Team For Everest

Winnaar drie gratis skilessen bekend

Na onze recordpoging 24 non stop skien voor Alpe d'Huzes zouden we nog drie gratis skilessen verloten onder de donaties. De trekking liet even op zich wachten, maar de winnaar is bekend: Ramona Bouw

Haar eerste reactie: Echt?! Oja?! Wat gaaf!!!! We gaan de skilessen inplannen en wellicht volgt dan nog een foto van haar eerste skibaanervaring :-)

Mochten jullie je afvragen of we een Guiness World Records hebben gevestigd. We hebben alle bewijsmaterialen zoals foto's, formulieren en de hele film ingediend. In augustus verwachten we de uitslag.

Skileraren Landsmeer skiën 24 uur non-stop voor Alpe d’HuZes | KWF Kankerbestrijding

Voor het team For Everest hebben vier skileraren van Skiindoor Landsmeer als eerste 24 uur non-stop geskied op een indoor rolbaan. Uiteraard om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes | KWF Kankerbestrijding. Om de beurt hebben zij geskied en zo in totaal 465 kilometer afgelegd en wachten hiermee op een officiële bevestiging dat zij het eerste Guinness World Records “langste afstand indoor skiën” hebben gevestigd.

Vrijdagavond 12 april stipt om 19.30 uur gaf burgemeester van Landsmeer, Anne Lize van der Stoel het startsein voor de recordpoging. Marko van Brummelen, Evelien Zengerink, Susanne Visser en Haaike Visser moesten vanaf dan tot zaterdagavond om de beurt 30 minuten skiën. En dat is gelukt, in totaal hebben zij allen zes uur lang op de skibaan geskied. Coach en eigenaar van Skiindoor Landsmeer Rolf Burgert zorgde voor de technische ondersteuning. Andere teamleden voor de ontvangst van de toeschouwers, de bar en loterij. De loterij werd mede mogelijk gemaakt door lokale ondernemers uit Landsmeer die bijvoorbeeld een bon, boodschappen of een leuk kado hadden gedoneerd om te verloten.

Waarom doen jullie dit?

Initiatiefneemster Evelien: “Op 6 juni 2019 doet het Team For Everest mee aan Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen organiseren we verschillende initiatieven om aandacht en natuurlijk ook donaties te krijgen voor onderzoek naar kanker. Dit was één van de initiatieven: een recordpoging “langste afstand indoor skiën”.

Record

Om een Guinness World Records te vestigen moet aan bepaalde voorwaarden voldaan worden. Het om en om skiën moet op film geregistreerd zijn, getuigen moeten alles schriftelijk vastleggen en binnen vijf dagen moet alles ingediend zijn. Dan wordt het beoordeeld en horen de skiërs pas of de recordpoging is gehaald.

Geslaagd

Evelien: ”Voor ons is de recordpoging al geslaagd! We hebben met deze actie zo’n € 6.000 opgehaald. In totaal hebben we nu al meer dan € 16.000,- ingezameld voor Alpe d’HuZes. We bedanken iedereen die ons op welke manier dan ook heeft gesteund in deze recordpoging, echt heel bijzonder.”

Doneren

Hoewel we al een mooi bedrag binnengehaald hebben is ons streefbedrag € 22.500 nog niet binnen, doneren mag uiteraard nog steeds via de site van Alpe d’HuZes. Je kan het team vinden onder de naam “For Everest”. https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/team-for-everest. Als je dat doet voor 26 april 2019 maak je zelfs nog kans op drie gratis Indoor skilessen bij Skiindoor Landsmeer ter waarde van € 96,-. Je hoeft de gegevens niet zichtbaar te publiceren, het team krijgt een melding van de donaties en nemen na 26 april per mail contact op met de winnaar.

 

Alle voorbereidingen zijn in volle gang!

Guinness World Record Indoor Skiën in Landsmeer voor KWF kankerbestrijding

 

Op vrijdagavond 12 april 2019 start bij Skiindoor Landsmeer een poging om een Guinness World Record ‘langste afstand indoor skiën’ te vestigen. Vier skileraren skiën in ieder geval 24 uur lang om de beurt minimaal 30 minuten. Dit alles om aandacht te krijgen en geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes KWF kankerbestrijding. Burgemeester van Landsmeer, Anne Lize van der Stoel, zal om 19.30 uur het startsein geven.

Marko van Brummelen, Haaike Visser, Evelien Zengerink en Susanne Visser starten de recordpoging op vrijdagavond 12 april om 19.30 uur. Op een baansnelheid van bijna 20 kilometer per uur, moeten zij bijna 24 uur lang om de beurt aaneengesloten skiën om een afstand van minimaal 400 kilometer te halen. De recordpoging zenden we live uit via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/skiindoor/.

Uitdaging

Rolf, eigenaar van de skischool: “In een skiles laten we skiërs maximaal 10 minuten achter elkaar skiën, want het is behoorlijk intensief. Nu moeten we zelf een half uur skiën, dus je kunt je voorstellen dat het best een opgave is. We dagen ervaren indoorbaan skiërs uit om mee te skiën tijdens deze recordpoging. Voor € 10,- mag je een half uur non-stop “workout” skiën op de naastgelegen baan. Alle opbrengsten gaan uiteraard naar Alpe d’HuZes KWF Kankerbestrijding. Bel ons op 020 694 4594 voor meer info of om een half uur skiën te reserveren op 12 april tussen 20.00 - 22.00 uur of 13 april van 10.00 - 17.00 uur, let op vol=vol”

Gratis skiles

Rolf: “Ons sponsoren mag natuurlijk ook. Je maakt dan kans op drie gratis Indoor skilessen in onze skischool ter waarde van € 96,-. Ieder donatiebedrag is welkom en kan je rechtstreeks overmaken aan ons team via de officiële website van Alpe d’HuZes https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/team-for-everest. Maak dit bedrag voor 26 april 2019 over, zet in het bericht dat je onze recordpoging steunt en vul uiteraard een correct e-mail adres in. Wij krijgen een melding van de donaties en nemen na 26 april per mail contact op met de winnaar.”

Aanmoedigen

Wil je het team tijdens de recordpoging komen aanmoedigen? Dan bent u van harte welkom op zaterdag 13 april tussen 10 en 17 uur bij Skiindoor Landsmeer, Zuideinde 74M in Landsmeer.

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij fietsen en lopen om onze geliefden en vrienden te herdenken die de strijd helaas hebben verloren. We missen jullie!

Ook steunen wij onze geliefden en vrienden die nu de zware strijd moeten voeren of al hebben gestreden, maar gelukkig nog bij ons zijn.

Steun ons, wij zamelen geld in voor een toekomst zonder kanker.

 

We cycle and walk to commemorate our loved ones and friends who unfortunately have lost the battle. We miss you!

We also support our loved ones and friends who now have to fight hard or have already fought, but fortunately are still with us.

Support us, we collect money for a future without cancer.

Thank you to our Sponsors

126

Anonymous

106

Manage Direction

50

Jacqueline Van Adrichem

Fantastisch dat je je hiervoor inzet! Hoop dat er veel geld opgehaald wordt. Zet 'm op, Sabrina!! Ik denk aan jou en alle anderen die de berg zullen trotseren, voor dit goede doel, en aan de mensen die kanker niet hebben kunnen overwinnen, zoals mijn moeder, en hoop dat we nog mee zullen maken dat er eindelijk een medicijn gevonden gaat worden tegen deze verschrikkelijke ziekte. Liefs, Jacq

15

Amke Van De Water

21

Odile

10

Wieke Eggink

Succes Nina!

26

Guanyan Van Gelderen

25

Andreas Bout

56

John En Yvonne Hak

Zet 'm op Gemma! Mooi dat jullie dit samen gaan doen.

10

Yvonne Koper

Heel veel succes!

10

Anonymous

21

Mirthe Meskers

Heel veel succes!!

15

Frank Van Rooijen

Heel veel succes Rolf!

25

Like

Veel succes bij de beklimming

15

Richard Keus

S6 en top dat je dit doet!

26

Anonymous

21

Henk Van Schieveen

Beste José, heel veel succes met de voorbereiding. En voor straks veel sterkte en succes gewenst met dit bijzondere loopevenement!

25

Andreas Bout

26

Caroline Douwstra

Veel succes 💪

20

Nina Burgert

Succes Mam! Hopelijk lukt het mij ook nog met mijn rooster om mee te doen! X

50

Fam Salem

Evelien, mooi hoe jij je inzet voor dit prachtige doel. Wij hebben er vertrouwen in dat je 6x die berg op en af kan! Heel veel succes met trainen. Xx Nancy, Raid en Manal

20

Anonymous

Suc6!

150

Ernst/ Ans Koot

Succes voor het hele team met deze uitdaging

26

Lise

Go for it!

20

Simone En Jan Meskers

Succes Nina!!

11

Anonymous

66

Jan Daan Erven Dorens

Super dat je de berg op gaat trappen voor deze belangrijke strijd. Veel succes en plezier.

26

Anonymous

Heeeeel veel succes! Ik denk aan je!

15

Halil Kaynak

Succes!

26

Floor

Succes weer, ook voor Suus!

21

Jennifer Nuij

Voor Douwe! Tof dat je meedoet.

50

Reinier Van Duijn

Succes! Schiet helemaal vol van die foto.

50

Ricardo De Sanders

Succes,Rolf, Nina en Sabrina!

25

Brian Hirman

Mooi dat je dit doet. Succes!

26

Alex

Veel succes Sabrina, top dat je mee doet!

106

Brummelen Pepping

Groot compliment 💪👊👌👍

26

Geeke

Zet hem op!!

5

Janneke Stijntjes

20

Sacha Van Anraat

Goed zeg, petje af voor jullie! Veel succes nog!

56

Walter Bongaardt

Natuurlijk steunen wij jullie bij de recordpoging. Heel veel succes en alle vertrouwen in goede afloop!

10

Evelien

Lieve Hanna en Gemma, ik voel me geraakt door de foto en woorden. Ik denk aan jullie de 6e, zet 'm op!

20

Jennifer Nuij

Veel succes!!

50

Sara Franke

Gem en Hanna, jullie zijn BIKKELS!! Heel veel succes allemaal!

66

Jim, Joyce & Liam

Hi Gemma, mooi hoe jij toch altijd weer de grenzen opzoekt en er overheen gaat met een ongekend enthousiasme. Ik heb veel respect voor de manier waarop jij bent omgegaan met enkele tegenslagen sinds ik je ken en toch zó positief kan blijven. Ook dit gaat je gewoon lukken! Go Gemma.

67

Florian En Oliver

A ripple of hope

25

Fausto De Oliveira Marreiros

Heel veel succes en maak er een mooie dag van!

26

Sara

Veel succes Dennis! Zet 'm op!

50

Rinus Segers

Goed initiatief! Zet ‘m op. Succes!

10

Sanne Vorstermans - Van Rumpt

Super goed en gaaf dat je dit doet!! Veel succes 💪🏻

5

Marit Ommem

Zet hem op en veel succes Haaike ! Mooi dat er zo een goed doel aan vast zit.

10

Jan Koppedraaijer

Goede jeugdherinneringen aan een geweldige LO-sectie van het Lely-lyceum en mijn dependance in Noord: het Leeghwater-lyceum: Jan Burgert, Hein Ouwersloot en Frans van der Heiden; de grote inspirator van mijn LO-carriere.

50

Anonymous

10

Claudia Van Sante

50

Liesbeth

Hup Gemma!

5

Anonymous

Heel veel succes!!

66

Laura Timmerman

26

Anonymous

Succes José ! Gaat een mooie dag worden ! Norbert

26

Rogier Herrebout

Veel succes!

50

Team Accessoires !

Gemma, heel veel succes!! Groetjes team dames accessoires

26

Philip Van Duijn

21

Michel Van Bimbimbikes.com

Succes met de training!

50

Avc Advocaten

Voor het record indoor skiën

26

Fer Finders

Go José, GO!!

10

Jeroen Van Der Hout

Succes Nina!

66

Henri Peter Van Seumeren

Whooow, wat mooi en geweldig!!!!! Zou zo mee willen! Wie weet ga ik ook een keer! Heeeeel veel plezier en succes!!!

30

Anonymous

Succes Evelien & geniet van deze bijzonder uitdaging!

50

Liisa Hettema

Respect! Heel veel succes met elkaar!

7

Anonymous

21

Thomas Crombach

Succes en klasse dat je het doet!

21

Yvonne Van De Kant

Tranen in mijn ogen, een topper ben je!

25

E. Tiems

26

Esther

Succes, zet 'm op!

56

Elisabeth

Succes Gem!!!!

25

Pieter Engel

veel succes gewenst voor jullie allemaal van team ski-indoor landsmeer.

50

Anonymous

20

Ton De Ruijter

Goed bezig

26

Anouk Pieters

206

Jan Timmerman

Trots op jullie meiden! Mooi dat jullie dit doen voor Joop (in gedachten) voor Annelies en al die anderen!

21

Melinda Witbreuk

Topper.

26

Annemarie Van Duijnhoven

Zet hem op Susan!!!

26

Daniel Kuin

Om je een extra stukje de berg op te Douwe :) xxx Daniel

15

Peter Vrakking

Succes Trappen zo hard als je kan

15

Anonymous

26

Anonymous

15

Pierrine

Reuze knap wat je gaat doen, inclusief de gedisciplineerde voorbereiding!

10

Spaargaren

Gaat je lukken! Zet hem op

250

Advise Mechanical Solutions Bv

Heel veel succes, top dat je dit doet! Groet, team Advise MS

10

Anonymous

suc6 Josd, super dat je dit doet! Erwi

26

Anonymous

26

Renee En Sander

Succes met deze uitdaging! 💪

10

Pepijn Lochtenberg

Succes!

23

Marijke Hoffmann

Zet 'm op Dennis. Ik doneer de geboortedag van Willem

20

Alison J Chambers

Go Jose!! Zet'm op!

