DKR München-Alpe d’Huez

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

66.00

Waarom wij meedoen aan de Gran Fondo München - Alpe d'HuZes

Van 30 mei tot en met 5 juni 2024 maken wij Jean Paul de Poorter, Martin Groen, René Klunder van Gijen en Emile van Rijn ons op voor een epische fietstocht van München naar de Alpe d’Huez, waarbij we meer dan 1.000 kilometer overbruggen. 

Onze missie? 

Een krachtig signaal afgeven voor onderzoek naar (alvleesklier)kanker en het verbeteren van de levenskwaliteit van degenen die erdoor worden getroffen, evenals hun naasten.

Gedurende deze uitdagende tocht, waarbij we meer dan 20.000 meters zullen beklimmen en afdalen en de landen Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Liechtenstein, Italië en Frankrijk doorkruizen, worden we vergezeld door onze enthousiaste begeleiders Cynthia Konijn, Hans Koenis en Inge de Kroon. 

Op 6 juni zullen zij, samen met de andere Règâhs en vele anderen, de berg beklimmen tijdens Alpe d’HuZes. Wij gaan hen en het hele team De Klimmende Règâhs tijdens dit evenement ondersteunen en verzorgen.

Samen zetten we ons vol passie in om de strijd tegen (alvleesklier)kanker aan te gaan en kankeronderzoek te versnellen. 

Jouw bijdrage, hoe klein ook, vormt een krachtige stimulans voor jonge talentvolle onderzoekers om nieuwe doorbraken te realiseren. Laten we samen de krachten bundelen en een verschil maken! Doneer vandaag nog, want samen maken we echt het verschil!

Omdat het zin heeft!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

10 keer deelnemer

Thank you to my supporters

66

Robert Van Diem
8 April 2024

Zet m op JP en teamgenoten!

My Activity: