#StefanenAnoek

Geld is het enige dat telt

Vorig jaar hebben wij voor het eerst meegedaan aan de Alpe d’HuZes. Buiten dat dit een ontzettend mooie ervaring was, is ons een aantal zaken ondubbelzinnig duidelijk geworden.

Als eerste hoe gelukkig wij mogen zijn dat ons hele gezin gezond is. Samen mogen wij 4 kinderen grootbrengen. Drie meiden van 13, 11 en 10 jaar en een jongen van 8.

Daarnaast dat vooruitgang in het bestrijden van kanker niet “een kwestie is van geld”, niet “iets met geld te maken heeft”, maar echt “alleen maar een gaat om geld”. Er zijn zoveel mooie initiatieven en veel belovende onderzoeken en de enige belemmerende factor op dit moment is geld. Linksom of rechtsom, geld is het enige dat telt.

Ook heeft onze kennismaking met AD6 ervoor gezorgd dat we structureler wilden bijdragen aan goede doelen. Niet alleen met Alpe d’HuZes maar ook op andere vlakken. De invulling die we daarvoor gevonden hebben is dat Anoek per Juli 2018 is gestart als P&O medewerker en Regio Coordinator voor Villa Joep. Werkend vanuit het gloednieuwe en hypermoderne Princes Maxima Centrum in Utrecht zamelt dit team geld in zich in voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

Vorig jaar hebben we met ons AD6-avontuur 6000 euro opgehaald op verschillende manieren. De kinderen hebben daar met verschillende activiteiten een aanzienlijke bijdrage geleverd. Zij zien ook echt dat het belangrijk is om andere mensen te helpen. Ook dit jaar zullen zij we meedoen aan sponsorlopen, cupcakes maken/verkopen en donatieboxen plaatsen. Kortom, net als vorig jaar doen we het met zijn zessen. Na het resultaat van vorig jaar willen we nu ons streefbedrag op 7.500 euro zetten.

Doelstelling is 8 beklimmingen. Stefan wil er 6 met de fiets doen en Anoek 2 hardlopend. We zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk geld op te halen dit jaar en onze beklimmingen zo “duur mogelijk” te verkopen. Want nogmaals, Geld is het enige dat Telt!!!

Help je mee?

Team Updates

And we’re off….

Afgelopen zondag is het officiële startsein gegeven voor Alpe d’HuZes 2019. Op die dag waren er al 2000 inschrijvingen. Het lijkt erop dat ook dit jaar dus weer het maximale aantal van 5000 deelnemers gehaald gaat worden. Opvallend was ook het aantal nieuwe deelnemers… of mensen die erover denken om deel te nemen. 

Inmiddels is het fundraisen in volle gang voor team #StefanenAnoek. En met gepaste trots kunnen we zeggen dat dat behoorlijk goed gaat. Inmiddels zijn er 6 beklimmingen verkocht. Dat betekent dat Anoek of Stefan in een shirt van de sponsor een beklimming doet in ruil voor een mooie sponsoring. Het goede nieuws is dat die actie uitverkocht is. De keerzijde is dat Anoek nu “verplicht” 2 x omhoog moet en Stefan niet met minder dan 6 aan kan komen. Kortom: aan de bak.

Een leuke anekdote: we zijn de afgelopen weken zeker 5 keer herkend toen een van ons onze naam zei. “Oh ben jij de Stefan van #StefanenAnoek op twitter?” en “Ahhhh dan zal jij Anoek zijn van #StefanenAnoek.” Heel kinderachtig wellicht, maar dat vinden we echt heel grappig.

Voor komend jaar staat er een aantal events op de planning waar we waarschijnlijk aan mee gaan doen. Voor Stefan is dat o.a. de Amstel Gold Race in April. Verdere events zijn we nog aan het overdenken.

Het trainen en fundraisen gaat uiteraard volle bak door. Bijvoorbeeld op 15 december. De drukste zaterdag van het jaar bij de Intratuin in IJsselstein omdat dat dé dag is dat men de kerstboom komt kopen. Op die dag gaat Stefan op de Tacx de Alpe d’Huez virtueel beklimmen met een donatiebox aan het stuur. Het idee is dan dat veel mensen hun 50ct of eurootje uit het winkelkarretje doneren. Of het wisselgeld wat ze krijgen als ze een oliebol kopen bij de kraam waar hij naast gaat staan ?.

Verder hebben we nog 2 mooie veiling items openstaan die aflopen op 30 november. Een LottoNL Jumbo wielershirt met handtekeningen van de renners en een ingelijst Ajaxshirt met handtekeningen van de huidige (nu al legendarische) selectie. Deze zijn ter beschikking gesteld door goede zakelijke relaties en de opbrengst gaat één op één de pot in.

Op het event shirt kunnen we 16 logo’s kwijt van bedrijven die 250 euro of meer sponsoren. Inmiddels zitten we op 18 rechthebbenden op een plekkie op het shirt. Inderdaad, dat past niet. Oplossing die we bedacht hebben is dat we zelf sportjassen laten maken die we de hele week van de AD6 zullen dragen (en natuurlijk daarvoor en daarna veel vaker). Op deze bollenjas is ruimte genoeg voor veel meer sponsoren. Dus als je nog een bedrijf weet…….

Laatste nieuwtje voor nu is dat de Alpe d’HuZes voor Anoek vanaf 27 november meer is dan een event om sportief aan mee te doen. Vanaf die dag zal zij behoren tot het team Spnsorwerving van de Stichting Alpe d’HuZes. Kortom, naast Villa Joep zal zij ook voor Alpe d’HuZes gaan werken.

Zoals gezegd, we zijn van start, we kunnen los. En dat zullen we gaan ook.

Jas met jouw logo?

Tijdens alle sport events lopen wij er mooi bij in onze speciale sponsor-bollen-jas. We maken een blauwe en een roze variant. Jouw logo erop? Contact us.

Door de winter heen...

Tijdens de winter staat het trainingsschema in het teken van “onderhoud”. Klaar zijn om straks de pijnlijke trainingen weer op te pakken en dan niet achter liggen qua conditie. Sterker, hoe verder je vóór ligt, hoe sneller de intensieve trainingen effect hebben. Dát is dat we nu aan het doen zijn.

Verder hebben we onszelf wijs gemaakt dat wintersport in de bergen ook een vorm van hoogtestage is en proberen we dat dus te zien als training ?. Anders gezegd, we zijn net terug van een week kei-hard trainen in de Franse Alpen (Les Sybelles) en kijken alweer uit naar de hoogtetraining in Wildkogel Oostenrijk tijdens de voorjaarsvakantie.

Oke, oke, tussen de wintersporten door werken we natuurlijk keurig onze trainingen af. De betrokkenheid van onze sponsoren is zo groot en hartverwarmend, dat we natuurlijk de 8 beklimmingen wíllen (lees: móéten) halen.

Het gesigneerde LottoNL Jumbo wielershirt hebben we verkocht en ook het ingelijste Ajax shirt is via de veiling van eigenaar veranderd. Respectievelijk voor 130 en 650 euro. Bijna 800 euro dus kunnen toevoegen naar aanleiding van de veiling.

Naar aanleiding van onze social posts over de te ontwerpen “bollen-jas” hebben we verschillende reacties gekregen van mensen en bedrijven die we nog niet kenden. Zij deden hele mooie donaties en komen daarmee op onze jassen te staan. Dat is echt heel gaaf. De jassen zullen we overigens ergens in April gaan bestellen. Foto’s daarvan komen zeker voorbij.

Op 15 december heeft Stefan zijn Tacx met film van de Alpe geinstalleerd bij de ingang van de Intratuin in IJsselstein. Zo konden we het trainen en fundraisen combineren. Veel klanten van de Intratuin van die dag hebben geld in de donatiebox gedaan en een flyer meegenomen. Dat leverde ongeveer 450 euro op. Op die dag hebben we ook veel mensen gesproken met aangrijpende en inspirerende verhalen. Die gesprekken, de donaties en het afwerken van een training bij elkaar, maakte het dus een zinvolle zaterdag.

Omdat we ons streefbedrag eind december in zicht kregen hebben we dit bedrag verhoogd van 7.500 naar 10.000 euro. Later in Januari zelfs naar 12.500 euro. Eerlijk gezegd vinden we het onwijs gaaf om te kunnen zeggen dat we zo’n mooi bedrag bij elkaar gaar sporten in Juni. We kunnen onze sponsoren ook niet genoeg bedanken voor alle hulp en bijdragen.

Natuurlijk maak je qua fundraising de grootste stappen aan het begin en zullen we nu langzamer gaan groeien. Om deze groei er wel in te houden hebben we bij de lokale Jumbo supermarkt een donatiebox bij de emballage gezet. En uiteraard ook hier weer wat flyers aangehangen, in de hoop dat mensen dat meenemen en we nog meer geld ingezameld krijgen. De Jumbo heeft zelf geen pilaar voor dit soort boxen, dus hebben we zelf iets in elkaar geknutseld. Uiteraard afgelopen weekend stiekem geprobeerd te kijken of er veel in zat…… We zagen héél véél briefjes, maar geen idee wat de waarde is. Wordt dus vervolgd.

Inmiddels zijn ook alle shirts binnen die we verkocht hebben per beklimming. Wij noemen deze zelf de Beklimming-Sponsor-Shirts. Naast het eventshirt zullen we deze logo’s met trots naar boven brengen. Wat we ook echt heel leuk vinden is dat een meerdere sponsoren een aantal shirts meer hebben besteld. De één om zelf in te sporten, de ander om in het bedrijf op te hangen en zo de beleving nog verder uit te dragen. Team #StefanenAnoek wordt nog eens een begrip ? ? ?.

De pijn kan / gaat beginnen

Zo, we zijn door de donkere dagen en door de winter heen. Nou ja, zo goed als. Inmiddels zijn we terug van onze tweede hoogtestage, oftewel uitgeskied en op naar de lente. De dagen worden al iets langer dus lekker buiten sporten moet kunnen, zou je zeggen. Hier en daar roert maart nog zijn staart en dus trainen we ook binnen. Afgelopen weekend heeft Stefan zijn lange duurtraining van 3h op de tacx afgewerkt. Voor de niet-tacx kenners: 3 uur lang binnenfietsen is een behoorlijke mentale uitdaging. Maar ook daarom juist erg goed om te doen. Zoals gezegd: de pijn kan beginnen.

Omdat we dit jaar met de kinderen geen hupcakes kunnen bakken en verkopen met Koningsdag, zoals we vorig jaar deden, hebben we een andere invullling gevonden om de kinderen te betrekken. We gaan dit jaar tijdens NL Doet bingo spelen met bejaarden. In een bejaardentehuis in Utrecht gaan we met ons gezin “de oudjes” een mooie dag bezorgen. 

Qua training kan de pijn nu echt gaan beginnen. Tot op heden zaten we zoals eerder geschreven “op onderhoud schema’. Nu gaan de intensievere blokken langer duren en vaker voorkomen. Aan de bak dus. Om de hoogtemeters in de benen te krijgen heeft Stefan zich opgegeven voor een aantal toertochten. De 154km van Luik-Bastenaken-Luik zit net als vorig jaar in de voorbereiding. Dat weekend verblijven we in Limburg. Op zaterdag is LBL en als we er dan toch zijn kunnen we beiden op zondag ook nog wat hoogtemeters pakken.

Verder proberen we nog een startplek te regelen voor de 200km van de AmstelGoldRace. Dat lijkt te gaan lukken. Stefan neemt die plek over van iemand anders die zich had ingeschreven, en je moet altijd maar even afwachten of dat wel goed gaat. Vooralsnog gaan we ervanuit dat dat gewoon gelukt is. Tenslotte de Classico Boretti. Deze 165km gaat over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Deze HM’s aangevuld met de interval en lange duurtrainingen moeten voldoende zijn. Hopelijk ?.

Onze donatiebox bij de Jumbo bevatte na 3 weken al bijna 100 bonnetjes met een waarde van 96,50 euro. Dat vinden wij een mooi bedrag. Zo’n emballagebon hebben wij niet eerder gehad. Goede nieuws is dat we de box nog een tijdje mogen laten staan. Op naar nog meer geld dus. In September zetten we ook nog een box neer bij de lokale Albert Heijn. Dat bedrag zal ook nog bij ons eindbedrag komen.

Nog 8 weken tot d-day!

Het is nog acht weken tot de dag. Ácht weken. Das weinig hoor. De spanning begint toe te nemen. Ik bedoel, acht weken geleden waren we nog aan het skiën, en het voelt alsof dat vorige week was. Vertaal je dat gevoel van tijd naar voren, komt het angstig dichtbij. Het is duidelijk dat de tweede deelname anders is dan de eerste. Er zijn zaken waar je je vorig jaar geen zorgen om maakte, puur omdat je niet wist wat je tegen ging komen, en dit jaar weet je dat wel. De truc is natuurlijk om je daarvoor af te sluiten. Ja, en dat lukt dus niet. Nóg niet.

Voorbeeld?

Voorbeeld!

Stefan kan zich nu al druk maken om “het stuk tussen bocht 4 en bocht 3”, en “oh ja, dat stuk tussen bocht 14 en 13, langs die bushalte, dat is echt ellendig”. Of, “wat nou als alles al pijn doet bij bocht 7. Iedereen weet dat het daar nog geen pijn mag doen…… dat is het makkelijke stuk. Ik zal toch niet op dat stuk al kapot gaan”. Enfin, het is en blijft een mindgame.

In het vorig blog schreven we dat Stefan een startbewijs voor de Amstel Gold Race geregeld dacht te hebben. Niet dus. Een cocktail van een internetoplichter, een naïeve en te goedgelovige fietser die te enthousiast was om vooraf de verkoper te googlen en de schaars beschikbare startplekken, heeft ervoor gezorgd dat er wel betaald is….. maar dat geen startbewijs is. Helaas. Die 200km door Limburg zullen we dus op een andere manier gaan maken. Want nodig zijn ze wel.

Wat wél leuk is, is dat een van onze sponsoren (dank je wel Mary ?) ons naar aanleiding van een LinkedIn oproep in contact heeft gebracht met iemand bij Mars. Zij sponsoren het event (let op, niet team #StefanenAnoek, maar écht het event) met een mooie bijdrage voor de afdeling catering. Het is echt heel gaaf dat ons netwerk dat kan en wil doen.

De donatiebox bij de Jumbo is inmiddels weggehaald en heeft 185 euro opgeleverd. Een mooi bedrag. Zijn toch zomaar ruim 700 flessen die we hebben mogen ontvangen. In diezelfde categorie staat er in de klas van de kinderen een krat waar klasgenootjes hun flessen kunnen doen.

Op 12 mei wordt de Marathon van Utrecht gehouden. Tijdens deze marathon is er ook een onderdeel dat de “KWF Mini-marathon” heet. Deze is 1,5km lang en met name bedoelt om kinderen kennis te laten maken met de loopsport. Per kind kan je een coach mee laten rennen. Wij gaan deze KWF Mini-marathon gebruiken om geld op te halen. We hebben een sponsorformulier gemaakt en de kinderen gevraagd in hun omgeving sponsorgeld op te halen. Inmiddels is daar al 160 euro toegezegd. Op 12 mei zullen wij dus met z’n zessen deze 1,5km rennen.

Óók mooi om te vermelden dat we op 5mei het event shirt kunnen ophalen. Het is een mooi shirt met veel mooie logo’s. Samen met onze bollenjas lopen we er als een echte reclame caravaan bij ?

Verder? Verder trainen we stevig door. Acht weken te gaan.

3 Weken

Nog drie weken te gaan en naderen zo’n beetje het event. We hebben opnieuw het streefbedrag opgehoogd. Door een aantal zeer mooie donaties komen we waarschijnlijk ergens tussen de 14 en 15.000 euro uit. Hoe bizar is dat? Wij zijn er heel erg trots op en kunnen de schenkers niet genoeg bedanken daarvoor.