17

Manon Laurier

Nu heb je je streefbedrag! Veel succes.

50

Alieke Smid

250

Ig&h (carsten, Mirjam, Robert)

Het verschil maken, en hopelijk een toekomst zonder kanker, wat goed dat jullie hiervoor gaan

20

Nina Burgert

Succes Pap! Hopelijk lukt het mij ook nog met mijn rooster om mee te doen! X

206

G--team Oet Twente......

lieve super-sportieve dochter van ons: Ga ervoor en geniet ervan! XX

21

Leen Den Bakker

Zet hem op!

75

John Zwaan

Wij hebben hoge verwachtingen van je.

2

Anonymous

16

Anonymous

Lieve José , ik zal je de berg op denken! Heel veel succes voor dit mooie doel! Heel tof van je👍🌸

20

B En R Oudkerk Pool

Goed dat je gaat lopen de berg op best wel zwaar maar veel succes we zijn blij met je Opa en Oma

10

Kim

10

Yelmo Visser

Kom op papa !

25

Hema Team Legwear

Een bescheiden bijdrage voor een super mooi initiatief. Zet 'm op Evelien en Gemma!

10

Thomas Spaapen

20

Naomi M. Landsmeer

Zet em op!! En ook veel plezier samen! Marko je bent een topper! X Naomi

21

Chris Van De Kant

Stamp op die fiets naar de top. Bas zal zorgen voor drinken en verfrissende sponsen.

21

Lieke Berg

Stoer van je! Zet m op 💪🏻

10

Joeke Beenhakker

21

De Haas Makelaars & Taxateurs O.z.

Succes Nina! Liefs van alle Haasjes!

21

Nadine Vrolijk

Je gaat toch niet fietsen? 21 bochten pff

10

G-team Oet Twente

Nina wat een fantastisch evenement gisteren in de skischool! Een TOP-TEAM waren jullie met z’n allen! Die berg op in Juni gaat jullie ook zeker lukken!

21

Catherina Duijn

Succes lieve mensen!!!!

66

Anonymous

Zet 'm op Sabrina. Let op je voeding! Beweging zonder voeding is katabolisme. Voeding en beweging samen is overleven. Succes!

20

Birgit Klimke

All The best!

111

Anonymous

Skiindoor Landsmeer recordpoging donaties rondom wereldrecord indoor skiën

206

Bommel Interim Management Bv

66

Norbert En Judith

Zet m op zusje💪🏻

10

Marije De Lange

Zet ‘m op Nin, tof dat je gaat!

21

Lara

Lieve Gem, wat super dat jullie dit gaan doen, heel veel respect!! Ik weet zeker dat jullie het gaat lukken.

26

Maaike Dalmaijer

21

Anonymous

Dapper! Succes 👍

21

Danny Delvers

Zet m op Rolf 💪🏽

21

Rianne Van Strien

Wat gaaf dat je hieraan deelneemt! Veel sterkte en vergeet onderweg niet te genieten van de bijzondere ontmoetingen en vergezichten!

100

Sabrina

donaties ski record

5

Anonymous

Heeel veel succes Sabrina!!! You can do it

20

Ben Schoordijk

Wij jullie veel succes

21

Bob Oudkerk Pool

110

Anonymous

10

Anonymous

Succes

10

Anonymous

10

Floor Willems

Succes Hanna! Wat een mooie actie!

100

Anonymous

Lieve Gemma, Wij denken aan jullie als jullie die berg gaan trotseren! Veel liefs en heel veel succes! xxx

21

Fam. Landman

Hup hup zet 'm op!

5

Anonymous

Veel succes!

26

Jorien Posthouwer

Gogogo je kunt het! Succes lieve Hanna!

25

Floor

Succes!!

10

Margot Kouwenberg

Natuurlijk steun ik je tegen deze rotziekte! Zet hem Sabrina!

15

L.k. Van Drecht

10

Linde Langefeld

21

Marie Hoogstraten

90

Maaike, Madelien, Sandrine, Rose, Isabelle, Amber, Esther, Sophie En Salome

Heel veel succes!!!

50

Renée Herman

Lieve Gemma, wat super goed dat je dit doet! een bijdrage zodat er sneller en meer onderzoek gedaan kan worden. zet 'm op! Renée

10

Anonymous

Hoi Sabrina, fantastisch dat je (opnieuw) gaat deelnemen aan deze bizarre klim, de Alpe d'HuZes. Heel veel kracht en succes gewenst. Douwe en alle andere genoemden zullen trots op je zijn.

21

Ingrid En Frits

Evelien, heel veel succes met trainen! Je kunt het zeker!

25

Alpine Addict

Liefie, wat goed dat je hier aan meedoet. Een procent van jouw sponsorbedrag heb je binnen! Heel veel succes met voorbereiden, trainen en fondsen werven. xxx

15

Anonymous

100

Anonymous

Doe je best topper

25

Bianca Grauwen

Super mooi initiatief!

21

Merlijn

Heeeeel veel succes lieve Gem!!!!!!!

5

Emilie Van Van Amerongen

Wat goed en knap dat jullie dit gaan doen! Veel succes!

20

Marco

He ouwe gek zet hem op!

20

Marije

Super uitdaging Rolf! Heel veel succes met de (winter-)trainingen. Het gaat je zeker lukken om een paar keer omhoog te fietsen! Zet ‘m op!

26

Myrian Sacksioni

21

Manou

Eentje voor elke bocht en nog veel meer awareness en doorzettingsvermogen!

50

Familie Salem

Gemma, ik vind het geweldig hoe jij dit zo met veel enthousiasme promoot op het werk als je 6 juni ook zo gaat fietsen haal je zeker de 126 bochten! Groetjes, Nancy, Raid en Manal

50

Bastiaan Both

Evelien, you can do it! Zet 'm op!

16

Hidde Sevinga

10

Niall Wall

Succes Hanna!

25

Brenda Van Rijn

Heel veel succes met deze waanzinnig grote sportieve en mentale uitdaging! Je bent nu al een topper!

10

Iris

206

G—team Oet Twente

Geen stiefkinderen maken! Dus Dennis ga ervoor en geniet ervan!

56

Gerda Swartsenburg

26

Anonymous

Succes! Het gaat jullie lukken!

130

Petra & Frans Paalman-hoffmann

Een tientje voor elk jaar dat hij er al niet meer bij is. We missen hem nog elke dag. Super dat je dit doet en zet 'm op!

21

Jet Dijk

Zet hem op Topper!

10

Anonymous

4

Anne Pannekoek

Lekker bezig Nien!

262

Jumbo Landsmeer

Heel veel succes donderdag.

10

Lucas Verplanke

Zet m op gekke oom Haaike.

110

Anonymous

Donaties van record poging

106

Yvette

Lieve Dennis, Ik wens jou en je team heel veel succes!! Ik vind het supergoed dat jullie dit doen voor kwf. Helaas heb ik ook al teveel mensen moeten laten gaan en zitten we nog in de strijd. Zet hem op! Liefs Yvette

21

Marije De Vries

Super dat je dit gaat doen! Zet 'm op Sabrina! X

15

Danielle Steenaart

Zet ‘m op Jose!

