Team All in the Family

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

19333.41

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Team “All in the family” staat voor 3 generaties deelnemers
in de familie die aan Alpe d’HuZes actief meedoen. Het gezamenlijke doel is dat één van deze generaties mag beleven dat kanker geen levensbedreigende ziekte meer zal zijn.
Deze uitdaging gaan wij aan! Ter herinnering aan geliefden die aan kanker zijn overleden, om steun en perspectief te geven aan mensen die op dit moment ziek zijn en om het onderzoek naar bestrijden en voorkomen van kanker te bevorderen.

In 2020 zouden we voor de eerste keer als team gaan, Corona dacht daar anders over. In 2020 en 2021 hebben we onze deelname anders vormgegeven; in het fietsen van een route in de vorm van een hart en door een hele dag  de route Nijverdal - Holten heen en weer te fietsen en rondes te wandelen.
In 2022 mocht het ook niet zo zijn. Niet alle kinderen kregen vrij van school en een operatie in de oudste generatie maakte dat we niet als team konden deelnemen. Inmiddels hebben we 15.000 euro opgehaald en heeft een kleine afvaardiging dit bedrag naar boven gefietst.

Nu willen we in 2023 graag onze deelname, als compleet team, verwezenlijken. We willen met onze familie, met 19 mensen naar Frankrijk, naar de Alpe d’Huez. Op de dag van de Alpe d’HuZes zullen 10 mensen de berg gaan beklimmen, de rest gaat ons supporten.  4 kleinkinderen, 4 kinderen, 2 opa’s en oma’s zullen fietsend, lopend en hardlopend naar boven gaan om geld in te zamelen voor het KWF.

In de afgelopen 3 jaar hebben we van dichtbij ervaren dat onderzoek naar kanker ertoe doet en mensen kan genezen. Helaas maken we nu ook van dichtbij mee dat een hersentumor ongeneeslijk ziek maakt met een zeer beperkte levensverwachting.  Dit sterkt ons in de noodzaak om ons voor dit doel in te zetten.

We willen onze kinderen graag laten ervaren dat we ons voor anderen kunnen inzetten, dat je elkaar sterker maakt door dit als team te doen, door door te zetten als het pittig wordt op de berg, door je trots te voelen als je je uitdaging bent aangegaan en over de finish komt.
We willen ze de bijzondere sfeer op de berg laten ervaren; dat iedereen elkaar helpt en door iedereen geholpen wordt, dat mensen zonder te vragen klaar staan voor elkaar en elkaar de ruimte te geven, dat je aangemoedigd mag worden en je ook zelf kunt aanmoedigen.
We willen ze verhalen laten ervaren dat geld bijeenbrengen voor dit doel zin heeft en mensenlevens kan redden. Kortom; we willen ze een unieke ervaring laten beleven die ze hun hele leven bij mag blijven en mag blijven inspireren: A life changing experience.

Team Updates

Waar een kleine school groot in kan zijn

Woensdag 24 mei heeft Team All-in the Family een sponsorloop mogen houden op de CBS Mastenbroek. Een (kleine) basisschool net buiten Zwolle. 


Even daarvoor hadden de kinderen al sponsorlijsten mee naar huis gekregen en nu was het dan zover. Onder een heerlijk zonnetje en na een grondige warming-up gingen de kinderen in twee groepen (groep 1-4 & groep 5-8) onder luid applaus van de aanwezige ouders rennen. Van groot tot klein werd er gesprint om maar zoveel mogelijk rondjes te rennen van het goede doel; namelijk Alpe d’HuZes. De energie kon niet op en na een klein kwartier rennen hadden de toppers een verkoelend drankje meer dan verdiend. De elastiekjes, waar je elke ronde één van kreeg, werden ingeleverd en de balans kon opgemaakt worden. 


CBS Mastenbroek mag trots zijn op deze kinderen, hun ouders en donateurs en de gemeenschap die deze actie omarmd hebben. Deze ochtend is er maar liefst voor € 1230,- bij elkaar gerend!! 


We zijn als team enorm dankbaar dat we dit hebben mogen doen en we zullen donderdag 1 juni het geld ‘naar boven’ brengen. We willen de school, ouders, belangstellenden, donateurs en bovenal de leerlingen van CBS Mastenbroek enorm bedanken voor hun gastvrijheid en inzet. Toppers!

