Tilly van der Knaap

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

302.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

263

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Vanaf het moment dat ik in 2014 op de Alpe kwam heeft het mij gegrepen: de saamhorigheid, die hele grote 'familie', allemaal samen met maar 1 doel voor ogen: geld ophalen voor onderzoek.

De finishfoto van Fabian die in 2015 met een tros ballonnen de finish over komt rennen zegt álles en vervult me met dankbaarheid. Ook mijn gezin begrijpt wat we daar doen, samen vanuit liefde voor het leven. 

Sinds 2016 mag ik, samen met mijn maatjes Robin, Meintje en John de deelnemers binnenhalen, allemaal met een eigen verhaal, soms met woorden, foto's en soms met alleen een enkel gebaar. Wij staan daar voor iedereen! Sta jij er voor ons? Doneer - elk bedrag is welkom. Dank jullie wel. 

Thank you to my supporters

26

Yvonne Van Der Heiden

Heel veel succes🍀

30

Danielle Van Den Bosch

Respect voor jiu Tilly! Neem je Kamiel van Marene mee in gedachten?! Xx liefs van ons! Frank, daan, noa en Tess

50

Laura Burger

Fantastisch dat je er weer bij bent en zo knap hoe jij en het team al die uren iedereen zo enthousiast binnen halen! Een prestatie van formaat!! In gedachten zijn we er weer bij voor dat oh zo belangrijke doel; Dat niemand meer mag sterven aan kanker. Heel veel liefs van ons! 😘

75

Radiante Sport

Zet 'm op!

26

G. Buijser

Veel succes

121

Paul Van Geest

Dank voor de kerstkaart!

20

Kirstin

Lieve Tilly, ik had al bij Monique gedoneerd, maar doneer met liefde nog een keer, los van het feit dat het een geweldig doel is, gewoon omdat je zoveel liefde verspreid. Geniet op jullie berg, verspreid jouw liefde, jouw levensvreugde xxx

106

Susan Havermans

5

Louise Timmermans

Topper💪🏻😘

106

Jolanda Heistek

Trots op al jouw inzet al jaren lang voor alpe d huez en daarmee de donaties voor kanker onderzoek.

Show more