Sjoerd

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

uitstel....geen afstel!!!

Helaas is besloten dat Alpe d'Huzes op 4 juni 2020 niet doorgaat i.v.m. de corona crisis. Heel jammer, maar ook zeer begrijpelijk. Onze gezondheid gaat voor alles.

De ''uitgestelde'' 15e editie vindt nu plaats op 3 juni 2021. Hier zal ik zeker bij zijn. Ik wil mijn belofte naar mijn sponsoren nakomen en die berg opknallen, 1x, 2x, wie weet wel 3x. Heb in ieder geval een jaar extra tijd gekregen om te trainen.

Tijd, iets wat veel mensen met kanker niet hebben. Daarom is het zo belangrijk om heel veel geld op te halen. Voor onderzoek, medicijnen, nieuwe behandelmethoden en ga zo maar door.

Dus snel de teleurstelling van de afgelasting wegstoppen en door... door met trainen, maar vooral door met het ophalen van zoveel mogelijk donaties. Zodat we volgend jaar op 3 juni 2021 heel veel geld hebben verzameld voor het KWF-fonds. We doen dit met z'n allen, samen sterk met maar 1 doel voor ogen...een wereld zonder kanker.

#opgevenisgeenoptie

Lege flessen actie supermarkt Super Epen

Remco en Sandra Vluggen, eigenaren van de mooie supermarkt ''Super Epen'' te Epen geven mij vanaf vandaag de gelegenheid om extra donaties te verzamelen.

In hun zaak staat vanaf nu een doneerbox waar iedereen zijn of haar ''lege flessen bonnetjes" in kan deponeren. Al deze emballage bonnetjes worden over een tijd (rond 1 juni) door mij ingeleverd en het opgehaalde bedrag gaat via mijn persoonlijke alpe d'Huzes site (www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/sjoerdjacobs) rechtstreeks naar het KWF-fonds.

Ik vindt het geweldig dat Remco en Sandra mij op deze wijze steunen. Heel hartelijk bedankt hiervoor.

In de tussentijd..... blijf vooral doneren, want iedere euro telt in de strijd tegen deze rotziekte.

#opgevenisgeenoptie

Op naar de €4500,00

Vandaag besloten mijn streefbedrag naar de €4500,00 te verhogen. Tis zeker n flink bedrag maar er volgen nog enkele acties waarmee ik toch hoop om de €4500,00 aan te tikken.

Over deze acties zal ik jullie op de hoogte houden, in de tussentijd.... blijf vooral doneren. Iedere euro gaat rechtstreeks naar het KWF-fonds.

 

n berichtje wat nog meer motiveert.

Het gaat geweldig met de donaties. Dat is geweldig. Heb mijn streefbedrag al lang bereikt maar ik wil meer.

Laatst een hele mooie donatie ontvangen, van een hele grote kleine man, als je dan zijn motivatie om te doneren leest.....dan krijg je toch echt wel een brok in je keel. Hier doen we het met z'n allen voor, die rotziekte heel hard de wereld uitschoppen.

Komende tijd gaan we kijken of we nog wat grotere acties op touw kunnen zetten, met als doel nog meer ophalen voor het KWF-fonds. Ik zal jullie hierover zeker op de hoogte houden.

Blijf ondertussen doneren, iedere euro is goud waard. 

#opgevenisgeenoptie

Op tv

Omroep Krijtland besteed ook aandacht aan onze actie. De komende maanden worden Dirk, Kenny en ik gevolgd door de camera van Jan Somers.

Zo stellen we ons in de eerste uitzendingen aan jullie voor en vertellen over onze drive om dit te doen. Verder volgt Jan ons tijdens de trainingen maar ook als we naar de "alpe dDuzesdag" gaan in Apeldoorn op 10 mei. Op deze dag ontvangen we o.a. de nieuwe kleding.

Ook zullen er beelden te zien zijn van de Alpe dDuzes dag zelf, als wij zwetend en ploeterend de Alpe d'Huez beklimmen.

Kortom, volg ons ook op omroep Krijtland en blijf in de tussentijd vooral doneren.