Uitzwaaidiner

Afgelopen zaterdag 13 mei hebben we als Team All in the Family een prachtig uitzwaaidiner gehouden. Vrienden, collega’s, sponsoren en andere genodigden konden genieten van een uitgebreid buffet olv Mascha (die ook de catering in Frankrijk zal gaan verzorgen). 

Voorafgaand heeft Martin Bel vanuit de organisatie van de Alpe d’Huzes als gastspreker een inspirerende presentatie gehouden over Alpe d’Huzes, het KWF en de vrijwillige organisatie die alles tijdens de koersweek mogelijk maakt. Dit mooi verzorgde geheel zorgde voor een mooie opbrengst voor het KWF van totaal € 800,-.

Dank voor iedereen aanwezig (of niet aanwezig en toch gedoneerd), Martin Bel en de Lutherse Kerk Zwolle voor de locatie. En uiteraard Mascha voor het overheerlijke diner.

Eind mei reizen we af naar Frankrijk om ‘het geld naar boven te brengen’ . 

Dineren in Hoogeveen

Harry en Aly Lip gaan als onderdeel van Team All in the Family mee naar Frankrijk om het team te supporten. 

In aanloop hebben ze meerdere etentjes thuis georganiseerd met vrienden en bekenden. En dat ze een goed diner kunnen serveren dat blijkt! 

De gasten konden aan het eind een gesloten envelop geven. Nu vlak voor de koersweek zijn alle 13! diners geserveerd en heeft dit maar liefst € 635,- opgeleverd voor het KWF.

Sponsorloop CBS De Spiegel in Dalfsen

Donderdag 6 april 2023

Een prachtig voorbeeld hoe waardevol en bijzonder de voorbereidingen zijn richting de Alpe d'HuZes 2023. Deze dag mochten we een sponsorloop organiseren bij de CBS De Spiegel in Dalfsen. Kinderen vanuit alle klassen konden zich laten sponsoren om rondjes om het sportveld (groep 1-3) of om de school (groep 4-8) te rennen voor het goede doel. 

De weersverwachtingen voor deze dag waren dubieus. Hoe laat gaat het regenen en redden we het nog net om de sponsorloop droog af te kunnen leggen?

Na de gastvrije ontvangst door de directie van de school mochten we buiten alles klaarzetten.

Nadat de bel was gegaan konden de kinderen hun sponsorformulieren inleveren. De directeur liet zich ook sponsoren, trok de jas uit en sloot zich enthousiast aan bij de groep kinderen. Hulde!

Na een korte warming-up konden de twee groepen van start. Wát is er fanatiek gerend. Zowel bij de lagere groepen als bij de hogere kleurden de wangen rood van de inspanning. Na een klein kwartier flink doorrennen was de finish daar. Na een welverdiende glas drinken konden de bijeen gelopen elastiekjes ingeleverd worden. Het eindbedrag zal later vermeld worden, maar ik kan al gerust vermelden dat de kinderen van CBS De Spiegel enorm trots mogen zijn op deze geweldige prestatie en opbrengst. Uiteraar 100% voor het KWF. Kinderen, directie en school. Enorm bedankt voor de gastvrijheid en gezellige en waardevolle middag!

Trainingsweekend VAM Berg

In het weekend van 25&26 maart stond onze eerste gezamenlijke trainingsweekend op het programma. Vanuit vakantiepark 't Wildryck ging een delegatie wandelaars en fietsers op weg om de VAM berg (of voor ons vandaag de 'col du VAM') meerdere keren te bedwingen. Even de beenspieren prikkelen en wat hoogtemeters pakken.

Gezien het weer werd op het laatste moment het programma omgegooid en dat was maar goed ook. Zaterdag relaxt op het park, in het zwembad, korte wandeling naar een hunnebed (mag niet ontbreken) en vooral dankbaar zijn dat we in dit weer met regen en kou zondat echt in actie zouden komen. Zaterdagavond met de hele club heerlijk gegeten in Ruinen. Wat een plaatje zo allemaal in de teamkleding. We staan behoorlijk herkenbaar op de berg en elk evenement wat nog gaat komen.

Zondag de dag voor actie. De fietsers vanuit het huisje en de wandelaars in de auto die kant op. Vanaf verschillende kanten kleurde de berg rood van 'All in the Family' teamkleding. In een fris voorjaarszonnetje is er hard getraind om straks voorbereid aan de voet van de Alpe d'Huez te staan.

Een mooi weekend waar trainen, het goede doel, gezelligheid, lachen, af en toe een traan, mooie plannen maken en direct ook herinneringen centraal.


Fotoshoot

Op de (ongeveer) meest koude zaterdagochtend van 2022 reisden we allen af naar de Zwolse Vreugderijkerwaard voor een fotoshoot van team All in the Family.
Wij hadden het koud, de camera viel zelfs uit van de kou, maar dat mocht de pret niet drukken! Alles voor het team! Sanne van @Sannefotografie enorm bedankt voor je inzet en enthousiasme. 'Opgeven is geen optie'.... ;-) Op onze eigen profielsites zie je de resultaten terug. 

Thank you to our Sponsors

25

Lasse Groenhuijzen

Hup tamar op naar die 2.500 euro!!! Groetjes je klasgenootje Lasse

26

Joke Tempelaars

Ieder met zijn/haar eigen bijdrage veel succes gewenst! Kanjers zijn jullie!!

26

Margo Jonker

Een prachtige tocht met veel verbinding en uitzichten toegewenst.

10

Chantal Altena

Wat knap van je Roos! Veel succes en plezier samen!

52

Tjipke Klijnstra

Zet hem op Lisanne! Oma Mieke en opa Tjipke

50

Erwin De Fouw

Zet 'm op!

20

Anoek

50

Anonymous

Succes!

26

Jennita Uilen, Namens William

Heel veel succes Roos, stoer dat je dit doet. Groetjes namens William, Jennita

605

Cbs Mastenbroek

Sponsorloop CBS Mastenbroek

5

Anonymous

5

Anonymous

Heel veel succes en zet hem op!

20

Nnn

Succes Bart. Top dat jullie dit als familie samen doen

7

Jan Eekel

Heel veel succes! Je kunt het! 🤩👍

26

Annemiek

Succes Geert en Roos

33

Dick Idema

Veel succes!!

50

Anonymous

10

Chantal Altena

Wat een prachtige actie Tamar! En dit kún jij gewoon! Veel succes én plezier!

15

Anonymous

Heel veel succes

500

Yelloo Materieeldienst B.v.

26

Anonymous

Zet hem op Tjipke, groeten Sido

5

Jan Dijk

Succes ermee Lisanne. Gr. Opa en Oma van Julia Dijk

26

Anonymous

100

Anonymous

50

Jan Woltinge

Succes!

15

Anneke

Heel veel suc6!!

10

Anonymous

5

Michiel Dijk

Zet hem op, succes toegewenst en super knap dat je deze uitdaging aangaat voor het goede doel.

10

Babette Eilander

4

Irene Toonen

Veel succes!

50

Anonymous

Veel succes Bart!

5

Anonymous

Mooie actie Tamar. Veel succes samen met je familie!

10

Anonymous

26

Willeke Lautenbach

Ik heb meegedaan met de sponsorloop

5

Annet Rap

Lieve Roos, Ontzettend knap! Ik wens je heel veel succes toe!

26

Anke

Succes!

106

Anonymous

Heel veel succes. Fantastisch voor zo'n goed doel.

50

Nicolette Wittenberg

Wat fantastisch dat je/jullie dit doen. Veel succes en hopelijk daadwerkelijk de wind in de rug en een zonnetje al begeleider.

5

C.l Dekker

40

Vera Dubbink

Heel veel succes Mirjam! Groetjes van Vera en de rest van de familie Dubbink

10

Anonymous

5

Roos Bunskoek

Zet hem op dappere Tamar!

73

Ah-dalfsen

Met dank aan de gevers aan de statiegeldactie bij Albert Heijn-Dalfsen!!

10

Anonymous

Van Leander (sponsorloop cbs Mastenbroek

150

Meander College Ma11 Knakworst En Cupcake Actie

20

Mascha Haan

Tekst op auto Mascha van oom Paul en tante Anneke: it's all in the Family

106

Anonymous

20

Anonymous

26

Margo Jonker

Een mooie wandeltocht voor de boeg. Met veel herinneringen aan je lieve moeder. Dat de tocht je goed doet!

100

Anonymous

10

Jan Schuring

84

Ramon Van Der Weerd

Veel succes sponsorloop Mastenbroek

30

Sanne Wisselink

Mooi dat jullie dit doen. Onderzoek is hard nodig! Zet hem op toppers!

50

Orlando Baker

Succes Mirjam. Goed dat je mee doet!

50

Anonymous

Mooi initiatief voor een goed doel. Wij wensen jullie een bijzondere dag toe. Zet m op!

5

Mieneke Ophoff

Veel plezier Roos

50

Mascha De Haan

Voor het onderzoek natuurlijk, maar zeker ook voor dit geweldige team!

12

Anonymous

66

Laura Swager

Zet hem op! Super knap dat jullie dit doen

10

Alies Meuleman

33

Opa Idema

Voor deze dappere meid!!!

26

Riezebos

10

Anonymous

Suc6!

60

Lola Fledderus

Veel succes met lopen Groetjes meander + meneer sandee op het stier

26

Suzan Weegenaar

Roos, een stoere meid uit Zwolle Liet dus echt niet met zich dollen Voor oma Anna op de bres Naar de top van de Alpe d' Huzes Helemaal lopen en soms misschien zelfs een stukje hollen. Zet 'm op Roos!

5

Jenneke Visscher

15

Mascha De Haan

Tekst van Yvon Brand op auto Mascha: Liefs P&M

50

An Klijnstra

Veel succes!

5

Saskia Borger

Heel veel succes

26

Gewoonc

Succes Bart!!

50

Anita Klaassen

Lieve Roos, wat ben je toch een dappere meid! Succes, wij geloven in je! Liefs van Anita, John, Bo, Finn en Norah

20

Petra

Good luck! Super tof dat jullie dit met het gezin gaan doen!

26

Jantine Van Der Heijden

Succes!

26

Anonymous

Moge de Geest jullie kracht, doorzettingsvermogen, plezier en zegen geven!!!

29

Nils De Groot

Van de sponsorloop op de Spiegel. Succes topper(s)!

26

Jan Peijpers

26

Hans Touwen

Succes! Zet em op.😄

24

Anonymous

5

Jan Brunink

100

Harry Lip

Gift van Wim en Diny Kramer

50

Anonymous

Heel veel succes lieve mensen!! Wat een prestatie al voordat jullie vertrokken zijn. Geniet van daar zijn en kom heelhuids thuis. Hartelijke groet uit Zuidwolde

5

Anonymous

26

Harry Konings

10

Faye Van Der Linde

Dit bericht kwam binnen en ik dacht direct aan mijn opa. Mijn opa is vorig jaar jammer genoeg overleden aan kanker en ik help graag een handje mee om een genezing te vinden. Daarom is mijn bijdrage🥰

103

Lucas

Lucas heeft met veel plezier mee gedaan aan de sponsorloop van de spiegel. Heel veel succes

26

Margo Jonker

Geniet van de uitzichten. En je komt op de top.

5

Onno Siemens

10

John En Kathy Veenman

Zet hem op Roos.. heel knap van je dat je dit gaat doen… heel veel succes met de voorbereidingen.. Dikke kus John en Kathy

800

Uitzwaaidiner Ad6

26

Margo En Gert Jonker

De tocht naar boven zal zwoegen zijn. De top bereiken is genieten. Stoer dat je start.

15

Anonymous

Zet m op!

57

Hidde En Elise

Onze hele straat heeft meegenoten van van het lekkere cupcakepakket. En we wensen jullie heel erg veel succes en een mooie ervaring met elkaar toppers!

10

Bas Sandee

Heel veel succes, Tamar!

5

Anonymous

50

E&m Consultants

10

Anonymous

Hup Petra

20

Ymke Van Dijk

Heyy tamar, hier alvast een deel van het opgehaalde geld van Nienke en Ymke. Heel veel Suc6!!

19

J Scheurwater

Zet hem op toppers! Wij gaan genieten van de cupcakes

5

Jasper Van Der Deen

Je bent een topper Tamar! Lekker bezig en super goed dat je dit doet! Groetjes, meneer van der Deen

50

Anonymous

Blij met jou als vriendin en trots op wat jullie doen! Dikke knuffel

26

Mieke Klijnstra

100

Wim Husselman

Succes en zet hem opnieuw

15

Istvan Budo

Sponsorloop cbs Mastenbroek.

26

Anonymous

SalutTamar, Ik vind het heel stoer dat je meedoet! Chapeau! Bon courage!!

10

Mariëlle

Succes, Tamar, voor jou en de hele familie!

26

Mirjam Staal

50

Marco Boerkamp

Succes Bart!

26

Margo Jonker

Op weg naar de top! Maak mooie zigzaggen!

26

Anonymous

5

Anonymous

26

Anonymous

Zet hem op Roos!!!

26

Gerald

Heel veel succes en ook plezier gewenst!

5

Anonymous

10

Ouders Sven Jager

80

Jumbo Holtenbroek

Emballage Jumbo Holtenbroek

2

Lisanne Lip

de moeder van lisanne van fluitles :)

35

Harry Lip

Koffiepakket

25

Anonymous

Jullie kunnen dit!! Making memories.

10

Willemijn Krikke

Heel veel succes, Tamar!

106

Anonymous

50

Rob Heetland

Succes buurtjes!

50

Jeroen De Haan

Heel veel succes gewenst. Zet ‘m op!

20

Marjette Zomer

5

Jeanne Kanning

Succes Tamar

20

M. Unal

Heel veel succes!!!

26

Anonymous

Veel succes

35

E &m

52

Tjipke Klijnstra

Zet hem op Roos! Oma Mieke en opa Tjipke

1

Koen

Dit is mijn donatie aan demi en Rosalie

26

Anonymous

5

T De With

5

Anonymous

21

Anonymous

5

Anoniem

5

Anonymous

Zet hem op Tamar!

5

Rianne Buist

10

Chica Van Dam

Veel succes straks!

20

Anonymous

15

Anonymous

Zet hem op Roos! Super dat je dit doet met je familie! ♡

5

Albert Veltink

Goed bezig Geert. Succes

10

Meester Wilco

Lisanne en David zet em op.

66

Caroline

Heel veel sterkte! Jullie zijn kanjers! Groeten, Caroline

35

Willemieke Veldhuizen

Heel veel succes met jullie gezin en team

10

Anonymous

26

Margo Jonker

Zet hem op, Lisanne.

26

Anonymous

Veel succes!

106

Anonymous

Go Girl!

15

Inge Knikker

5

Anonymous

Veel succes Roos. Zet hem op. High five Tijn

250

Cbs Mastenbroek

Sponsorloop CBS Mastenbroek deel 2

8

Janita Van Der Weerd

23

Anonymous

Heel veel succes op de Alpe d'Huzes! Ik heb 7 rondjes voor je gerend bij de sponsorloop van de Spiegel. Groetjes Avelin

15

Mirjam Altena

Heel veel succes Lisanne en familie!! Een mooie tijd samen met deze bijzondere actie.

10

Chica Van Dam

Veel succes!

10

Chica Van Dam

Hou je haaks! Succes!

10

Elsbeth Lamers

10

Noor Dijsselhof

Veel succes Mirjam!

10

Anonymous

Super goed van julllie💪

100

Anonymous

5

Anonymous

Hup Lisanne

26

Anonymous

26

Margo Jonker

Een prachtige tocht toegewenst bergopwaarts. Waardevol om samen te ondernemen. En van grote waarde voor zoveel mensen die ziek zijn.

26

Anonymous

Hey Bart. Heel veel succes! Groet Auke

50

E&m

10

Anonymous

Succes!

53

Renate Ten Hove

Bijdragen van Amy sponsorloop CBS Mastenbroek

8

Patricia

Super knap van je Roos!

75

Anonymous

Geniet samen van het evenement en van elkaar. Veel succes.

635

H Lip

Opbrengst van onze etentjes. Aly en Harry

30

Nieske Van Beek

Veel succes!

5

Bas

20

Mirthe

26

Ronald Stieber

Veel succes Bart!

1

Anonymous

Hoi Tamar ik zit op het meander en ik vind het heel goed dat je dit doet ik heb een euro gedoneerd ik zou wel meer willen doen maar zoveel geld heb ik niet veel succes!

10

Klaas Hovestad

Heel veel succes Tamar.

5

Inge

Succes

66

Bieke

Op de auto van Masha. Dapper doorbijten! Doen !!!

273

Sponsorloop De Sipegel

(gedeeltelijke) opbrengst sponsorloop CBS De Spiegel

26

Bart Lip

16

Isabelle Van Zadelhoff

Heel veel suc6! Henry en Isabelle.

42

Anonymous

8

Anonymous

Ik heb 7 rondjes gerend en daarmee €7,50 opgehaald voor jou

25

Veldboom

Relax-pakket zondag 30 april We wensen jullie veel succes !

58

Margo Jonker

Een mooie tocht naar boven toegewenst. En een mooie week met de familie.

26

Gerard

Suc6 met de tocht der tochten💪

5

Anonymous

Zet hem op Mirjam!

26

Erik Idema

15

P.c. Hakvoort

5

Anonymous

Succes Lisanne!

190

Harry Lip

Alle deelnemers team all in the family heel veel succes😀

19

Karin

Succes!!

22

John Van Boven

Snoeppakket veiling Lutherse Kerk

25

Mascha Haan

Tekst op auto Mascha van Lennard en Karin: Hi’j goe’t

10

Anonymous

Zet m op collega! Powervrouw 💪

26

Ramon Van Ingen

Heel veel succes!!! Zet hem op.

15

Hetty Potters

105

Pieter Derks

Heel veel succes namens de voltallige crew van Pieter Derks.

3

Anonymous

85

Bert Jan Meuleman

5

Mieneke Ophoff

Veel plezier

106

Rienke Van Der Heijden

Geniet ervan Mirjam! 😘

26

Anonymous

Succes met z'n allen!

26

Noortje Pietersma

Heyy tamar dit hadden ik esmé en livia nog opgehaald (a11)

5

Mieneke Ophoff

Heel veel succes Lisanne

106

Martje Van Der Heijden

Maak er wat moois van, Mirjam, toi, toi, toi!

66

Peter Idema

Heel veel succes met je actie Geert

26

Erik Idema

50

E&m Consultants

Succes Bart

5

Jeanne Kanning

Veel succes. Jeanne

26

Christa Nijland

4 x €3 voor de meisjes en de rest voor het goede doel!! Fantantisch dat jullie dit zo samen doen!! Succes!!

5

Eda Mevr. Dinc

Veel succes!

12

Opa En Oma

Donatie van opa en oma voor het opruimen van de lego door jou en David!

47

Gasten Auberge 't Asje

Opbrengst donatiebox

5

Jeanne Kanning

Succes Mirjam

26

Anonymous

Succes Mieke, groeten Sido

10

Anonymous

33

Dick Idema

hoef geen eten, heb nog pinda’s

15

Annemieke Sterk

Een mooie ervaring toegewenst met elkaar! 🙌

5

Evi En Fenna Langenbach

Heel veel succes Lisanne en rest van de familie!

10

Rudi Selhorst

Succes Tamar!!!!

26

Jan Albert Slurink

Succes!

26

Macella Koring

veel succes!

26

Tjipke Klijnstra

50

Remco & Nienke

Zet 'm op allemaal (en ook zeker alle hulptroepen ;-))!

26

Arjen De Wilde

30

Wieteke Klijnstra

Tekst op de auto van Mascha wat een mooie actie De 'weg' er naar toe is soms mooier dan het resultaat ❤

10

Anonymous

Heel veel succes!!

5

Anonymous

Dag Roos, zet hem op!🌺

50

Anonymous

Veel succes!

15

Hilgrit Van Asselt

Zet hem op Roos! Superstoer dat je dit doet samen met je familie!

104

Henk En Ida Baaima

75

Anonymous

Bij deze een digitale aanmoediging: Zet hem op!

35

Nienke Rabbers

Hoii tamar, hier is nog een deel van het geld van ymke en ik! Succes met lopen!

10

Femke Wessels

Heel veel succes

3

Anonymous

10

Chantal Altena

Zó stoer dat je dit doet! Veel succes én plezier!

50

An

Wat een mooi initiatief! Heel veel succes met zijn allen

10

Peter Van Riet Paap

Veel succes

10

Anonymous

10

Naomi Maassen

24

Anonymous

Sponsorloop Leander

10

Jeanette

Wat goed dat je je inzet voor dit ontzettend goede doel. Heel veel succes Wieteke! Lieve groet Jeanette (Collega AB)

25

Gon

Zet 'm op toppers! Maak er een onvergetelijke dag van in alle opzichten 🫶🏼💖

52

Tjipke Klijnstra

Zet hem op Mirjam! Oma Mieke en opa Tjipke

1.000

Anonymous

15

Betsy Damman

heel veel succes

1.000

Innoplus B.v.

Samen met vele anderen en samen met Team All in the Family zetten we ons in om een mooi bedrag bijelkaar te brengen. Zodat kanker voor volgende generaties niet meer levensbedreigend hoeft te zijn.

26

Anonymous

Veel succes gewenst samen

5

Anonymous

332

Meander College Ma11 Knakworstverkoop

Opbrengst verkoopactie Knakworstverkoop

2

Anonymous

10

Lisette Klomp

40

Maria Plop-traas

5

Mieneke Ophoff

Tamara lukt je zeker

5

Peyer Van Riet Paap

Doe je best, gaat lukken!

500

Auto Knobben

1.000

Holland Platforms B.v.

5

Anonymous

Zet hem op Lisanne!

200

Sido Van Eck

Dank je wel. Voor de reiskosten AR en B. Succes met je goede actie

26

Peter

Zet hem op Petra! Heel mooi en succes uit Luthers Amsterdam!

11

An Klijnstra

Veiling boodschappenpakket

5

Pascal

Hoi Roos, Heel veel succes, wa stoer dat je mee doet. Groetjes Pascal

5

A.l Hoffmann

Veel Succee!

475

Auberge T Asje

10

Jolanda Töpfer

Roos heel veel succes! Hoop dat je veel geld ophaalt. Leef mee als je de Alp op gaat wandelen! 🥾

10

Anonymous

Veel succes Wieteke!

66

Peter Idema

Heel veel succes met je actie Roos

10

Ron Konings

26

Nannie's Kaaspunt

Heel veel succes en geniet er ook van!!!

66

Lianne Timmermans

Heel veel succes! Heel gaaf dat jullie dit doen! 😊💪 groetjes van de Timmermansjes

5

Anonymous

50

E.j. Van Der Spek

Heel veel succes!

30

Ab En Nina Weegenaar

Elke euro is er 1! Heel veel kracht en succes Van Ab en Nina ❤

1.000

Anonymous

250

Wooncentrum Snoeken Ruinen B.v.

Succes!

10

Arenda Schoonhoven

Zet hem op kanjer, jij kan dit ! 😎

5

Anonymous

26

Anonymous

5

Anonymous

26

Anonymous

Mooi initiatief, respect voor jullie inzet!

26

Rob Cornelissen

573

Flessenactie Jumbo Kamphuis

6

Hidde En Elise Scheurwater

Nog meer cupcakes verkocht voor jullie😅💪🚴🏃🚵

15

Anonymous

17

Anonymous

Heel veel succes samen! 💪🏼 Groeten Gerwin en Miranda van Lohuizen

5

Helena Van Raalte

Roos wat vind ik jou toch een stoere meid! Vind het echt heel dapper van jou!!! Echt super dat jij hier aan mee doet, heb hier veel respect voor. Ik hoop dat je veel geld binnen gaat halen. Zet hem op toppertje!! Dikke knuffel van de schoonmaakster.

5

Ellen Meppelder

Heel veel succes Roos, ik hoop dat je heel veel geld inzamelt voor het goede doel.

10

Chantal Altena

Heel veel succes én plezier met deze prachtige actie Lisanne!

88

Jan Martinus Nauta

26

Yvon Brand

Succes

26

Bernice Visch

1.000

Morrenhof-jansen

3

Anonymous

5

Anita Koerhuis

Succes! Je kan het!

52

Tjipke Klijnstra

Zet hem op Tamar! Oma Mieke en opa Tjipke

10

Peter Vloedgraven

30

Marvin Gaye

Ain't no mountain high enough for Team All in the Family

250

Anonymous

Ik wens jou en je team heel veel succes met de beklimming 🚵‍♀️🍀

5

Jeanne Kanning

Succes Roos

26

Anonymous

Succes! maak er een mooie beleving van!

250

Dick Idema

Zo’n mooi initiatief. Mama (en ik) helpen je op weg met €250

52

Dick Idema

Succes…terwijl ik nootjes eet

26

Erik Idema

400

Anonymous

Goedenavond team All in the Family. Hierbij maak ik €400.= aan jullie over. Zijnde de uren die jullie mee hebben geholpen om kerstpakketten te bouwen. Waarvoor onze dank. Succes met het vervolg van de actie.

66

Piet Grootenboer

Succes Bart, respect!!

20

Henriette D’e

Zet ‘m op allemaal

Show more