob Tom Monus Chantal en ikzelf 

Nu met Aedon Security, VTS Waardetransport en Voetbal in Haarlem gecombineerd in the A Team... 

Strijdend naar wereld waarin KANKER niet meer dodelijk is !!! 
Opgeven is geen optie 

My Updates

Bedankje aan donateurd

Beste fonateurs we willen jullie bedanken voor de persoonlijke en teamdonatie's een mooi 16,2 miljoen euro allemaal voor onderzoek naar, bestrijden van  en verbeteren van leven met kanker, ik heb deze editie als zeer emotioneel zwaar ervaren, volgend jaar ben ik er weer bij want ad6 is een virus, maar niet sls deelnemer maar vrijwilliger bij de organisatie  , ook dan hoop ik.op jullie steun, heeft u nog niet gedoneerd en wilt u dat toch doen het kan nog steeds !!!

10 dagen

10 dagen om het bedrag te boosten de lastste weken zien eruit als sprint naar de finish
De donaties groot en klein vliegen binnen DANK HIERVOOR 

Het verhaal van Patrick

in een 3delige vlog welke ook te lezen is op blisstoshine.nl 
nemen we U mee op een van de strijders welke onze inspiratie is om 2x die verdomde berg op te gaan lopen met hem op onze rug !!!! (n
iet letterlijk maar wel zijn afbeelding)
hier DEEL 1 de rollercoaster 
In drie delen vertelt Patrick Amants (58) zijn verhaal. Door alvleesklierkanker belandde hij in de rollercoaster van ziekenhuizen, chemokuren en bijwerkingen. Vandaag delen wij het eerste deel van zijn verhaal met jullie.
Ongeveer een jaar geleden begon mijn verhaal, eigenlijk al een jaar eerder, maar uit de uitgevoerde onderzoeken kwam niks concreets. In februari 2020 nam het echter een vlucht, uit het niets stortte ik helemaal in. De kilo’s vlogen eraf, ik was moe en futloos. Na een snelle check bij de dokter bleek mijn bloedsuiker skyhigh. Afspraken maken met een diëtiste, want dat zou soelaas bieden. Helaas, na een enorm gegoochel met maaltijden die ik niet op kon, allerlei vreemd voedsel, bezoekjes aan de diëtiste. Het ging van kwaad tot erger. Uiteindelijk belandde ik begin maart 2020 via de Eerste Hulp in het ziekenhuis. Daar bleek ik een ernstig ontstoken galblaas te hebben, die ook al deels aan het afsterven was. Op 4 maart is de galblaas operatief verwijderd en leek alles zich weer te stabiliseren. 
Bij een controle-echo bleek het mis te zijn. Een CT-scan en biopsie volgden en het resultaat was een aardige klap: een kwaadaardige tumor in de staart van de alvleesklier. Gelukkig nog in een vroeg stadium, want ik had er nog een hele poos onopgemerkt mee rond kunnen lopen. Een figuurlijke geluk-bij-een-ongeluk situatie. In de tussentijd was ook mijn bloedsuiker weer normaal, dit door goed handelen van de diabetespoli in het ziekenhuis. Alles onder controle middels insuline tabletten en een prik per dag. Ook hier kwam een diëtiste om de hoek, maar die was reëler dan de vorige. Aangezien er voor mij een zware periode aankwam, mocht ik gewoon alles eten en indien nodig insuline spuiten. Tot op de dag van vandaag gaat dit uitstekend.
Het begin van een aardige rollercoaster
De eerste chemo, er was besloten hoog in te zetten. Een acht-delige folfirinox kuur, de zwaarste die er is en elke 2 weken een nieuwe kuur. De dag ervoor bloedonderzoek, wegen en het inmiddels zoveelste gesprek met de oncoloog, Auke. Ondertussen waren we al flink wijzer over wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Een extra kast aan medicijnen in huis en een boekje en telefoonnummers voor 24/7 ondersteuning. Alles was in orde, dus kreeg ik een ‘go’ voor mijn eerste bezoek aan de dagbehandeling oncologie, wat later gewoon de cocktail- of bananenbar werd genoemd, door de geweldige aankleding van deze ruimte. 
Nog even een check of ik de benodigde medicatie had ingenomen en het kon beginnen. Een hele batterij aan zakjes en slangetjes werden er aan de paal gehangen, en via de inmiddels operatief aangebrachte port-a-cath werd alles aangesloten en toegediend. Een hele dagtaak voor de geweldige verpleging op de afdeling. Starten rond negen uur ‘s morgens en rond kwart voor vier in de middag klaar..
De verpleging en backup van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam verdienen hier een hele grote pluim. Wat er maar was, ze stonden altijd voor me klaar, dag en nacht. Dit bleek een paar keer nodig, na kuur vier en acht belandde ik in het ziekenhuis. Eerst met een hevige bacteriële infectie op de port-a-cath. Die moest er dus uit en vervangen worden door een picc-line in de arm. Maar eerst moest de infectie weg, dus zware antibiotica via het infuus. Toen de picc-line eenmaal kon worden geplaatst kon ik naar huis met nog bijna een week een 24-uurs infuuspomp met antibiotica. De tweede keer met een giga infectie op de maag en darmen, ook hier weer een weekje all-in in het maasstad ziekenhuis. Beide keren dat ik in het ziekenhuis belandde stond er wat leuks gepland met het gezin en moest dus afgezegd worden, alsof de duivel er mee speelde.
Patrick Amants (23-01-1963)
#ad6 #opgevenisgeenoptie #livechangingexperience #fightcancer #nevergiveup #SamenNaarDeTop

