#StefanenAnoek

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

23986.22

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

12606.08

Geld mag nooit het issue zijn, toch?

Dit is alweer het derde jaar dat Team #StefanenAnoek mee doet met Alpe d’HuZes.

Het eerste jaar haalden wij 6.000 euro op. Het tweede jaar ruim 15.000 euro. We gaan ons uiterste best doen om dat bedrag te overtreffen. Het is zo ontzettend belangrijk dat veelbelovende onderzoeken niet gestopt worden vanwege geldgebrek. Een slechtere reden is er niet te bedenken. Geld mag nooit de belemmerende factor zijn, toch?

Even kort voor degene die ons niet kennen:

Wij zijn een gezin van zes. Stefan, Anoek, Amélie (15jr), Aimée (12jr), Lisanne (11jr) en Steijn (9jr). Iedere dag realiseren we ons dat wij ons gelukkig mogen prijzen met het feit dat wij allemaal gezond zijn. Uiteraard kennen we mensen genoeg die te maken krijgen met de ziekte kanker, en toch, gelukkig,  hebben wij niet direct in onze “eerste omgeving” mensen die leiden aan enige vorm van levensbedreigende ziektes.

Wat dan wel? Twee jaar geleden zijn wij in aanraking gekomen met het event Alpe d’HuZes. Toegegeven: in eerste instantie vanuit de sportieve ambitie om een grote berg te bedwingen. Tijdens dat event hebben wij zoveel mensen gesproken die helaas wel hele vervelende ervaringen hadden. Denk hierbij aan verhalen waarbij mensen zelf onderbehandeling waren, uitbehandeld of zorgdragend voor iemand die er slecht aan toe is. Vanaf dat moment hebben wij besloten structureel werk te maken van het ondersteunen van dit goede doel. Niet alleen Anoek en Stefan, maar het hele gezin bemoeid zich nadrukkelijk met “het ophalen van zoveel mogelijk centjes voor de mensen die dat écht nodig hebben”.

 

Deze editie wil ons team de berg wederom 8 keer bedwingen. Vorig jaar deed Stefan zes beklimmingen en Anoek twee. In 2020 zullen wij beiden 4 keer naar boven fietsen. Anders dan voorgaande edities zullen we dus dit jaar de hele dag samen aan het fietsen zijn. Bij elkaar, naast elkaar. Eigenlijk wel een mooie metafoor voor de manier waarop Team #StefanenAnoek het hele traject beleeft. Veel van de trainingen in de voorbereiding doen we samen. We leven echt als familie naar het event toe. Uiteindelijk fietsen wij de berg op, maar de kinderen stoppen er net zoveel energie in als wij 😊. 

Team Updates

Vizier op de berg!!!

Het is januari en we leren steeds beter omgaan met de corona situatie. Dat betekent dat we het vizier op de berg echt kunnen scherpstellen en de reisplannen voor Juni kunnen maken. In Januari zullen we druk zijn met het verkopen van "logo-plaatsen" op ons event shirt. Vanaf Februari zullen de golfdag, het spandoek en mogelijk ook de auto-magneten daar weer bijkomen.

Het is geweldig om in deze Januari maand alweer een aantal nieuwe sponsoren te mogen toevoegen aan onze trouwe partner base! Op naar en geweldig bedrag voor het KWF!!!

AD6 2020: We gaan tóch aan de bak, en jij ook :)

24 maart besloot het bestuur dat we dit jaar niet met z’n allen zouden afreizen naar Huez om de Alpe te beklimmen. Aangezien we op dat moment al meer dan een week “verplicht” aan het thuiswerken waren, was dat geen grote verrassing. Teleurstelling wel, geen verrassing.

Zoals eerder gezegd blijven al onze inspanningen bewaard. De reeds ontvangen donaties verhuizen mee naar 2021 en de Golfdag van Team #StefanenAnoek is opgeschoven naar 11 mei 2021.

En tóch, toch willen we dit jaar iets doen. Geheel in de geest van de situatie waar we inzitten organiseren wij in de hele maand Juni een Virtueel Sport Event. Iedereen kan daaraan meedoen op de manier die je zelf kiest en op het momént dat je zelf kiest….. zolang het maar in Juni is 😊. Meedoen betekent ook een mooie medaille én het ondersteunen van het goede doel.


Wat is een virtueel sport event?

Voor degene die niet weten wat een virtueel sport event is, een korte algemene uitleg.

Een virtueel sport event wordt gekenmerkt door het feit dat je zelf kan kiezen wanneer en waar je de activiteit uitvoert. Je schrijft je in, betaalt een bedrag (dat in ons geval grotendeels naar het goede doel gaat) en je voert je activiteit uit. Het bewijs van de geleverde prestatie lever je aan en als beloning ontvang je daarna per post een mooie medaille. Die kan je dan mooi op MedalMonday aan al je volgers laten zien op alle socials 😊.

De activiteit verschilt per event. Bij gebrek aan reallife events, zie je momenteel veel hardloop- en fietsevents. Het bewijs kan in vele formats worden aangeleverd, bijvoorbeeld door het posten van foto’s tijdens je activiteit of het delen van de files van je activity tracker.


Óns idee

Team #StefanenAnoek wil natuurlijk de connectie maken met het doel van de Alpe d’HuZes. Ons idee is dan ook dat iedereen zijn eigen activiteit moet kunnen kiezen.

Onze “Virtuele Alpe d’Huzes” loopt de hele maand Juni 2020. Je kan je zelfs tot eind Juni opgeven, maar let op, de activiteit moet wel in Juni uitgevoerd worden. Opgeven kan hier https://inschrijven.nl/form/2020060151110-nl.

Je krijgt een mooi startnummer om het “event-gevoel” compleet te maken en na het uploaden van de foto van je activiteit op Facebook of Insta sturen wij je jouw medaille per post toe. Belangrijk is wel dat je ons tagt bij de foto 😊.

Deelname kost 15 euro, via iDeal te betalen bij inschrijven. Dit bedrag gaat na aftrek van kosten volledig naar Alpe d’HuZes en dit komt dus 100% ten goede aan onderzoek naar kanker. Per deelnemer gaat er ongeveer 10 euro naar Alpe d’HuZes. Hoe meer mensen er mee doen, hoe hoger dit bedrag per persoon wordt. Uiteraard mag je ook nog een extra donatie doen bij inschrijven 😊😊.

Zoals aangegeven, het maakt ons niet uit of je gaat racefietsen, hardlopen, stads-fietsen, wandelen, trailrunnen, zwemmen, schaatsen, skaten, of wat dan ook. Als jíj een sportieve prestatie levert kan je meedoen. Ontzettend mooi zou het zijn als de activiteit op een bepaalde manier een overwinning op jezelf is. Kijkend naar het motto van Alpe  d’HuZes, Opgeven is geen optie, is dé vraag aan jou: “Welke berg ga jij beklimmen?”. Kies een afstand / prestatie waar je trots op bent. De medaille die je na afloop ontvangt zal je hier blijvend aan herinneren.

Als deelnemers aan de Alpe d’HuZes zoeken we altijd naar afstanden, momenten of andere smoezen om de link naar de berg te maken. Bijvoorbeeld: Ga 13,8km wandelen. De 13,8km staat dan gelijk aan het aan kilometers dan één beklimming van de Alpe. Of ga 21km hardlopen. Die 21 kan dan weer refereren aan de 21 bochten van de Alpe. Schroom niet om zelf een mooi getal of een mooi verhaal aan jouw prestatie te koppelen en dit te delen met ons via Facebook of Instagram. Again, belangrijk is wel dat je bericht op openbaar staat en dat je ons tagt (#StefanenAnoek) .

 

In het kort!

Kortom: Het is super makkelijk om mee te doen. Bepaal welke prestatie jij wil leveren, schrijf je in, print je startnummer en doe je activiteit tussen 1 Juni en 30 Juni. Plaats jouw bewijs op Facebook of Insta en tag ons. Wij sturen na Juni een mooie medaille naar je toe per post.


Tot slot

We zijn natuurlijk op zoek naar zoveel mogelijk deelnemers. Niet in de laatste plaats omdat veel deelnemers betekent dat we weer een mooie donatie kunnen doen naar het KWF en AD6. Maar ook omdat het superleuk is om te weten dat veel mensen virtueel met ons mee doen.

Onze ultieme wens is om uiteindelijk blaren op de vingers te hebben van het versturen van alle medailles 😊.

Het delen van de link van onze “Virtuele Alpe d’HuZes” in je eigen (sportieve) omgeving is lief en wordt zeer gewaardeerd.

Houd onze Facebook-pagina en/of Instagram in de gaten voor updates en het laatste nieuws.

Andere datum, zelfde doel!

Gister heeft het bestuur van Alpe d’HuZes de (enige juiste) beslissing genomen om de jubileum editie te verplaatsen. De 15e Alpe d’HuZes zal plaatsvinden op 3 juni 2021.

Andere datum, zelfde doel!

Dit betekent dat Team #StefanenAnoek het vizier op volgend jaar zal moeten richten. Onze sponsorpagina zal open blijven en “mee verhuizen” naar 2021. Stichting Alpe d’HuZes heeft besloten dat het geld dat al is gedoneerd of opgehaald blijft staan en daarmee opschuift naar volgend jaar.

Voor de sponsoren van Team #StefanenAnoek betekent dat concreet: 

  • Donatie / algemene sponsoring
    Deze bedragen schuiven door naar de editie 2021. Uiteraard vermelden wij uw logo, bij zakelijke donaties, bij alle uitingen die we in dat kader gaan doen.
  • Beklimming in gesponsord bedrijfs-shirt
    De shirts zullen wij nog steeds vol trots omhoog fietsen op 3 juni 2021.
  • Golfdag op DGCC Assen 12 mei
    Deze golfdag wordt verplaatst naar Dinsdag 11 mei 2021. De reeds afgenomen flights zullen blijven bestaan voor deze editie. Mocht u die dag écht niet kunnen, laat het alstublieft even weten. Dan verzinnen we samen een oplossing, dat lukt altijd.

Wij vinden het heel belangrijk dat onze partners en sponsoren een goed gevoel hebben over het feit dat zij Team #StefanenAnoek steunen. Mocht u een andere invulling voorstaan dan wij hier beschrijven, neem ook dan even contact met ons op.

Uiteraard zijn wij het eens met de beslissing van het bestuur en is het verstandig om dit jaar niet naar de Alpe te gaan, echter is de grote verliezer natuurlijk het KWF en de onderzoeken naar het bestrijden van kanker die zij met AD6 geld financieren. De lopende onderzoeken gaan uiteraard wel gewoon door. Juist om deze reden zijn wij extra blij met uw bijdrage voor Alpe d’HuZes 2021.

De focus nu is om goed en gezond uit de coronacrisis te komen. Daarna gaan we weer op volle kracht vooruit om een zo groot mogelijke bijdrage aan het doel van Alpe d’HuZes te leveren.

Dát is bij deze beloofd!

Blog 4: 90 dagen te gaan

Met nog exact 90 dagen te gaan naar dé dag staat de teller van het event op 6,5 miljoen gedoneerde euro’s. Het ontvangen bedrag van Team #StefanenAnoek is € 8.938, en met de openstaande facturen en acties weten we nu al wel dat we de € 15.000 gaan overtreffen. Gaaf toch?

De laatste dedicated climb lijkt verkocht te zijn. Dus met een slag om de arm durven we te zeggen dat die beklimmingen “op” zijn en die actie dus afgesloten kan worden. Wat nog steeds gewoon doorloopt is de verkoop van de plaatsen voor onze golfdag. We krijgen inmiddels behoorlijk zicht op de prijzenpot die we voor ogen hebben. Denk aan een drone, denk aan een mobiele telefoon, denk aan een fles wijn van 3 liter etc. Uiteraard blijven we deze prijzenpot aanvullen. De dag moet tenslotte zo aantrekkelijk mogelijk zijn natuurlijk 😊. 

Komende weken zullen we gaan beslissen hoe de kinderen op Koningsdag geld gaan inzamelen. De Hupcake actie van 2 jaar geleden was een succes en kan wellicht in verbeterde versie nog meer geld opleveren. Let’s see.

In het vorige blog meldden we al dat de voorbereiding van Anoek anders zou gaan lopen. Haar heupblessure zorgde ervoor dat ze slechts kortere afstanden kon trainen. Het herstel daarvan gaat minder snel dan gehoopt en dat betekent dat de korte afstanden nog niet uitgebreid kunnen worden. Dat houdt dus weer in dat zij met pijn in het hart heeft moeten beslissen om niet te starten tijdens de Marathon van Rotterdam. Een moeilijke beslissing waarbij het hoofd zegt dat het de juiste beslissing is maar het toch gewoon knap balen is! Afgelopen weken bleven dus in het teken staan van korte runs en korte trails. Goede uitkomst  van deze ervaring is dat de kennismaking met trailrunning zó goed is bevallen dat dat naar de toekomst toe wel een blijvertje in het programma is.

Nu de beslissing met betrekking tot Rotterdam genomen is, kan Anoek wel eerder de fietstraining op gaan pakken. Dat zal ook gaan gebeuren. Er is een nieuwe fiets aangeschaft en samen zullen we de komende weken een aantal keer naar Limburg gaan eneen keer naar de Ardennen. De duurtrainingen doen we uiteraard gewoon in onze eigen regio, maar de hoogtemeters halen we uit Limburg en de Ardennen. Eerste stap is over twee om te beginnen met “Lus 1 van de Amstel Gold Race”. Dat is 77km met 591 hoogtemeters. Rustig inkomen in het mooie glooiende landschap.

Later in de Ardennen zullen we vanuit Stavelot routes gaan rijden van ongeveer diezelfde afstand maar dan met 1500 + hoogtemeters. Dan wordt het al zwaarder. Laatste trainingslus in Limburg zal voor Anoek zal een rit van 110km zijn met 1650hm.

Stefan zal naast de gewone trainingskilometers ook de Koos Moerenhout Classic rijden. Dat zijn 120 vlakke kilometers, maar meestal wel met veel wind. Ook wel de Dutch Mountains genoemd qua training. Tijdens de toerversie van de Amstel Gold Race wordt de route van 240km aangedaan met meer dan 3100 hoogtemeters.

Samen zullen we op het laatste moment beslissen of de KlimClassic nog wordt opgenomen in het programma. Dat is een mooi event op Hemelvaartsdag wat door de Belgische Ardennen gaat en behoorlijk veel hoogtemeters bevat. Maar daar houden we nog een slag om de arm. Eerst maar even zien hoe de andere kilometers verteerd worden.

Tot slot: duim voor ons mee voor beter weer de komende weken. Niet dat we het erg vinden om in slecht weer te trainen, helemaal niet ….. maar het schoonmaken van de fietsen is zo’n ellendige klus 😊.

We houden u op de hoogte.

 

 

Blog 3: Aftellen kan bijna beginnen

Het nieuwe jaar is begonnen, de totale tussenstand is 4,5mio euro aan donaties en de inschrijving is gesloten vanwege het bereiken van 5.000 deelnemers. Het is nog wat vroeg, maar de countdown naar juni kan bijna beginnen. Zelf houden wij de winstersport van laatste week februari aan als het moment waarop we écht de dagen gaan aftellen.

Euro’s
De tussenstand voor ons team staat op 6.237 keiharde euro’s. Dat is nog exclusief een aantal openstaande activiteiten. Als we vooruit kijken en bijvoorbeeld de huidige reële prognose van de golfdag meenemen, komen we al aardig in de buurt van de 15.000 euro van vorig jaar. Dat is toch geweldig? Ten eerste omdat het een geweldig bedrag is en ten tweede omdat we wellicht vorig jaar gaan overtreffen. De competitiedrang in ons zorgt ervoor dat we dat stiekem ook heel leuk vinden 😊.

Training
In december heeft Stefan niet heel intensief getraind vanwege de griep….. en last minute 5 dagen skiën. In januari zijn de nodige kilometers alweer gemaakt en na de voorjaarsvakantie zal ook de omvang gaan toenemen. De basis voor nu is goed en geeft voldoende vertrouwen in de rest van de voorbereiding.

Anoek heeft een blessure aan haar heup overgehouden aan de marathon van Eindhoven. Dit zorgt ervoor dat haar voorjaar er anders uitziet dan gepland. Echte duur opbouwen is er tijdens de herstelperiode niet bij. Om de kortere afstanden toch maximaal te benutten switcht zij af en toe tussen hardlopen op de weg en trailrunnen. Je kan het vergelijken met Mathieu van der Poel, weg en modder afwisselen. Hoe het voorjaar er exact uit gaat zien weten we nog niet. Wel weten we dat “de Alpe” niet in gevaar komt.

Activiteiten
Voor de golfdag hebben we nu acht flights verkocht. Het huidige deelnemersaantal van de dag staat daarmee op ongeveer 35 personen. Dat is al een heel mooi aantal voor een leuke dag. Natuurlijk kunnen we altijd nog deelnemers gebruiken. Hoe meer flights we verkopen, hoe hoger de bijdrage naar KWF is.

Aan het eind van de dag zal er een lotterij zijn waarbij mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld. Daarvoor gaan we loten verkopen en zo de opbrengst van de dag nóg mooier maken. Ook de chipping contest kan mooie prijzen opleveren. 

Kortom, heb je sterk gespeeld, goed gechipped en een gelukkige hand in de lotterij gehad, dan kan je zomaar met volle handen wegrijden op 12 mei.

Zoals eerder gemeld hebben wij dit jaar acht beklimmingen voor de boeg, te weten vier voor Stefan en vier voor Anoek. Met twee beklimmingen in het event-shirt betekent dat dat we dit jaar zes dedicated climbs kunnen verkopen. Oftewel: een beklimming in een gesponsord bedrijfsshirt. Van deze zes beklimmingen hebben we er al vijf weten te verkopen, drie voor Stefan en twee voor Anoek. Dat houdt dus in dat we nog één plaats hebben voor Anoek. De komende weken zullen we gebruiken om die te verkopen.

Tenslotte, voor nu, hebben we een extra idee bedacht om nog meer sponsoren zichtbaarheid te geven en het dus aantrekkelijk te maken om mee te doen. We gaan een spandoek maken met de afmetingen van minimaal 1 x 3meter. Op dat spandoek bedanken wij alle sponsoren, die uiteraard met logo’s genoemd worden.

Deze zal te zien zijn op alle plaatsen waar wij activiteiten doen, zoals bijvoorbeeld op de golfdag. Tijdens de koersweek zelf hangen we dit spandoek goed zichtbaar op de berg. Daarmee zien alle 5.000 deelnemers en ongeveer 10.000 toeschouwers dit doek minimaal een keer hangen. De verschillende bochten van de Alpe hangen altijd vol met spandoeken, vlaggen, wensen en spreuken. Wij vinden het leuk om daar tussen te hangen, en al helemaal als dat het sponsorbedrag ten goede komt 😊. Op de foto zie je hoe de bochten eruit zien en een indruk van hoe wij ons spandoek willen gaan maken.

Tot slot
De komende tijd zullen wij met name bezig zijn met trainen (duhh!) en het verkopen van A) flights voor de golfdag, B) het laatste gesponsorde shirt voor Anoek en C) plekken op het spandoek. Het bakken en verkopen van cupcakes op Koningsdag bewaren we voor één van de volgende updates!

Blog 2: December. Exceeds expectations.

Het is 8 december. Nog exact 179 dagen tot aan hét event. Afgerond zijn dat gewoon 6 maanden. Een half jaar dus. Tijd zat!

Een mooi moment om je middels ons tweede blog op de hoogte te houden van onze Road to the Alpe 2020. Een behoorlijk lang verhaal, maar ja, er gebeurt ook zo veel.

Om te beginnen is de tussenstand van het totale event dit weekend de twee miljoen euro grens gepasseerd. Let op: dit is niet van Team #StefanenAnoek (we wish 😊) maar van het hele event. Daarmee loopt het event ruim voor op vorig jaar op dit moment. Daarnaast is het aantal ingeschreven deelnemers op dit moment ongeveer 4000. Ook dat is ver boven voorgaande jaren. Dat betekent ook dat het event aardig richting de maximale 5000 deelnemers gaat. De reden van deze groei is waarschijnlijk het feit dat dit de 15e editie is en dat voor oud-deelnemers een mooie gelegenheid is om nog eens mee te doen. Het zou mooi zijn als deze voorsprong tot het einde behouden blijft en het uiteindelijk opgehaalde bedrag ook weer vorig jaar overstijgt. Eerlijk gezegd gaan wij er stiekem vanuit dat dat wel moet kunnen.

Ons eigen team heeft nu 3.686 euro op de teller staan. Dat wil zeggen, dat is betaald, dat is overgemaakt en dus ontvangen door de stichting. Daarnaast hebben we nog ongeveer voor 1.500 euro facturen mogen sturen. Kortom, als die straks opgeboekt zijn, sluiten we waarschijnlijk het kalenderjaar af met ongeveer 5.000 euro. Dat is een supermooie tussenstand, daarvoor zijn we de sponsoren ontzettend dankbaar….. en toch ligt onze ambitie hoger.

Om een hoger bedrag op te halen, hebben we een aantal acties op stapel staan.

Als eerste hebben we de beklimmingen in sponsorshirts. Samen gaan we acht beklimmingen doen. Dat betekent dat we (met aftrek van twee beklimmingen in het event shirt) in totaal zes tochten kunnen verkopen. Tot nu toe hebben we er vier verkocht en dat biedt dus nog ruimte voor twee sponsoren. Zowel voor Stefan als voor Anoek is er nog ruimte voor een beklimming in een bedrijfsshirt. Oproep: wil je dat we in jouw shirt de berg op vlammen….. laat het weten. Graag!!!

Verder gaan we dit jaar weer met de kinderen cupcakes bakken voor Koningsdag. En ja, ook dit jaar willen de kids ze weer hup-cakes noemen. Dit was twee jaar geleden een groot succes. Sterker, we denken met de lessons learned van destijds hier een nóg groter succes van te kunnen maken. Voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld dat we meer doosjes van 4 hupcakes moeten maken. Die namen mensen makkelijk mee. De eerste 20 doosjes van 4 waren binnen een uur weg. De andere 70 hebben we los of in andere dozen verkocht, en dat nam de rest van de dag in beslag. Kortom: meer doosjes van 4 hupcakes lijkt de snelste weg naar mooie omzet.

Last, but zeker not least, hebben we vorige week de invite verstuurd om deelnemers te werven voor onze charity-golfdag op 12 mei in Assen (click op de link om de invite te zien). Voor deze dag verkopen we flights, die we gekscherend gekoppeld hebben aan de bochten van de Alpe d’Huez. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar voor verschillende bedragen, maar altijd met een aanzienlijke bijdrage per flight voor ons hogere doel. In deze eerste week hebben we al 4 bochten / flights verkocht. Uiteraard hebben we nog voldoende plaatsen over, dus ook hier geldt: mocht je geïnteresseerd zijn om mee te doen (of iemand weten die dat is), laat het weten. We nemen heel graag contact op. En ja, er zijn uiteráárd mooie prijzen te winnen.

Dan de trainingen. Voor Stefan zal de voorbereiding dit jaar via de Amstel Gold Race (240km) gaan in plaats van Luik-Bastenaken-Luik zoals afgelopen jaren. Ongetwijfeld komen daar nog events bij, maar die zullen allemaal in het teken van de AGR of de AD6 staan. Op dit moment wordt er nog veel op de tacx in de schuur gedaan, toch net iets lekkerder met het huidige weer.

Anoek pakt een andere approach. Zij heeft vorig jaar zoveel plezier gehad in de trainingen voor de marathon van Eindhoven dat ze in April van aankomend jaar de marathon van Rotterdam wil gaan lopen. Van #degekste (Eindhoven) naar #demooiste (Rotterdam). Dat betekent dat zij tot aan April met de marathon training haar conditie maximaal traint, en daarna de switch naar de fiets maakt richting Juni. In haar voorbereiding zal bijvoorbeeld de Sylvestercross in Soest zitten, de City Pier City loop (21km) in Den Haag en de Zandvoort Circuitrun (10km).

Tenslotte een update over Anoek haar werkzaamheden als medewerker van de Stichting Alpe d’HuZes. Again, dit dus niet voor Team #StefanenAnoek, maar voor de stichting zelf.

Om deelnemers te werven heeft Anoek samen met haar collega’s een stand bemand (of moeten we tegenwoordig zeggen “bemenst” 😊) op de Magriet Winterfair. De stichting heeft een zeer professionele stand ingericht en heeft daar een week actief bijgedragen aan de zichtbaarheid van het event.

Daarnaast zijn Anoek en collega’s met een aantal grote sponsoren op bezoek geweest bij het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis in Amsterdam. Daar hebben onderzoekende artsen in detail laten zien wat er met het opgehaalde geld van Alpe d’HuZes wordt gedaan. Een indrukwekkende middag, met name ook omdat hier heel duidelijk werd dat er echt progressie wordt geboekt. Mede door het geld vanuit AD6 is de immuuntherapie, die 5 jaar geleden nog experimenteel was, een beproefde behandelmethode geworden. Er zijn inmiddels mensen die al 10 jaar (!!!!) verder zijn na deze behandeling. Artsen worden inmiddels geconfronteerd met patiënten die controle afspraken naar een andere datum willen verzetten omdat ze op vakantie gaan. Dat is bij deze patiëntengroep niet eerder voorgekomen. Kortom: er gebeurt echt heel veel en we zijn op de goede weg.

Het is een lange update geworden, maar nogmaals, dat zien wij als een goede zaak 😊. Voor nu wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een geweldige jaarwisseling. Tot ons volgende blog.

PS: volg je op instagram al onze hashtag? Doen hoor, dan zie je daar ook al onze updates voorbij komen. #StefanenAnoek

 

 

 

Thank you to our Sponsors

26

Jan Duijndam

10

Laura Lammers

Heel veel succes!!

26

Marielle Keulen-duijndam

1.000

Four It

Met 4 beklimmingen mag Four IT natuurlijk niet ontbreken :). Succes!

1.000

Mmd | Rvw

Superveel succes namens MMD

16

Jeroen Stabel

zet m op samen! Volgend biertje op de piste is van mij ;-)

1.000

Flex It Rent

Happy to support dit super initiatief. Succes!

10

Barbara Brundel

Succes allemaal morgen! Wat een bijzondere dag. Voor Mike Snaaier: 106 x de Brienenoordbrug op is waanzinnig!! Wish you luck

1.000

Dutch It Channel

Ook in 2022 weer veel succes namens Dutch IT Channel.

20

Bouwnummer 3

Veel succes!

358

Hupcakes Koningsdag

Prachtige opbrengst verkoop cupcakes

15

Mirjam Jungblut

succes vandaag mike snaaijer

15

Loes Oostrom

Top gedaan weer Mike.. zo gek als een deur ben je, maar knap!

250

Dustin

Heel veel succes. Op naar een mooi bedrag voor het KWF!

188

Anita En Bobby Warringa

Bijdrage van de virtuele Alpe D’ Huzes loop van Bobby en Anita Warringa en Joey de Boer uit Emmen

26

Anonymous

Een steuntje in de rug voor jullie actie. Jullie zijn toppers!

10

Anonymous

25

Arie Zwartewaalsloot

Iets bedwingen doe je vaak samen. Succes in het 3e jaar.

26

Anonymous

Succes met jullie actie

66

Marielle Keulen-duijndam

Succes weer!!

26

Wim Kemme

Respect en best of luck weer!

500

Central Point

Voor de derde keer op rij wensen wij jullie alle succes. Zet 'm op voor dit mooie doel!

250

Isg

Geweldig, zet 'm op!

500

Jabra

1.000

#jijbenteenster Summerrun

Opbrengst #jijbenteenster Summerrun

18

Voor De Mooie Hangers Bedankt !

10

Tineke Philipsen

Kanjers zijn jullie sucses

26

Tibet Araz

20

Elvera De Jong

Super initiatief

1.000

Lenovo

26

Pauline Van Der Ploeg

Jullie zijn kanjers!!

50

Anonymous

66

Arjan Vreeke

Go Mike Snaaijer op de mooiste brug van Nederland

10

Marco

Ik ga deze maand vast de nodige (klim)kilometers maken, maar daar hoef ik geen medaille voor. Maar ik vind jullie enthousiasme en aanpak zo tof, dat ik daar niet omheen kan. Dus dat ga ik wel belonen met een kleine bijdrage ;)

30

Anna Van Randen

Jullie ook succes en dank voor de medailles De kinderen zullen er erg blij mee zijn Tot op de berg

1.71k

Lexmark

Golfdag Bocht 1

26

Anonymous

Speciaal voor Appelflap Mike gedoneerd!

100

Helmaloek Duijndam

Trots op jullie Succ6

2.97k

Ingram

Veel succes met alle voorbereidingen.

1.000

Canon

Veel succes namens osn, ook in 2022!

50

Barry

Leuk jullie tijdens Koningsdag op de vrijmarkt te hebben gesproken. Succes met de verdere voorbereidingen. Groot compliment voor het bedrag dat jullie hebben ingezameld. En wie weet tot op de Alpe.

25

Dick En Ria Pol

250

Intrameo

Namens Intrameo veel succes!

1.000

Zagg | David Smits

Heel veel succes namens ZAGG!

26

Sanne

Super goed, ik kende dit niet vanuit Spanje, maar vind het fantastisch dat jullie dit doen

1.000

Berry J

Klasse!

50

Charles Stork

21

Henri Van Veen

1.000

Logitech Vc

Heel succes met jullie acties

85

Michel Schrok

Leuke actie Anoek!

1.39k

Lenovo

Golfdag Bocht 7

10

Esther & Remco

Succes Mike Snaaijer, op de Brienenoordbrug 👍. Is even wat anders, maar jouw inzet , wederom voor Alpesdu6 , is fantastisch!

350

Ton

Toppers!!

