Twan Jacobs

Alpe d'HuZus 2021

Raised until 1st October 2020

819.00

Raised from 1st October 2020

1459.00

Waarom ik meedoe met Alpe d'HuZes

In 2017 ben ik met team Agrifac naar Alpe d'HuZes geweest. Mijn vrouw ging daar de Alpe d'HuZes lopen. We gingen met een groot team met vooral Veulenaren voor onze vriendin Carla, die op dat moment vocht tegen alvleesklier kanker. Helaas heeft ze 4 weken voor Alpe d'HuZes de strijd verloren. Desondanks heeft deze week zoveel indruk gemaakt dat we tegen elkaar zeiden dat we zeker een keer terug zouden gaan. Ging ik in 2017 mee als razende reporter, nu ga ik hem zelf lopen. Mede doordat ik het afgelopen jaar 25 kg ben afgevallen ga ik de uitdaging aan die ik in 2017 niet had gekund. Ik doe mee via BIG Challenge, farmers against cancer, het grootste team van Alpe d'HuZes uit de agri&food sector. Ik ben sinds 2018 vrijwilliger bij de PR commissie van deze organisatie. Mijn ervaring met BIG Challenge ten tijde van team Agrifac is zo goed bevallen dat ik mij als burger toch heb aangesloten bij deze organisatie.

De reden dat ik mee doe is om mijn steentje bij te dragen aan het broodnodige kankeronderzoek.  Zelf ben ik 25 jaar geleden geconfronteerd met huidkanker. Ik ging naar mijn huisarts omdat ik last van mijn rug had. Hij onderzocht mijn rug en zei: "ik stuur je langs de dermatoloog". "Kan die mij ook al van mijn rugklachten afhelpen?" Vroeg ik hem. Hij vertelde dat ik pigmentvlekken op mijn rug had die hij niet vertrouwde. Achteraf bleek dit een gouden vondst. Er werden 5 plekken weggesneden en deze bleken allemaal kwaadaardig. Ik was er waarschijnlijk niet meer geweest als mijn huisarts niet zo allert had gereageerd.Mijn middelste zus is ook al 2 keer geopereerd aan huidkanker en mijn jongste zus kreeg een paar jaar geleden borstkanker. Zij kunnen het gelukkig nog navertellen.  Op dit moment vecht een andere vriendin van ons tegen een zeer kwaadaardige borstkanker.

1 op de 3 mensen krijgt op een of andere manier te maken met kanker. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat er niemand meer dood hoeft aan kanker. Daar is veel geld voor nodig! Steun je mij? Alvast hartelijk bedankt.

Twan

 

Thank you to my Sponsors

66

Anonymous

Twan succes met voorbereiding en uitvoering!

20

Anonymous

5

Frauke

Succes Twan!!

26

Paul Jacobs

Top actie Twan! Ga ervoor! Groet, Paul

20

Ineke Ambrosius

Zet hem op!!!

400

Twan Jacobs

Restant opbrengst soep voor Alpe d'HuZes

10

Frank Vergeldt

Mooie uitdaging Twan. Succes!

10

Jean in t Zand

Succes Twan

26

Rudy Ehren

Goed bezig Twan! Veel suc6!!

100

Janssen de Jong Bouw Zuid BV

Twan, namens alle collega's van Janssen de Jong Bouw Zuid en Janssen de Jong OnderhoudPlus veel succes!!

240

Claessens-Jenniskens Pluimveebedrijven

Twan ook voor jouw een bijdrage vanuit onze 2 ct per ei actie uit onze ei-automaat #EitjevandeBoerin Zet hem op 2022 is de Alp ook voor jouw

26

Joan Janssen

Zet hem op Twan! Respect 💪🏻!

15

Jan Minten Assurantiën

Succes!

50

F Mulders

20

Anonymous

Twan, Een doel voor een ander en een doel voor jezelf, erg trots op jouw❤️

400

Soepvooralpedhuzes

Gedeelte opbrengst soep voor Alpe 'd HuZes

5

Mandy Bouweriks

Succes!

20

twan jenniskens

Succes Twan!! Dat gaat je lukken!!

Show more

Select a Christmas decoration