Lege flessenactie vomar Haarlem/Zandvoort

Lever tussen 13 januari en 8 maart uw lege flessen in bij een vomar in zandvoort of HAARLEM en druk op de doneer knop !!!!

Waarom 100% van de opbrengst wordt door de vomar op onze teampagina gedoneerd !!!!

Steunt u ons ook ...

 

Samen strijden voor winkel waar we niemand meer verliezen aan Kanker !!!

Thank you to my supporters

66

Karin Rademaker

Zet hem op! Veel sterkte wens ik je!

26

Taco Janssen

Heel v el succes Roy, ik heb veel respect voor jou!!

2

Anonymous

199

Anonymous

Succes maatje! Interventie team bocht 9

26

Anonymous

25

Jeffrey De Vries

Zet hem op makker volgende jaar ben ik er ook bij gr 1 van jou pashouders ;)

15

Xander Meijvis

Succes toppers!

300

Reguards

1,000

Qp Security

Zet m op

26

Patrick Verkruisen

10

Frans Maes

26

Malta Service & Diensten

You go girl!!!

11

Erwin

11 euro voor jou roy 1 team 1 taak dus 11

10

Audrey Molenaar-roobeek

43

Pleegirl

Ho Stop !!!!!

1

Antoinette Burghout

Broertje het is niet veel maar alle kleine beetjes helpen Heel beel succes jullie kunnen het heb alle vertrouwen in jullie

50

H.v.security & Services

Keep on going! 💪

10

Sabina Holtéwes

Succes topper!! You can do this!! Helemaal vanwege de persoon die je meeneemt als extra motivatie!

26

Knabbel

Dank voor de aandacht

206

Dutch Bouncer Federation

Heel veel succes namens de DBF!

20

Jeffrey De Vries

Nog maar een keertje dan . Die 2500 moet behaald worden. Ga je dan 3 x ?

26

Zandvoort Echt Een

20

J Van Der Will

Zet m op!

5

Christel Van Den Wildenberg

Heel veel succes topper

50

Anonymous

Alpe d'Huzes gaat in dit hele rare jaar niet door, maar het onderzoek moet wel doorgaan. Dit is denk ik een onderwerp waar wij het met elkaar eens zijn. Bij dezen bied ik mijn excuses aan jou voor mijn uiterst felle en emotionele reactie, jouw reactie daarop heeft me geraakt en daar ben ik je dankbaar voor. Dit is ook een uitnodiging voor contact. Je hebt me met grote vraagtekens achtergelaten en ik wil je graag echt begrijpen. Ik wens je het beste en hoop je te spreken. Mocht je dat alsnog niet willen, dan heb ik daar respect voor.

10

G J De Bruin

10

Huub De Laat

Heb je gesteund kanjer

132

H & A

Roy Met dit bedrag is je streefdoel behaald ! Wij wensen jou en je Team heel veel S6 op de Alp . Ik geniet nu al van de foto's die je plaatst . 2 x de berg op en een koprol !!!! Alles voor het goede doel !!

1

Danny Van Loon

Wil ook een hand stand

25

Berry

Zet hem op met zijn alle!

26

Jeroen Van Der Mije

25

Sandra Grefkens

Heel veel succes🍀

15

Agnes Van Driel

Geef mij nu je angst, kleine jongen, je bent op deze wereld, papa loopt toch niet zo snel, unchained melody...scs!!! You'll never walk alone.

26

Boudewijn Snoeren

Succes!

10

Mieke En Han Stammeijer

Geweldig

10

Jurre Keuning

Als je zo goed kan fietsen als dat je training kan geven moet het helemaal goedkomen💪🏻

11

Shamus Boezer

10

Jh Den Braven

Veel succes voor jullie allemaal

10

Hans Van Ruiten

Roy, heel veel succes.

10

Peter Suiker

20

Vanessa Roosen

Succes Roy.

Show more