Team Sneker Bikkels

Alpe d'HuZes 2020

Onze missie

Helaas kennen wij allemaal in onze omgeving mensen die de strijd verloren hebben of nog heel erg aan het vechten zijn tegen deze ziekte. Om ervoor te zorgen dat er steeds meer mensen zijn die de strijd wel kunnen gaan winnen, willen wij als Team Sneker Bikkels deze berg op fietsen / wandelen voor geld.

Hoe mooi zou het zijn als er een wereld kan zijn waarin men niet meer doodgaat door kanker. 

Naast het fietsen / wandelen voor geld heeft deze dag ook een emotionele waarde voor iedere deelnemer van ons team. Fietsen voor de dierbare personen die niet meer in ons midden zijn, maar ook voor de ondersteuningen voor diegene die nog elke dag bezig zijn in het herstellen van of vechten tegen kanker.  Dit als vrouw van of broer, dochter, zoon of Beste Maat. Als team staan we sterk !!

Daarom willen wij iedereen vragen om Team Sneker Bikkels te steunen op welke wijze dan ook.

Team Updates

Bedankt voor je steun !

Jubileumeditie van Alpe d’HuZes wordt verplaatst naar 2021 was even een moeilijk moment voor de Sneker Bikkels, maar “ Opgeven is geen optie “ .

We hebben ons tennistoernooi van 11 April moeten cancelen, en is de thema avond bij restaurant Aan de Gracht definitief uitgesteld tot nadere orde.

Ook hebben we de keuze gemaakt om onze donatie boxen bij Kapsalon Marlies en Bloembinderij De Hortensia weer op te halen. Dit heeft 2 mooie bedragen opgeleverd bij onze partners van het eerste uur !!

Afgelopen maand hebben we intensief met Domino’s Pizza Sneek samengewerkt. Rick Koster heeft naast het beschikbaar stellen van prijzen, ook ons drukwerk verzorgd van o.a. tennistoernooi en diverse acties. Dankzij promotie op de pizzadoos, flyers rondbrengen en veel social media aandacht hebben we de Sneker Bikkels actieweek succesvol mogen afsluiten met een extra donatie van 200 euro op onze pagina.

In dezelfde periode liep de actie met De Bierfederatie. Samen met Sybrich, Sam en Mark hebben we overal in NL een mooie fles bier mogen verkopen. Ook zijn er al weer leuke ideeën ontstaan voor de komende periode.

De actieperiode hebben we afgesloten met de suikerbroden verkoop in Heeg en Sneek.

Bente en Nick zijn actief geweest met de Bakker Ypma broden in Heeg en Team Sneker Bikkels heeft met de suikerbroden van Bakker Haaksma ook een mooi aantal weten te noteren. Via Nelie hebben we ook bestellingen gehad vanuit dokterspraktijken uit Tuk en Steenwijk.  Hierdoor konden we in totaal bijna 250 euro bijschrijven.

Nu alle acties zijn afgerond kijken we als Team erg tevreden en dierbaar terug op afgelopen periode ( inschrijven in oktober tot nu). Naast de bijzondere verhalen met een lach en een traan, hebben we enorm veel steun gehad van familie, vrienden en collega’s . Dit naast de intensieve ondersteuning vanuit bedrijfsleven Sneek en alle ander ondernemingen vanuit het land.

Namens de Sneker Bikkels wil ik dan ook iedereen bedanken voor alles. En wens ik iedereen een goede gezondheid toe in de nieuwe 1,5 meter samenleving. Wij gaan komende periode gebruiken om bestaande acties aan te vullen en nog fitter aan de start te staan van de Alpe d’HuZes op 3 Juni 2021.

                                

Aktie maand Maart en Corona

Zoals al aangegeven staat maand Maart in teken van actie rond Team Sneker Bikkels.

Echter basis is dat alles in goede gezondheid moet verlopen. We wensen dan ook iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze periode van Corona.

Als team houden we in samenspraak met organisatie Alpe d’HuZes en onze lokale partners onze activiteiten dan ook scherp in de gaten.

Het Sneker Tennishal toernooi was voor ons een top actie temeer de opbrengst 750 euro was.

Mooie producten van Sneker bedrijven en Marlies die elke dag actief alle aanwezigen voorzag van een lot in de loterij.  Helaas moest de organisatie het toernooi stilleggen door Corona.

