Team Sneker Bikkels

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

11139.50

Raised from 1st October 2020

11499.50

Onze missie

Helaas kennen wij allemaal in onze omgeving mensen die de strijd verloren hebben of nog heel erg aan het vechten zijn tegen deze ziekte. Om ervoor te zorgen dat er steeds meer mensen zijn die de strijd wel kunnen gaan winnen, willen wij als Team Sneker Bikkels deze berg op fietsen / wandelen voor geld.

Hoe mooi zou het zijn als er een wereld kan zijn waarin men niet meer doodgaat door kanker. 

Naast het fietsen / wandelen voor geld heeft deze dag ook een emotionele waarde voor iedere deelnemer van ons team. Fietsen voor de dierbare personen die niet meer in ons midden zijn, maar ook voor de ondersteuningen voor diegene die nog elke dag bezig zijn in het herstellen van of vechten tegen kanker.  Dit als vrouw van of broer, dochter, zoon of Beste Maat. Als team staan we sterk !!

Daarom willen wij iedereen vragen om Team Sneker Bikkels te steunen op welke wijze dan ook.

Team Updates

Bedankt voor je steun !

Jubileumeditie van Alpe d’HuZes wordt verplaatst naar 2021 was even een moeilijk moment voor de Sneker Bikkels, maar “ Opgeven is geen optie “ .

We hebben ons tennistoernooi van 11 April moeten cancelen, en is de thema avond bij restaurant Aan de Gracht definitief uitgesteld tot nadere orde.

Ook hebben we de keuze gemaakt om onze donatie boxen bij Kapsalon Marlies en Bloembinderij De Hortensia weer op te halen. Dit heeft 2 mooie bedragen opgeleverd bij onze partners van het eerste uur !!

Afgelopen maand hebben we intensief met Domino’s Pizza Sneek samengewerkt. Rick Koster heeft naast het beschikbaar stellen van prijzen, ook ons drukwerk verzorgd van o.a. tennistoernooi en diverse acties. Dankzij promotie op de pizzadoos, flyers rondbrengen en veel social media aandacht hebben we de Sneker Bikkels actieweek succesvol mogen afsluiten met een extra donatie van 200 euro op onze pagina.

In dezelfde periode liep de actie met De Bierfederatie. Samen met Sybrich, Sam en Mark hebben we overal in NL een mooie fles bier mogen verkopen. Ook zijn er al weer leuke ideeën ontstaan voor de komende periode.

De actieperiode hebben we afgesloten met de suikerbroden verkoop in Heeg en Sneek.

Bente en Nick zijn actief geweest met de Bakker Ypma broden in Heeg en Team Sneker Bikkels heeft met de suikerbroden van Bakker Haaksma ook een mooi aantal weten te noteren. Via Nelie hebben we ook bestellingen gehad vanuit dokterspraktijken uit Tuk en Steenwijk.  Hierdoor konden we in totaal bijna 250 euro bijschrijven.

Nu alle acties zijn afgerond kijken we als Team erg tevreden en dierbaar terug op afgelopen periode ( inschrijven in oktober tot nu). Naast de bijzondere verhalen met een lach en een traan, hebben we enorm veel steun gehad van familie, vrienden en collega’s . Dit naast de intensieve ondersteuning vanuit bedrijfsleven Sneek en alle ander ondernemingen vanuit het land.

Namens de Sneker Bikkels wil ik dan ook iedereen bedanken voor alles. En wens ik iedereen een goede gezondheid toe in de nieuwe 1,5 meter samenleving. Wij gaan komende periode gebruiken om bestaande acties aan te vullen en nog fitter aan de start te staan van de Alpe d’HuZes op 3 Juni 2021.

                                

Aktie maand Maart en Corona

Zoals al aangegeven staat maand Maart in teken van actie rond Team Sneker Bikkels.

Echter basis is dat alles in goede gezondheid moet verlopen. We wensen dan ook iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze periode van Corona.

Als team houden we in samenspraak met organisatie Alpe d’HuZes en onze lokale partners onze activiteiten dan ook scherp in de gaten.

Het Sneker Tennishal toernooi was voor ons een top actie temeer de opbrengst 750 euro was.

Mooie producten van Sneker bedrijven en Marlies die elke dag actief alle aanwezigen voorzag van een lot in de loterij.  Helaas moest de organisatie het toernooi stilleggen door Corona.