56

Familie Rippen

Super meiden! We wensen jullie heel veel succes!

25

Roy En Karen Pol

Zet 'm op!

26

Anonymous

10

Sander Jansen

11

Astrid Kruse

Zet hem op, je kan het!!!

5

Anonymous

56

Sas En Maron

Je motivatie, toewijding en doorzettingsvermogen zijn echt inspirerend. Zoooo knap! Go get ‘em tiger! xx

126

Adrie Ten Bookum

Grote uitdaging, mooi gebaar. Zet hem op José, je gaat het halen. Succes Adrie

75

Piet Bergkamp

ook namens riet 3x75euro voor jou, sabrin en nina elk 25euro

5

Amanda Meijerink

56

Praktijk Voor Oefentherapie G.konijn

Hoi Nina, Mooi initiatief Heel veel succes!!

10

Régine Endtz

Mooi dat jullie dit doen meiden!! Success en liefs!

5

Brian Mulrain

10

Jeroen Van Der Hout

Zet m op, he! Groet

250

Adrian Porteous

Good luck and great success with your challenge

21

Marianne

Lieve Gemma, ik hoorde van Amber van jouw superactie. Je doet dit ook een beetje voor mij, heel fijn! Liefs, Marianne

21

Monique Brugman

Succes Rolf en Sabrina. Mooi dat jullie dit ter nagedachtenis aan Jan doen.

126

Guido Bruin

25

Colin

Super goed dat jij je voor dit goede doel vrijwillig inzet, ik draag daar met alle liefde wat aan bij!

11

Loran Zonnenberg

20

Bianca

Zet hem op Evelien!

21

Bianca

Super dat jullie dit gaan doen! Weet zeker dat jullie het kunnen. Succes!

20

Mascha De Haan

Ter stimulering van het halen van het Guinness World Record ‘langste afstand indoor skiën'. Heel veel succes gewenst Haaike en Sus en team!! (en natuurlijk ook alvast succes gewenst voor die Alp op rennen!)

5

Boy Van Der Velde

Tof dat u dit doet, s6

26

Sanne Visser

21

Kristel Dessing

Top, succes!

26

Wendy Landewe

Veel succes Evelien!

5

Floortje Plokker

66

Agbes

44

Odile De Bruijn

Succes!

20

Grace Gowdy

Achter elke bocht zit een nieuwe opportunity

50

Anonymous

50

Beatrijs Deenik

Superstoer Sabrina! Heel veel kracht en gezondheid gewenst. Liefs, Beatrijs

26

Huib Van De Kop

Zet m op kanjer!

15

Anonymous

Succes!

5

Anonymous

10

Simone Rietbroek

21

Miriam Schneider

Wat een mooi doel Haaike! Succes met jullie voorbereidingen.

7

Marijn Janssen

15

Iris Limon

56

Alex Roozendaal

Mooi doel! Zet hem op Dennis!

21

Ellen Kruse

Geweldig doel. Veel succes!

10

Anonymous

21

Frans Van De Geer

10

Liselot Hoeks

10

Ruud En Heleen

Hoi Gemma, Als ouders van Jim zijn we geattendeerd op jouw aankomende presentatie. Daar mag je trots op zijn en ondersteuning vonden we daarom op zijn plaats. Geef nooit op.

26

Jorien Posthouwer

Succes lieve Gem you can do this!

20

Aart-wim Werkman

10

Annette

Ik vind je/jullie zo stoer! Waardering voor wat jullie doen en het goede doel! Succes!

20

Ameral Rijgersberg

Veel Succes!

10

Nienke Croese

Kom op meiden! In gedachten ren ik mee! Trots op jullie

21

Pauline

Succes Hanna!

21

Ruben Van Rijn

Geweldig dat jij je inzet voor deze vreselijke ziekte. Uw goede vriend Douwe zou dit ook super waarderen. Ik hoop dat wij een toekomst hebben waar wij van deze ziekte af zijn. Zet hem op bij de Alp!

21

Marit Bedorf

Zet m op Sabrina! Super dat je dit doet! Veel succes voor jou en je team! X

26

Bep Van Haelst

Succes met de challenge

26

Ronald Rosenkrantz

Laat alles en iedereen achter je en richt je op de toekomst. Een toekomst met een goede gezondheid voor iedereen. Veel succes!

10

Milou Baekers

Heel veel succes!

66

Remco H

Wat een goed doel zeg, zou zo met je mee lopen, maar red dat toch exht niet haha! Goed bezig en succes Haaike!

15

Anja W

Hey Suus en Haaike, 400 km, da's een hele 8-daagse skisafari in 1 dag! Zet 'm op!

10

Maud Koenis

Succes! Xx

20

Saskia Van Run

Je kunt altijd meer dan dat je denkt, toch? Zet 'm op!

5

Imke Wolven

Succes Sabrina! Ga er ervoor 💪

21

Thijs

20

Adrienne Van Seumeren

20

Jan-erik Dijksman

Zet hem op Haaike en mooie poging met heel goed doel van jullie! Succes en op zondags kan je weer uitrusten😉.

50

Anonymous

Skiën is makkelijker ;)

60

Eveline Van Ark

Succes jij red het met die lange benen Ik sponser je wel voor dit goede doel X eveline

56

Carla En Peter Luiten

Veel succes, 6 maal is een optie

21

Fleur Herrewijn

Zet ‘m op Nina!

26

Michael, Heleen, Nova, Zoë En Axel

Good busy Haaike!

56

John En Yvonne Hak

Lieve Hanna, Heel veel succes toegewenst! Je kunt het!

10

Angelique Luttikhuis

Stoere actie👊😘👍🏻

21

Tim Lubout

Succes Sabrina!

10

Anonymous

Geweldig dat je dit doet. Ik wens je heel veel succes en zal aan je denken. Misschien kom je Marike en Jesper nog wel tegen. Dikke kus

66

Laura Timmerman

10

Anonymous

Op naar de top ! Succes met de voorbereidingen.

15

Anonymous

Veel succes

10

Angela Van T Slot

Wat goed dat je dit doet!! Heel veel succes

20

Joke Hidayat

succes

10

Eline Van Den Berg

Succes Nien!

10

Milena

Zet ‘m op Jose!

26

Cherie

Succes bikkels, mooie actie!

21

Kasper Waal

Zet hem op.... geweldig doel

34

Marijke Hoffmann

Op de valreep nog wat erbij. Kom je op een rond bedrag uit voor al die bochten die je morgen moet ronden

25

Cees Burgert

Succes!

15

Margreet Broers

Succes, zet ‘m op!

50

Helene Burgert

Knap hoor! En allemaal veel sukses!

26

Julien Ruhl

Beste José, ik ben een studiegenoot van Milou, heb ‘m vorig jaar zelf gedaan!! Is top. Succes

106

Anonymous

Hoi lieve zus, ik vind het super dat je hieraan deelneemt en wil je daarom dus ook met deze bijdrage steunen.

5

Robert Molthof

Wat goed dat je dit doet. Heel veel succes!

10

Fabian Broers

Succes!

21

Ferry Dogger

Succes topper!

20

Joyce Graman

Heel veel succes!

100

Sabrina

donaties ski record

10

Anonymous

Topper!

21

Anonymous

Heel veel succes maar vooral plezier!

40

Anonymous

Ik doneer voor de indoorskiers in Landsmeer.

50

Anonymous

126

Martine Drieling

Je motivatie ontroert me. Knap dat je dit doet. 126 bochten... pfff. You can do it! Xxx

5

Debbie

Jaa louu heel veel succes met je mams. Jullie zijn bikkels! ♡

26

Berry In ‘t Veld

Go go go

21

Anonymous

10

Liefke Van Ooijen

20

Simon Rep

succes Rolf

26

Anonymous

Succes

21

Daan Hoogmoed

26

Anonymous

110

Anonymous

Donaties record poging

350

Esi Eurosilo Bv

Succes Haaike!! Namens allen van ESI

21

Anonymous

Veel succes. ook met de voorbereidingen.

10

Wijnand Roeling

Top dat je dit doet Hanna, veel succes!

10

Jet Geerdink

Zet hem op dame ❤️

10

Jet Geerdink

Good luck Sabrina

106

Vi.avi Office Management

Team en in het bijzonder Suus: heel veel succes met deze megaprestatie!

21

Ger Bolte

Jose, heel veel succes met de voorbereiding en de uiteindelijke uitdaging. Ik weet zeker dat jij het gaat halen.

30

Anonymous

Sterkte & veel succes! Je kan het!

19

Anonymous

Suc6 Dennis en onderweg wel even trommelen 🥁

10

Jan En Ada Soepenberg- Poeper

Wij vinden het echt geweldig wat jullie doen!

206

Running Free Consultancy Bv

Zet hem op Trooper Visser!!!🤘

26

Frank Hosmar

Heel veel succes!!!!

26

Thomas Deering

Hoi Gemma, super dat je dit gaat doen, heel veel succes!

10

Anonymous

75

Seederdeboer

Succes Hanna!

15

Rene Van Seumeren

Zet m op

10

Anonymous

Succes 💪🏻

21

Anonymous

Hee See, zet um op hè. Ben nu al trots op je xxx

50

Marjolein

Topper!

18

Anonymous

20

Jasper En Marthe

Succes lieve tante! Kusjes Jasper en Marthe Vivy en Dee

66

Marieke De Haas

Wat een mooi doel&heel veel succes!

25

Sandra Duijnisveld-lukje

Hi Eef, wat ontzettend top dat je dit doet! Zet 'm op!

21

Herman Vennik

Haaike, heel veel succes!

50

Auke Visser

Veel succes !

10

Anna Offermans

10

Bianca Hensen

Succes schat!!!

26

Patrick Spaas

Zet m op!

20

Simone En Jan

Knap dat jullie het doen, succes met de voorbereidingen en uiteraard ook met de tocht zelf!

26

Younes Jabboury

30

Lo & Alina

Zet hem op!!

26

Arno Van Zoelen

Succes Sabrina!! Heel goed dat je dit doet! Groetjes van een Landsmeerder en collega van Peter Kapitein.

15

Sander De Jong

Succes morgen! Die berg is van jullie:)

20

Marije

Goed dat jullie dit doen Sabrina, mooi evenement met heel bijzondere vibe! Succes met de voorbereidingen!

50

Simone

Succes!!

24

Bodie

Veel succes!

5

Anonymous

Leuk en goed dat je dit doet! Have fun en succes! Groet, Atze

21

Ruth Zijlstra

Topper!! X

5

Monique Schokker

Succes Nina!!

10

Beau Baars

Lekker bezig nien! Het gaat je lukken!

15

Amanda

Succes!!

21

Anonymous

26

Maartje Pierce

42

Marjolijn Eijkman

You go girl!

21

Pepijn Van Schijndel

Veel succes!

20

Jan En Simone

Heel veel succes in de aanloop en met de tocht!

66

Joop Van Der Sman

Mooi dat je dit doet, sterkte en succes, Joop

15

Anonymous

Succes Hanna! Mooi initiatief!

21

Anonymous

Zet hem op José! Veel succes!

10

Anonymous

Wat goed dat je hier aan mee gaat doen. Zet hem op!

26

Tanja De Jager

Succes!

16

Marcella

21

Gerard Glijsteen

15

Jan Willem Hidding En Mildred

Succes met deze 'experience' voor een mooi doel!

20

Irene

50

Mattheus

Wauw wat een uitdaging!!! Trots!! Veel liefs en een dikke kus!!

26

Jessica Groen

Succes grote nicht, jij kan het!

54

Marijke Hoffmann-scheuten

Voor ieder jaar dat Willem wel van het leven heeft kunnen genieten

10

Renske Van Bers

206

Scandinavian Wintersports

Mooi initiatief, mooie poging, mooi team!

250

Ieko Sevinga

Go lieve Hanna, go!

8

Breg Hanssen

Succes!!

66

Paul Van Dinten

Super dat je dit doet, veel succes!

20

Paulien Trapman

Heel veel succes Dennis...up the mountain you go!!!!

16

Pien Van Velzen

Heel veel succes!

20

Anonymous

Succes allebei!

5

Carlo Tiecken

20

Daniëlle & Annemieke

15

Astrida Alberts

Toi toi

126

Bianca

Wederom een bizarre uitdaging, maar minstens net zo mooi en indrukwekkend. Succes, xx

56

Petra Mager

21

Annemarie Witte-miete

21

Anonymous

10

Sanne

Good luck Nien!

15

Evelien Jannes

Heel mooi doel! Veel success! Je kunt dit!

26

Evelien Van Hulzen

Hemaatje, wat een stoere onderneming met een mooi doel. S

26

Trudeke Van Seumeren

lieve Gem, veel succes!

15

Maud Koopman

Goed bezig Nien! Succes!

20

Anonymous

Suc zes

10

Martine

Heel veel sterkte en ik neem mijn pet voor jullie af.

110

Anonymous

50

Norman

Hanna, een super stoere en goede actie van je. Heel veel succes, en geniet ook van je prestatie en het doel !

5

Anonymous

Mooie gedachte, succes!

50

Peter Paulsen

Super goed bezig! Denk dat we je goede actie ook met BC ff moeten promoten?

100

Paul Bart

Ik sponsor Haaike Visser

21

Gose

Goed dat jij dit doet man!

100

Marko Brummelen

Ik vindt het fantastisch dat jullie dit gaan doen jullie zijn allemaal toppers. Succes

10

Kim Cittert

Succes Haaike!

5

Merel Venhuizen

Veel succes!

20

Alie Karman

Sarina, Fantastisch dat je dit doet! Succes.

