Tom Verkuil

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

2703

My Activity Tracking

2,838
kms

My target 2500kms

Why I participate in Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d'HuZes omdat ik geloof dat we samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer sterft aan kanker, wil je me steunen?

In de loop der jaren zijn verschillende goede vrienden, familie, collega's en kennissen gestorven aan kanker. Deze vreselijke ziekte treft velen van ons (in)direct gedurende ons leven. We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die aan deze ziekte lijdt, of er niet meer is. Daarom wil ik geld inzamelen om het KWF te steunen in de strijd tegen kanker. Eindelijk geloof ik dat; Stoppen is geen optie!!!

---------- A LIFE CHANGING EXPERIENCE --------

I'Il participate in Alpe d'HuZes because I believe that we can work together towards a world in which you no longer die of cancer, will you support me?

Over the years, several close friends, family, colleagues and acquaintances lost to cancer. This terrible disease affects many of us throughout our lives. We all know someone close to us who suffers from this disease, or is no longer there. That is why I want to collect money to support the KWF in the fight against cancer. Finally I believe that; Quiting is not an option!!!

My Updates

A life changing experience!

Afgelopen donderdag 2 juni was het zover Alpe d'HuZes. Een fysieke inspanning van 42km berg op fietsen, meer dan 3300 hoogte meters en 63 bochten, veel mooie en ook emotionele momenten beleefd. De afdaling in het donker 's ochtends vroeg, de vele kaarsen langs de route, en de start om 4:30am. Tijdens de beklimming van telkens 1,5 uur, gingen mijn gedachte naar een aantal vrienden die helaas de strijd tegen de ziekte kanker hebben verloren, waaronder Wim, Carolien en Timo. Ter nagedachtenis aan hen, heb ik mijn doel bereikt en ben ik 3x de Alpe d'Huez op gefietst.

Ik ben trots om op deze manier een steentje bij te dragen aan een wereld zonder kanker. Uiteindelijk met de Cisco Partners, meer dan 50.000 euro ingezameld voor het KWF. Het totale bedrag dat dit jaar ingezameld is voor AD6, ligt ver boven de 16 miljoen euro. Geweldig!

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die mij heeft gesteund. Uiteindelijk heb ik in drie maanden tijd, bijna 2700 euro aan individuele donaties ontvangen, naast de 2500 euro sponsoring door NTT voor het KWF. Dank daarvoor!!!

#opgevenisgeenoptie #KWF #Kankerbestrijding #AlpeD'HuZes
#AD6

Team Cisco Partners
Ad Olsthoorn Leon van der Ham Willem Meints Kees Griffioen Tom Verkuil Hendri Lankamp Dennis Hageman Vincent van Ee Fred Spikker Marcel Schipper Cisco

Hemelvaartweekend - de laatste km's voor vertrek!

Ontspanning is nu het motto. Genieten in aanloop naar AD6. Alle sponsoren bedankt voor jullie bijdrage om mijn streefbedrag van 2500Euro in te zamelen. Dat is gelukt, super gaaf!!!
De voorbereiding naar Alpe d'HuZes, verliep niet helemaal ideal. Een late aanmelding, een heel drukke periode op mijn werk, en nog een dikke week met 'griepverschijnselen' uitgeschakeld. 
Dit alles  in aanloop naar de ultieme dag donderdag 2 juni aanstaande. 

Helaas moest Jeroen mijn fietsmaatje last minute afhaken, door een vreselijke valpartij een week geleden bij 'IT Leaders Cycling Challenge'. Gelukkig verloopt zijn herstel voorspoedig. Beterschap Jeroen!

Wij, mijn collega Hendri Lankamp (invaller),  vertrekken op maandag  30 mei richting Frankrijk. Wordt een mooie uitdaging en een 'life changing experience',  dit hoor ik van iedereen.  