Wij konden de trekking nog wel verzorgen op vrijdag. Uitslag is via de site beschikbaar gesteld en producten die nog niet zijn opgehaald, kunnen worden opgehaald bij Sven en Marlies.

Acties:

Markt Mooi Sneek is komen te vervallen. Producten die door ons zijn gemaakt en beschikbaar zijn gesteld door sponsors kunnen nu wel online bekeken en besteld worden op onze Facebook site.

De benefiet avond van 7 April bij restaurant Aan de Gracht is voorlopig verzet naar 12 Mei.

Het Alpe d’HuZes tennistoernooi van 11 April blijft nog even staan, maar hiervoor zullen we rond 1 April( geen grap) een besluit nemen.

Wel gaat onze actie door met sponsor Domino’s Pizza Sneek. Naast de extra korting die u als klant krijgt, gaat er per order 1 euro naar ons goede doel. Dus komende week PIZZA week !!

Maart actie maand

Afgelopen zaterdag was de tweede Alpe d’Huzes dag in Gorinchem. Team Sneker Bikkels was aanwezig op de markt met een mooi kraam. Met o.a. de verkoop topper het houtwerk Alpe d’ HuZes van Mink, maar ook met producten die beschikbaar waren gesteld door NiBez( sieraden) Cigo( geluksbrengers en speelgoed) en De Hortensia( houtwerk en planten).

Naast een mooie opbrengst voor KWF hebben we ook weer veel nieuwe vrienden kunnen maken die waren afgekomen op ons verhaal en producten, en wat dit voor hun betekend. Dit maakte het voor ons een zeer geslaagde dag.

Deze week hebben we een loterij bij het Sneker tennishal toernooi. Eerste dagen waren erg succesvol en gezellig. Een mooi podium om onze actie en eigen Alpe d’HuZes tennistoernooi van 11 April onder de aandacht te brengen. Komende vrijdag is de trekking en uitkomst laten we weten in een nieuw bericht.

Laatste 3 maanden van voorbereiding Team Sneker Bikkels

De eerste 4 Top maanden zitten erop en we gaan op voor de laatste etappe van 3 maanden. 

4 maanden waarin we als team veel steun van familie en vrienden/collega's hebben gehad. En bijzondere verhalen van iedereen hebben kunnen aanhoren wat Kanker voor hun betekend. Mooie resultaten hebben gehaald in het opzetten van diverse actie en donaties vanuit familie, vrienden, collega's en bedrijven.

Voor ons streef bedrag van 15000 euro zijn we nu met ieders hulp op 9000 euro gekomen. Om zo dicht mogelijk of liefst eroverheen te gaan, hebben we met ons team diverse acties op touw gezet de komende periode. 

Bent u er ook bij de komende periode, om ons de laatste zet de berg op te geven !!

1. Alpe d'HuZes markt op deelnemers dag Gorinchem 7 Maart

2. Verzorgen loterij bij Tennishal Sneek toernooi 7 t/m 15 Maart

podium voor onze sponsors die producten hebben beschikbaar gesteld)

3. Domino's Pizza Sneek aktie week 23 t/m 29 Maart

Voor klanten een speciale korting code en wij ontvangen per order een donatie van 1 euro. 

4. Suikerbroden verkoop in Heeg(Bakker Ypma) en Sneek (Bakker Haaksma) Deze maand inteken op lijst om een heerlijk vers suikerbrood te ontvangen voor Pasen. 

5. Markt kraam op Mooi Sneek. Als Bikkels kunnen we hier Sneek kennis laten maken met ons doel en ludiek fietsen en producten van onszelf en partners onder de aandacht brengen. Zondag 5 April

6. Thema avond Alpe d'HuZes bij restaurant Aan de Gracht in Sneek. 

Heerlijk Alpe menu met een drankje voor het goede doel. 

Er zijn 52 plaatsen en zal plaats vinden op 7 April 

7. Op 11 April is ons Alpe d'HuZes tennis toernooi bij de Vliegende Bal.

Naast een lekker balletje slaan, ook heerlijk ontspannen in de vernieuwde kantine van de club. Dit met lekker hapje en drankje. Met als slot de prijs uitreiking en de verloting van pracht prijzen. Welke opnieuw door ons trouwe sponsors beschikbaar zijn gesteld. 

8. Koningsdag markt: Verkoop gebruikte spullen en onze eigen producten.

OPROEP: Heeft u spullen voor het goede doel. We komen het graag bij u ophalen.

Voor de maand Mei zijn we nog bezig, maar dit volgt in een nieuwe update. 

Temeer we zondag 31 mei vertrekken naar Frankrijk om op 4 Juni onze top prestatie te leveren !! 

Meer weten of wilt u zich opgeven ,stuur ons een bericht op onze facebook pagina van Team Sneker Bikkels of bel ons op de bekende nummers.    

Thank you to our Sponsors

10

Laura Zijlstra

Succes!

56

Freek Witteveen

Goed bezig jonguh!

35

Anonymous

Topper NL

26

Peter Zonneveld

Succes Kees

10

Nadi Hellinga

Super goed dat je dit wil doen Anouk, nu al trots op jou en de rest van je team!

20

Hendrik Engbrenghof

Heel veel succes man!!!

10

Maarten

Succes kees. laat ze een p...... ruiken!

5

Anonymous

Op naar de TOP !!

5

Bjorn Derks

Goede zaak! Wens je veel succes!

5

Anonymous

Héél veel succes

25

Wilco De Vroes

Beste Kees, ik wens je een hoop ritjes de berg op en alle goeds!

10

Henk Joustra

Succes!

20

Karla En Eddy Van Dijk

Heel veel succes!

10

Pim Mulder

200

Specsavers Sneek

250

Tech Data

Namens VMware en Tech Data Marketing heel veel succes

50

Gerard Smit

Nou ouwe, nu verwacht ik wel een eindsprintje bij de top. Op film uiteraard. ;-)

10

Thérèse De Wagt

Lieve Paulina, Heel veel succes gewenst samen met jouw familie & vrienden ❤.

56

Pieter Boneschansker

Doe je best Topper!

10

Mariella Korblet- Koole

Hotwerk : Fietser de berg op

15

Jessica Boot

Veel succes Sven, Marlies, Anouk en de rest!

10

Bauke Vlas

Bijzonder om dit samen met je gezin en vrienden te mogen doen. Veel succes!

100

Peter Flapper

10

Nico Renooij

Succes

20

Albert En Gré Betten

1 tekstbord. Veel succes Albert en Gré

500

Team Dell Tech Data

Goed doel, wij staan achter jullie. Zet hem op!!

5

Barbera Sijpersma

Succes Marlies !

106

Sjowrd Tolsma

33

Hans Rinsma

Ga er maar voor Sven, je gaat het wel halen, gr. Hans

82

De Hortensia

Box opbrengst De Hortensia

10

Minke Boordna

50

Drukkerij Van Der Eems Easterein

Zet'm op!

10

Fam Ottens

Succes

250

Invision Ict Solutions

Gaaf Kees, naar boven knokken!

10

Anonymous

Succes met bergbeklimmen

20

Marco Breur

Veel succes toppers.

10

Chris

Succes Kees!!!!

10

Steffen Nota

Succes

20

Paul Ashcroft

Never give up. Keep the faith.

18

Nynke Bijlsma

Zet ‘m op Paulina en gezin!!!

5

Nynke

10

Antje De Vries

Bist un bikkel!! 💪💪

26

Anonymous

S6 Kees, keep going!

26

Jochem Vreeke

Succes Kees!

10

Ronald Homburg

Succes Sven.

10

H. Dorenbos

Ontzettend veel succes!!

50

Maurice Van Schip

50

Team Ineke

Houtwerk Team Ineke

26

Cor

Even de banden op pompen en nog vele klusjes doen om te sparen

5

Mariëtte Dotinga

Succes!!

26

Bart Postema

20

Teddy & Familie

Veel succes

20

Margriet Van Weerdenburg

25

Greetje De Haan

Hewl veel succes toppers

10

Bente Vlas

Succes topper!

15

A Stoker

100

Cor Wijker

Ondanks dat het waarschijnlijk niet doorgaat en momenteel wordt overschaduwd door corona blijft het belangrijk geld te storten voor dit goede doel!

26

Rutger De Jong

Heel veel succes!

20

Inge Meijerman En Martin Speelman

Heel veel succes!!

50

Wim En Anneke Poiesz

Succes allemaal

10

Remon Kroontje

Succes topper!

50

Fam.de Haan

50

Klaas Nijholt

Zet ‘m op Sven

26

Familie Hoogland

20

Thuis

20

Een Duitse Vriend!

Hard werken past bij jou!!! ((-;

3

Anonymous

10

Tineke Van Der Kooi

Heel veel succes, fantastisch dat je dit doet

20

Willem Ter Horst

Heel veel succes en maak een extra rondje op de top van de berg

10

Marc Staalman

Succes Kees! Hopelijk is het niet 'lonely at the top' ;-)

25

Yvonne De Jong

Succes Markies 💪

10

Judith Piek

Succes toppers

208

Suikerbrodenactie

5

Maaike Szován

Heel goed dat jullie dit doen. Succes! 😘

56

Anonymous

Heel veel succes!

10

Birgitta Knol

Succes!

5

Natasja Vrugteveen

Heel veel succes, zet m op!

10

Evert Van Der Zee

Succes

5

Wim Frankena

Topper!

15

Anonymous

10

Emiel Westerhof

50

Arnoud Veltkamp

20

Hr Afdeling

Succes !! Top prestatie van Team !!

10

Fleur Daniels

Mooi initiatief, heel veel succes bikkels!

10

Jellie Sirag

Suc6! Hou je ons op de hoogte. Toppie!

56

Anonymous

25

Richard Lucas

Kees ouwe reus zet hem op en super mooi initiatief. 💪🏻🚵🏻‍♀️

20

Anonymous

namens tante Annie en Wim

10

Marjan Van Der Vegt

Succes!! Geweldig dat je dit doet. Niet alleen voor jezelf maar voor iedereen die getroffen wordt door deze ziekte..

5

Ilse Schuurman

Goed van jullie zeg. Heel veel succes!

30

Anonymous

Allemaal veel succes gewenst

5

Steven Gerlofs

5

Anonymous

Succes

50

Klaas Jonkers

Succes

50

Piet De Vries

Mmmmooi hè?

5

Janita Van Egteren

Prachtig dat jullie je hiervoor inzetten..succes en plezier samen x

20

Jeen Willem Hoogland

25

Fedde De Ruiter

Succes en zet hem op!!!

15

Enno & Margot

Veel succes, sneker bikkel!!

10

Anna Martzen

Voor de mooie kaarten!!

56

Jose Van Steijn

Top Kees. Succes met je herstel!

25

Mwc Van Damme

Succes met de fondswerving en een mooie dag volgend jaar.

10

Wietze Dupon

Succes

5

Bianca Bekkema

Succes topper ❤️

18

Simon Elgersma

Veel succes

20

Anonymous

10

Fam. Smit

35

Fam De Munck-mortier

Succes allemaal

26

Koen Ridder

Ik ga aan je denken als je fietst Sven!!

15

Ilja Koers

Heel veel succes!!

26

Siska

Succes Anouk!! Knap hoor!!

25

Gert Verschoor

25

Jolanda Peters

Veel succes en goed aktie. TOP.

50

Armin Van Vuure

Tjemig Kees, wat een verhaal! Grote klasse dat je dit doet, heel veel succes met de beklimming en dit goede doel!

30

Anonymous

Zolderverkoop 2

10

Henkjan Eringa

26

Rob Hannink

Goed bezig Kees!

165

Donatie Box Kapsalon Marlies

26

Sjoerd Tolsma

Zet ‘m op!

20

Anonymous

namens tante Annie en Wim

10

Toine Van Waes

Heel veel succes, samen met je team, Kees!

15

Titie En Jan Nauta

2 poppen Veel succes, Titie en Jan

56

Gunar Nijenhuis

Heel veel succes in Juni met je familie en vrienden!

20

A. Abattouy

10

Jori Van Der Meijden

Succes allemaal!!

10

Maryam Sharif

15

Anonymous

50

Edwin Kruitbosch

Veel succes tijdens de voorbereiding, Kees

41

Suikerbroden Actie Bakker Ypma Heeg

Verkoop suikerbroden in Heeg, ondanks Corona nog een mooi bedrag. Gr Bente en Nick

10

Arvid Vermeer

50

Jurjen Leeuwen

5

Wilma Groenendijk

Succes Kees en team

10

Wietze Dupon

Succes

20

Magda Hylke Postma

Prachtige sportieve aktie, om geld in te zamelen voor deze afschuwelijke megaziekte die zoveel mensen treft. Allemaal veel succes!!! 👍🏃‍♀️🚴‍♂️ Magda en Hylke

5

Bente Vlas

😘😘

10

Lexie 020

Succes Pik

10

Lucy

Succes !

50

Harry Tolsma

Go for it broer!!

5

Anonymous

10

Geert

Succes!

106

Frederik Armbrust

15

Gerard Steneker

Succes allemaal

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Marlies en maak er maar een mooie dag van.

206

Raatwerk

Veel succes en plezier Sven! Wat leuk dat mijn oud collega Kees ook meefietst. Wil je hem namens mij ook succes wensen?

26

Barbara Voorbij

Hi Kees, heel veel succes! Met jouw wilskracht gaat dit zeker goed komen. Op naar de top! Groeten, Barbara Voorbij

15

G.j Van Der Lijn-ludwig

2 poppen. Heel veel succes

10

Eep Westerhof

succes

26

Jacqueline Vissers

Super dat je dit doet! Heel veel succes en plezier!!

10

Else

Zet um op

26

Miranda Westra

Wat een kanjers zijn jullie!!!

5

Lotus Evenhuis

26

Anonymous

Zolderverkoop 5

10

Brigitta

Succes Marlies :)

20

Anonymous

Succes

15

Anja Van Der Bijl

Succes allemaal

50

Uncapp Bv

Succes allemaal met deze uitdaging

5

Koos Tiggelaar

Succes

15

Kerst Heida

18

Siep En Inie Beetsma

Tekstbord Heel veel succes🚴‍♀️💪

25

Frits Brattinga

You can do it!

15

John Van De Zilver

Come-on Kees, topper!

56

Luuk & Maud M

Heel veel succes jonkje!!!

15

Enno & Margot

Zet 'm op Sneker Bikkel!!!

20

Jeroen Tijmes

Heel veel succes allemaal

10

Martijn Egberts

Succes Kees en Team!

10

Gerla Sandink

Houtwerk: Sceeler

10

Popke Uut Grunnnn

Succes ermee

20

Bastiaan Vrielink

5

Monique Steenbeek

Toppers!!! Heel veel succes

16

Anonymous

25

The Travel Club Mariske

Een super doel en ik wens jullie heel veel succes!!

26

Boukje En Wietse

Zet em op bikkels! 💪

60

Team Monique

Houtwerk Team Monique

106

Anonymous

10

Teddy & Familie

Heel veel succes

550

Opbrengst Loterij Sneker Tennishal Deel 1

Opbrengst loterij Sneker Tennishal deel 1

25

Anonymous

Succes ouwe dkv-er!

49

Mariecke Nooy

Houtwerk Motards 2

10

Anonymous

Suc6

10

Robert Pluister

5

Ingrid Mosselaar

Heel veel succes allen.

10

We Van Damme

Heel veel succes! 💪🏻

50

Anonymous

Fietsen voor het goede doel Sven en de rest van het team. ZET EM OP💪

20

Martijn Colasurdo

Succes Kees! Beleef het moment en geniet ervan! 👊🏻

50

Martha

Heeeeeeeeeel veel succes!!! Echt prachtig dat jij dit gaat doen!!!

20

Jacob Terpstra

Succes met deze uitdaging

18

Anne En Klaske Van Den Berg

2 poppen. Anne en Klaske Veel succes🚵🏿‍♀️👍

5

Marianne

Succes!

20

Karla En Eddy Van Dijk

Heel veel succes!!

10

Arjen & Judith

Succes!!!💪🏻💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻👍🏻

50

Majoors

Veel succes! Mooi initiatief!

26

Cor

Effe trappen en collecteren

10

D Leutenegger

Succes!

26

Anonymous

25

Cor

Succes

15

Michael Hertzberger

Fantastisch initiatief. Wellicht kan ik samen met Louis Duits (machin LW) er een stukje over schrijven voor de Arrivaria. Veel succes en plezier!

5

Anonymous

Suc6 met deze actie

50

Anonymous

Veel succes Heit en mem

5

Piet Drost

Succes

5

Diet Beernink

Veel succes !!

20

Marco Tadema

Succes

20

José Vd Heide

1 tekstbord. Veel succes, José

20

Chris Eijer

Veel succes topper!

25

Gerrie Hendriks

Heel veel succes!!!

5

Nathaniel Vonk

Succes

10

Ingrid De Boer

Succes!

10

Brendan Tolsma

Succes Kees

25

Marjon Twijnstra

Zet 'm op!! 💪

18

Daan En Annie Taal

Tekstbord Veel succes👍 Daan en Annie Taal

10

Eep Westerhof

succes

10

Johan Hereijgers

Zet hem op Kees!

20

Huidsalon Fettje

Heel veel succes met alle voorbereidingen! En wanneer het zover is, vooral genieten van deze speciale tocht! Nu al trots op jullie!

10

Anonymous

Heel veel succes Sven !! ;)

26

Hilco Oppedijk

Suc6 Sven

10

Pieter Wesseling

Heel veel succes Kees en team!!

26

Anonymous

40

De Kerstman

Veel suc6

10

Anonymous

Succes

45

Houtwerk Yvonne

Houtwerk Yvonne

26

Keimpe De De Jong

We wat voor ellende deze ziekte Veroorzaakt Ik vind jullie toppers om dit te doen

50

Jana Bosma

Succes

10

Wilma Gerritsma

Alle kleine beetjes helpen. Ik wist niet dat jouw broer deze ziekte ook heeft. Heel veel sterkte voor jullie. Groetjes Wilma

10

Melissa Stuiver

Super initiatief voor een goed doel! Heel veel succes!!

10

Rob Heerink

Goed om te lezen dat het beter met je gaat. Mooi dat je deze sportieve uitdaging aan gaat om zo de nodige middelen binnen te halen. Heel veel succes Kees!!

10

Gerbrand

zet em op pik......en niet opgeven, anders trap ik jezelf naar boven op die berg

40

Anonymous

Team Eindhoven

106

Finx

10

Willemijn Van Damme

Succes en zet em op! 🙌🏻🙌🏻

5

Anonymous

50

Anonymous

Veel succes

20

Eddy En Karla Van Dijk

Succes! Hou nog wel wat energie over voor wat tennistoernooitjes.😉

5

Hillyjanne Van Der Schaar

You go girl!

100

Peter Flapper

5

Michiel Weening

Succes

45

Anonymous

Suc6 !!

26

Fernando, Marina, Marit, Sofie, Inez

Jullie zijn toppers en kunnen het!

50

Jos

Succes!

18

Paul Van Den Berg

Donatie Paul en Truus. Veel succes

10

A Ulfman

Succes met je race naar de top!

5

Gretha Frankena

Succes! 💪

25

Singlehanded Prestatie Zeilrace

Heel veel succes en sterkte met de voorbereiding!

26

Fred & Bianca Dirks

Succes Anouk! en fiets je vader en moeder eruit ;-)

26

Anonymous

10

Silvia Van Der Veer

Heel veel succes!!

15

Sico En Greetje De Jong

Succes

25

Gert Jan Duis

Top actie. Succes Team !!

26

Nelie Tolsma

Zet 'm op topper💪😘🐞

150

Fancy Fair

Deze bijdrage wordt je gedoneerd namens de Fancy Fair PKN Sneek en we wensen je heel veel succes

20

Robert En Anouk

Hoi familie Brattinga, heel veel succes. Super dat jullie dit doen. Liefs Robert en Anouk

15

Enno & Margot

Gogogo....sneker bikkel!!

13

Trijntje Attema

Familie Brattinga, voor jullie allemaal heel veel succes maar ook plezier toegewenst voor deze uitdaging!

10

René Schoolmeester

Succes man!

45

Houtwerk Sandra

Houtwerk Sandra

20

Eddy Lourenz

Succes Sven

66

Chris De Bruin

Doe je best Kees. Maak er iets moois van

25

Jérôme K.

Mooi idee gozert!

65

Markt Gorinchem

Opbrengst markt.

10

Reina Hollander

Heel veel succes 💪

66

Simon

Klasse Kees! Zet hem o!

15

Brigitte Bulters - Roodbeen

Ontzettend veel succes met de voorbereidingen!! Trots op jullie ❤️

10

Anonymous

Succes met bergbeklimmen

5

Jeske Paulides

Zet 'm op Brattje😘

50

Heleen Laverman

Trainen Sven

10

Anonymous

Zolderverkoop Marktplaats

10

Anonymous

Good luck💪😊

10

Bert

10

Bob Meinen

Sven we hopen dat het gaat lukken Veel succes

7

Noelle Tolsma

50

Hans Nooitgedagt

Zet hem op Sven en Marlies

20

Teddy & Familie

Succes

100

Peter Flapper

10

Eep Westerhof

succes

63

De Bierfederatie

Opbrengst bier actie Sneker Bikkels. Op naar de volgende gezamenlijke actie. Groet van Sybrich, Sam en Mark.

95

Collega's Techdata

Kerst ontbijt fiets aktie

10

Anonymous

20

Anonymous

namens tante Annie en Wim

10

Karin Bruins

Alle beetjes helpen

10

Anonymous

Heel veel succes gewenst!

10

Jeroen

Kees, heel veel succes. Hopelijk zien we elkaar daar! Gr Jeroen

20

Frank Wolbrink

Veel succes Kees. Groet Frank Wolbrink.

15

Anna Martzen Janson

25

Nienke Burgerman

Ga zo door!! Top initiatief. Ben trots op je

20

Anonymous

15

Bert-jan Warbroek

Succes Sven!

200

Co-workx

Veel succes Kees. Supergoed dat je dit doet voor deze vreselijke ziekte!

56

Richard Bakker

Geweldige actie. Veel succes Sven, Marlies en Anouk!👊

15

Bikkel

Zolderverkoop 4

10

Nanette

Heel veel succes !

10

Ina Van Den Akker

Succes

25

Elly Sonnega

Heel veel succes!

5

Ben Bax

10

Liedeke

Zet 'm op Marlies, Sven en Anouk

26

Francien En Emiel

Zet me op! Goede training alvast!

20

Georg Winnik

Heel veel succes voor jullie ,Anneke en ik hopen dat het gaat lukken

10

Nadine

Heel veel succes!

5

Vince

Heel veel succes gewenst Sven! Ook aan Marlies en Anouk!

20

Colla Van As

Kees zet 'm op en blijf genieten, ook als je erdoorheen zit op de weg naar de top!

50

Marjan Pauw

Succes Kees en Team. Groetjes: Marjan Pauw

10

Nicole Feenstra

210

Donatiebox

100

X-ict B.v.

50

Anonymous

Zolderverkoop

200

Domino’s Sneek

Bedankt voor de leuke actie met de Sneker Bikkels. Veel succes met het beklimmen van de berg voor het goede doel.

26

Bas Scheepens

10

Dominic De Vreeze

20

B Schep

25

Michel Nijholt

Sven the man!! plat ervoor die berg op tong op e skoenen en gaan

10

Annette Westerhof

225

Vrienden Van Feest Kees 50 Jaar

Succes names iedereen op feestje Kees 50 Jaar

10

Anonymous

10

Jolanda Holtrop

Alle beetjes helpen! Zet ehm op Kanjers!

50

Tennisacademie Friesland

Succes met die berg

5

Djuri Seiler

Succes

5

Lisa Walstra

Success!!!!

10

Stefan Van Der Laan

Topper ben je anoekje

106

Het It Zoetermeer

Beste Kees, Namens alle collega's van HET IT heel veel succes gewenst!

10

Monique Jansen

Houtwerk: Tandem

10

Anonymous

26

Mariecke Nooy

Houtwerk Motards

15

Anonymous

Succes

25

Sible Jelly Vries Vries

15

Martin Van Der Werf

Succes allemaal

25

Anonymous

Succes Kees!

5

Nynke Van Ruiten

Succes!!

10

Wietze Dupon

Succes

56

Jannie Bouma

26

Lydia & Arnold Palsma

Veel succes. Groet Lydia & Arnold

15

Frans Dotinga

Veel Succes Sven. Maak er maar een mooie dag van.

10

Anonymous

Veel succes Sven.

15

Anonymous

Succes Sven!

26

Anne Van Dijk

Succes!

120

Tennis Academie Friesland

Succes

10

Hendrik Knoop

Succes gewenst

26

Rob Smit

Zet m op topper!

26

Anonymous

20

Tim Patist

Hi Kees, Heel veel succes met de uitdaging. Spreek je hopelijk snel weer eens.

Show more