In dit blog een overzicht van de afgelopen. Nou ja blog, misschien is de term “fotoverslag” meer op z’n plaats.

De eventshirts zijn inmiddels binnen. Het hardloopshirt van Anoek en het wielershirt van Stefan. Samen met de andere sportshirts die we per beklimming aandoen én de bollenjas zijn we goed herkenbaar. Dat is echt leuk. Tijdens verschillende fietstochten heeft deze jas al tot genoeg aanspraak en herkenning geleid.

In de tussentijd is Anoek uitgekozen voor het Runner’s World Dreamteam. Dat houdt in dat zij in een team van 4 personen wordt begeleid om in Oktober deel te nemen aan de Marathon van Eindhoven. Een zeer interessant traject wat moet gaan leiden tot haar eerste marathon. Om te zorgen dat de oude knie blessure niet opnieuw de kop zal opsteken is in overleg met de bekende hardlooptrainer Rob Veer besloten niet omhoog te rennen…..maar óók op de fiets te stappen. Kortom, de afgelopen tijd heeft Anoek al uren op de fiets gemaakt en zal dat de komende weken uiteraard blijven doen.

Het dreamteam kan je trouwens hier volgen, als je dat leuk vindt (of je koopt de volgende 5 edities van het blad Runner’s World ?): https://www.marathoneindhoven.nl/info/runner-s-world-dreamteam/

Tijdens de Marathon van Utrecht afgelopen weekend hebben we als gezin de KWF-Mini Marathon gerend. Met z’n (alpe d’hu)zessen hebben we 1,5km gerend en zo 1725 euro opgehaald. Uiteraard gaat dat in de pot. De kids hebben de smaak te pakken en wij denken dat dit niet de laatste keer is dat ze hebben hardgelopen. Belangrijk dus, ook dit jaar echt een gezins-effort.

Lisanne heeft op school een krat neergezet om lege flessen in te zamelen. Dit krat heeft een aantal keer helemaal vol gezeten en ook zo heeft klas 7A van Lisanne bijgedragen aan ons totaalbedrag.

April stond voor Stefan in het teken van de hoogtemeters. Twee mooie event gefietst om deze meters te maken. De eerste, 200km Amstel Gold Race, werd verreden in 28graden. Mooie route, goed gezelschap en lekker gereden. Kortom een heerlijke dag. De tweede, 150km Luik-Bastenaken-Luik, werd verreden in 2-8graden en veel neerslag. Winterse neerslag zouden ze op de radio zeggen. Met een keiharde hagelbui precies op de Côte de la Redoute als klapstuk ?. In ieder geval, de trainingsarbeid is meegepakt.

Op zondag 2 juni zullen we afreizen naar Bourg d’Oisans. Het is bijna voor het echie!!!

AD6 went nooit, wederom indrukwekkend

 

Wát een gewéldige week. Als je vooraf zou kunnen uittekenen hoe de week eruit zou moeten zien, dan teken je hetgeen we deze week hebben gekregen. Maandag, dinsdag en woensdag was het schitterend weer. Zonnig en warm, denk aan 28 – 32 graden en blauwe lucht. Op donderdag, de koersdag, was het droog, afwisselend bewolkt en tussen de 15 en 20 graden. Perfect sportweer. 

We kwamen op zondag avond aan in Bourg d’Oisans. Maandagochtend vroeg Anoek d’r fiets opgehaald en vertrokken voor een testrit. Zoals eerder gemeld heeft Anoek slechts een aantal weken geleden besloten de berg niet op te rennen maar op te gaan fietsen. Echter, veel meer hoogtemeters dan de Lekbrug bij Vianen heeft ze niet gemaakt in de voorbereiding. Dus op maandag erop uit om iets van ervaring op te gaan doen. De Col d’Ornon. Een relatief rustige “loper” van 11km lang en met gemiddeld 7% toch pittig genoeg om te merken wat het is dat je geen druk van je benen af kan halen. Het begin was even zwaar en Anoek moest er even inkomen. Dat duurde 3 bochten en toen begon ze er lol in te krijgen.