21

Lucinda

Zet hem op José! You can do it 💪🏻

25

Bart Wichers

66

Aiyan

Veel succes, Jos! Daarna gaan wij samen vieren :-)

250

Adrian Porteous

Hey Gemma good luck and success with your challenge

10

Cornée

26

Philip Van Duijn

26

Fam De Ronde

Geweldig! Zet m op!

21

Nova Mozes

Je kan het!!! Zet hem op 😘

50

Wim De Wit

Go for it girl. Het is een goed doel.

50

Rose Verdurmen

Peter en Rose steunen jullie recordpoging omdat opgeven geen optie is!

10

Karin Van Egmond

Go Han!!!!!

50

Laura En Robin Swigchum/ Van Kampen

Heel veel succes!! Mooi doel. Nou een keer de berg op in plaats van eraf. Zet 'm op! X

26

Arie

Veel succes Rolf

10

Anja W

Succes! Ik doe dit soort afstanden en bergen liever te paard ;-)

26

Christel Van Leeuwen

Heel veel succes Gemma. Wat mooi dat je dit doet.

50

Laki Lakner

Top ! Veel succes !

20

Marlo (collega Susanne)

Jemig, 24 uur skiën met z'n vieren. Wat een goed idee! Dat verdient meer dan een steuntje in de rug... ;-)

26

Anonymous

26

Wieteke

Zet m op, Evelien!

106

Jan Westveer

25

Hilde Bax

Mooie actie voor vrienden, familie en collega's

20

Martin Rol

10

Nanette Van Der Hout De Lange

Zet ‘m op Nina!

50

Anonymous

25

Han Van Wiggen

Gemma, Evelien, en andere rijders... Heel veel succes en plezier met deze mooie uitdaging! In aanloop nog een keer samen fietsen?

10

Richard Meerman

Veel suc6!!

26

Pam

Alle succes, fiets 'm erover!

5

Monique Tuijp

Succes!

26

Pieter Brink

succes met de klim!

10

Coco Beudeker

Succes!!! Liefs Coco

5

Erik Specht

21

Brian & Fem

Uiteraard steunen wij dit fantastische doel! Nu al een grote buiging.

10

Janneke De Jonge

Heel goed initiatief en veel succes! :)

21

Tanja Jager

Succes!

21

Anonymous

Succes

1

Anonymous

10

Joost Schutte

Heel veel succes!

26

Anonymous

5

Jade

Ontzettend veel succes bij dit mooie doel!

17

Tessa Vab

26

Jettie & Niels

Go Girl!

25

Vitas & Eveline Van Rosmalen

26

Jaspert Verplanke

Dag Haaike , Jij en Suus veel succes en gaat jullie lukken. Jas

10

Rosanne Borra

25

Anouk Nieuwland

50

Leendert Jan Parlevliet

25

Celine

Op de valreep ... zet ‘em op Gemma!!!

50

Freddy

Nog maar 21 uur!

10

Anonymous

30

Anne-marijke Ambergen

Zo, je streefbedrag is daar. Zet 'm op. Je kunt het.

21

Peter Hanssen

Rustig aan José! En gaat Don ook mee? Veel succes!

26

Loes Halfschepel

Held ben je!

106

Cafe De Driesprong

Een geweldig initiatief! Wij steunen jullie !!!

15

Gerben

Topper!

200

Arie Robbemond

Succes !!!

21

Jeroen

Succes!!

21

Liesbeth

Hup Hanna!

20

Anonymous

Succes!!

26

Manon Ten Voorde

Mooi doel Evelien, zet ‘m op!!

25

Leszek Rutkowski

Suc6 Sabrina

10

Saskia Deltrap

Heel veel succes!

10

Harald Weppelink

Hi Nina, alvast heel veel succes en ik hoop dat je veel donaties ophaalt! Gr Harald!

15

Remco

Hi Sabrina, heel veel succes!! Maak die berg gek💪🏼

10

Laura

56

Toine Vissers

Succes.

100

Dennis Tossijn

26

Peter Farenhorst

Heel veel succes!

10

Mark Theloesen

Succes Hanna!

21

Theo M Drieling

Go for it!!!

25

Remmy Drost

Succes! Je bent nu al een topper!

10

Anonymous

Je moeder, collega van me, attendeerde me op jouw geweldige prestatie. Succes!

50

Rens Meijer

Heel veel succes!

10

Anonymous

100

Guusta Piso

Lieve meiden, ik ben trots op jullie!! Zet 'm op! Liefs van oma Guus

50

Susanne

Zet m op broer! Kusje zusje

20

Michael, Ellen, Luca En Maro Kerlin

Go girl go! Heel veel succes!

26

Mieke Van Leur

Veel succes Dennis!

50

Rens Meijer

Heel veel succes 👍

26

Gina Springintveld-koenders

Succes

66

Jan Daan Erven Dorens

Super dat je de berg op gaat trappen voor deze belangrijke strijd. Veel succes en plezier.

10

Harmen Visser

Zet hem op Sabrina!

5

Femke

Veeel succes Nien! Liefs Fem

10

Anonymous

126

Anonymous

21

Kees Vlasblom

Suc6 en dat streefbedrag gaan we halen!!

15

Richmond Bossman

Goed initiatief, heel veel succes!

10

Caroline Mouwens

Succes Gemma!!

10

Laurin Visser

Veel succes en ik hoop dat je het haalt. Xxxx

5

Ellen

Succes!

10

Barbara Colpaart

Heel veel succes topper!

50

Laci Westra

Mooi initiatief, Rolf. Succes. Nu eens naar boven in plaats van naar beneden !

10

Melissa

10

Ramon

Veel succes allemaal!!

15

Patrick Blokland

66

Grethil Post

Knap en dapper plan Sabrina. Ik steun je graag. Zet em op!!!

5

Ellen Pasman

56

Ilse Hellinga

Zet hem op neef!!!

106

Anonymous

Goeie actie ! Succes!

56

Vaillant

56

Karen Karper

Succes allemaal, toppers!!!

56

Christel Vossen

Go Haaike!

15

Astrid

Veel succes

20

Anonymous

Heel veel succes Nina!

10

Florence De Lange

21

Ine

You go girls!

26

Janneke Lampe

Lieve Sabrina, Heel veel succes!! 😘Janneke

21

Emma Van Kesteren

Bij deze een duwtje in de rug om je mentaal en financieel mijn support te laten blijken. Ik geloof met je mee dat we kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer dood gaat aan kanker. Fantastisch dat je dit gaat doen!

26

Anonymous

21

Aik Deveneijns

26

Anke Van Hooft

Ik ben superrr trots op jou! ❤️

10

Sonja Wulff

Hoi Haaike, wat ontzettend goed dat je dit gaat doen. Heel veel succes en ik hoop dat je een mooi bedrag bij elkaar krijgt. Groetjes van Sonja (moeder van Daniëlle)

21

Liefs Pap En Mam

Succes

26

Tim Osorio

He Dennis, ik las je bericht op LinkedIn over je deelname. Mooi dat je op deze manier bij je dierbaren stil staat. Heel veel succes! Groetjes, Tim

25

Anita Morskieft

omdat ik ook zo blij ben dat ik ook nog steeds elke dinsdag naast jouw moeder mag zitten. Heel veel succes en ik blijf je volgen!

