Serge van Driel

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

103.00

Raised from 1st October 2020

103.00

Meedoen aan Alpe d'HuZes, om samen te vechten tegen kanker!

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Eerste keer naar Alpe d'HuZes

Afgelopen september reed ik in de Eifel mee met een bochtentraining, en viel mij op dat veel van de andere deelnemers een opvallend geel colletje droegen, en vaak ook stickers op de motor hadden die verwezen naar Alpe d'HuZes.
Nieuwsgierig vroeg ik sommige van hen, wat dat dan precies is en waarom zij meedoen. Er volgden vele enthousiaste verhalen en al snel was het mij duidelijk: Dat wil ik ook!

Vorig jaar heb ik van heel dichtbij meegemaakt hoe plotseling iemand in je omgeving ten prooi kan vallen aan kanker, en hoe het leven dan ineens anders is, voor die persoon uiteraard en voor iedereen eromheen.

Gelukkig is het met mijn moeder inmiddels veel beter, en is ze (bijna helemaal) genezen van een hele nare vorm van lymphoma.
Juist het voordurende onderzoek naar allerlei vormen van kanker zorgt ervoor dat steeds meer patienten kunnen herstellen.

Voor mij meer dan voldoende aanleiding om mij op te willen geven, en een paar mailtjes later stond ik op de mailinglist, en kon ik mij op tijd opgeven als vrijwilliger in de rol van motard.
Supergaaf!

Ik kijk er naar uit om de trainingen en tests mee te maken, en ben al begonnen voorbereidingen te treffen voor de week op de Alpe. 
De rit er naar toe, slaapplaats, uitrusting en uiteraard sponsoring.

Kan niet wachten!

Sportieve motorgroet!

Serge

Thank you to my Sponsors

26

W,F en N

Goed bezig!!

10

Gerard Nijboer

25

Stefan van Dijk

26

Anonymous

16

Yoëlle

<3

Show more

Select a Christmas decoration