De Col d’Ornon gaf voldoende vertrouwen om op dinsdag de plannen te wijzigen. Anoek zou in eerste instantie een rustig duurloopje doen en genieten van de omgeving. Het aangepaste schema werd dat Anoek eerst een uurtje is gaan hardlopen terwijl Stefan naar Bocht 7 is gefietst op de Alpe, zoals we de Alpe d’Huez kortweg noemen. Na de afdaling stond Anoek klaar met haar fiets om samen naar Bocht 16 te klimmen op de Alpe. Hiermee deed zij wederom een nieuwe ervaring op, namelijk een ruime kilometer van >10% en daarna een stuk van >8%. En ook toen werden er weer plannen gewijzigd, flexibel als we zijn ?. Het idee om de koersdag anders aan te pakken begon te kriebelen. Daar waar het idee vooraf was dat Anoek één keer de Alpe zou beklimmen en daar de hele dag voor zou uittrekken (op basis van de onwetendheid vooraf hoe het haar zou vergaan) ontstond nu het idee om er 2 beklimmingen van te maken. Nog maar eens een nachtje over slapen en morgen kijken hoe de kilometers van vandaag verwerkt worden.

Op woensdag hebben we een kijkje achter de schermen gekregen tijdens de sponsortour. Een ontspannen dag waar grote sponsoren, denk aan Cisco, YouWe, Albert Heijn, te zien krijgen wat er allemaal gedaan wordt door de AD6 organisatie om de koersdag goed en veilig te laten verlopen. Onderdeel van deze dag was dat we met de lift naar de sneeuw geweest (2700m) voor een ritje met de pistebully.  Best impressive zo’n machine. Op deze dag was Johan van de Gronden (directeur KWF) er ook bij. Erg interessant om van zo’n man te horen wat er allemaal mogelijk wordt door de inmiddels ruim 175mio die het KWF via AD6 in de loop van de jaren heeft ontvangen.

Ook leuk was dat we een tijd hebben zitten praten met een journalist van het Algemeen Dagblad en de volgende dag een deel van onze tekst terug zagen in haar stuk.

Conclusie met betrekking tot de benen op woensdagavond: Herstel is goed en dus gaat Anoek 2 keer omhoog.

Donderdagochtend vroeg eruit. Het strijdplan van de dag was duidelijk en voor Stefan tot in detail uitgeschreven. Wanneer wordt er gegeten? Wat wordt er gegeten? In welke bochten wordt er gestopt om te genieten van het event en op welk moment móét de bidon met sportvoeding wel/niet leeg zijn? Bij start van de derde beklimming van Stefan stond Anoek te wachten en zo zijn we samen gestart aan deze beklimming. Zoals gezegd, het weer hielp erg mee. Al was het ’s ochtends wel koud met 2 graden en daarmee werd het afdalen wel een serieuze beproeving. Echter, niet zeuren, voor het klimwerk was het perfect.

De eerste vier beklimmingen van Stefan namen ongeveer 1,5h per klim in beslag. Dat zorgde ervoor dat hij na de vierde klim wist dat hij de zes zou gaan halen. Vanaf dat moment heeft hij iets gas teruggenomen om zo maximaal te genieten van de sfeer van het event. Toegegeven, dat lukte de ene bocht beter dan de andere. Uiteindelijk blijft het een pittige klim. Wat heel grappig was dat er mensen langs de kant stonden die in de gaten hadden dat Stefan iedere keer met een ander shirt van een sponsor langs fietste. Er werd een aantal keer teksten geroepen als “He Steef, welk shirt heb je straks aan?”. Echt bizar dat die mensen meer dan 12h langs de kant zitten en enthousiast blijven klappen en juichen (overigens is 12h zadelwerk ook wel een ding ?).