Dit weekend nog even de laatste controles aan de fiets gedaan, fiets schoongemaakt, remblokjes vervangen, schoenplaatje, plus een nieuwe achterband geplaatst. Nog even ontspannen en vijf nachten slapen. Rust, regelmaat en reinheid, heb ik altijd van huis uit meegekregen. 

Merci pour tout et à bientôt Alpe d'Huez.

IT Leaders Cycling Challenge '22 - 110km

Samen met CIONET door het groenehart gereden. Onder leiding van Aart Vierhouten uitleg en tips gekregen om in een carrousel te wisselen. Er nuttig, waarna we een ware 4km ploegentijdrit hebben geoefend. Zo hard mogelijk met 6 man de koppositie afwisselen, erg leuk om te doen en veel aandacht voor de techniek achter het rijden in teamformatie.
Twee lekke banden en de laatste 20 km stromende regen. Na afloop lekker douchen en vervolgens een geweldige BBQ buffet bij Buitenplaats Kameryck. Top!
Een mooie rit en goed gezelschap, dank aan de organisatie van CIONET en alle deelnemers.

Weekend 1200 hoogtemeters - lekkerrrr!

Twee mooie rondje totaal 130km in een weekend. Berg & Dal (10 holleweggetjes:-) en Montferland, totaal meer dan 1200hm, goede training met nog minder dan 3 weken te gaan. Dank je TEAM GUIJT: Marco & Marco, Pascal, Theo en Arjan.
Opgeven is geen optie!

Na een week griep - eindelijk weer fietsen

Weer voorzichtig beginnen, opbouwen en daarna flink gas geven de komende 4 weken.  

Vrijdagmiddag 29 april - even rondje met de mannen - 60km en nog 5 weken

Lekkere start van het weekend? Achteraf de start van een weekje griep! Flinke koorts, hoofdpijn, buikpijn, spierpijn, niet best. Daarna een week niet kunnen trainen. Slechte timing in aanloop van laatste 4 weken richting Alpe d'HuZes. Rit nr. 15

Paasweekend schitterend weer dus volop fietsen! - nog 7 weken voorbereiding

Dit Paasweekend weer lekker kunnen trainen met de fietsmaatjes van VetC. Dank mannen!

Totaal meer dan 175km gefietst gedurende dit extra lange weekend van 4 dagen. Wat een feest, veel zon, weinig wind en dan maar lekker trappen. Genieten volop in aanloop naar Alpe d'HuZes - here we come:-) !!!

Amstel Gold Race 2022 - nog 8 weken voor Alpe d'Huzes

Dit weekend met VetC on the Bike de Amstel Gold Race gereden. Wat een feest!!!

Totale lengte van 147 km en 2055 hoogte meters. Een mooie en serieuze test in aanloop naar Alpe d'HuZes.  Wind, regen, kou waren de elementen die we tegen kwamen. Gelukkig kwam in de loop van de ochtend een aangenaam zonnetje te voorschijn.

Het motto 'op geven is geen optie' heb ik regelmatig voor mezelf herhaald. Na zo'n 87km kwam de eerste kramp in mijn bovenbenen, en dan zijn nog 60km daarna behoorlijk zwaar. Zekers met een aantal klimmetjes met een stijgingspercentage van 16-18%.  Gelukkig veel lol gehad en gelachen met de mannen. Bedankt VetC!!!

Een week voor Amstel Gold Race 2022 - 9 weken voor Alpe d'Huzes

Inmiddels 1000km gepasseerd en 1000 Euro opgehaald middels donaties. DANK iedereen die mij steunt!!!

Afgelopen weekend 65km en 625hm in het Rijk v Nijmegen - Wolfsberg - Duivelsberg gefietst.

Vorig jaar September met Vet-C voor het eerste de AGR'21 gefietst. Komende weekend met het team de toertocht van 150km en bijna 2000hm fietsen. Een tussentijdse mijlpaal in de aanloop naar AH6.