21

Ingrid En Frits

Gemma, heel veel succes met trainen! Straks samen met Hannah 6x naar de top! Mooi vooruitzicht!

26

Leon Zegers

Zet 'm op

20

Marije

Nog een klein extraatje op de valreep om te helpen het streefbedrag te halen. Ben trots op je! Zet 'm op!

440

Sabrina

Met dank aan de sponsors bij het Skiindoor Landsmeer evenement. Ga ervoor, Nina en team For Everest!

10

Melvin

Succes!!!

66

Myrthe Sevinga

Trots op je!

85

Corianne

Namens je collega’s van de LBB Bubble, heel veel plezier en succes!!

25

Anonymous

35

Karlijn

Heel veel succes!!!!!

21

Wendy En Rob Bloemkolk

Succes

223

Leontien Smit

Hup Tootje, je kunt het en ik denk aan je!!! Kus van Te

10

Jet De Bruin

Heeel veel succes Nien, mega knap dat je dit gaat doen! 💪🏻

26

Gera Skiwi

Succes shinen...soort van gs maar dan berg op:)

26

Anneke Jager

Super dat jullie dit doen! Liefs Albert en Anneke

100

Martijn Van Den Enden

Veel succes!

10

Irene Van Der Zouwen

Heel veel succes Evelien! Je kunt het

278

Carry Smit Beautysalon

Nog 2 maanden geld ophalen Tootje. Ik wil wel naar de 500!

5

Dorit Roest

Prachtig dat jullie dit doen, zet 'm op!!!

21

Lara

Hanna, wat super dat jullie dit gaan doen, heel veel respect!! Ik weet zeker dat jullie het gaat lukken!

21

Gina Springintveld-zkoenders

Heel veel succes, geweldig. 😊😚

10

Annelies

Donatie van Ineke en Jan Verkerke uit Naarden.

21

Anonymous

succes😘

25

Anita Verstegen

Lieve Gemma, voor jou en Hanna een blijk van respect en trots! In herinnering aan Joop, je vader. Gave foto xxx

10

Anonymous

Succes!!

50

Adrienne Van Seumeren

Trots op Gemma!

21

Stephanie Hermans

Zet hem op kanjer!

66

Arend Jan Dooijes

Beste Rolf, Goed dat jullie mee gaan doen! Ik weet uit ervaring wat een indrukwekkende happening het is. Ik wens je een fijne dag toe dan, geniet van de trainingstichten en op de dag zelf van alle verhalen van andere deelnemers. En een hoge opbrengst voor het goede doel. Groet Arend Jan

10

Ilona Voogt

Veel succes Evelien! Mooi dat je dit doet!

21

Anonymous

19

Yordi Vermaat

Geweldenaar ben je!!

21

Marjan De Lange

Succes Nina.

26

Saskia Deltrap

Succes Rolf met de recordpoging én de fietstocht!!!

5

Anonymous

10

Jesse Jonk

Cool ! Zet hem op met de skibenen

5

Melek Do?an

Veel succes met je recordpoging!

26

Anonymous

Zet hem op! Sab!

21

Anonymous

10

Manon Limmen

Enorm veel succes alvast!

21

Mireille Oudkerk Pool

Succes meisje, zet hem op

15

Nena Pardieck

Frenkie! Trots op je dat je dit gaat doen! Echt top! Heel veel succes! En tot morgen in Roffa (effe Erasmusbrug blokkeren) X

26

Dressuurstal Femke Beljon

Heel veel succes met deze fantastische actie, zet m op allemaal!

5

K Alkema

Ik heb van heel dichtbij mee gemaakt hoe het is om in onzekerheid te leven. Ik steun je natuurlijk! Ik hoop dat je je doel bereikt! Zet hem op!!

20

Sander Plomp

Sabrina, go for it! En je weet OIGO!

50

Parlevliet

5

Sira Steege

26

Ronald Kool

5

Sophie Montfoort

Succes Sabrina! Liefs van Thom Krafft en mij!

15

Sandra Oortwijn

Goed doel wat ik graag steun, succes iedereen!

25

Merle

Susanne is je goed aan het promoten. Zet ‘m op!

26

Bouke

Die recordpoging gaat lukken. Ik zie graag ooit een foto van de pagina uit het GBoR

56

Jan Van Beek Eigentijds Wonen

Succes Rolf! Groetjes, Lucas en Nicolette

100

Anonymous

Lieve Hanna, je bent een kanjer en wij zijn super trots op jou! Veel liefs en heel veel succes!! xxx

21

Ellen

Hoi Rolf, je vader zou trots op je zijn. Ik zie je nog lopen in het ziekenhuis naast Steef. Zet hem op met je team!

21

Marijke Verdult

Ik ken je niet, maar als Brian en Femke je goede doel steunen, steun ik mee. Fiets onderzoek aan "Kanker De Wereld Uit", super doel.

66

Francis Braakman

Wat een geweldig initiatief🌺🌺🌺🌺😘😘😘👍je bent een kanjer

60

Wouter Van Den Berg

Zoals beloofd :)

21

Henny Van Harmelen

Sabrina, dapper en goed dat je dit doet!

21

Keve

Zet ‘m op José! Groetjes

25

Debby Grimminck

26

Monique Bekkenutte

Succes!

10

Mischa Klerk

26

Gaby Kho

10

Wilbert

5

Anonymous

50

Tineke Munnink-hoffmann

Heel mooi dat je dit doet! Natuurlijk heel veel succes gewenst!

10

Catherina Van Duijn

Succes allerliefste

56

Martine Drieling

'Cause you are GOLD!

15

Humphrey Irion

Succes Jose !

5

Thelma Grotendorst

Heel gaaf dat je dit gaat doen! Heel vee succes toegewenst! 💪🏽💪🏽

10

Lotte En Dennis

Succes Sabrina!

10

Vincent Portero

15

Balans In De Basis

Gaaf dat je dit doet, Gemma! You go, girl !

66

Annemieke

Lieve Hanna en Gemma, Ik ben heel trots op jullie dat jullie gaan fietsen. Fijn als jullie een kaars neerzetten die brandt voor mijn Peter, en mijn vader en moeder. Ook zij zijn vast héél trots! Voor hen was kanker nog te sterk. Nóg wel. Veel liefs Annemieke.

21

Anna Beuling

Heel veel succes!!

15

Frank Van Rooijen

Sterkte met het klimmen, blijf genieten en blijf geconcentreerd bij de afdalingen!

10

Remco Van Der Wekken

Top bezig Hanna! Succes!

10

Wendy Denissen

Succes!!

20

Sabine

Wat goed dat jullie dit doen, zet ‘m op Dennis!

26

Laurence Griffioen

Heel veel succes José! We zijn trots op je dat je mee doet aan dit mooie initiatief. Laurence

26

Kasper De Waal

Zet hem op!!!!

26

Margit

Top actie!

5

Corianne

Succes Hanna!!

10

Saskia Overzet

Veel succes lieve Gem!!

26

Ernstjan Rijswijk

Heel veel succes!

26

Maura Pheifer

Je kunt het!!! Ik ben nu al trots!

26

Ronald Rosenkrantz

Heel veel succes en natuurlijk plezier!

26

Ingrid Koedood

Succes met deze geweldige uitdaging!

106

Nanda Nijstad

Na het mooie succes met 24 uur non-stop skiën nu heel veel succes met de voorbereiding voor Alpe D'Huzes!

8

Marlot

15

Yinghe Huo

Sucess, Hanna!

10

Rosan Ootes

Zet 'm op!

110

Anonymous

100

Paul En Mini Landewé Zengerink

Wij doneren omdat we meerdere broers en zussen en een schoonzuster met kanker in de familie hebben en hebben gehad.

21

Gabrie, Guido, Robine

Succes met trainen en natuurlijk met de beklimming!

10

Maike Leuverink

Ter nagedachtenis aan Willem. Top dat je dit doet!

15

Marlon Van Wissen

Lieve Sabrina! Een mooi doel! Heel veel succes!💪💪😘

26

Zita

Succes Nien!!

21

Jd Grauwen

gedaan , succes

21

Sieto De Vos

Heel veel succes! Prachtig initiatief. Heel veel sterkte met alles! 😘

10

Dani Rijpma

Voor Milou! Super gaaf dat je dit doet! Kus Dani

20

Margreet Bosma

Veel succes, eerst 24 uur skiën en dan nog die berg.. Ik doe het je niet na!

230

Skischool

donaties ski record

21

Janneke

Heel veel succes! Geniet van het trainen! Tot volgende jaar bij de kwart Triatlon.....

56

Guido De Bruin

Zet hem op Dennis !

20

Maartje Gal

Omdat je een topper bent, Evelien. Succes!

10

Emma Van Den Boogert

Lieve lieve Gem, you can do this! Dikke knuffel voor jullie! X

25

Arjen

50

Anonymous

Veel succes!

66

Wies Nicolai

Succes Sabrina

10

Caroline Hillebrand-prins

Trots, toppers!!

25

Mariette Mansvelder

Veel succes!!

21

Bianca

Super dat jullie dit gaan doen! Weet zeker dat jullie het kunnen. Succes!

50

Sonja Rhemrev

Zet ‘ op Eefie! Trots op je!

21

Wendy Sander

Veel succes!

20

Anonymous

26

Trudeke Van Seumeren

Zet hem op Hanna!

10

Joy Petra

Megagoed van je. Heel veel succes!

25

Floor Lewin

Succes Nina!

150

Oma Cock

Lieve Nina, heel veel succes, ik denk aan jou en opa xxx oma Cock

75

Rene Wormhoudt

Succes!!

56

Abhishek Gb

All the best for the walk and for the cause !!

10

Daniëlle Berkhout

Wat een super goed initiatief Han en Gemma! Heel veel succes! X

20

Robert Jan & Paulien

Zet hem op!!!

26

Hugo Van De Wijgert

Mooi initiatief! Succes!

30

Luc En Ineke Mager

8

Garbrich Baalbergen

26

Peter Knubben

Sterkte met dit mooie initiatief Peter x

15

Jojanneke

Zet 'm op Dennis !!

50

Bastiaan Both

heel veel succes Gemma! en laat je gerust inhalen:)

10

Bianca Flantua

Super dat je dit doet!! Heel veel succes!!

206

Jan Timmerman

Trots op jullie meiden!~ Mooi dat je dit doet voor Joop (in gedachten) en voor Annelies en al die anderen !

50

Oma Riny Sevinga-scheepsma

Denk je daarbij dan ook aan opa Anne en Adrie? Succes meisje!

21

Marise Termeulen

Ha! Al die bochten zijn killing maar ik weet zeker dat het jou gaat lukken! Heel veel succes !

25

Bart Wichers

20

Petra Custers

Lieve Gem! Heel heel veel succes!

26

Stephan & Cindy

Goed bezig Haaike! De recordpoging is op de helft en die berg ren je met gemak op straks!!

2

Sterre Bock

Echt super dat je dit doet. Wat een goed doel! Veel succes! Ik steun dit volledig!

10

Anonymous

206

Fa. Evenboer

VEEL SUCCES MET HET BEHALEN VAN DIT MOOIE DOEL.

15

Eric Govers

Succes Haaike💪🏼👊🏼

57

Susanne

Omdat € 3.000 een mooi bedrag is! Zet m op! Kus, Zus

26

Madeleine S- V. P

35

Alexander Poels

Succes Susanne en team! Goed doel en wereldrecord combineren, helden! Groet, Alexander

21

Marije Visser

Top!

10

Yvonne En Romy Haas

21

Jacqueline Baart

Goed initiatief!

10

Sophie Van Zutphen

Succes!!!

8

Garbrich Baalbergen

21

Amber

You go girl! Dit is zo stoer. Nu al trots op je. Neem je een kazoo mee op de fiets?;) Dikke kus

10

Wilma Leeuwerik

Heel veel succes

5

Nina

Succes susanne!

20

Irene Sormani

Succes lieve Gemma! Wat mooi dat jullie dit doen!

50

Arie En Anke De Bruin

Veel succes en liefs van papa en mama.

21

Joan Wamsteeker

Zet um op meiden. Voor Joop, voor je moeder, voor je oma, voor mijn broer, voor Cora en voor heel veel anderen. Mooie actie, succes en ook genieten onderweg hoor, de dood maakt het leven zichtbaar en dat blijft een wonder!

21

Bram Zengerink

Goed bezig zus

26

Annette Porsius

25

Anonymous

Heel veel succes !

15

Anonymous

Zet ‘m op José! Veel succes!

5

Lotte Hart

Wow, super gaaf Hanna! Veel succes!

21

Manja Meulen

Top dat je dit doet! Steuntje in de rug van mij

10

Merel Van Olffen

SUCCES!!

25

Daan Seesing

heel veel succes!!

2

Marleen Moree

26

Beppie Koenders

Wat een geweldige inzet!!! Jullie zijn Toppers.

10

Sander & Anne

20

Kamtasing

26

J.m. Laan

Topper!!

25

Mieke Rosenkrantz

Heel mooi dat je dit gaat doen. Een heel goed doel dat ik natuurlijk alleen maar kan ondersteunen. Veel succes.

20

Merel Kamstra

Topper!

25

Mirthe Meskers

10

Jose Soonius

Mooi doel succes

66

Rolf Burgert En Sabrina Oudkerk Pool

Lieve Nina, fantastisch dat je met ons meedoet. We gaan er samen tegenop en tegenaan! Dikke kus, pap en mam

5

Anonymous

21

Mark

Zet 'm op voor dit goede doel! En maak er ook vooral een fantastische belevenis van.

26

Duco Vaillant

Succes vannacht met Susanne en Evelyn met de recordpoging indoor skiën.

1

Anonymous

Show more