Sipke Durk Castelein

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

18252.50

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

2015 – Heit (vader) overleden aan een hartinfarct, maar wel bekend met melanomen.

2018 – zus Anneke overleden aan de gevolgen van een melanoom

2020 – Mem (moeder) overleden aan de gevolgen van een uitzaaiing van slokdarmkanker (uit 2010) met tussendoor ook nog (uitgezaaid) borstkanker.

In 5 jaar van een gezin van 4, naar wees. Natuurlijk heb je nog meer familie, maar waar ik ben (op)gegroeid is weg. Om de uitersten nog dichter bij elkaar te brengen is er ook rijkdom gekomen in ons gezin met onze tweeling jongens (2018) en ons meisje (2019).

In 2018 stond ik nog aan te moedigen, en kregen we in de avond het slechte nieuws van mijn zus. Wat raar om bij de AD6 te zijn en dan dat verschrikkelijke bericht te krijgen dat het echt niet goed gaat met mijn zus, waardeloos!

Dat ik in 2024 mee ga doen aan AD6 is voor mij de zwaarste uitdaging die ik ooit zal gaan doen. Ja, zo nu en dan een berg op (proberen) te fietsen is tot daaraantoe. Maar nu dit, met alle emotie eromheen. Ik ga ervoor en hoop op jullie (financiële) steun! Laten we proberen om kanker minimaal chronisch te maken in plaats van het bericht van de arts “we kunnen niets meer voor je betekenen”!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Koerskleding binnen

Na wat hoogtemeters (Monte Baldo) tijdens onze vakantie aan het Gardameer, vandaag de koerskleding voor het eerst aan! Dinsdag 14 mei ga ik bij Talpa langs om samen met Leo Alkemade een filmpje op te nemen, en natuurlijk doe ik deze kleding aan. Dit filmpje zal in showniews komen, en wellicht ook nog in oranjezomer. Daarnaast zal via de socials een en ander voorbij komen. Spannend, mede door de emotie die er mogelijk bij komt kijken. Zodra ik hier meer nieuws over heb, hoor je het! Daarnaast blijven trainen, want over 32 dagen (!) Is het al zover!

Kwarkjes eten

Terwijl ik braaf mijn kwarkjes aan het eten als lunch of na een fietsrit, is ondertussen ook stiekem mijn streefbedrag tot 96,52% gestegen, hoe gaaf! 

Hoop in maart mijn streefbedrag te halen en daarmee de laatste € 522,- aan donaties te mogen ontvangen. 

Help jij mee?

Afcheck lijstje en consistentie in trainen

Donatiestand: € 14.279,- (nog € 721,- te gaan tot minimaal mijn streefbedrag)

Wat ben ik ontzettend blij met het weer van afgelopen weekend. Eindelijk weer eens met de zon fietsen in plaats van met kou, wind en vooral veel regen. Op de mountainbike of racefiets komt daar ook nog eens het water vanaf de banden bij, dubbel feest. Trainen op de Tacx is dan een uitkomst, maar het hok blijft niet de meest uitdagende omgeving om in te fietsen.

Met mijn nieuwe fiets een bikefit gedaan bij Staal Fysiotherapie & Training, zodat ik zo optimaal mogelijk en klacht vrij op de fiets zit. Mooi dat ik dat kan afvinken zodat ik verder kan gaan bouwen aan mijn houding in mijn trainingen.

Het afvinken is daarnaast verdergegaan in het vinden van een accommodatie en transport. Daarnaast hebben we een globale planning van de week gemaakt en kan ik gaan nadenken over wat ik vooral wel en niet mee wil aan boodschappen.

De deadline voor mijn koersshirt is gehaald, en met alle bedrijven daar op ben ik ontzettend trots dat ik deze mag gaan dragen tijdens het evenement.

En wat zal er volgen in de komende 93 dagen tot Alpe d’HuZes? Consistentie in de trainingen, een trainingsweekend Tecklenburg, fietsen op de Monte Baldo (Gardameer) en voldoende duurritten door de Fryske Wâlden.

Het trainen, letten op de voeding en het regelen van de praktische zaken is goed voor mijn focus naar het doel. Dat er tijdens de koersweek veel emotie los zal komen – bijvoorbeeld met de bezinningsavond op woensdag 5 juni – zal een feit zijn. En wat te denken van de kaarsen die mij zullen begeleiden in de eerste (donkere) rit naar boven?

Koersshirt

Hij is af!

Jarig!

2023 - 1986 = 37 jaar 
In het ritme van gezin, sport, en werk gaan dagen voorbij als uren en zijn maanden net weken. En nu helemaal, omdat Imre deze maand is gaan proefdraaien en vanaf januari écht heen mag. Iedereen naar school, jeetje.

Met het behalen van deze leeftijd ben ik ook halverwege met het inhalen van de leeftijd van Anneke. Nog 5 jaar en dan zijn we even oud. En dus ook 'alweer' 5 jaar zonder. 

Wanneer tijd zo snel gaat, wil ik juist de tijd laten stil staan. Het liefst op een plek waar herinneringen kunnen worden gemaakt, en waar ik onze kinderen kan geven wat ik ook altijd heb gekregen; de vrijheid om te doen. 

Nu nog iets uitvinden om in één klap van de hypotheek af te zijn, maar daar zullen wel meer mee bezig zijn ;) 

Na de inschrijving bij Alpe d'HuZes is er een berg aan donaties gekomen, een nog grotere berg met mooie woorden, en voor mij nog meer de bewustwording dat we het leven niet alleen mogen, maar moeten vieren. 

Dus: zoek iemand op waar jij mee wil gaan proosten, zet de tijd even stil, en proost. Vliegen doen we al vaak genoeg.

En een cadeau? Kijk eens op mijn actiepagina en laat daar iets achter. Daar worden uiteindelijk veel meer mensen blij van dan alleen deze jarige. 

Tsjoch. 

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/sipkedurkcastelein/alpe-dhuzes

AD6 (inspiratie)dag

14 oktober 2023 (24 dagen geleden) heb ik mij ingeschreven voor Alpe d'HuZes 2024. In die 24 dagen heb ik bijna € 10.000,- aan donaties mogen ontvangen, en heb ik 9 van de 16 sponsorplekken op mijn koersshirt door bedrijven ingevuld. Maar wat er vooral gebeurd is dat er ontzettend veel mooie berichten binnen komen. Berichten die alles tijdloos maken omdat iedereen nog spreekt in de tegenwoordige tijd. Alsof heit, mem en Anneke er nog steeds zijn. Ze maken onderdeel uit van waar jij en ik mee bezig zijn. Hoe gaaf is dat!
Afgelopen zaterdag ook bij de eerste Alpe d'HuZes dag geweest in Gorinchem. Daar kon ik naast kleding passen ook de workshops over donaties en de presentatie van Team Fiets bijwonen. Hier werden tips gegeven en wat vooral nu geregeld moet worden. Met name de bevestiging gekregen dat ik op de goede weg ben met trainen (intensiteit en manier waarop) en wat er vooraf moet worden geregeld (overnachtingen e.d.).
Als afsluiting een gezamenlijke inspiratiesessie waar naast filmpjes en muziek er ook een grote (kleine) meneer naar voren kwam, samen met zijn knuffel. Deze knuffel was niet zomaar iemand, deze knuffel is gemaakt om het gat van het verliezen van zijn vader een plekje te kunnen geven. Je hoorde in de (volle) zaal een stilte vallen, je zag diverse collega deelnemers naar de tas grijpen om een zakdoek te pakken. ga hier vooral mee door Knuffelmakers. Het applaus voor deze grote meneer was harder dan voor een ander. Je ziet iedereen in een doe-stand komen en ervoor gaan om de komende tijd dat te doen wat we graag willen: donaties ontvangen.
Ik heb inmiddels een donatie box die ik overal mee naar toe neem. Ik zet hem neer, nodig mensen uit om de QR-code te scannen of een fysieke donatie te doen. Daarnaast ga ik nadenken over mooie acties die ik lokaal nog wil gaan organiseren, maar daarover later meer.
Nog 212 dagen tot de koersdag. Dat klinkt heel ver weg, maar is dat wel zo? Heit kwam te overlijden in 2015, Anneke in 2018 en mem in 2020. Jij weet waarschijnlijk nog wel waar je was en wat je deed als je krijgt te horen dat iemand is overleden. Dat heb ik ook. En toch gaat de tijd door. Nog 30 weken voordat ik de uitdaging aan ga, dus: trainen bliksem.
Nog 30 weken waarin je een donatie kunt doen. Heb jij mij al kunnen doneren?

Wát een eerste week!

Na de inschrijving heb ik zoveel mooie reacties mogen ontvangen, geweldig! En dan nog niet eens meegenomen wat er aan sponsorgeld is binnen gekomen. Van kleine bijdragen uit onverwachte hoek, tot grote bedragen die een verschil kunnen maken. 

Na inschrijving is een overnachtingsplek geregeld, en ben ik begonnen met het uit uitnodigen van bedrijven voor op mijn shirt. 5 van de 16 plekken zijn al vergeven. Een trots gevoel. 

Nu gevoel en woorden omzetten in daden. Trainen: consistentie is key. 

Tot zover, allemaal bedankt! Voor iedereen die nog wil doneren; ik ben er klaar voor. 

My activity tracking

13,358
kms

Thank you to my supporters

50

Anonymous
29 May 2024

Grote klasse dat je dit doet!!!

50

Ap & Heleen
29 May 2024

Suc6 🦾🦾🦾

26

Anonymous
29 May 2024

1

Anonymous
29 May 2024

Alle klein beetjes helpen! Ik wens jullie heel veel succes! ❤️

10

Dymphy Van Tilborg
29 May 2024

Succes

26

Anonymous
29 May 2024

Succes!

10

Jaimy Melissant
28 May 2024

Wat een vreselijk verlies…. Ik ben zelf 20 jaar en weet vandaag 3 maanden dat ik eierstokkanker heb en zit nu middenin de chemo’s. Ik wens je heel veel succes en geluk

50

Tijmen Gijsbertsen
28 May 2024

26

Gerk
28 May 2024

25

Leonora Kolk
28 May 2024

In 2018 kwamen jullie 'onze' Johannes aanmoedigen en nu zelf deze uitdaging aangegaan, wat geweldig mooi! Ontzettend veel succes 💪

26

Franke Gosliga
27 May 2024

Zet hem op Sipke Durk. Inmiddels hebben wij ook kennis gemaakt met de ziekte en is Lon inmiddels door het hele circus heen en hersteld . Go for it !!

15

Kersten Nobel
27 May 2024

26

Ronald Bloem
27 May 2024

Heel veel succes Spike!!

26

Ale En Margriet
26 May 2024

50

Piet Swart
26 May 2024

Wat een heftig verhaal Sipke Durk en wat een mooi initiatief. Ik wens je heel veel succes en sterkte bij de vast erg emotionele beklimmingen!

20

Anonymous
26 May 2024

26

Anonymous
26 May 2024

50

Anonymous
26 May 2024

25

Anonymous
26 May 2024

25

Rinse Valk
26 May 2024

66

Hilde Tanja
25 May 2024

Ontzettend veel succes Sipke Durk, wat een ontzettend ontroerend verhaal. Wat zullen jou heit, mem en zus trots zijn! Op naar de top van de berg!!

26

Gjalt En Linda Veenstra
25 May 2024

26

Anonymous
25 May 2024

Zet 'm op, kanjer!!

26

Alyanne Terpstra
25 May 2024

Set hem op! 💪🏻

25

Anonymous
25 May 2024

Zet 'm op.

35

Jildau Rinzema
25 May 2024

Die berg op! Súkses 🩷

30

Maikel Pang Atjok & Céline Samson
25 May 2024

Zet um op Sipke Durk! Super mooi dat je dit doet.

10

Roald Schoenmaker
25 May 2024

20

Jan Sjoerd Pool
25 May 2024

Respect SD!

66

Hendrik Jan Boersma
25 May 2024

Succes Sipke Durk, je kan het.

100

Pie Bouwmeester
25 May 2024

26

Marloes Schoneveld
25 May 2024

Heel veel succes Sipke Durk..je maakt een verschil!!

10

Sietske Vd Meer
25 May 2024

Hey topper, je kan het!

26

Joris Van Hooijdonk
25 May 2024

26

Jeanette Drenth
25 May 2024

20

Mauri & Lex
25 May 2024

Heel veel succes!

100

Inge Douwes
25 May 2024

Lieve SD heel veel succes met het beklimmen van de AD6, maar geniet er ook vooral van net als Anneke toen deed ♡

26

Wietse Boersma
25 May 2024

Heel veel kracht en succes Sipke Durk.

221

Martijn Van Dam
25 May 2024

Zet hem op kerel💪🏻💪🏻

26

Djoeke Visser
25 May 2024

26

Anonymous
25 May 2024

Succes SD!

15

Suzanne Parmentier
25 May 2024

Heel veel succes topper!

26

Anonymous
24 May 2024

26

Tessa De Jong-wijma
24 May 2024

Succes met je tocht Sipke Durk!

26

Anonymous
24 May 2024

Topper!!!

26

Liekele En Fera
24 May 2024

Set ‘m op, topper!

50

Anonymous
24 May 2024

Zet em op Sipke!!! Alle respect voor je inzet! Loek en Marjo

10

Anonymous
24 May 2024

15

Klaske Van Der Land
24 May 2024

Die berg op knallen! 💪🏻 Succes topper!

26

Geertje Bakker
19 May 2024

Succes Sipke Dirk!

26

Anonymous
18 May 2024

10

Anonymous
17 May 2024

66

Hanneke De Boer-horlings
16 May 2024

Je kent ons niet maar wij zullen nooit vergeten dat jouw moeder ons een hart onder de riem heeft gestoken de dag voordat mijn man aan slokdarmkanker geopereerd moest worden. Dit heeft ons zo goed gedaan. Wij wensen je alle succes. Groet; Piet en Hanneke

106

Franscisca De Jong
15 May 2024

Heel veel succes!!

50

Lucas Talsma
14 May 2024

In protte sukses mei dizze sportive en emosjonele útdaging! 💪🏼

15

Anonymous
13 May 2024

Mooie actie en veel respect als t je lukt die berg te befietsen!! 👍👍👍

26

Jitske Taekema
6 May 2024

Dyn ferhaal en de foto reitsje my. Succes mei de lêtste loodjes en do gjist dit gewoan dwaan! Fan boppe sjogge se mei en yn dyn hert binne se derby 💖

15

Anonymous
6 May 2024

Beste SD, Heel veel succes gewenst. Nog even stevig trainen, straks appeltje/eitje. Zet 'm op, topper.

26

Anonymous
6 May 2024

Succes na alle maanden van training 💪💪

106

Oedsen V/d Meer
6 May 2024

Succes kerel

66

Jasmijn Dennink
5 May 2024

26

Paul Meulman
28 April 2024

Topprestaties! Nu al zoveel geld ingezameld! Straks klimmen Alp! Succes!

15

Nico Bonnema
26 April 2024

26

Robert Wolthuizen
19 April 2024

Veel succes toegewenst.

20

Reinder En Renie Koster
14 April 2024

Veel succes!

106

Tjepco En Fenna Miedema
14 April 2024

Succes, topper.

66

Rick Lei
12 April 2024

36

Anonymous
12 April 2024

Wat een verdriet Sipke Durk. Ik weet nog goed dat je in 2018 Johannes kwam supporten, en toen onverhoopt terug naar Nederland moest. Bijzonder dat je nu zelf meedoet!

6

Anonymous
12 April 2024

10

Hessel Rienstra
11 April 2024

26

Jeltje
11 April 2024

Geweldig Sipke Durk! Succes!

26

Teatske Wijma-joustra
11 April 2024

Sterkte en succes

26

Anonymous
11 April 2024

Succes topper

26

Maaike Scholte
11 April 2024

💪🏼

66

Gretha Van Der Meer
11 April 2024

Leave SD, Wat een heel mooi initiatief van jou! Heel veel succes en sterkte met alle emoties die op je af komen tijdens dit avontuur!

10

Erica Germeraad
2 April 2024

20

Kevin & Zoë
21 March 2024

Zet hem op ouwe rammer! Tut

81

Anonymous
21 March 2024

26

Marieke Meruma
20 March 2024

Uit het oog maar niet uit het hart 😉 Die ouwe houdt me altijd op de hoogte. Goed bezig man! Je gaat dit halen!

50

Anonymous
20 March 2024

Spannend SD, maar zo mooi om het te mogen meemaken. Ben er 2x Met Anneke geweest en de 1e keer zijn Durk en Tryntsje er ook nog geweest. Mooie herinneringen heb ik daar aan. Anneke vond het prachtig en weet zeker dat zij en ook jouw Heit en Mem met je mee fietsen. Zet 'm en geniet vooral van al die mensen en verhalen. Dikke tut ♡

72

Anonymous
20 March 2024

Nogmaals heel veel succes. Prachtig dat je dit doet voor je lieve heit, mem en Anneke en alle anderen liefs van ons allemaal.

5

Anonymous
20 March 2024

Succes SD, prachtig dat je dit doet. 😘 Je kant het! Je kinderen en vrouw zullen trots zijn. Veel kracht die berg op 💪🏻

72

Anonymous
20 March 2024

Succes!

26

Anonymous
20 March 2024

66

Hennie Haakma
19 March 2024

Heel veel succes, weet zeker dat het je lukt. In gedachten ga ik met je mee!!

26

Niels, Joukje, Seb & Elske Kinderman
17 March 2024

Succes!! 💪🏼

20

Anne Jan En Marieke
15 March 2024

Succes!!!

106

Bouwadvies H. Feenstra
14 March 2024

50

Duco Visser
14 March 2024

Heel veel succes met deze uitdaging. Collega van Gerald.

10

Anonymous
12 March 2024

66

Anneke Zoodsma
11 March 2024

106

Dirk Kampen
11 March 2024

26

Erik Jousma
10 March 2024

Wat super dat je dit doet SD! Heel veel succes kerel 💪

106

Bonne En Yteke
8 March 2024

Leave sd, folle succes, ien gedachten binne wy by dy!dikke tuut fan b&y!

10

Hennie
7 March 2024

Succes Sipke Durk.. respect!

26

Alex Tabak
5 March 2024

Prachtig initiatief! Wat goed dat je dit doet en er ook echt vol voor gaat, respect💪🏼

26

Jelmer, Sietske En Mare Kinderman
5 March 2024

Ik bin bliid dasto op'e fyts sitst en ik net🙋🏻‍♂️

5

Anonymous
5 March 2024

106

Brasserie Om De Dobben
2 March 2024

Heel veel succes Sipke Durk!

106

Johannes Veenstra
15 February 2024

Ook die laatste even 😇

26

Hedzer En Silie De Jong
13 February 2024

Veel succes

15

Anonymous
11 February 2024

💪🏻💪🏻💪🏻 Wat een mooi en krachtig initiatief!

26

Sip Mulder
10 February 2024

Fietse bliksem!! 🚲🚲🚲 🚀🚀🚀

26

Annette Geurden
10 February 2024

Heel veel succes met deze prachtige uitdaging.

26

Ingeborg Bloemstyliste
10 February 2024

Heel heel heel veel succes!!

106

Arjan En Trynke
10 February 2024

Nog even vol aan de bak met voorbereidingen en dan vlammen kerel!

26

Karin Van Der Moolen
10 February 2024

Wat een uitdaging! Heel veel succes.

300

Weijer Autoschade Vof
5 February 2024

250

Strikwerda
5 February 2024

250

Autobedrijf Strikwerda
25 January 2024

333

Van Knapen Vee
25 January 2024

26

Jeltina
17 January 2024

Succes!

100

Jan Boer
17 January 2024

Succes Sipke Durk, deze uitdaging is echt alleen voor stoere bikkels.

50

Dennis & Marrit
14 January 2024

250

Kinderopvang De Kinderkei
3 January 2024

50

Marco Bandsma
31 December 2023

10

Magonda Bouma
28 December 2023

26

Sietske Smidstra
26 December 2023

Bist in topper, Do kinst it want bist ien fan Durk en Tryntsje!

26

M Feenstra
24 December 2023

Heel veel respect! 💪

26

Anonymous
24 December 2023

Topper!! Respect💪

26

Gaatse De Vries
24 December 2023

Zet him op.

26

Hannie Koopmans
24 December 2023

26

Anton, Afke, Wessel, Niek En Sven
24 December 2023

Zet em op 💪

106

Fam Allema
24 December 2023

Goed bezig! Bij 6x verdubbeling. Gr Tanja

250

Nina Tekent - Zakelijk Tekenaar & Creatief Avonturier
24 December 2023

250

Autogarage Fennema
24 December 2023

26

Anonymous
24 December 2023

26

Anonymous
17 December 2023

Hoi SD sinds wij geen kerstkaarten meer versturen doneren we een bedrag aan KWF Deze keer gaat het naar jou en komt het ook daar terecht 😉

15

Jeroen Van Diemen Arbeiter
15 December 2023

10

Carolien Feenstra
14 December 2023

5

M.m. Tanahatoe
14 December 2023

10

Femke Visser
14 December 2023

15

Francien Rijpma
14 December 2023

10

Daphne Hendrix
14 December 2023

50

Anonymous
13 December 2023

7.50

Anonymous
12 December 2023

177

Huidinstituut Marijke
8 December 2023

Je bent een topper! ❤️

16

Lotte
7 December 2023

Heel veel succes!

15

Fryda Menger
7 December 2023

Heel veel succes, je bent een topper!

20

Joke Plantinga
6 December 2023

26

Anonymous
5 December 2023

10

Geertje Van Houten
5 December 2023

50

Edgar En Eline
5 December 2023

10

Mirjam De Graaf
29 November 2023

250

Jelle Bijlsma B.v.
20 November 2023

300

Technisch Bedrijf Joustra
20 November 2023

26

René En Marit
14 November 2023

Heel veel succes! Zet hem op💪!

50

Anonymous
11 November 2023

35

Emmy
8 November 2023

💪🏼🔥😘

15

Anonymous
7 November 2023

Prachtig dast dit dost! De trapper hoeft allinich mar run!! Hophop! Succes!!💪💪

50

Henk Castelein
7 November 2023

Succes, opgeven is geen optie

17

Anonymous
7 November 2023

10

Marissa Kramer
6 November 2023

Succes!!!

10

Anonymous
6 November 2023

Wat een bijzonder, emotioneel en waardevol doel. Je dierbaren fietsen vast met je mee. Je kunt het!

66

Bas En José
6 November 2023

26

Anonymous
6 November 2023

Ik wens jou ontzettend veel succes en sterkte! Je bent voor mij nu al een topper!

106

Ankje Pietersma Taxaties
6 November 2023

In soad sukses tawinske!

250

Reisbureau Internoord
6 November 2023

350

Nah Zorg: Persoonlijke Ondersteuning Voor Mensen Met Nah
6 November 2023

46

Durk, Yvonne En Myrthe
5 November 2023

Heel veel succes! Zet m op!

250

Staal Fysiotherapie & Training
5 November 2023

250

Schildersbedrijf W. Mosselaar
5 November 2023

26

Marieke Postma
3 November 2023

Zet em' op chef! Laat die trappers flink kraken. Ik wil ze in Hurdegaryp horen! 😆 Diep respect voor je persoonlijke verhaal en de prestatie die je wilt leveren 🔥💪. Liefs 😘 Marieke

5

Rebecca De Jong
2 November 2023

10

Amarins Koster
2 November 2023

106

De Hypotheker Dokkum
31 October 2023

Succes Sipke Durk. 6 kear omheech blinder.

26

Erik En Elske Wietses
30 October 2023

Heel veel succes met deze actie! Het waarom is meer dan duidelijk

15

Anonymous
30 October 2023

Lieve Sipke Durk, ik ben stil en onder de indruk hoe je omgaat met deze opeenstapeling van verdriet. Heel veel succes met de beklimming van de Alpe d'Huez. Zet 'm op! Gea (collega team Werk)

60

Anonymous
29 October 2023

66

Anonymous
29 October 2023

26

Nathan & Miriam
26 October 2023

Succes! 💪

20

Jacqueline Pitstra
26 October 2023

Ik weet nog dat je je verhaal deelde tijdens de cursus. Heel veel succes 💪🏻

424

Johannes En Popkje, Johannes En Tetsje, Wietze En Tineke, Gerald En Lysanne
24 October 2023

Heel veel succes topper! Zet hem op, je kan het! Dikke tút fan ús

10

Edwin En Ivonne Van Der Wal
24 October 2023

Vroeger met Anneke op de mavo gezeten. Mijn vrouw bijna 2 jaar kanker. Ik steun meerdere fietsers dus ik ben ff voorzichtig met geld doneren, sorry, maar wil je wel motiveren.

200

Carrie, Lieneke En Maike
24 October 2023

Wat super goed dat je dit gaat doen. Stoer! Heel veel succes!

5

Anonymous
24 October 2023

106

Johannes, Marije, Daan En Marc Van Der Meer
23 October 2023

Ook op dit avontuur zul je weer de nodige herinneringen maken. Wat machtig mooi dat je dit doet broer 🫶 We rekenen op 6x!! We weten dat je dit kunt💪

20

Paul & Clasine Pietjou
23 October 2023

Zet m op! 🙏 wat zullen ze trots op je zijn daarboven, Gr. Clasine

10

Caroline Van Der Sluis
23 October 2023

Topper wat mooi dat je dit doet 💪, succes!

25

Janneke Vd Polder
23 October 2023

Heel veel succes!! En ik weet zeker dat je ouders en Anneke super trots op je zouden zijn!

15

Jeanette Drenth
23 October 2023

30

Trienke Hiemstra-wijbenga
23 October 2023

Heel veel succes SD! Jouw ouders en Anneke zouden trots op je zijn❤️💪🏻

26

Anonymous
23 October 2023

Wat een verhaal en wat een mooi eerbetoon en initiatief. Ik weet hoe moeilijk het is iemand te verliezen aan kanker maar jouw verhaal is heel heftig. Succes met de voorbereiding, kracht als het tegenzit en succes met de uitvoering!

15

Anonymous
23 October 2023

Zet 'm op, topper!!

5

Anonymous
23 October 2023

10

Sandra Van Der Meulen
23 October 2023

26

Dorien Westerhuis
23 October 2023

Je kunt dit 💪🍀

20

Bryan, Maaike, Leanne, Fenna & Maud
22 October 2023

Mooi initiatief! Succes!

26

Anonymous
22 October 2023

Geweldig!

10

Marrit Tybout
22 October 2023

Zet hem op SD! Jij kunt dit!! GO FOR IT💪🏻

206

Kenonz
22 October 2023

Succes jonge, mooi dost dit dogst😘

2.51k

Anonymous
22 October 2023

Dit bedrag is namens Omnimed. Het plek waar Lysanne Deinum werkt. Heel veel sterkte met de voorbereidingen en met de tocht zelf.

15

Anonymous
21 October 2023

26

Gretha Van Der Ploeg
21 October 2023

Lieve Sipke Durk Wat een heftig verhaal. Ook mijn zus strijdt tegen uitgezaaide borstkanker .... Maar ook zij gaat dit gevecht niet winnen Veel succes!!

26

Martina Van Der Meulen
20 October 2023

Wat een heftig verhaal. Helaas herken ik zelf. Heel veel succes!!!🍀

26

Roy En Jildou
20 October 2023

Jij kunt dit, zet ‘m op!

26

Albertus Van Meurs
19 October 2023

Super dat je dit doet Ik weet het zeker je kan het

5

Anonymous
19 October 2023

10

Eylem
19 October 2023

Beste Sipke Durk, Je verhaal heeft mij geraakt. Wat enorm veel kracht moet je hebben om dit aan te kunnen. Erg dapper van je. Ik wens je heel veel succes en kracht toe! Groetjes,

26

Anonymous
18 October 2023

Heel veel succes! Zet hem op! Groet Yuri en Ingeborg

26

Hedman Tjibbe & Nynke
18 October 2023

Goed initiatief!! Succes met de voorbereiding en de fietstocht zelf!!

10

Jellie
18 October 2023

Ik wens je veel succes met je (emotionele) uitdaging!

26

Sandra Van Dijk
18 October 2023

26

Jolanda En Johan Tuininga
18 October 2023

Heel veel succes Sipke Durk!

25

Piet Douma
18 October 2023

Succes Sipke Durk.

26

Nicole
18 October 2023

15

Anonymous
18 October 2023

Zet hem op Sipke Durk

10

J Veninga
17 October 2023

Zet ‘m op Castelein!

50

Anonymous
17 October 2023

25

Anonymous
17 October 2023

Suc6 tawinske.

30

Anonymous
17 October 2023

66

Carin Wieringa
17 October 2023

Wauw zo veel respect dat je dit gaat doen. Dat het een zware maar mooie rit mag zijn 💪💜

6

Anonymous
17 October 2023

26

Durk En Rinske
17 October 2023

Succes topper!!

500

Bouwgroep Noord
17 October 2023

Namens Bouwgroep Noord wensen wij je heel erg veel succes toe!

20

Ans Okkinga
17 October 2023

1,000

Accelleratii
17 October 2023

250

Castelein Transport & Handel
17 October 2023

275

Kafee It Wapen Fan Fryslan
17 October 2023

106

Anonymous
17 October 2023

15

Anonymous
16 October 2023

66

Anonymous
16 October 2023

66

Lianne Van Mourik
16 October 2023

In 2014 heb ik die meest bijzondere dag meegemaakt en nu, tien jaar later, ga jij ‘m beleven. Emoties die alle kanten opgaan en een gevalletje van saamhorigheid die je nooit weer gaat vergeten! Zet ‘m op SD! 💪

15

Jacob Tijmersma
16 October 2023

💪🏻🙌🏻 ✨ Succes topper!

26

Judith Van Der Meulen
16 October 2023

Veel succes en zet em op!

20

Eva Pfneisel
16 October 2023

Jij kan dit!

26

Anonymous
16 October 2023

66

Tjitte Bonnema
16 October 2023

Succes baas!

10

Ryan
16 October 2023

20

Anonymous
16 October 2023

Veel succes! Mijn vader (Nico van Eijden) is helaas ook overleden aan de gevolgen van kanker. Hij kende jouw ouders goed !

66

Nina De Bruin
16 October 2023

Heel veel succes SD'tje! Kick ass!!

106

Jan Jaap Akse
16 October 2023

Succes kerel!

66

Joan Brakke
16 October 2023

10

Beppe
16 October 2023

Doe je best!!!

26

Anonymous
16 October 2023

Set ‘m op dêr!!

26

Gerben En Antsje Reitsma
15 October 2023

Heel veel succes! 🍀

26

Marjolijn
15 October 2023

Succes Sipke, mooi dat je deze uitdaging aangaat!

66

Anonymous
15 October 2023

26

Rommy Post
15 October 2023

Ik wens je heel veel succes! Geweldig dat je dit doet….❤️

66

Anonymous
15 October 2023

26

Baukje & Mark
15 October 2023

100

The Travel Club - Tjitske Koopmans
15 October 2023

106

Anonymous
15 October 2023

26

Jennie Bieleveld
15 October 2023

Prachtig doel en de foto bij je oproep heeft geen toelichting nodig 😢Succes💪!!

26

Enne & Trienke
15 October 2023

Succes SD

26

Durk En Anneke Henstra
15 October 2023

Succes Sipke Durk!!!

26

Monique De Graaf
15 October 2023

Prachtig doel SD, zet ‘m op!

10

Frederik Van Der Zee
15 October 2023

Succes!

66

Herre, Corine & Rixt Kingma
15 October 2023

Succes topper! Zet ‘m op!

26

Petra De Jager
15 October 2023

Sukses

26

Kees En Froukje
15 October 2023

Succes topper!

26

Anonymous
15 October 2023

Succes en wat een topambitie!!

26

Harm Groothof
14 October 2023

10

Alida Miedema
14 October 2023

Succes ! Groet collega van Lysanne

26

Anonymous
14 October 2023

Het zal zwaar zijn, extra zwaar, zoals jezelf ook zegt, emotioneel neem je nogal wat mee. Maar ik hoop dat het vooral ook extra kracht geeft! Heel veel succes met de voorbereidingen en trainingen! 💪

26

Anonymous
14 October 2023

SD… sterkte, succes en ek geniete fan dizze AD6 útdaging!

26

Ellen En Pieter Vd Meer Schuiteboer
14 October 2023

-opgeven is geen optie- Brûze bliksem! Do kinst t! Allinch sist t net dwaan... Wat sil dyn bern grutsk wese op san heit

50

Anonymous
14 October 2023

Heel veel succes Sipke Durk!

26

Sjoukje Flapper
14 October 2023

Protte Sukses Sipke Durk. 💪

26

Gerlieke Smit-dijkstra
14 October 2023

Super veel succes met trainen 💪🏻

50

Jan Okke En Michelle
14 October 2023

Helaas heb je in directe kring al teveel meegemaakt, maar geweldig dat je meedoet en je hiervoor inzet. Heel veel succes met de voorbereidingen voor dit bijzondere evenement!

26

Anonymous
14 October 2023

Zet um op!!

26

Liekele & Fera
14 October 2023

Zet ‘m op, jij kan dit!

100

Gerk Jan Hylkema
14 October 2023

Je bent een topper kerel, je oude trainer.

26

Wout Van Dijk
14 October 2023

Succes SD!

26

Eddy De Jong
14 October 2023

Gang is alles! Hup hup SD, zet em op!

26

Margriet Adema
14 October 2023

Succes!!

106

Anonymous
14 October 2023

Succes

10

Anonymous
14 October 2023

In hile protte sukses en stipe fan ús beiden

26

Annemiek Pas
14 October 2023

Heel veel succes op de trappers!!

26

Rutger Gaastra
14 October 2023

Hop die berg op! 😘

50

Chris
14 October 2023

Succes en nu alvast goed gedaan! Groeten Chris (HvhP)

26

Siebrand
14 October 2023

Kerel, heel veel succes deze uitdaging. Heb je haperingen met de training dan zie ik je graag verschijnen om je weer op weg te helpen. 💪

26

Anonymous
14 October 2023

26

Annechien Van Der Veen
14 October 2023

Hee SD, heel folle succes by dizze nije útdaging dies't oangjist!! Fysiek foar dy in makje mar ja........🍀 Sterkte mei de tarieding.....💪

26

Ingrid Visser
14 October 2023

In protte sukses en sterkte tawinske!

66

Mulder Bouwbegeleiding
14 October 2023

Gasss

26

Ronnie Pander
14 October 2023

Heel veel succes met deze prachtige uitdaging. Een dag die je nooit meer gaat vergeten!!

106

Basticom
14 October 2023

Succes en sterkte kerel!

26

Ralf Hauch
14 October 2023

Heel veel succes met alle voorbereidingen. Je hebt al zoveel meegemaakt in je familie. Wat zul jij die berg opknallen en je neemt ze allemaal mee op je bagagedrager. Zet m op Sipke Durk.

My Activity: Fietsen