Team opw'AARTS'

Alpe d'HuZes 2020

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij zeiden al jaren tegen elkaar dat we avontuur een keer wilden beleven. Dan zeg je op een een ogenblik - JA!! en nu zetten we door en GAAN WE ERVOOR!

de drive die we hiervoor hebben kun je lezen op onze persoonlijke pagina,s

de coach die we in gedachten hadden om te vragen en die goed bij ons past zei vrijwel meteen ja. Waarvoor dank Gabbysmile

Sámen dit avontuur aangaan!

De ideën om geld in te zamelen hadden te tesamen zo bedacht en een eigen fb pagina werd in mum van tijd opgezet en heeft al bijna 300 volgers.

achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de acties al in volle gang

Hierop komen ook onze acties te staan

team opw'AARTS'

Heel veel leuke reacties en steun hebben we al mogen ontvangen na het bekend maken van het avontuur dat we tegemoet gaan.

Dat geeft ons alleen maar meer drive om veel geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en om volgend jaar de berg te gaan overwinnenlaughing

 

Thank you to our Sponsors

26

Jessie Vogelsangs

Mark en Diana wat een mooie actie! Super veel succes met alle voorbereidingen en uiteindelijk de Alpe d'HuZes!!! Go for it💪

26

Michael De Zeeuw

Succes 💪🏻

30

Hans En Hetty Van Rijt

Lieve Mark en Diana, Heel knap dat jullie dit avontuur aan willen gaan! Bij deze een kleine bijdrage voor jullie tocht. Lieve groetjes Hans en Hetty

250

Etb Willem Bos

Beste Mark, Namens ETB Willem Bos elektro willen wij jou een steuntje opw'AARTS' geven. Op naar de top. Heel veel succes met de voorbereidingen en met het halen van jullie doel.

10

Heidi Claassen

Waanzinnig wat jullie gaan doen. Heb mijn schoonvader aan deze afschuwelijke ziekte verloren en steun jullie mede daarom ook van harte!

300

Van Den Berkmortel Fijnmetaal Bv

Wij wensen Team opw'AARTS' heel veel succes met deze geweldige actie, ook met alle voorbereidingen die ze gaan doen, ieder huisje kent wel een persoon die met kanker te maken heeft, veel geld is nodig aan onderzoek ontwikkeling en verbetering van mensen met kanker, wij dragen een klein steentje bij, om voor jullie de GROTE STEEN te gaan beklimmen,,OPGEVEN IS GEEN OPTIE !

20

Angeline Van Den Eijnde

Topper! Wat stoer om deze uitdaging aan te gaan. Ik weet zeker dat t gaat lukken. Zet m op😘 Ik ga voor je duimen👍

250

Etb Willem Bos

Beste Diana, Namens ETB Willem Bos elektro willen wij jou een steuntje opw'AARTS' geven. Op naar de top. Heel veel succes met de voorbereidingen en met het halen van jullie doel.

Show more