Wij konden de trekking nog wel verzorgen op vrijdag. Uitslag is via de site beschikbaar gesteld en producten die nog niet zijn opgehaald, kunnen worden opgehaald bij Sven en Marlies.

Acties:

Markt Mooi Sneek is komen te vervallen. Producten die door ons zijn gemaakt en beschikbaar zijn gesteld door sponsors kunnen nu wel online bekeken en besteld worden op onze Facebook site.

De benefiet avond van 7 April bij restaurant Aan de Gracht is voorlopig verzet naar 12 Mei.

Het Alpe d’HuZes tennistoernooi van 11 April blijft nog even staan, maar hiervoor zullen we rond 1 April( geen grap) een besluit nemen.

Wel gaat onze actie door met sponsor Domino’s Pizza Sneek. Naast de extra korting die u als klant krijgt, gaat er per order 1 euro naar ons goede doel. Dus komende week PIZZA week !!

Maart actie maand

Afgelopen zaterdag was de tweede Alpe d’Huzes dag in Gorinchem. Team Sneker Bikkels was aanwezig op de markt met een mooi kraam. Met o.a. de verkoop topper het houtwerk Alpe d’ HuZes van Mink, maar ook met producten die beschikbaar waren gesteld door NiBez( sieraden) Cigo( geluksbrengers en speelgoed) en De Hortensia( houtwerk en planten).

Naast een mooie opbrengst voor KWF hebben we ook weer veel nieuwe vrienden kunnen maken die waren afgekomen op ons verhaal en producten, en wat dit voor hun betekend. Dit maakte het voor ons een zeer geslaagde dag.

Deze week hebben we een loterij bij het Sneker tennishal toernooi. Eerste dagen waren erg succesvol en gezellig. Een mooi podium om onze actie en eigen Alpe d’HuZes tennistoernooi van 11 April onder de aandacht te brengen. Komende vrijdag is de trekking en uitkomst laten we weten in een nieuw bericht.

Laatste 3 maanden van voorbereiding Team Sneker Bikkels

De eerste 4 Top maanden zitten erop en we gaan op voor de laatste etappe van 3 maanden. 

4 maanden waarin we als team veel steun van familie en vrienden/collega's hebben gehad. En bijzondere verhalen van iedereen hebben kunnen aanhoren wat Kanker voor hun betekend. Mooie resultaten hebben gehaald in het opzetten van diverse actie en donaties vanuit familie, vrienden, collega's en bedrijven.

Voor ons streef bedrag van 15000 euro zijn we nu met ieders hulp op 9000 euro gekomen. Om zo dicht mogelijk of liefst eroverheen te gaan, hebben we met ons team diverse acties op touw gezet de komende periode. 

Bent u er ook bij de komende periode, om ons de laatste zet de berg op te geven !!

1. Alpe d'HuZes markt op deelnemers dag Gorinchem 7 Maart

2. Verzorgen loterij bij Tennishal Sneek toernooi 7 t/m 15 Maart

podium voor onze sponsors die producten hebben beschikbaar gesteld)

3. Domino's Pizza Sneek aktie week 23 t/m 29 Maart

Voor klanten een speciale korting code en wij ontvangen per order een donatie van 1 euro. 

4. Suikerbroden verkoop in Heeg(Bakker Ypma) en Sneek (Bakker Haaksma) Deze maand inteken op lijst om een heerlijk vers suikerbrood te ontvangen voor Pasen. 

5. Markt kraam op Mooi Sneek. Als Bikkels kunnen we hier Sneek kennis laten maken met ons doel en ludiek fietsen en producten van onszelf en partners onder de aandacht brengen. Zondag 5 April

6. Thema avond Alpe d'HuZes bij restaurant Aan de Gracht in Sneek. 

Heerlijk Alpe menu met een drankje voor het goede doel. 

Er zijn 52 plaatsen en zal plaats vinden op 7 April 

7. Op 11 April is ons Alpe d'HuZes tennis toernooi bij de Vliegende Bal.

Naast een lekker balletje slaan, ook heerlijk ontspannen in de vernieuwde kantine van de club. Dit met lekker hapje en drankje. Met als slot de prijs uitreiking en de verloting van pracht prijzen. Welke opnieuw door ons trouwe sponsors beschikbaar zijn gesteld. 

8. Koningsdag markt: Verkoop gebruikte spullen en onze eigen producten.

OPROEP: Heeft u spullen voor het goede doel. We komen het graag bij u ophalen.

Voor de maand Mei zijn we nog bezig, maar dit volgt in een nieuwe update. 

Temeer we zondag 31 mei vertrekken naar Frankrijk om op 4 Juni onze top prestatie te leveren !! 

Meer weten of wilt u zich opgeven ,stuur ons een bericht op onze facebook pagina van Team Sneker Bikkels of bel ons op de bekende nummers.    

Thank you to our Sponsors

40

De Kerstman

Veel suc6

20

A. Abattouy

10

Jellie Sirag

Suc6! Hou je ons op de hoogte. Toppie!

25

Anonymous

Succes ouwe dkv-er!

10

Anonymous

Good luck💪😊

106

Anonymous

10

Anonymous

Veel succes Sven.

20

Marco Breur

Veel succes toppers.

56

Jose Van Steijn

Top Kees. Succes met je herstel!

25

Nienke Burgerman

Ga zo door!! Top initiatief. Ben trots op je

10

Geert

Succes!

50

Majoors

Veel succes! Mooi initiatief!

10

Bob Meinen

Sven we hopen dat het gaat lukken Veel succes

10

Annette Westerhof

10

Remon Kroontje

Succes topper!

20

Georg Winnik

Heel veel succes voor jullie ,Anneke en ik hopen dat het gaat lukken

10

A Ulfman

Succes met je race naar de top!

20

Teddy & Familie

Succes

5

Barbera Sijpersma

Succes Marlies !

56

Luuk & Maud M

Heel veel succes jonkje!!!

50

Jana Bosma

Succes

5

Ingrid Mosselaar

Heel veel succes allen.

50

Klaas Jonkers

Succes

33

Hans Rinsma

Ga er maar voor Sven, je gaat het wel halen, gr. Hans

13

Trijntje Attema

Familie Brattinga, voor jullie allemaal heel veel succes maar ook plezier toegewenst voor deze uitdaging!

26

Cor

Even de banden op pompen en nog vele klusjes doen om te sparen

5

Wim Frankena

Topper!

425

Anonymous

10

Gerla Sandink

Houtwerk: Sceeler

50

Klaas Nijholt

Zet ‘m op Sven

15

Enno & Margot

Veel succes, sneker bikkel!!

10

Tineke Van Der Kooi

Heel veel succes, fantastisch dat je dit doet

10

Martijn Egberts

Succes Kees en Team!

65

Markt Gorinchem

Opbrengst markt.

26

Familie Hoogland

5

Ilse Schuurman

Goed van jullie zeg. Heel veel succes!

45

Anonymous

Suc6 !!

10

Anonymous

Succes met bergbeklimmen

26

Bas Scheepens

10

Evert Van Der Zee

Succes

26

Cor

Effe trappen en collecteren

100

Cor Wijker

Ondanks dat het waarschijnlijk niet doorgaat en momenteel wordt overschaduwd door corona blijft het belangrijk geld te storten voor dit goede doel!

5

Diet Beernink

Veel succes !!

15

Anja Van Der Bijl

Succes allemaal

20

Een Duitse Vriend!

Hard werken past bij jou!!! ((-;

20

Eddy En Karla Van Dijk

Succes! Hou nog wel wat energie over voor wat tennistoernooitjes.😉

50

Marjan Pauw

Succes Kees en Team. Groetjes: Marjan Pauw

20

Karla En Eddy Van Dijk

Heel veel succes!

56

Gunar Nijenhuis

Heel veel succes in Juni met je familie en vrienden!

10

We Van Damme

Heel veel succes! 💪🏻

50

Martha

Heeeeeeeeeel veel succes!!! Echt prachtig dat jij dit gaat doen!!!

5

Ben Bax

15

G.j Van Der Lijn-ludwig

2 poppen. Heel veel succes

10

Ina Van Den Akker

Succes

15

Martin Van Der Werf

Succes allemaal

120

Tennis Academie Friesland

Succes

10

Marjan Van Der Vegt

Succes!! Geweldig dat je dit doet. Niet alleen voor jezelf maar voor iedereen die getroffen wordt door deze ziekte..