15

Fransien

Gooooo Mike! Succes topper, hierbij een bijdrage vanuit Voorburg x

500

De La Reytrading

Heel veel succes gewenst door De La Reytrading

50

Wim Kemme

Het was een mooie dag in Drenthe; bedankt voor de goede zorgen en succes met jullie fantastische inzet!

26

Frank Rakke

Veel succes. Top dat jullie dit doen.

10

Anonymous

26

Henri Van Veen

zet ‘m op!

500

Wouter Van Voorthuisen | Kmse

Succes namens KMSE met de tocht en de trainingen natuurlijk.

120

Golfdag

Chipping contest golfdag

26

Ferry Jansen

Natuurlijk ga ik jullie steunen voor dit mooi initiatief 😉

250

Pci Nederland

Succes ook weer dit jaar!

500

Mary Van Der Wal Projects & Coaching

Veel succes met alles en leuk om jullie met jullie voorbereidingen weer te volgen!

50

Anonymous

Veel succes komende zomer!

10

Marcel-jane Smits Schouten

Succes Mike Snaaijer!!! Goed bezig👍

5

Wieteke Blokland

26

Joop Meijer

Heel veel succes en plezier op de Alpe d'Huez.

108

Albert Heijn Muntplein

Succes namens AH muntplein

1.000

Canon

Heel veel succes namens Canon

1.000

Lenovo

Succes namens Lenovo NL

3.49k

Virtuele Alpe D'huzes (restant)

Resultaat van #VirtueleAlpedHuZes was 4.108,22 euro.

50

Stephanie Stuurvrouw

Top gedaan Mike 👍

1.43k

#virtuelealpedhuzes

Opbrengst Virtuele Alpe d'HuZes 2021

50

Jeroen Dekker

Ontzettend indrukwekkend wat jullie al een aantal jaren neerzetten.

66

Robert Van Kasteren

Maak er een mooie dag van en veel succes

250

Databyte

Heel veel succes weer. Op naar een wereldbedrag!

206

Anonymous

Go for it !!

250

Growth Coach

Veel succes!

5

E Rueb

Respect voor jullie!!! Heel veel succes morgen! Grt Erna

75

Kwf

51

Patrick Pas

verjaardags run

1.000

Dji Drones

Succes

26

Arie Zwartewaalsloot

Nieuwe kansen en wederom respect voor jullie inzet.

106

Michel Schellekens

Heel veel Succes

1.61k

Mi - Xiaomi

Veel Succes in Bourg d'Oisans

26

Wim Kemme

Geweldig dat je weer opstapt! Succes naar de TOP!

26

Dennis Evers

250

Capestone

Heel veel succes gewenst.

26

Chris Romeijn

Heel veel Succes :)

250

In4leads

In4Leads wenst jullie veel succes!

26

Edwin Schouwenburg

Succes morgen, geweldig dat jullie z'n mooi bedrag opgehaald hebben!!

15

Remco Kramer

Zet hem op Stefan en Anoek. Mike Snaayer succes met de virtuele actie. 106 keer de van Brienenoordbrug omhoog fietsen💪🏼💪🏼Respect weer. Groet, Remco, Chantal, Isis en Bente

500

Konica Minolta Se

Heel veel succes weer dit jaar!

5

Anonymous

10

H.a Tolboom

Heel veel succes Stephan en Anouk

1.03k

Dutch It Channel

Golfdag Bocht 15

10

Pauline Blokdijk

Heel veel succes met het behalen van een TOP bedrag!❤️

106

Marijn

Heel veel succes samen met dit prachtige initiatief!

150

Helma&loek Duijndam

Dank voor jullie inzet

400

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

1.000

Bechtle Eindhoven

Succes ook weer in 2020!

66

Marielle Keulen-duijndam

Ik ben bij voorbaat alweer ontzettend trots op jullie!!

26

Marielle Keulen-duijndam

Succes jullie!!! Op naar een pracht bedrag!

111

Team Erik&jacqueline

Voor mijn dappere zus en mijn lieve vriendin Harma die afgelopen jaar zo gestreden en verloren hebben doe ik een donatie aan Team#StefanenAnoek omdat jullie je onvermoeibaar blijven inzettten met het het hele gezin om zoveel mogelijk geld voor kankeronderzoek op te halen! En heel veel respect voor jullie sportieve prestaties van vandaag! Dikke knuffel uit Weerdinge😘

Show more