Anoek moest na haar eerste klim wel even opwarmen. Haar laatste kilometer ging namelijk precies door een dichte koude mistwolk heen. Toen ze weer op temperatuur was heeft ze zich omgekleed en is zij  begonnen aan de afdaling om daarna haar tweede beklimming te doen. Het afdalen had ze nog nooit gedaan, maar dat ging zonder problemen. Althans, als krampen in je handen nou het enige is ?.

Tijdens het klimmen waren we wederom onder de indruk van de verhalen, de spandoeken en de mensen om ons heen. Natuurlijk wisten we dat nog van vorig jaar, maar toch verraste het weer.

De foto’s in combinaties met de jaartallen, de aangrijpende verhalen van mensen maar ook de positieve verhalen. Stefan fietste naast iemand die leukemie heeft en zelf 5 keer naar boven is gefietst. Geloof maar dat je dan als gezond persoon even niet durft te zeggen dat je pijn in je benen hebt.

Een leuke anekdote die Anoek meemaakte op de berg. Zij fietste iemand voorbij, een vrij forse kerel,  die in een bocht gebukt naar adem stond te happen. Anoek roept heel vriendelijk, “gaat het een beetje?”, waarom de man recht gaat staan en zeg dat het goed gaat alleen een beetje pijn in z’n rug. Pas op dat moment herkent Anoek dat het Rene Froger is en zijn personal coach ernaast knikt dat het wel goed komt. Uiteindelijk komt Rene in 3h15 boven. Anoek in 1h59 ?.

Het event wordt altijd op alle regionale tv zenders uitgezonden en natuurlijk moest Anoek weer precies door het beeld rijden.

Uiteindelijk heeft Anoek 2 beklimmingen afgewerkt en Stefan heeft zijn doel van 6 beklimmingen gehaald.  Wij, team #StefanenAnoek, zijn erg tevreden met deze sportieve uitslag. Echter, nóg belangrijker is hoe trots en blij we zijn met het bedrag dat we hebben mogen ophalen. Het totaal van al onze sponsoren bij elkaar komt uit op 15.100 euro. Dat is écht héél véél geld.

We kunnen onze partners, relaties, sponsoren en supporters niet genoeg bedanken voor dit bedrag.

                     DANK JULLIE WEL!!!

Het gekke is dat we vooraf hadden gezegd dat we niet zeker wisten of we volgend jaar (2020) nog mee zouden doen. Uiteindelijk wil je niet het punt bereiken dat men bang is dat “je weer over een sponsorbijdrage begint” als ze je tegenkomen.

Maar ja, het event pakt je of pakt je niet. En het eerlijke verhaal is dat wij écht verkocht zijn en nog meer willen bijdragen aan dit goede doel. Dus zonder we het met elkaar te besproken hadden, heeft Stefan het hotel weer gereserveerd voor volgend jaar, terwijl hij Anoek aankeek met de tekst: “we gaan toch volgend jaar gewoon weer neem ik aan?” Antwoord Anoek: “Dat lijkt me wel ja”.

Volgend jaar is de 15e editie en team #StefanenAnoek is er weer bij……

Wij hopen van harte dan ook weer op uw steun te mogen rekenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thank you to our Sponsors

1.000

David Duijndam

20

Ferry & Angelique Jansen

Super tof en vooral een heel erg goed doel. Suc6

26

Jeroen Dekker

Vet goed wat jullie hebben gedaan!

21

Rutger Oonk

Beste Stefan en Anouk, Veel succes én veel plezier!

226

Sponsorloop Kids

1.000

Hp Inc

Hoge bergen, daar houden we van :)

500

Brian Speelman

Zet hem op, want opgeven is geen optie! Jullie streefbedrag is tenminste binnen. Nu nog zoveel mogelijk de berg op ??

21

Menno Baars

56

Ria En Jan

Wat een mooie combinatie van sportieve uitdaging en steun aan een bijzonder doel. Onze complimenten.

25

Frank Van Veen

Als je 6x omhoog fietst verdubbel ik het bedrag.

126

Eric Segers

21

Hidde Doop

25

Anonymous

Wederom succes dit jaar en neem aan dat die 7.500 euro gehaald gaan worden.