Bollenrit - nu bijna 1000km voorbereiding - nog 10 weken

Samen met Robbert (bedankt!) vandaag een mooie rit  85km via Lisse  de bollenstreek aangedaan. Heerlijk weer en prachtige  bloembollenvelden in fantastische kleuren en heerlijke geuren.  

Deze week bijna 150km gefietst en goede benen. Conditie neemt gaat enorm vooruit en kijk uit naar de eerste echte test case, namelijk de AGR van 150km en meer dan 2000hm rondom Valkenburg. Heerlijk. 

Nog 10 weken en dan is de grote dag van Alpe d'HuZes. Het afstellen is begonnen.  

Vandaag weer een week dichter bij de grote dag - Alpe d’HuZes - 11 weken

Vandaag weer een mooie rit de VetC on the Bike. Fantastisch weer, en lekker 2 uur duurtraining.  Weer meer km’s maken richting 1e tussenstop Amstel Gold Race op zaterdag 9 april. 150km afstand en 2000 hoogte meters. Behoorlijk pittig dus, nog 3 weken trainingen te gaan. Bedankt!

Nog 12 weken voorbereiding - counting down!

Goede 1e maand achter de rug. De eerste fiets km's zitten er weer op! Dank aan alle fietsvrienden om weer lekker naar buiten te gaan. Mijn doel is ter voorbereiding zo'n 2500km in de benen te hebben. Dit kan door fietsen, hardlopen en ook de nodig km's in de sneeuw, zoals   afgelopen week Oostenrijk. Flink weer aan mijn conditie kunnen sleuten zo net na de lock-down. Bedankt iedereen zover voor de support en donaties. Op naar de 2500!

Inschrijving Alpe d’HuZes

Vandaag,  zondag 13 februari, mij ingeschreven. Donderdag 2 juni, die datum staat in mijn agenda. 
Ook mijn eerste trainings KM’s gemaakt. Harde ZW wind , rondje Delfland. GO!

Thank you to my Sponsors

66

Suzette oskam

Mooi man, niet vergeten te genieten onderweg naar boven!

26

Jaap van der Velden

Zet hem op Tom!

66

Jeroen Hamersveld

26

Drew

Tom, best of luck with this marvellous endeavour. A great cause! Drew

26

Albert Goense

Top initiatief! Succes Tom!

26

Robert jan De Rek

Top Tom. Veel succes.

66

Philip Bos

Ha Tom, Heel veel plezier en succes met de voorbereidingen en het realiseren van de Alp d’HuZes! Mooi initiatief om de strijd tegen kanker kracht bij te zetten! Hartelijke groet, Philip (vader Wisse)

26

Alexander Loeffen

Topper!

66

Douglas Ryder

wishing you all the best Tom

26

Peter

Succes met de training!

66

Ignasz Wolke

Fiets ook een beetje voor mijn schoonmoeder, we zitten op dit moment bij haar. Verhalen over vroeger, vrienden, familie. De laatste dagen, rotziekte! Fijn dat je daar voor vecht!

66

Anonymous

Hi Tom Wat goed 👍 heel veel succes. Hartelijke groet Jos

66

Sacha en Veerle

Heel veel succes met dit goede doel!! Kus 😘 Sacha en Veerle

30

Rob Swinkels

I hope you enjoy yourself on Alpe d'Huzes and I fully support your commitment to help cancer research.

26

François van Heerde

50

Hans Nebbeling

26

Hermineke

Wat goed dat je je hiervoor in zet en een enorme sportieve prestatie neer zet. Veel suces!

20

Stephanie Surowiec

26

Jean Louis Wagenknecht

20

Quint

26

Wim van Peperstraten

Zet m op Tom!!

50

Robin Duijns

Succes Tom!

66

Cees van der Hek

Minstens 3x maar misschien wel..... Volgende uitdaging de Marmotte?

5

Ferda

Zet hem op Tom, gaat vast lukken.