#opgevenisgeenoptie

Wereldkankerdag

4 februari, wereldkankerdag. Voor velen onder ons is het helaas iedere dag een kankerdag. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken. Bij jezelf, vrienden, familie, overal verschijnt deze verschrikkelijke ziekte. Een ziekte die we moeten stoppen, met n heel harde trap de wereld uit schieten.

Hier is geld voor nodig, heel veel geld. Voor onderzoek, behandelingen, medicijnen en ga zo maar door. 1 van de acties om geld op te halen is Alpe d'huZes. Ik ben 1 van de vele deelnemers aan deze actie. En ook ik zoek hier mensen voor die me willen sponsoren. Als ik dan zie hoe de mensen meeleven, prachtig. De donaties vliegen me om de oren. Via de link, maar ook staan mensen  met enveloppen vol geld aan de deur. Dit is toch geweldig. Dat maakt me trots. Trots op al die gulle gevers. Met zn allen gaan we voor dat ene doel....Een wereld zonder kanker, een wereld waar wereldkankerdag niet meer nodig is. Dank jullie allemaal.

Nieuwe doelstelling

Geweldig om te zien hoe t sponsorgeld binnen blijft komen. Echt helemaal top. Het geeft je zo veel kracht en motivatie.Daarom wil ik nog lang niet stoppen met geld binnenhalen. Ik ga zelfs een nieuwe doelstelling aan: €3500,00 proberen op te halen voor Alpe dHuzes. Dus..... lieve mensen, help mee. Het geld komt goed terecht. We moeten deze vreselijke ziekte de wereld uit helpen. Geef, iedere euro gaat rechtstreeks naar het KWF-fonds. 

#opgevenisgeenoptie

we gaan nog niet naar bed!!!

Leuke bijeenkomst vandaag van ons team. Kennis gemaakt met de groep en plannen gemaakt voor onze uitdaging. Nog een lange weg te gaan maar t gaat ons zeker weten lukken. Een zinvolle meeting, ik ga met met een goed gevoel terug naar Gulpen. Daar wachten meer klussen, bouwen van de carnavalswagen, gevolgd door het opruimen van het NK turnen in Gulpen. Er is zelfs goed nieuws vanuit Eindhoven..... PSV heeft nog eens gewonnen. Dat wordt heerlijk slapen gaan, maar, t blijft een verslaving, ik check nog ff de stand van Alpe d'HuZes...........€2500,00!!!!! hoe vet is dat!!!! Alle sponsors bedankt, dit is geweldig. Dit is kracht. Dit is trots. Dit is powerrrrrrrr.

Maar laten we vooral NIET stoppen met doneren, iedere euro is KEIHARD nodig om deze rotziekte te stoppen.

#opgevenisgeenoptie

 

Kleding is alles

Vandaag de kleding gaan passen die ik aan ga doen tijdens Alpe d'HuZes. Shirt en broek van Bio Racer. Dit hadden we nog te goed, zit in de startprijs van €125,00 inbegrepen. 

Ook n paar nieuwe hardloopschoenen aangeschaft, kan ik ze flink inlopen voor 4 juni. Uiteraard betaald van mn eigen geld want alle donaties gaan rechtstreeks naar het KWF- fonds. 

Het inzamelen van het sponsorgeld gaat goed, nog even en ik heb het streefbedrag van €2500,00 bereikt. Maar stop asjeblieft niet met doneren, misschien kunnen we t doel wel aanpassen richting €3000,00.

Iedere euro telt, OPGEVEN IS GEEN OPTIE!!!!

Helemaal top!!!

Hoe geweldig om zien dat er zoveel donaties binnenkomen. Op dit moment zijn we de €2000,00 gepasseerd. Kippenvel. Top dat jullie dit voor elkaar hebben gekregen. Wat een motivatie krijg je hiervan. Motivatie om nog harder te trainen, maar ook om vooral door te gaan om meer en meer geld op te halen. Meer geld om dat ene doel te bereiken, die vreselijke ziekte kanker een stop toe te brengen. Dus blijf vooral doneren, iedere gedoneerde euro gaat rechtstreeks naar het KWF-fonds. #opgevenisgeenoptie#

Wist je dat:

Om de Alpe d'Huez te beklimmen moeten we 1061 hoogtemeters over een afstand van 13,8 km overbruggen.

Het gemiddelde stijgingspercentage is 7,9%. Ter vergelijking: gemiddelde stijgingspercentage van bv de Keutenberg is 5,6%, of de Cauberg met 7,5%.

Het steilste gedeelte is op zo'n 3 km voor de finish, maar liefst 11,5%.

We starten in Bourg d'Oisans en gaan dan via 21 haarspeldbochten richting finish. De bochten zijn genummerd en tellen van 21 af naar 1, van beneden naar boven.

Het zal afzien worden maar ik heb er heel veel zin in.

Blijf vooral doneren, iedere euro gaat rechtstreeks naar het KWF- fonds.

#opgevenisgeenoptie

Dank jullie wel!!!

Geweldig, vandaag over de €1000,00 sponsorgeld gegaan. Helemaal top. Ik wil iedereen hier hartelijk voor bedanken. 

Maar we zijn er nog lang niet. Help mee om deze vreselijke ziekte te bestrijden!!! Doneer!!!! Sponsor!!!!

Iedere euro die jullie mij sponsoren gaat rechtstreeks naar het KWF fonds.

#opgevenisgeenoptie

Trainen trainen trainen

Ook vandaag weer flink getraind. Hardlopen stond op t programma. Ik probeer ook iedere keer meerdere bergjes mee te pakken. Vanmiddag de "koning van Spanje" opgerend. Behoorlijk pittig maar wel te doen. Kilometers maken, dat is het doel, opgeven is geen optie. 

Wist je dat:

Deelnemen aan Alpe d' HuZes is (uiteraard) niet gratis. Elke deelnemer betaald €125,00 inschrijfgeld uit eigen beurs. Dit staat los van het sponsorgeld, dat gaat rechtstreeks naar het KWF- fonds.

Voor deze €125,00 krijg je een Alpe d' DuZes outfit (shirt en broek), je eigen actiepagina, een tijdsregistratie-chip voor je doorkomst tijden, persoonlijk startnummer, medische verzorging op de berg, foerage tijdens de dag zelf en uiteraard een onvergetelijke ervaring.

Maar het belangrijkste is natuurlijk ons doel, zoveel mogelijk geld ophalen. Dus blijf ons steunen.

#opgevenisgeenoptie

Wauw!!!

We hebben de eerste €500,00 binnen. Allemaal hartstikke bedankt hiervoor. Dit geld is rechtstreeks naar het KWF- fonds gegaan. Maar we zijn er nog lang niet. Blijf asjeblieft doneren.

#opgevenisgeenoptie

nu wordt t serieus......

Afgelopen weekend mij definitief ingeschreven voor alpe d'HuZes. Nu wordt het serieus. Vandaag ook meteen begonnen met trainen, de tocht zal zwaar genoeg worden.

Heb er wel zin in. Top ook om te zien dat de eerste donaties binnenkomen. Helemaal geweldig.

Thank you to my Sponsors

10

Quirijn Lumeij

Vur unne hoave liter

20

Anonymous

5

Sjef en Mien Degens

Veel succes

10

Willem Klomp

Heel veel succes Sjoerd (het gaat je lukken)

10

Mirianne Theunissen

Wat een bedrag al! Suc6 met de voorbereidingen!

20

PoehBelle

Super datse dit dees, Sjoerd! Hiejl veul succes!

10

Maria Derkx

Succes Sjoerc

10

Janice Pallada

Zet um op. De kins ut!

20

Armand en Karin Lecoeur

Heel veel succes, top dat je dit doet voor het goede doel!!!

26

Edwin Ubachs

15

Marc van de Wall

Heel veel succes collega!!!

15

Anonymous

10

Ingmar

Heel veel succes collega!

25

Anonymous

10

Jack en Jessica Roks

Succes 🍀💪🏻

50

Anonymous

26

Jos Prevoo

Diep respect en heel veel succes. We hebben samen veel lol gehad, maar soms moet he stilstaan bij de ernst van het leven. Dat siert jou. Chapeau

10

Rick Derkx Scootershop Gulpen

Wij wensen jou heel veel succes Sjoerd. Respect. Rick Derkx Scootershop Gulpen

10

Jörgen

Succes Sjoerd!!! Top dat je deze uitdaging aangaat!

