Team Nederlek

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

16427.55

Raised from 1st October 2020

16427.55

Met elkaar gaan voor zoveel mogelijk geld voor Alpe d'HuZes

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

Na onze deelname in 2012 als team Nederlek zijn we in 2020 terug. De ervaring van toen nemen we mee om ook nu weer zoveel mogelijk geld op te halen voor Alpe d'Huzes. De ziekte kanker is in de afgelopen jaren in onze directe omgeving helaas ook zichtbaar (geweest).  

Wij gaan er alles aan doen om de editie 2020 van Alpe d'HuZes tot een groot succes te maken. Helpt u ook mee door ons team te steunen en een bedrag te doneren via onze actiepagina('s)?Team Updates

Nieuwe teamkleding

Onze nieuwe teamkleding is af en wat zijn we hier enorm trots op! Al onze hoofdsponsoren hebben een plekje gekregen op onze shirts of broeken. Tijdens ons teamuitje hebben we direct van de gelegenheid gebruik gemaakt om mooie foto's van onze kleding te maken. De komende maanden gaan we hier veel in trainen, want over 88 dagen gaan we dan echt de berg op!

Zwemmarathon in de Lansingh

Op vrijdag 14 februari heeft teamlid Julia in zwembad de Lansingh in Krimpen aan den IJssel de zwemmarathon georganiseerd. Zelf is zij lid van KZV de Lansingh en wist afdelingen recreatief en waterpolo enthousiast te krijgen om deel te nemen aan deze zwemmarathon. Samen met Carola Noordegraaf, mede-deelneemster aan Alpe d'HuZes, heeft ze er een prachtige avond van gemaakt. Deelnemers konden zich laten sponsoren per baantje of voor een vast bedrag. Uiteindelijk hebben de 50 deelnemers bij elkaar bijna 3000 banen gezwommen! De opbrengst bedraagt €3300, die zal worden verdeeld tussen Julia en Carola. Weer een prachtig evenement om op terug te kijken. Fantastisch gedaan, Julia!

Zwemmarathon in de Lansingh

Op vrijdag 14 februari heeft teamlid Julia in zwembad de Lansingh in Krimpen aan den IJssel de zwemmarathon georganiseerd. Julia is zelf lid van de zwemvereniging en wist afdelingen recreatief en waterpolo te enthousiasmeren om mee te doen. Samen met Carola Noordegraaf, mede-deelneemster aan Alpe d'HuZes, wist ze een prachtig evenement neer te zetten. Deelnemers konden zich laten sponsoren per baan of voor een vast bedrag. Die avond zijn er bijna 3000 banen gezwommen door de 50 deelnemers! Hiermee is een prachtig bedrag van €3300 opgehaald, wat verdeeld wordt tussen Julia en Carola. Weer een mooi evenement om op terug te kijken. Well done, Julia!

Bingo Aan de Dijck uitverkocht!

Zoals we eerder op Facebook hebben aangekondigd, organiseert Jolanda in samenwerking met Restaurant Aan de Dijck in Bergambacht een bingoavond op 13 februari. Met trots kunnen wij melden dat deze avond compleet is uitverkocht! Met live muziek van de Woerdense band 'Djoeboks' gaan we er een gezellige avond van maken. De definitieve opbrengst wordt natuurlijk naderhand bekend gemaakt. Voor iedereen die bingo gaat spelen: een gezellige avond en veel succes! 

Geen kaarten, maar wil je Jolanda alsnog sponsoren? Doe dan een donatie op haar teampagina of koop loten in de loterij!

Begin loterij groot succes

Gisteren zijn we gestart met de verkoop van onze loten voor de loterij. Teamleden Cees en Erwin hadden versterking meegebracht: Sonja, Netty en Tessel. Met z’n vijven zijn we in Lekkerkerk langs de deuren gegaan in de hoop zoveel mogelijk loten te verkopen. In totaal omvat onze loterij 2500 loten. Na één verkoopdag zijn we nu ongeveer 400 loten kwijt: een mooi voorbeeld van het teamwerk bij Team Nederlek. De eerste opbrengst is al bijgeschreven op de actiepagina van Julia. De komende weken gaan we ons natuurlijk inzetten om al deze loten kwijt te raken. Met de loterij kun je mooie prijzen winnen, zoals een overnachting op de SS Rotterdam, een goedgevulde boodschappenkar van Coop de Haaij uit Lekkerkerk of een high tea bij Luux Chocolaterie & Patisserie in Krimpen aan de Lek. Stuur één van de teamleden gerust een berichtje als je ook deel wilt nemen aan deze loterij!

Statiegeldflessen actie van start!

Het is 2 januari en vandaag begint de actie van Julia: het inzamelen van statiegeldflessen. Hiermee heeft ze al eerder in de krant gestaan en bekendheid gegenereerd, maar vandaag is het dan echt zover. Bij de Albert Heijn staat Team Nederlek onder de doneerknop bij het inleveren van de statiegeldflessen en kunnen klanten dus kiezen om hun statiegeld te doneren aan Alpe d'HuZes. 

In 2012 heeft Julia ook meegedaan aan Alpe d'HuZes en toen heeft ze fysieke statiegeldflessen verzameld. Uiteindelijk heeft ze toen 2500 flessen bijeen weten te krijgen. Dit jaar gaat ze natuurlijk proberen om dat aantal te overtreffen. We hebben flyers laten drukken om deze actie te promoten en die delen we uit bij de ingang van de supermarkt. Deze actie loopt tot eind maart, veel succes, Julia!

Nieuwe teamfoto's

De eerste teamfoto’s van Team Nederlek zijn gemaakt! Op zondagochtend 3 november aan de dijk in Lekkerkerk hebben we deze foto’s met het hele team genomen. Het was wat koud, maar Netty heeft mooie foto's kunnen maken. We hebben foto's gemaakt met het hele team, maar iedereen is ook individueel op de foto gegaan, wel zo makkelijk om dit gelijk te doen. De skyline van Lekkerkerk was een prachtig decor voor onze eerste teamfoto's. In de komende maanden gaan we actievoeren en geld inzamelen. Het begin is er, binnenkort meer!

Thank you to our Sponsors

9

Alex Mastwijk

Badeendjes

5

Anoniem Flyeractie

Anoniem

500

Zuyderleven Groep- Zelfstandig Adviseur Van Regiobank

50

Anonymous

1.72k

Team Krimpenerwaard

Heel veel succes op de berg Julia!!

500

Netty Hendriks

En dat is de 4e serie van 200 loten verkocht door Julia en dus opnieuw € 500. Super en dank aan iedereen die heeft geholpen om onze loterij tot een succes te maken.

500

Installatiebedrijf Nobel Bv

20

Lotte Coret

Wij geloven in je..you got this heel veel succes liefs Nienke & Lott

100

Broere

500

Erwin Hendriks

3e storting voor de loterij. Dank aan iedereen die loten heeft gekocht!

50

Arie Verwoerd

Opbrengst donatiebox Tankstation de Boezem

200

Jolanda Assman

200 loten verkocht voor Alpe D'huzes

500

Erwin Hendriks

Al weer de 3e storting. Dank aan iedereen die loten heeft gekocht voor onze loterij voor Alpe d'HuZes.

10

Alex Mastwijk

Suc(Alped’Hu)6

75

Firecom B.v.

500

Erwin Hendriks

Weer 200 loten verkocht (4e storting). Dank aan iedereen die loten bij mij/ons heeft gekocht.

500

Netty Hendriks

De eerste 200 loten voor onze loterij zijn verkocht. Super Julia.

56

Alex Looman

Mooi en stoer dat je dit doet. Succes met de voorbereiding 👍🏻💪🏻

26

Business Loft Bv

15

Serena Lorenzini

1.000

Tankstation De Boezem

10

Netty Hendriks

Donatie ontvangen zaterdag 01-02-20

10

Anonymous

500

Willdoo Makelaardij

Heel veel succes voor het hele team toegewenst. Namens Willdoo Makelaardij

500

Cees

3e serie loten

500

Anonymous

Succes met jullie missie

26

Nicole De Jesus Morais

Heel veel succes!! Ik vind het enorm knap wat je gaat presteren!

343

Erwin Hendriks

1e storting verkoop badeendjesrace

10

Teuni Verhoog

15

Ellen

Heel veel succes!

25

Leendert En Marjan

Succes met de voorbereidingen! Geweldig dat jullie weer gaan.

26

Marco Middelkoop

Veel succes!

50

Lianne

Lieve Jo, Ik ben super trots op je dat je het gaat doen! Het zal niet meevallen maar ik geloof in je. You can do this girl💪🏻 Liefs lianne en yvana

10

Stephan Wonink

Succes!!

350

Hj Drost

succes met de voorbereidingen en zeker op de dag vd waarheid sterkte ook voor je vriend Arie

186

Netty Hendriks

Opbrengst loterij

542

Netty Hendriks

Opbrengst Statiegeldactie AH Lekkerkerk. Iedereen bedankt die heeft geholpen om dit mooie bedrag te halen.

500

Anonymous

Verkoop loten

100

Anonymous

Veel succes met je uitdaging

500

Van Der Linden En De Pater

Zet hem op Arie!

500

Netty Hendriks

Vandaag opnieuw veel loten voor Alpe d'HuZes-loterij verkocht, zodat ik weer een bedrag van € 500 kan bijschrijven op mijn actiepagina. Dank aan iedereen die loten heeft gekocht. Super.

430

Arie Verwoerd

verkopen loten

500

@slipbyjo

@Slipbyjo wens iedereen succes met deze actie.

106

Ad Scheer

10

Cees Nobel

Toegift

106

Corneel Krijgsman

500

Vrolijk Stroopwafels Enzo

Veel succes allemaal!

26

Kees En Ina De Mik

Veel sterkte en succes met dit prima doel

20

Julia Hendriks

Eerste bedrag statiegeldactie

100

Papa En Mama

Heel veel succes het komend jaar met het ophalen van sponsorgelden en je trainingen voor Alpe d'HuZes. Je kunt het.

206

Cafetaria 1969

Goed bezig voor een goed doel! Heel veel succes, je kunt het!

250

What Matters 2u

500

Cees Nobel

2e serie verkoop loten

10

Juf Vos

10

Bert Visser

Veel succes met jullie mooie actie.

500

Iteleyhairfashion.nl

Suc6 maat

50

Anonymous

Heel veel succes.

50

Jan En Ellen Gerkema

Cees, heel knap dat je nu lopend de berg op gaat! Respect!!

100

Anonymous

500

Erwin Hendriks

2e storting van de lotenverkoop. Super dat ik (Julia) al weer een bedrag van € 500 kan storten en dank aan alle leraren, medeleerlingen en anderen die mij hebben gesteund door loten te kopen.

910

Jolanda Assman

Iedereen super bedankt voor de deelname aan de Alpe D'HuZes Bingo. Het was een zeer geslaagde en gezellig avond! Veel spanning, zang, gezelligheid en een mooie opbrengst. Bedankt!!

Show more