56

Marijn Van Der Laan

He Duijn, Zet 'm op donderdag! Gr. Marijn

250

Flex It Rent / It4kids

Gas erop met je luie donder!

500

Eric Segers

130

Veiling Lotto Nl Jumbo Shirt

106

Diny Oosterling Dijksman

Lieve Stefan en Anoek, op de valreep nog een donatie van mij. Ik bewonder jullie inzet en dit mooie initiatief.. Ik wens jullie heel veel succes.

75

Chantal Wendel - Sapphire Virtual Pa

Heel veel succes! Groetjes van Chantal

424

Intratuin Kerstactie

Let's grow together

66

Anonymous

Wat ongelooflijk goed initiatief. Heel veel succes! Wendy Veldman

500

Konica Minolta

Heel veel plezier op de berg

21

Marielle Duijndam

Goed bezig Steef! (en Anouk)

500

Incassonet Lelystad

Namens Incassonet Lelystad wensen wij jullie heel veel succes met de beklimmingen en mooi dat jullie dit initiatief weer nemen!!

26

Paul Waye

Wow

250

Mary Van Der Wal Executive Management Support

Go4it!

21

Frank Rakké

Toppers. Veel succes.

15

David Smits

26

Marielle Duijndam

Een doel naar mijn hart, succes Steef! (en Anouk)

26

Raymond En Saskia

Veel succes, top van jullie deze actie !

25

Frank Van Veen

6x omhoog, prestatie van formaat. Zoals beloofd hierbij het restant.

54

Matthias Van Walsum (zrg)

Hi Stefan & Anouk, Uit naam van onze groep motorrijders (Zuid-Holland Riders Group) wil ik jullie heel veel succes wensen. Groeten, Matthias

25

Anonymous

Goed bezig Stefan! Mooi werk.

26

Vera En Bert Lubbinge

Omdat we trots zijn op jullie!!!

1.000

Dji Drones

Vliegend de berg op met DJI :)

56

Alex En Elzemarie Van Koppen

Wij bewonderen jullie om dit mooie initiatief en wensen jullie heel veel succes . We denken aan jullie . Zet hem op toppers!

1.000

Peter Kalkman

Zet 'm op!!!

250

Pci Nederland

Succes met deze uitdaging

500

Medical It Shop

250

Steven Meer

250

Bob Vos

10

Niels Van Dam

Ik was voorbijganger in de intratuin tijdens de kerstdagen terwijl je aan het fietsen was. Belofte maakt schuld. Succes met de beklimmingen super dat jullie dit doen

100

Remco Nieuwenhuyse

Heel veel succes en wederom respect voor jullie inzet en prestaties!!

56

Rob Idink

Wat een prachtig initiatief. Heel veel succes en volhouden bij het laatste stukje op die berg!

25

Suzette Oskam

Dus inderdaad... bij deze! Zet hem op

10

Alex Vrugt

Succes!!!!!

650

Veiling Ajax Shirt

Champions League de berg op :)

500

Charles Stork

Goed bezig beiden!

26

Anonymous

1.44k

Lexmark Nl

Heel veel succes. Op naar een mooi bedrag!!!

350

Atvalley

Gas erop!

15

Ramiro Ameneiro

Go, go, go! Op naar de top. Veel suc6 en plezier. Mooi dat jullie dit samen doen.

20

Frank Leenders

Suc6!

1.000

Bechtle Direct

Succes in Juni op de Alpe d'Huez

500

Samsung

Namens Samsung heel veel succes...

250

Sven

50

Anonymous

Op naar een mooi bedrag! En wat beter weer zou ook niet verkeerd zijn ;-)

21

Marijn De Vos

10

Nelly

Succes

250

Compromise Domino

Heel veel succes

185

Jumbo Statiegeld

Op lege flessen naar boven

25

Tibet Araz

35

Anonymous

Good luck, brand maar een extra kaarsje wanneer je voor de 6de keer boven komt ??

110

Britt & Tess

20

Alexander Blok

Show more