10

Yael

15

Peter en tessa Van loo

Succes!

15

Daniëlle en Jan Strik

Succes Sjoerd. Wat een geweldige inspanning ga je leveren. We doen het je niet na. Groetjes Daniëlle en Jan.

250

Anonymous

stil houden !

15

Stretch&move

S6 sjoerd

20

Computer Service Heuvelland

90

john Hoen

Top Actie Kerel !! Succes allemaal Chapeau

8

Anonymous

20

Manfred Wetzels

#eendrachtmaaktmacht

25

Chris Franssen

500

Francien en Nico Baars - Hage

Stoere brandweerman, we wensen je heel veel succes.

20

Ger en Truus Janssen

Veel succes

10

Meriam Schmets

Heel veel succes gewenst

26

Gerda Coumans

Heel veel succes met deze geweldige uitdaging.😘

26

Lonneke, Mark, Meike en Evie

Veul succes! Doe kins dit!!

150

Paul Mulleneers

Waanzinnig trots dat je dit doet!! Succes!!

25

Jan Savelberg

20

Boy Vluggen

26

tiny van voorden

Heel veel succes

5

Jessica en Hilco Smeijers

Heel veel succes Sjoerd! Sjieke actie!

10

Anonymous

20

Claudia en jos Jacobs

Nu wel iets harder lopen

10

Anonymous

Zet m op Sjoerd, mooie actie 💪

5

Miranda Dera

Succes Sjoerd!!

28

Kim, Cyril, Jenny en Diede

Sjoerd, succes met alle voorbereidingen!

20

Sjef en Mien Degens

Veel succes

10

Ivo Coolen

Veel succes Sjoerd. Mooi initiatief.

106

Wetec Solutions

Sjoerd, heel veel suc6 en mooi initiatief ! Gr. Pascal

20

Sander Gerards

Succes!

26

Anonymous

15

Ariane

Succes Sjoerd💪!

10

Kim Nix

Heel veel succes Sjoerd! Zet ‘m op! Kim, Ralph en Amber

10

Bianca Korsten

Super initiatief! Succes!!

26

Marijke Jongen

💪💪💪

26

Petra Dohmen

Heel veel succes

26

Roel Anneveldt

Heel veel succes gewenst!

10

Rostam Adzjamjan

Удачи 🍀

10

Niels Van Wersch

Succes Sjoerd!

10

Anonymous

Hoi Sjoerd wij wensen je veel succes. is een goed idee. Groetjes Minie en Johan

10

Roger Buisman

Veel succes kerel !!

10

Loes Habets

Topper!💪

15

Tony

Voor jullie allen, heel veel suc6, tis een geweldig doel.

10

Pascal Muijrers

Sjoerd, ontzettend knap dat je deze uitdaging aangaat. Die gaat jou zeer zeker lukken. 💪🏼👍🏻 Suc6

15

Isis Curfs

Super !! Heel veel succes

26

Anonymous

Mooi dat je dit doet. Succes!!

50

Jean Hodiamont

Succes

25

Torsten Hounjet

Klasse💪

95

Roy

Goed bezig en veel succes

20

Richard Caelen

Sjoerd heel veel succes en zet hem op! Groeten Richard en Natasja

25

Daniëlle van Weersch

Heel veel succes met deze geweldige uitdaging!👊🍀🍀🍀

10

Raymond Keulers

Boave aan de top is t ummer gezellig

20

Rogier en Wike

Zet hem op! Heel stoer dat je dit gaat doen💪🏻💪🏻!

10

Tommie Stok

20

Hans en karin Vlug

Zet m op !! Succes met trainen!

10

Marjo en Ger Franssen

Succes Sjoerd!

26

Anonymous

Veel succes Sjoerd !!!

10

Ruud Slagter

Zet hem op Sjoerd, helaas lukt het mij niet om te klimmen.

10

Richard Wijgergangs

Succes maat !

26

Joep Vluggen

Hoi Sjoerd! Ga goed je best doen! Ook al ben ik voor AJAX ......mijn collega hooglustigheid moedig ik natuurlijk aan, go go go! Ik ben een goed levend voorbeeld waarvoor je dit allemaal doet! Groetjes Joep Je weet waarvoor je het doet

95

Ine en ooms en tantes Jacobs

Zet hem op Sjoerdje! Groetjes van ooms en tantes Jacobs en Toine en Ine xxx

106

Signcare

56

Riet Jeukens

Vur wunsje dig alle sjteun en kracht um die doel te kinne volbringe. Zit um op! toi tot toi dur Hub en ut Riet oet Ees

60

Anonymous

200

Nils Lamers, Lamers Fysiotherapie Gulpen

Als het niet dit jaar is dan volgend jaar! Wij steunen je! Blijven knallen Sjoerd!!

35

Renato Harings

Namens auto- Harings te Margraten heel veel succes.

10

Austen Advies & Administratie

20

Familie Camps

Top dat je dit doet! Succes!

26

Simone Gijsen

Dapper initiatief, succes met de voorbereidingen en zet 'm op! 💪🍀

10

Ivo Dewever

Zet hem op , naar die top !! Succes.

50

Jolanda en Maurice Willems

Voor ons heeft alle onderzoek al veel opgeleverd

10

LIzz

Heel veel succes Sjoerd X Lizz

25

Angelique Pelzer

veul succes Sjoerd !!!

26

Sacha Vos

Sjoerd, heel veel succes maar ook plezier gewenst. Het is een topprestatie maar je gaat het ongetwijfeld halen!

100

lilian habets uitvaarten

De naam "Sjoerd" zegt genoeg! Gaat je beslist lukken, succes.

20

Michel, Francien, Tessa en Nick

Heel veel succes! 👍💪

25

Anonymous

15

Kevin, Deborah en Sterre

Succes op de Alpe d'huzes!!!

26

Boy Gerrts

54

Anonymous

100

V.C. S.E.S.

15

Ron Gerards

15

Anonymous

Sjoerd, zit um op 💪🏻👍🏻

26

Mieke Merk

Een super mooi gebaar. Veel succes. Gaat je zeker lukken.

15

Robin, Kitty en Daniel vd Coelen

Sjoerd jij bent een topper! Heel veel succes gewenst!

40

Gaby Baggen

Sjoerd, zit um op! Dur eine geit get extra wirreke in de bedening, dur angere lup u paar zaoterdigge mit de folders en de kling prie wilt waal get van ut verjoardaagsgeld aafgeave. En dat allemoal veur ut goeie doel de KWF. Vier motte ginge miee houve te verleeze aan dees rot ziekte. Zit um op Sjoerd! Go go go!

13

Anonymous

20

Math, Edith, Damien en Naomi

Heel veel succes Sjoerd

20

Hamar Trading BV

Zet um op Harry en Margriet

10

Kelly Kosmann

10

Fabienne Vaessen

Zet m op!! Dit doe je echt zooo goed👌🏻👌🏻

40

Gaby Baggen

Vier steune dich zieker bie dis oetdaging mit zie ei goot doel! Zit um op!

30

Tiny Moors

Een mooi idee sjoerd trots op je

26

Roman en Sharon

Jef jaas Sjoerd! Hiel veul succes!!

15

Trend4You

Veel succes en zet um op!!

50

Marc Beers

Top initiatief

20

Sigrid Corneillie

30

JO en Tiny

26

Iris Link

Zet m op!! Top dat je zoiets doet!

10

John en Danielle Simons

Succes sjoerd zet 'm op .Groetjes John en Danielle Simons.

50

Opa en oma Scheulder

25

Anonymous

26

Joep en Nicole Jacobs

106

John en Jeltsje

Vanuit Friesland veel succes toegewenst

10

Anonymous

Veel succes sjoert

10

Tiet

Succes, Tiet uit Engeland

26

Jim S

Goed bezig Sjoerd! Mss ga ikzelf ook nog mee😬

10

Maurice en Audrey Moulen

Veel succes, jij kunt dit

26

Schenkerij Belge

10

Anonymous

Show more