Team Van Egmond

Alpe d'HuZes 2020

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij - David en Marco van Egmond - doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij een bijdrage willen leveren aan een wereld waarin kanker niet meer levensbedreigend zal zijn. Wilt u ons steunen?

Team Updates

Rondleiding UMC

Medio januari 2020 kregen we speciaal als deelnemers van Alpe d'Huzes een rondleiding over de afdeling radiologie en oncologie. Heel indrukwekkend om te zien wat er allemaal met het ingezamelde geld wordt gedaan. UMC-'uitvinder' Jan Kok vertelde bijvoorbeeld over de in Utrecht ontwikkelde MRLinac, een scanner die heel snel en gericht dynamische vormen van kanker in kaart kan brengen. We bekeken vol bewondering het door hem gebouwde prototype, een buitengewoon complex apparaat dat wel wat weg had van een gigantisch bouwwerk van wasmachineonderdelen. We weten waar we in juni voor gaan fietsen!

Van uitdaging naar uitdaging

David en ik houden van sportieve uitdagingen. Dit jaar liepen we de marathon van Leiden. Volgend jaar dus de Alpe d'Huzes. En het jaar daarna ...? undecided

Genereuze gift Stichting Visserijdagen!

Onlangs ontvingen we van de Katwijkse Stichting Visserijdagen een zeer genereuze donatie van maar liefst € 500,-. Onze dank is uiteraard groot en het motiveert ons om nog meer ons best te doen op de 'Nederlandse berg'!

Op weg naar Alpe d'Hu6 (of eigenlijk Alpe d'Hu7)

Nu, eind november 2019, zijn David en ik goed op weg richting Alpe d'Huzes. We komen inmiddels in de buurt van de € 2.000! Dank aan al onze donateurs!

Volgend jaar juni zijn we van plan om de 'Nederlandse berg' maar liefst zeven keer te bedwingen. Dus eigenlijk zitten we op de route naar Alpe d'Hu7! Een echte uitdaging, waar we natuurlijk flink voor gaan trainen. Afgelopen weekend maakten we in gure omstandigheden al een tocht van bijna 100 kilometer. David had al een tijdje niet meer op de fiets gezeten en zocht na afloop afgepeigerd de koude klinkers op ... surprisedlaughing

We houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!

Thank you to our Sponsors

20

Anonymous

Gefeliciteerde Marco! En volgend jaar samen met David heel veel succes.

30

Anonymous

Marco van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag. Morgen een mooie dag!! En voor jou en David heel veel succes volgend jaar op de Alp!! Een hele goede voorbereiding hierop voor jullie gewenst. En stiekem een super training voor de fietsvakantie. Goed van jullie dat jullie dit doen. Top!!

460

Anonymous

Diverse giften feestje 50 jaar

25

Paul Brink

Mooi gebaar Marco. 50 worden, een groot feest geven en vervolgens je cadeaus doneren aan Alpe d’huZes. Nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel succes op de Nederlandse berg!

75

Anonymous

Diverse giften feestje 50 jaar

5

David Egmond

50

Dick Van Leeuwen

Good luck Marco en David op de Hollandse berg! Gaat jullie zeker lukken!

26

Anonymous

10

Carla Van Beelen

Opgeven is zeker geen optie, toppers

10

Bart Jaski

Heel veel succes met heel veel afzien. Respect!

250

Familie Van Beelen

50

Ja Van Der Meer

Gefeliciteerd Marco

500

Familie A. Van Beelen

Zet hem op, mannen!

25

Maaike Fennis

Succes!

106

Sietze De Leeuw

Marco en David, wat een goede actie. Veel succes!

77

Frans Sellies

Alpe d'Hu7. Zet 'm op !

500

Ada Van Dijk

Veel succes

50

Anonymous

25

Paul Suijker

Team Van Egmond veel succes!

Show more