20

Robert En Anouk

Hoi familie Brattinga, heel veel succes. Super dat jullie dit doen. Liefs Robert en Anouk

50

Anonymous

Fietsen voor het goede doel Sven en de rest van het team. ZET EM OP💪

20

Teddy & Familie

Veel succes

63

De Bierfederatie

Opbrengst bier actie Sneker Bikkels. Op naar de volgende gezamenlijke actie. Groet van Sybrich, Sam en Mark.

15

Bert-jan Warbroek

Succes Sven!

10

Eep Westerhof

succes

10

D Leutenegger

Succes!

15

Ilja Koers

Heel veel succes!!

20

Albert En Gré Betten

1 tekstbord. Veel succes Albert en Gré

41

Suikerbroden Actie Bakker Ypma Heeg

Verkoop suikerbroden in Heeg, ondanks Corona nog een mooi bedrag. Gr Bente en Nick

10

Rob Heerink

Goed om te lezen dat het beter met je gaat. Mooi dat je deze sportieve uitdaging aan gaat om zo de nodige middelen binnen te halen. Heel veel succes Kees!!

20

Anonymous

namens tante Annie en Wim

10

Nadi Hellinga

Super goed dat je dit wil doen Anouk, nu al trots op jou en de rest van je team!

26

Anonymous

50

Edwin Kruitbosch

Veel succes tijdens de voorbereiding, Kees

15

Bikkel

Zolderverkoop 4

10

Anonymous

Succes met bergbeklimmen

50

Drukkerij Van Der Eems Easterein

Zet'm op!

5

Anonymous

10

Fam Ottens

Succes

26

Jochem Vreeke

Succes Kees!

5

Monique Steenbeek

Toppers!!! Heel veel succes

56

Richard Bakker

Geweldige actie. Veel succes Sven, Marlies en Anouk!👊

26

Sjoerd Tolsma

Zet ‘m op!

45

Houtwerk Sandra

Houtwerk Sandra

10

Willemijn Van Damme

Succes en zet em op! 🙌🏻🙌🏻

20

Margriet Van Weerdenburg

15

Anonymous

26

Anonymous

206

Raatwerk

Veel succes en plezier Sven! Wat leuk dat mijn oud collega Kees ook meefietst. Wil je hem namens mij ook succes wensen?

5

Nynke

15

Frans Dotinga

Veel Succes Sven. Maak er maar een mooie dag van.

20

Hendrik Engbrenghof

Heel veel succes man!!!

10

Minke Boordna

10

Anonymous

Zolderverkoop Marktplaats

10

Robert Pluister

10

H. Dorenbos

Ontzettend veel succes!!

15

Brigitte Bulters - Roodbeen

Ontzettend veel succes met de voorbereidingen!! Trots op jullie ❤️

25

Marjon Twijnstra

Zet 'm op!! 💪

18

Siep En Inie Beetsma

Tekstbord Heel veel succes🚴‍♀️💪

10

Anonymous

15

A Stoker

20

Paul Ashcroft

Never give up. Keep the faith.

10

Hendrik Knoop

Succes gewenst

20

Chris Eijer

Veel succes topper!

20

Anonymous

Succes

5

Anonymous

Héél veel succes

10

Reina Hollander

Heel veel succes 💪

26

Mariecke Nooy

Houtwerk Motards

100

Peter Flapper

10

Arvid Vermeer

20

Anonymous

namens tante Annie en Wim

60

Team Monique

Houtwerk Team Monique

10

Henkjan Eringa

10

Bert

10

Brendan Tolsma

Succes Kees

5

Marianne

Succes!

30

Anonymous

Zolderverkoop 2

20

Huidsalon Fettje

Heel veel succes met alle voorbereidingen! En wanneer het zover is, vooral genieten van deze speciale tocht! Nu al trots op jullie!

5

Anonymous

Op naar de TOP !!

10

Ronald Homburg

Succes Sven.

50

Anonymous

Veel succes Heit en mem

25

Richard Lucas

Kees ouwe reus zet hem op en super mooi initiatief. 💪🏻🚵🏻‍♀️

10

Mariella Korblet- Koole

Hotwerk : Fietser de berg op

15

Titie En Jan Nauta

2 poppen Veel succes, Titie en Jan

25

Michel Nijholt

Sven the man!! plat ervoor die berg op tong op e skoenen en gaan

50

Arnoud Veltkamp

25

Anonymous

Succes Kees!

