Sigrid Schoen

Alpe d'HuZes 2023 Vrijwilliger

AMOUNT RAISED

261.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Sinds 2011 ben ik betrokken bij Alpe d'HuZes en heeft het 'virus'bij niet meer losgelaten. Ook mijn rugzak is in al die jaren flink gevuld met mensen die getroffen zijn door de ziekte kanker. De motivatie om dit mooie vrijwilligerswerk te doen is daarmee alleen maar toegenomen.

Laatst vroeg iemand mij waar Ad6 staat over 5 jaar, ik gaf aan dat ik graag zou willen dat wij onszelf zouden kunnen opheffen. Dat kanker dan niet meer dodelijk is. De realiteit is echter dat we nog wel even te gaan hebben voordat we zover zijn. Tot die tijd: opgeven is geen optie!!!

Ik doe dus mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Thank you to my supporters

26

Sigrid Schoen

10

Karline Laan

Lieve Sieg wat ben je ook een topper super dat je je weer inzet voor de ad6. Na zoveel jaar nogsteeds even enthousiast, trots op je. Mooie week succes & geniet! Liefs Cees & Kar xxx

20

Jo&rinus Griek

Hey Sig, veel plezier op de berg. Je bent een topper dat je je wederom inzet om er voor veel mensen een onvergetelijke week van te maken😘

50

W Schoen

Goed Sigrid, je inzet weer na zoveel jaar!

25

Marcel En Cisca Kater

Heel veel succes.

30

Sjoerd Folkertsma

Succes Sigrid!

20

Robert Schoen

Na al die jaren nog steeds even gedreven! Veel succes dit jaar weer Mam! Ik ben trots op je!

10

Mandy Keijzer

Heel veel succes Sigrid! En geniet van alles daar..

50

Anonymous

Jouw inzet is al vele jaren geweldig !

20

Res

Succes allemaal daar!

My Activity: