Sjoerd

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

1,777
kms

My target 2000kms

Raised until 1st October 2020

4541.00

Raised from 1st October 2020

4900.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

2021, een frisse start

Hopelijk zal 2021 een beter jaar worden dan 2020. Door Corona ging AD6 2020 niet door, iets waar we toch naar uit hadden gekeken. Maar we laten ons niet uit het veld slaan, gaan ervan uit dat we er staan in juni 2021. 
Eind 2020 heb ik wegens knie klachten (rechter knie zat vol vocht) het trainen op een lager pitje moeten zetten. In overleg met mijn fysio heb ik nu een racefiets aangeschaft en ga meer afwisselend hardlopen/ fietsen. Dit om mijn knie enig zins te ontlasten. Dus we hebben er een hobby bij, wielrennen. Mijn doel blijft wel om (hard)lopend de berg te bedwingen. Inmiddels weer een voorzichtige start met hardlopen gemaakt en het gaat tot nu toe prima. 
Laten we er met z'n allen een topjaar van maken en heel veel geld binnenhalen voor het KWF-fonds. 

heerlijk trainen

Je voorbereiden voor Alpe dHuzes, daar hoort veel trainen uiteraard bij. Je wilt toch een goed figuur slaan als je die berg opgaat. 
Omdat ik door mijn werk het geluk heb altijd 2 dagen door de week vrij te zijn heb ik redelijk veel trainingstijd. Nadat ik mijn lieve dochters naar school heb gebracht trek ik gelijk de loopschoenen aan of spring op de fiets voor een pittige duurloop of fietstocht. En dat levert af en toe mooie plaatjes op, zo vroeg in de ochtend. Krijg je een voldaan gevoel bij, geeft je kracht.
Ben ook weer begonnen om sponsors zover te krijgen mee te doen, te doneren. De eerste donaties beginnen weer binnen te lopen. Top.
Mocht je dit verhaal lezen en ook willen doneren, klik dan rechtsboven op de rode "doneer" button en doneer. Help mee aan een wereld zonder kanker.
#opgevenisgeenoptie

3 juni 2021

2020, een raar jaar, sluiten we bijna af. Op naar 2021, hopelijk een jaar met een grote lach. Waar we weer kunnen genieten van mekaar.
Maar ook het jaar van 3 juni 2021, Alpe d'Huzes. Kijk er erg naar uit. Hopelijk gaat het deze keer wel door. Voorzichtig zijn we weer begonnen met het zoeken naar sponsoren, met als doel zoveel mogelijk geld te verzamelen in de strijd tegen kanker, tegen deze verschrikkelijke ziekte. Dus mocht je dit stukje lezen, jouw bijdrage is van harte welkom, zou super zijn. Iedere euro gaat rechtstreeks naar het KWF-fonds. 
Ondertussen gaat het trainen en voorbereiden uiteraard gewoon door. Met z'n allen een vuist tegen kanker.

Frisse start

Vandaag weer begonnen met het actief werven van donateurs voor de strijd tegen kanker. Zoals wellicht bekend is Alpe d''huZes afgelopen jaar afgelast door Covid-19, maar we hopen er volgend jaar, op donderdag 3 juni 2021 ''gewoon'' te staan.
Hopelijk kan ik net als afgelopen periode weer rekenen op veel donateurs, zodat we veel, heel veel geld op kunnen halen in de strijd tegen kanker.
De voorbereidingen voor 2021 zijn inmiddels in volle gang, hotel is geboekt, vervoer is geregeld en we zijn allemaal volop aan het trainen.
Overigens, alle bijkomende kosten zoals de overnachtingen, eten, drinken, inschrijvingen enz zijn allemaal voor eigen rekening. Al kunnen wij ook hier  rekenen op een prachtig gebaar van de Veiligheidsregio Zuid Limburg, zij komen ons voor een heel groot deel tegemoet in deze kosten. De donaties die jullie storten gaan rechtstreeks naar het KWF-fonds.
Vol goede moed gaan we er weer tegenaan, OPGEVENISGEENOPTIE!!!

Doping?????

Of ik doping gebruik? Tja, dat durft geen ene sporter toe te geven. Maar toch, mijn antwoord is ja, ik gebruik doping. Mijn doping zijn de complimenten en aanmoedigingen die ik van de mensen krijg. De donaties en steun van iedereen. De leuke berichten en kadootjes. Dat laat mij sneller en langer lopen, dan ben je niet kapot te krijgen. Dus inderdaad, ik gebruik doping. :-)

thuis blijven

Vandaag zouden we eigenlijk richting Frankrijk zijn vertrokken om de berg op bovenstaande foto te bedwingen maar helaas gooide corona roet in het eten. Erg jammer, waren goed voorbereid en er is hard getraind. Nu is het uitkijken naar volgend jaar, proberen om weer flink wat donaties te werven en uiteraard flink blijven trainen.
Grote dank gaat uit naar alle sponsoren en donateurs, ik heb mijn doelstelling op het nippertje niet gehaald maar dankzij jullie toch  een schitterend bedrag verzameld. Hier mogen we best trots op zijn met zn allen. Samen 1 vuist maken tegen die vreselijke ziekte, samen vechten, samen strijden. Met maar 1 doel, een wereld kankervrij.

uitstel....geen afstel!!!

Helaas is besloten dat Alpe d'Huzes op 4 juni 2020 niet doorgaat i.v.m. de corona crisis. Heel jammer, maar ook zeer begrijpelijk. Onze gezondheid gaat voor alles.

De ''uitgestelde'' 15e editie vindt nu plaats op 3 juni 2021. Hier zal ik zeker bij zijn. Ik wil mijn belofte naar mijn sponsoren nakomen en die berg opknallen, 1x, 2x, wie weet wel 3x. Heb in ieder geval een jaar extra tijd gekregen om te trainen.

Tijd, iets wat veel mensen met kanker niet hebben. Daarom is het zo belangrijk om heel veel geld op te halen. Voor onderzoek, medicijnen, nieuwe behandelmethoden en ga zo maar door.

Dus snel de teleurstelling van de afgelasting wegstoppen en door... door met trainen, maar vooral door met het ophalen van zoveel mogelijk donaties. Zodat we volgend jaar op 3 juni 2021 heel veel geld hebben verzameld voor het KWF-fonds. We doen dit met z'n allen, samen sterk met maar 1 doel voor ogen...een wereld zonder kanker.

#opgevenisgeenoptie

Lege flessen actie supermarkt Super Epen

Remco en Sandra Vluggen, eigenaren van de mooie supermarkt ''Super Epen'' te Epen geven mij vanaf vandaag de gelegenheid om extra donaties te verzamelen.

In hun zaak staat vanaf nu een doneerbox waar iedereen zijn of haar ''lege flessen bonnetjes" in kan deponeren. Al deze emballage bonnetjes worden over een tijd (rond 1 juni) door mij ingeleverd en het opgehaalde bedrag gaat via mijn persoonlijke alpe d'Huzes site (www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/sjoerdjacobs) rechtstreeks naar het KWF-fonds.

Ik vindt het geweldig dat Remco en Sandra mij op deze wijze steunen. Heel hartelijk bedankt hiervoor.

In de tussentijd..... blijf vooral doneren, want iedere euro telt in de strijd tegen deze rotziekte.

#opgevenisgeenoptie

Op naar de €4500,00

Vandaag besloten mijn streefbedrag naar de €4500,00 te verhogen. Tis zeker n flink bedrag maar er volgen nog enkele acties waarmee ik toch hoop om de €4500,00 aan te tikken.

Over deze acties zal ik jullie op de hoogte houden, in de tussentijd.... blijf vooral doneren. Iedere euro gaat rechtstreeks naar het KWF-fonds.

 

n berichtje wat nog meer motiveert.

Het gaat geweldig met de donaties. Dat is geweldig. Heb mijn streefbedrag al lang bereikt maar ik wil meer.

Laatst een hele mooie donatie ontvangen, van een hele grote kleine man, als je dan zijn motivatie om te doneren leest.....dan krijg je toch echt wel een brok in je keel. Hier doen we het met z'n allen voor, die rotziekte heel hard de wereld uitschoppen.

Komende tijd gaan we kijken of we nog wat grotere acties op touw kunnen zetten, met als doel nog meer ophalen voor het KWF-fonds. Ik zal jullie hierover zeker op de hoogte houden.

Blijf ondertussen doneren, iedere euro is goud waard. 

#opgevenisgeenoptie

Op tv

Omroep Krijtland besteed ook aandacht aan onze actie. De komende maanden worden Dirk, Kenny en ik gevolgd door de camera van Jan Somers.

Zo stellen we ons in de eerste uitzendingen aan jullie voor en vertellen over onze drive om dit te doen. Verder volgt Jan ons tijdens de trainingen maar ook als we naar de "alpe dDuzesdag" gaan in Apeldoorn op 10 mei. Op deze dag ontvangen we o.a. de nieuwe kleding.

Ook zullen er beelden te zien zijn van de Alpe dDuzes dag zelf, als wij zwetend en ploeterend de Alpe d'Huez beklimmen.

Kortom, volg ons ook op omroep Krijtland en blijf in de tussentijd vooral doneren.

#opgevenisgeenoptie

Wereldkankerdag

4 februari, wereldkankerdag. Voor velen onder ons is het helaas iedere dag een kankerdag. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken. Bij jezelf, vrienden, familie, overal verschijnt deze verschrikkelijke ziekte. Een ziekte die we moeten stoppen, met n heel harde trap de wereld uit schieten.

Hier is geld voor nodig, heel veel geld. Voor onderzoek, behandelingen, medicijnen en ga zo maar door. 1 van de acties om geld op te halen is Alpe d'huZes. Ik ben 1 van de vele deelnemers aan deze actie. En ook ik zoek hier mensen voor die me willen sponsoren. Als ik dan zie hoe de mensen meeleven, prachtig. De donaties vliegen me om de oren. Via de link, maar ook staan mensen  met enveloppen vol geld aan de deur. Dit is toch geweldig. Dat maakt me trots. Trots op al die gulle gevers. Met zn allen gaan we voor dat ene doel....Een wereld zonder kanker, een wereld waar wereldkankerdag niet meer nodig is. Dank jullie allemaal.

Nieuwe doelstelling

Geweldig om te zien hoe t sponsorgeld binnen blijft komen. Echt helemaal top. Het geeft je zo veel kracht en motivatie.Daarom wil ik nog lang niet stoppen met geld binnenhalen. Ik ga zelfs een nieuwe doelstelling aan: €3500,00 proberen op te halen voor Alpe dHuzes. Dus..... lieve mensen, help mee. Het geld komt goed terecht. We moeten deze vreselijke ziekte de wereld uit helpen. Geef, iedere euro gaat rechtstreeks naar het KWF-fonds. 

#opgevenisgeenoptie

we gaan nog niet naar bed!!!

Leuke bijeenkomst vandaag van ons team. Kennis gemaakt met de groep en plannen gemaakt voor onze uitdaging. Nog een lange weg te gaan maar t gaat ons zeker weten lukken. Een zinvolle meeting, ik ga met met een goed gevoel terug naar Gulpen. Daar wachten meer klussen, bouwen van de carnavalswagen, gevolgd door het opruimen van het NK turnen in Gulpen. Er is zelfs goed nieuws vanuit Eindhoven..... PSV heeft nog eens gewonnen. Dat wordt heerlijk slapen gaan, maar, t blijft een verslaving, ik check nog ff de stand van Alpe d'HuZes...........€2500,00!!!!! hoe vet is dat!!!! Alle sponsors bedankt, dit is geweldig. Dit is kracht. Dit is trots. Dit is powerrrrrrrr.

Maar laten we vooral NIET stoppen met doneren, iedere euro is KEIHARD nodig om deze rotziekte te stoppen.

#opgevenisgeenoptie

 

Kleding is alles

Vandaag de kleding gaan passen die ik aan ga doen tijdens Alpe d'HuZes. Shirt en broek van Bio Racer. Dit hadden we nog te goed, zit in de startprijs van €125,00 inbegrepen. 

Ook n paar nieuwe hardloopschoenen aangeschaft, kan ik ze flink inlopen voor 4 juni. Uiteraard betaald van mn eigen geld want alle donaties gaan rechtstreeks naar het KWF- fonds. 

Het inzamelen van het sponsorgeld gaat goed, nog even en ik heb het streefbedrag van €2500,00 bereikt. Maar stop asjeblieft niet met doneren, misschien kunnen we t doel wel aanpassen richting €3000,00.

Iedere euro telt, OPGEVEN IS GEEN OPTIE!!!!

Helemaal top!!!

Hoe geweldig om zien dat er zoveel donaties binnenkomen. Op dit moment zijn we de €2000,00 gepasseerd. Kippenvel. Top dat jullie dit voor elkaar hebben gekregen. Wat een motivatie krijg je hiervan. Motivatie om nog harder te trainen, maar ook om vooral door te gaan om meer en meer geld op te halen. Meer geld om dat ene doel te bereiken, die vreselijke ziekte kanker een stop toe te brengen. Dus blijf vooral doneren, iedere gedoneerde euro gaat rechtstreeks naar het KWF-fonds. #opgevenisgeenoptie#

Wist je dat:

Om de Alpe d'Huez te beklimmen moeten we 1061 hoogtemeters over een afstand van 13,8 km overbruggen.

Het gemiddelde stijgingspercentage is 7,9%. Ter vergelijking: gemiddelde stijgingspercentage van bv de Keutenberg is 5,6%, of de Cauberg met 7,5%.

Het steilste gedeelte is op zo'n 3 km voor de finish, maar liefst 11,5%.

We starten in Bourg d'Oisans en gaan dan via 21 haarspeldbochten richting finish. De bochten zijn genummerd en tellen van 21 af naar 1, van beneden naar boven.

Het zal afzien worden maar ik heb er heel veel zin in.

Blijf vooral doneren, iedere euro gaat rechtstreeks naar het KWF- fonds.

#opgevenisgeenoptie

Dank jullie wel!!!

Geweldig, vandaag over de €1000,00 sponsorgeld gegaan. Helemaal top. Ik wil iedereen hier hartelijk voor bedanken. 

Maar we zijn er nog lang niet. Help mee om deze vreselijke ziekte te bestrijden!!! Doneer!!!! Sponsor!!!!

Iedere euro die jullie mij sponsoren gaat rechtstreeks naar het KWF fonds.

#opgevenisgeenoptie

Trainen trainen trainen

Ook vandaag weer flink getraind. Hardlopen stond op t programma. Ik probeer ook iedere keer meerdere bergjes mee te pakken. Vanmiddag de "koning van Spanje" opgerend. Behoorlijk pittig maar wel te doen. Kilometers maken, dat is het doel, opgeven is geen optie. 

Wist je dat:

Deelnemen aan Alpe d' HuZes is (uiteraard) niet gratis. Elke deelnemer betaald €125,00 inschrijfgeld uit eigen beurs. Dit staat los van het sponsorgeld, dat gaat rechtstreeks naar het KWF- fonds.

Voor deze €125,00 krijg je een Alpe d' DuZes outfit (shirt en broek), je eigen actiepagina, een tijdsregistratie-chip voor je doorkomst tijden, persoonlijk startnummer, medische verzorging op de berg, foerage tijdens de dag zelf en uiteraard een onvergetelijke ervaring.

Maar het belangrijkste is natuurlijk ons doel, zoveel mogelijk geld ophalen. Dus blijf ons steunen.

#opgevenisgeenoptie

Wauw!!!

We hebben de eerste €500,00 binnen. Allemaal hartstikke bedankt hiervoor. Dit geld is rechtstreeks naar het KWF- fonds gegaan. Maar we zijn er nog lang niet. Blijf asjeblieft doneren.

#opgevenisgeenoptie

nu wordt t serieus......

Afgelopen weekend mij definitief ingeschreven voor alpe d'HuZes. Nu wordt het serieus. Vandaag ook meteen begonnen met trainen, de tocht zal zwaar genoeg worden.

Heb er wel zin in. Top ook om te zien dat de eerste donaties binnenkomen. Helemaal geweldig.

Thank you to my Sponsors

10

Raymond Keulers

Boave aan de top is t ummer gezellig

10

Richard Wijgergangs

Succes maat !

26

Simone Haenen

Heel veel succes Sjoerd

13

Anonymous

15

Trend4You

Veel succes en zet um op!!

10

Kim Nix

Heel veel succes Sjoerd! Zet ‘m op! Kim, Ralph en Amber

15

Isis Curfs

Super !! Heel veel succes

15

Ron Gerards

500

Francien en Nico Baars - Hage

Stoere brandweerman, we wensen je heel veel succes.

10

Rick Derkx

Sjoerd, top inzet. Succes met je trainingen. en wij steunen jou hierin.

10

Kelly Kosmann

20

Computer Service Heuvelland

26

Anonymous

15

Robin, Kitty en Daniel vd Coelen

Sjoerd jij bent een topper! Heel veel succes gewenst!

25

Angelique Pelzer

veul succes Sjoerd !!!

10

Rick Derkx Scootershop Gulpen

Wij wensen jou heel veel succes Sjoerd. Respect. Rick Derkx Scootershop Gulpen

25

Daniëlle van Weersch

Heel veel succes met deze geweldige uitdaging!👊🍀🍀🍀

54

Anonymous

15

Peter en tessa Van loo

Succes!

10

Yael

26

Iris Link

Zet m op!! Top dat je zoiets doet!

20

Hamar Trading BV

Zet um op Harry en Margriet

25

Jan Savelberg

26

Marijke Jongen

💪💪💪

26

Joep en Nicole Jacobs

20

Rogier en Wike

Zet hem op! Heel stoer dat je dit gaat doen💪🏻💪🏻!

10

Maria Derkx

Succes Sjoerc

15

Tony

Voor jullie allen, heel veel suc6, tis een geweldig doel.

30

Tiny Moors

Een mooi idee sjoerd trots op je

90

john Hoen

Top Actie Kerel !! Succes allemaal Chapeau

50

Opa en oma Scheulder

26

Anonymous

Mooi dat je dit doet. Succes!!

10

Ruud Slagter

Zet hem op Sjoerd, helaas lukt het mij niet om te klimmen.

10

Maurice en Audrey Moulen

Veel succes, jij kunt dit

10

Marjo en Ger Franssen

Succes Sjoerd!

26

Myrthe Schins

10

Niels Van Wersch

Succes Sjoerd!

10

Bianca Korsten

Super initiatief! Succes!!

150

Paul Mulleneers

Waanzinnig trots dat je dit doet!! Succes!!

10

Jack en Jessica Roks

Succes 🍀💪🏻

5

Jessica en Hilco Smeijers

Heel veel succes Sjoerd! Sjieke actie!

26

Roman en Sharon

Jef jaas Sjoerd! Hiel veul succes!!

15

Stretch&move

S6 sjoerd

10

Anonymous

Zet m op Sjoerd, mooie actie 💪

20

Sjef en Mien Degens

Veel succes

50

Anonymous

10

Mark Anneveldt

10

Rostam Adzjamjan

Удачи 🍀

10

Austen Advies & Administratie

10

Pascal Muijrers

Sjoerd, ontzettend knap dat je deze uitdaging aangaat. Die gaat jou zeer zeker lukken. 💪🏼👍🏻 Suc6

26

Mieke Merk

Een super mooi gebaar. Veel succes. Gaat je zeker lukken.

26

Schenkerij Belge

25

Torsten Hounjet

Klasse💪

10

Quirijn Lumeij

Vur unne hoave liter

100

V.C. S.E.S.

20

Claudia en jos Jacobs

Nu wel iets harder lopen

10

LIzz

Heel veel succes Sjoerd X Lizz

26

Lonneke, Mark, Meike en Evie

Veul succes! Doe kins dit!!

15

Daniëlle en Jan Strik

Succes Sjoerd. Wat een geweldige inspanning ga je leveren. We doen het je niet na. Groetjes Daniëlle en Jan.

20

Manfred Wetzels

#eendrachtmaaktmacht

30

JO en Tiny

50

Eric Derissen

10

Anonymous

Hoi Sjoerd wij wensen je veel succes. is een goed idee. Groetjes Minie en Johan

10

Janice Pallada

Zet um op. De kins ut!

26

tiny van voorden

Heel veel succes

15

Ariane

Succes Sjoerd💪!

10

Tiet

Succes, Tiet uit Engeland

5

Sjef en Mien Degens

Veel succes

10

Willem Klomp

Heel veel succes Sjoerd (het gaat je lukken)

10

Ivo Dewever

Zet hem op , naar die top !! Succes.

20

Familie Camps

Top dat je dit doet! Succes!

25

Anonymous

50

Jean Hodiamont

Succes

15

Anonymous

26

Jo en Tiny Haenen

26

Daniëlle en Paul Simon

Beste Sjoerd, Een Ge-Wel-Dige uitdaging ga je tegemoet, met je eigen drijfveer om deze prestatie te verrichten. Ik vind het bijzonder prestigieus ! 💪Respect! Inmiddels alweer 6 jaar geleden dat ik zelf heb ervaren hoe ontzettend veel in gang wordt gezet om alle onderzoeken en behandelingen in te zetten. Ik blijf alles en iedereen dankbaar voor het feit dat dat mogelijk is. Dank je wel voor jouw bijdrage hieraan. Veel succes 🍀

20

Sander Gerards

Succes!

15

Anonymous

26

Edwin Ubachs

10

Jörgen

Succes Sjoerd!!! Top dat je deze uitdaging aangaat!

25

Chris Franssen

95

Roy

Goed bezig en veel succes

26

Boy Gerrts

26

Gerda Coumans

Heel veel succes met deze geweldige uitdaging.😘

106

Signcare

10

Meriam Schmets

Heel veel succes gewenst

10

John en Danielle Simons

Succes sjoerd zet 'm op .Groetjes John en Danielle Simons.

10

Mirianne Theunissen

Wat een bedrag al! Suc6 met de voorbereidingen!

20

Richard Caelen

Sjoerd heel veel succes en zet hem op! Groeten Richard en Natasja

20

Math, Edith, Damien en Naomi

Heel veel succes Sjoerd

40

Gaby Baggen

Sjoerd, zit um op! Dur eine geit get extra wirreke in de bedening, dur angere lup u paar zaoterdigge mit de folders en de kling prie wilt waal get van ut verjoardaagsgeld aafgeave. En dat allemoal veur ut goeie doel de KWF. Vier motte ginge miee houve te verleeze aan dees rot ziekte. Zit um op Sjoerd! Go go go!

15

Marc van de Wall

Heel veel succes collega!!!

5

Austen Advies en Administratie

10

Thomas Kuijer

Mooi initiatief Sjoerd! Succes!

35

Renato Harings

Namens auto- Harings te Margraten heel veel succes.

250

Anonymous

stil houden !

20

Michel, Francien, Tessa en Nick

Heel veel succes! 👍💪

26

Joep Vluggen

Hoi Sjoerd! Ga goed je best doen! Ook al ben ik voor AJAX ......mijn collega hooglustigheid moedig ik natuurlijk aan, go go go! Ik ben een goed levend voorbeeld waarvoor je dit allemaal doet! Groetjes Joep Je weet waarvoor je het doet

95

Ine en ooms en tantes Jacobs

Zet hem op Sjoerdje! Groetjes van ooms en tantes Jacobs en Toine en Ine xxx

50

Marc Beers

Top initiatief

5

Erik Lindelauf

60

Anonymous

20

Ger en Truus Janssen

Veel succes

200

Nils Lamers, Lamers Fysiotherapie Gulpen

Als het niet dit jaar is dan volgend jaar! Wij steunen je! Blijven knallen Sjoerd!!

20

Hans en karin Vlug

Zet m op !! Succes met trainen!

26

Sacha Vos

Sjoerd, heel veel succes maar ook plezier gewenst. Het is een topprestatie maar je gaat het ongetwijfeld halen!

10

Anonymous

Veel succes sjoert

26

Jan Sangen

Succes

50

Guusje Mulleneers

Heel veel succes!!!

20

Armand en Karin Lecoeur

Heel veel succes, top dat je dit doet voor het goede doel!!!

20

Boy Vluggen

15

Kevin, Deborah en Sterre

Succes op de Alpe d'huzes!!!

15

Ivo Coolen

Jammer van 2020. Niks aan te doen. Nog meer succes gewenst voor 2021, gaas!!

20

Anonymous

10

Ingmar

Heel veel succes collega!

12

Anonymous

106

John en Jeltsje

Vanuit Friesland veel succes toegewenst

150

Carlo S

Respect en veel succes volgend jaar!

26

Anonymous

Veel succes Sjoerd !!!

100

lilian habets uitvaarten

De naam "Sjoerd" zegt genoeg! Gaat je beslist lukken, succes.

25

Anonymous

20

PoehBelle

Super datse dit dees, Sjoerd! Hiejl veul succes!

80

Super Epen supermarkt Jacobs

10

Anonymous

10

Tommie Stok

26

Glenn Wenders

Veel succes Sjoerd! 💪🏽👌🏽

42

Anonymous

26

Roel Anneveldt

Heel veel succes gewenst!

25

Anonymous

26

Daniëlle Van Weersch

10

Roger Buisman

Veel succes kerel !!

5

Miranda Dera

Succes Sjoerd!!

20

Sigrid Corneillie

10

Loes Habets

Topper!💪

26

Jim S

Goed bezig Sjoerd! Mss ga ikzelf ook nog mee😬

26

Simone Gijsen

Dapper initiatief, succes met de voorbereidingen en zet 'm op! 💪🍀

56

Riet Jeukens

Vur wunsje dig alle sjteun en kracht um die doel te kinne volbringe. Zit um op! toi tot toi dur Hub en ut Riet oet Ees

26

Jos Prevoo

Diep respect en heel veel succes. We hebben samen veel lol gehad, maar soms moet he stilstaan bij de ernst van het leven. Dat siert jou. Chapeau

106

Wetec Solutions

Sjoerd, heel veel suc6 en mooi initiatief ! Gr. Pascal

40

Gaby Baggen

Vier steune dich zieker bie dis oetdaging mit zie ei goot doel! Zit um op!

28

Kim, Cyril, Jenny en Diede

Sjoerd, succes met alle voorbereidingen!

50

Jolanda en Maurice Willems

Voor ons heeft alle onderzoek al veel opgeleverd

10

Roy Odekerken

26

Anonymous

26

Petra Dohmen

Heel veel succes

10

Anonymous

10

Ivo Coolen

Veel succes Sjoerd. Mooi initiatief.

10

Fabienne Vaessen

Zet m op!! Dit doe je echt zooo goed👌🏻👌🏻

8

Anonymous

15

Anonymous

Sjoerd, zit um op 💪🏻👍🏻

Show more

Select a Christmas decoration