Team d’Huez Elephants

Alpe d'HuZes 2020

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

Helaas worden we allemaal in meer of mindere mate geconfronteerd met deze ziekte. Iedereen kent wel iemand in zijn/haar nabijheid die tegen deze ziekte strijdt of heeft gestreden of zelf kampt met deze ziekte.

In de medische wetenschap zien we gelukkig steeds weer nieuwe doorbraken. Mede door dit soort acties kunnen deze onderzoeken gefinancieerd worden, want onderzoek blijft nog steeds hard nodig!

Help ons helpen en steun ons team op weg naar de top!
Alle donaties worden enorm gewaardeerd!
Bij voorbaat hartelijk dank!

Team Updates

Nieuwe merchandise!

Team D'Huez Elephants heeft nieuwe merchandise!

Olifanten staan er om bekend dat ze een heel goed geheugen hebben.
Hoe leuk is het dus om al je mooiste herinneringen op te slaan op deze leuke USB stick!

Er is ruimte voor maar liefst 32Gb aan data!
En dat voor maar € 7,50!
Dit bedrag gaat uiteraard volledig naar het goede doel

Wil je ook zo'n leuke USB stick? stuur even een mail naar dhuezelephants@ziggo.nl
Let op, indien het via de post verstuurd moet worden, komen er nog verzendkosten bij.

Thank you to our Sponsors

5

Bram, Chantal En Noud Monsieurs

Lieve Dymphna, tuurlijk steunen wij jou. Genoeg er voor meegemaakt, dat het weer een mooi trainingsjaar mag worden. Vele oefen kilometers, maar vooral een geweldig avontuur voor een goed doel. Geniet, op naar de top. Kanjer 😘

5

Bram, Chantal En Noud Monsieurs

Lieve Paul, ook jou steunen wij. Een mooi doel, prachtig jaar vol trainingen met als einde de tocht naar de top. Je kunt het, we zijn nu al trots dat jij, dat jullie dit met jullie gezin kunnen doen. Geniet!

5

Bram, Chantal En Noud Monsieurs

Lieve Kyra, wat ben je een kanjer. Je gaat het gewoon wéér doen, weer die berg op. Wij zijn nu al trots op jou. En hoe mooi is het, dat je dit avontuur nog een keer aan kunt gaan samen met je ouders en je broertje. Vergeet niet te genieten!

5

Bram, Chantal En Noud Monsieurs

Lieve Ezra, natuurlijk sponsoren we jou ook. We vinden het zo fantastisch dat je dit mooie avontuur nog een keer mag beleven, samen met je ouders en je zus. Geniet van de trainingen, voor je het weet is het zover. Je bent een topper!

Show more