30

Anonymous

Allemaal veel succes gewenst

10

Stefan Van Der Laan

Topper ben je anoekje

10

Eep Westerhof

succes

5

Vince

Heel veel succes gewenst Sven! Ook aan Marlies en Anouk!

15

Anna Martzen Janson

3

Anonymous

20

Tim Patist

Hi Kees, Heel veel succes met de uitdaging. Spreek je hopelijk snel weer eens.

50

Heleen Laverman

Trainen Sven

45

Houtwerk Yvonne

Houtwerk Yvonne

25

Jolanda Peters

Veel succes en goed aktie. TOP.

10

Arjen & Judith

Succes!!!💪🏻💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻👍🏻

25

Mwc Van Damme

Succes met de fondswerving en een mooie dag volgend jaar.

20

Karla En Eddy Van Dijk

Heel veel succes!!

10

Liedeke

Zet 'm op Marlies, Sven en Anouk

20

Marco Tadema

Succes

50

Jurjen Leeuwen

10

Anonymous

Heel veel succes gewenst!

26

Siska

Succes Anouk!! Knap hoor!!

5

Nathaniel Vonk

Succes

66

Chris De Bruin

Doe je best Kees. Maak er iets moois van

10

Maarten

Succes kees. laat ze een p...... ruiken!

150

Fancy Fair

Deze bijdrage wordt je gedoneerd namens de Fancy Fair PKN Sneek en we wensen je heel veel succes

10

Thérèse De Wagt

Lieve Paulina, Heel veel succes gewenst samen met jouw familie & vrienden ❤.

10

Anna Martzen

Voor de mooie kaarten!!

56

Pieter Boneschansker

Doe je best Topper!

15

Anonymous

20

Hr Afdeling

Succes !! Top prestatie van Team !!

20

Anonymous

15

Enno & Margot

Gogogo....sneker bikkel!!

10

Birgitta Knol

Succes!

200

Specsavers Sneek

50

Harry Tolsma

Go for it broer!!

16

Anonymous

5

Steven Gerlofs

10

Lexie 020

Succes Pik

15

Michael Hertzberger

Fantastisch initiatief. Wellicht kan ik samen met Louis Duits (machin LW) er een stukje over schrijven voor de Arrivaria. Veel succes en plezier!

10

Maryam Sharif

15

John Van De Zilver

Come-on Kees, topper!

50

Wim En Anneke Poiesz

Succes allemaal

82

De Hortensia

Box opbrengst De Hortensia

50

Gerard Smit

Nou ouwe, nu verwacht ik wel een eindsprintje bij de top. Op film uiteraard. ;-)

250

Tech Data

Namens VMware en Tech Data Marketing heel veel succes

56

Anonymous

10

Anonymous

5

Lisa Walstra

Success!!!!

7

Noelle Tolsma

25

Wilco De Vroes

Beste Kees, ik wens je een hoop ritjes de berg op en alle goeds!

5

Gretha Frankena

Succes! 💪

10

Jori Van Der Meijden

Succes allemaal!!

10

Fam. Smit

5

Bente Vlas

😘😘

10

Chris

Succes Kees!!!!

25

Yvonne De Jong

Succes Markies 💪

20

Martijn Colasurdo

Succes Kees! Beleef het moment en geniet ervan! 👊🏻

106

Finx

10

Else

Zet um op

50

Uncapp Bv

Succes allemaal met deze uitdaging

18

Paul Van Den Berg

Donatie Paul en Truus. Veel succes

26

Rob Smit

Zet m op topper!

200

Co-workx

Veel succes Kees. Supergoed dat je dit doet voor deze vreselijke ziekte!

100

X-ict B.v.

20

Frank Wolbrink

Veel succes Kees. Groet Frank Wolbrink.

10

Nico Renooij

Succes

25

The Travel Club Mariske

Een super doel en ik wens jullie heel veel succes!!

35

Fam De Munck-mortier

Succes allemaal

10

Anonymous

Heel veel succes Sven !! ;)

56

Jannie Bouma

66

Simon

Klasse Kees! Zet hem o!

18

Simon Elgersma

Veel succes

10

Marc Staalman

Succes Kees! Hopelijk is het niet 'lonely at the top' ;-)

50

Hans Nooitgedagt

Zet hem op Sven en Marlies

56

Freek Witteveen

Goed bezig jonguh!

100

Peter Flapper

26

Anonymous

10

Pieter Wesseling

Heel veel succes Kees en team!!

18

Anne En Klaske Van Den Berg

2 poppen. Anne en Klaske Veel succes🚵🏿‍♀️👍

10

Nicole Feenstra

5

Anonymous

Succes

26

Keimpe De De Jong

We wat voor ellende deze ziekte Veroorzaakt Ik vind jullie toppers om dit te doen

250

Invision Ict Solutions

Gaaf Kees, naar boven knokken!

20

Colla Van As

Kees zet 'm op en blijf genieten, ook als je erdoorheen zit op de weg naar de top!

25

Greetje De Haan

Hewl veel succes toppers

25

Sible Jelly Vries Vries

15

Jessica Boot

Veel succes Sven, Marlies, Anouk en de rest!

10

Jeroen

Kees, heel veel succes. Hopelijk zien we elkaar daar! Gr Jeroen

200

Domino’s Sneek

Bedankt voor de leuke actie met de Sneker Bikkels. Veel succes met het beklimmen van de berg voor het goede doel.

26

Boukje En Wietse

Zet em op bikkels! 💪

15

Anonymous

Succes

10

Melissa Stuiver

Super initiatief voor een goed doel! Heel veel succes!!

210

Donatiebox

10

Wilma Gerritsma

Alle kleine beetjes helpen. Ik wist niet dat jouw broer deze ziekte ook heeft. Heel veel sterkte voor jullie. Groetjes Wilma

10

Silvia Van Der Veer

Heel veel succes!!

25

Gert Verschoor

10

Johan Hereijgers

Zet hem op Kees!

25

Singlehanded Prestatie Zeilrace

Heel veel succes en sterkte met de voorbereiding!

106

Sjowrd Tolsma

26

Anonymous

S6 Kees, keep going!

225

Vrienden Van Feest Kees 50 Jaar

Succes names iedereen op feestje Kees 50 Jaar

20

Jeroen Tijmes

Heel veel succes allemaal

106

Het It Zoetermeer

Beste Kees, Namens alle collega's van HET IT heel veel succes gewenst!

26

Koen Ridder

Ik ga aan je denken als je fietst Sven!!

26

Lydia & Arnold Palsma

Veel succes. Groet Lydia & Arnold

26

Barbara Voorbij

Hi Kees, heel veel succes! Met jouw wilskracht gaat dit zeker goed komen. Op naar de top! Groeten, Barbara Voorbij

100

Peter Flapper

50

Tennisacademie Friesland

Succes met die berg

10

Bente Vlas

Succes topper!

5

Koos Tiggelaar

Succes

5

Lotus Evenhuis

50

Piet De Vries

Mmmmooi hè?

10

Karin Bruins

Alle beetjes helpen

26

Rutger De Jong

Heel veel succes!

26

Nelie Tolsma

Zet 'm op topper💪😘🐞

35

Anonymous

Topper NL

5

Janita Van Egteren

Prachtig dat jullie je hiervoor inzetten..succes en plezier samen x

15

Anonymous

Succes Sven!

5

Piet Drost

Succes

26

Fernando, Marina, Marit, Sofie, Inez

Jullie zijn toppers en kunnen het!

20

Jacob Terpstra

Succes met deze uitdaging

50

Anonymous

Veel succes

26

Peter Zonneveld

Succes Kees

26

Anonymous

10

Wietze Dupon

Succes

10

Emiel Westerhof

15

Enno & Margot

Zet 'm op Sneker Bikkel!!!

10

Teddy & Familie

Heel veel succes

550

Opbrengst Loterij Sneker Tennishal Deel 1

Opbrengst loterij Sneker Tennishal deel 1

10

Lucy

Succes !

26

Miranda Westra

Wat een kanjers zijn jullie!!!

20

Anonymous

10

Henk Joustra

Succes!

50

Jos

Succes!

10

Laura Zijlstra

Succes!

5

Jeske Paulides

Zet 'm op Brattje😘

50

Fam.de Haan

26

Hilco Oppedijk

Suc6 Sven

20

Magda Hylke Postma

Prachtige sportieve aktie, om geld in te zamelen voor deze afschuwelijke megaziekte die zoveel mensen treft. Allemaal veel succes!!! 👍🏃‍♀️🚴‍♂️ Magda en Hylke

50

Team Ineke

Houtwerk Team Ineke

26

Francien En Emiel

Zet me op! Goede training alvast!

40

Anonymous

Team Eindhoven

10

Nanette

Heel veel succes !

10

Anonymous

Suc6

10

Ingrid De Boer

Succes!

26

Rob Hannink

Goed bezig Kees!

95

Collega's Techdata

Kerst ontbijt fiets aktie

26

Jacqueline Vissers

Super dat je dit doet! Heel veel succes en plezier!!

10

Bauke Vlas

Bijzonder om dit samen met je gezin en vrienden te mogen doen. Veel succes!

10

Anonymous

Succes

5

Bianca Bekkema

Succes topper ❤️

20

Inge Meijerman En Martin Speelman

Heel veel succes!!

10

Fleur Daniels

Mooi initiatief, heel veel succes bikkels!

20

Anonymous

namens tante Annie en Wim

25

Cor

Succes

5

Wilma Groenendijk

Succes Kees en team

5

Anonymous

10

Pim Mulder

20

Willem Ter Horst

Heel veel succes en maak een extra rondje op de top van de berg

20

Eddy Lourenz

Succes Sven

25

Frits Brattinga

You can do it!

208

Suikerbrodenactie

20

José Vd Heide

1 tekstbord. Veel succes, José

500

Team Dell Tech Data

Goed doel, wij staan achter jullie. Zet hem op!!

10

Anonymous

10

Monique Jansen

Houtwerk: Tandem

5

Hillyjanne Van Der Schaar

You go girl!

20

B Schep

10

Dominic De Vreeze

5

Nynke Van Ruiten

Succes!!

25

Elly Sonnega

Heel veel succes!

5

Djuri Seiler

Succes

50

Maurice Van Schip

20

Bastiaan Vrielink

18

Daan En Annie Taal

Tekstbord Veel succes👍 Daan en Annie Taal

25

Gerrie Hendriks

Heel veel succes!!!

10

René Schoolmeester

Succes man!

20

Jeen Willem Hoogland

10

Wietze Dupon

Succes

5

Bjorn Derks

Goede zaak! Wens je veel succes!

10

Gerbrand

zet em op pik......en niet opgeven, anders trap ik jezelf naar boven op die berg

26

Anne Van Dijk

Succes!

18

Nynke Bijlsma

Zet ‘m op Paulina en gezin!!!

165

Donatie Box Kapsalon Marlies

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Marlies en maak er maar een mooie dag van.

10

Wietze Dupon

Succes

25

Gert Jan Duis

Top actie. Succes Team !!

15

Kerst Heida

5

Natasja Vrugteveen

Heel veel succes, zet m op!

106

Frederik Armbrust

10

Nadine

Heel veel succes!

25

Fedde De Ruiter

Succes en zet hem op!!!

15

Sico En Greetje De Jong

Succes

5

Michiel Weening

Succes

10

Judith Piek

Succes toppers

10

Eep Westerhof

succes

26

Bart Postema

10

Toine Van Waes

Heel veel succes, samen met je team, Kees!

50

Anonymous

Zolderverkoop

15

Gerard Steneker

Succes allemaal

5

Anonymous

Suc6 met deze actie

10

Brigitta

Succes Marlies :)

5

Maaike Szován

Heel goed dat jullie dit doen. Succes! 😘

10

Jolanda Holtrop

Alle beetjes helpen! Zet ehm op Kanjers!

20

Thuis

10

Antje De Vries

Bist un bikkel!! 💪💪

56

Anonymous

Heel veel succes!

26

Fred & Bianca Dirks

Succes Anouk! en fiets je vader en moeder eruit ;-)

10

Steffen Nota

Succes

10

Popke Uut Grunnnn

Succes ermee

25

Jérôme K.

Mooi idee gozert!

50

Armin Van Vuure

Tjemig Kees, wat een verhaal! Grote klasse dat je dit doet, heel veel succes met de beklimming en dit goede doel!

5

Mariëtte Dotinga

Succes!!

49

Mariecke Nooy

Houtwerk Motards 2

26

Anonymous

Zolderverkoop 5

Show more