50

Thomas Marchais

Hey Tom, What a great challenge . Bon courage!! Thomas

15

Huib De Heus

Tom, klasse dat je dit doet. Mooie uitdaging om de berg zelfs 3 keer op te gaan. Veel hoogtemeters te coveren maar prachtig initiatief. Zet m op, veel plezier ook! We spreken elkaar hopelijk bij het Pannentoernooi! Huib

10

Anonymous

Zet hem op Tom !

35

Bram

Veel plezier en succes!

106

Pryde Consulting

26

Marcel Verbraak

Super en succes Tom!

10

Eduard

Succes en vooral ook veel plezier toegewenst!

26

Oscar Lengkeek

Heel veel succes Tom!!

20

Anja Verkuil

Heel veel succes met deze mooie rit !!!

26

Brian Rogers

Mooi initiatief Tom

26

George Rigby

Good luck Tom! Great cause!

26

Ed Prins

50

Jacqie De Groen

Zet hem op Tom!!

26

Arjen Muller

3x gaat ke lukken Tom! Zet hem op!

20

Anonymous

20

Greg Behr

Mooi initiatief Tom! Veel succes alvast en wellicht een keer tot ziens ergens op de fiets.

26

Marcel Jacobs

26

Rene Van der Lende

Zeker 4-maal de berg op?

50

Anonymous

Hé Tom, mooi initiatief voor een heel goed doel dus ook een donatie. Succes en gegroet, Hans

66

Jaap Hage

Tom doe je best!!!

20

Remco Geerts

Succes Tom! Mooi dat je dit doet. Geniet ook van de beleving. Ik heb zelf ook een keer meegedaan en het was een ervaring om nooit meer te vergeten.

30

Coen Verkuil

26

Marco Guijt

Succes Tom. Af en toe hier trainen dan is die bult voor jou een makkie 😁

26

Gert Teunissen

Goed bezig!

25

Jannes Bosma

Zet hem op en succes. Go Tom !

10

Remco Lommerde

50

Scott King

Great cause and with your discipline and drive you will surely reach your goal.

20

René van Bremen

Heel veel succes Tom. 🚴‍♀️⛰💰

5

Alice Homann

Veel suc6 tom💪

26

Jeroen M. van Zaalen

26

Leo Salemink/ Thea schouten

Zet hem op Tom. Groetjes van Thea en Leo

73

Maurice Hoogendoorn

3xTom - dan ben je een held! Maar dat ben je met deze actie sowieso! Heel veel succes man!

50

Gert Jan den Boer

Geweldig dat je dit doet! Heel veel succes

50

Anonymous

Tom succes, ik ken een aantal mensen voor wie ik zou fietsen. Ik ben geen fietser, daarom mijn donatie.

41

Anonymous

Startbedrag eerste rondje 41km Delfland.

10

Henk Klaassen

50

Fergus van Beek

Top! Dank voor je support. Heel erg fijn, weer een stapje dichter bij mijn doelstelling om 2500 euro in te zamelen voor AH6 / KWF.

26

Michel Dielen

Mooi initiatief Tom, en laat het koffiemolentje maar flink draaien.

66

Domino Poirault

Je bent goed voorbereid, voorzichtig met de eerste klim en veel succes

66

Rob Eleveld

Succes Tom!

96

David Van Nispen

Heel veel succes met het klimmen! Dit gaat jou zeker lukken. Na alle km met VetC kan je het zeker aan. En vergeet niet te genieten😊

20

Anonymous

49

Marc Boogert

Heel veel succes Tom!!

15

Anonymous

26

Geert Schouten

Veel succes

26

Jorine Hilhorst

Maak er 3 mooie klimmen van!

30

Frans Visser

Hoi Tom, Top gedaan hoor, chapeau!!. op de valreep nog een bijdrage van mij.

15

GW Overdijkink

Succes Tom

66

Robbert Luijpen

Succes Tom!

26

Michael Vrijhoef

Trappen maar!

15

Erwin van Bilsen

success Tom.

Show more