Wendy Hulshof-Hoven

Alpe d'HuZes 2022

My Activity Tracking

8,577
kms

My target 1000kms

De zesde klim speciaal voor jou!

In 2011 beklom ik vijf keer de alpe d’huez. Een keer voor elke keer dat mijn lieve stoere man Kevin lymfeklier kanker had gehad en overwonnen. Ik fietste omdat ik blij was dat zijn vorm chronisch was en dankzij de wetenschap en onderzoek we samen oud konden worden….

Nu moet ik helaas weer de Alpe op. Deze zesde loodzware klim ga ik samen met onze kinderen Hessel en Veerle maken. Wat zou Kevin trots geweest zijn op zijn toppers.

In 2017 kreeg Kevin te horen dat de kanker weer terug was. Voor de zesde keer. Echter ditmaal geen lymfeklier kanker, maar een dodelijke alvleesklier kanker met veel uitzaaiingen. We kregen een paar maanden, het werd gelukkig anderhalf jaar. Kevin werd slechts 40 jaar.

Ik mis mijn lieve man nog iedere dag. Ik heb Kevin beloofd alles uit het leven te halen wat er in zit en gelukkig te blijven. Dat lukt, mede dankzij mijn toppers Hessel en Veerle, eigenlijk best goed. Maar hij wordt zo erg gemist. Het is hartverscheurend om te zien hoe erg Hessel en Veerle hun vader missen. Er gaat geen dag voorbij, zonder dat zijn naam genoemd wordt in huis.

Kevin was heel positief, maar accepteerde niet dat hij dood moest gaan. Hij wilde dit helemaal niet. Kevin was nog lang niet klaar met het leven. Hij wilde zijn kinderen zien opgroeien, wilde voetballen en plezier maken met zijn familie en vrienden. Het is hem helaas niet gegund.

Ik hoop dat er ooit een dag komt waarop iedereen kan blijven leven met kanker. Daarom fiets ik nog een keer de berg op. Met op mijn bagagedrager Kevin en zijn positivisme (en een meisje van 7 achterop 😉). Samen met Veerle en Hessel gaan we boven komen. Ik ben apetrots op mijn twee kleine kanjers. Wij zullen heel hard gaan trainen. Helpt u ons mee met een financieel steuntje in de rug?

My Updates

We zouden samen oud worden met kanker...

In 2011 beklom ik vijf keer de alpe d’huez. Een keer voor elke keer dat mijn lieve man Kevin Lymfeklier kanker had gehad en overwonnen. Ik fietste omdat ik blij was dat zijn vorm chronisch was en dankzij de wetenschap en onderzoek we samen oud konden worden….

Nu moet ik helaas weer de Alpe op. Deze zesde loodzware klim ga ik samen met onze kinderen Hessel en Veerle maken. Wat zou Kevin trots geweest zijn op zijn toppers.

In 2017 kreeg Kevin te horen dat de kanker weer terug was. Voor de zesde keer. Echter ditmaal geen lymfeklier kanker, maar een dodelijke alvleesklier kanker met veel uitzaaiingen. We kregen een paar maanden, het werd gelukkig anderhalf jaar. Hij werd slechts 40 jaar.

Ik mis mijn lieve man iedere dag. Ik heb Kevin beloofd alles uit het leven te halen wat er in zit en gelukkig te blijven. Dat lukt, mede dankzij mijn toppers Hessel en Veerle, eigenlijk best goed. Maar hij wordt zo erg gemist. Het is hartverscheurend om te zien hoe erg Hessel en Veerle hun vader missen. Er gaat geen dag voorbij, zonder dat zijn naam genoemd wordt in huis.

Kevin was heel positief, maar accepteerde niet dat hij dood moest gaan. Hij wilde dit helemaal niet en was nog lang niet klaar met het leven. Hij wilde zijn kinderen zien opgroeien, wilde voetballen en plezier maken met zijn familie en vrienden. Het is hem helaas niet gegund.

Ik hoop dat er ooit een dag komt waarop iedereen kan blijven leven met kanker. Daarom fiets ik nog een keer de berg op. Met op mijn bagagedrager Kevin en zijn positivisme (en een meisje van 6 achterop 😉). Samen met Veerle en Hessel gaan we boven komen. Ik ben apetrots op mijn twee kleine kanjers. Wij zullen heel hard gaan trainen. Helpt u ons mee met een financieel steuntje in de rug?

 

Thank you to my Sponsors

20

Nynke Mouthaan

Heel veel succes! Bijzonder om dit met je kinderen te doen. Zet hem op!

150

Heleen, Bart en ido ter Ellen

Ha lieve Wendy, hessel en veerle (en overige teamleden). Wij steunen jullie super graag. Zet hem op!

50

Margreet Rijnsburger

Succes Wendy, ik bewonder je kracht en positiviteit.

26

Eric Wilderbeek

Wendy heel veel succes

26

Marcel, Mariska, Rens en Lian

15

Dennis en Jolanda

Bijzonder en gaaf dat jullie dit met z’n drieën gaan beleven. Een mooie uitdaging. Heel veel plezier, zweet en tranen op de Alp. Geniet er samen van en herinner die Topper bij iedere bocht.

66

Jos

Veel succes en sterkte voor jou en jullie kinderen!

50

Pap en Mam Hoven

Heel veel succes met trainen, we zijn trots op je

56

Sander & Michiel

Wow Wendy! Wat mooi, met z'n drieën naar boven! Heel veel succes!

26

Marianne

Lieve Wendy, super mooi dat je dit met je kids gaat doen!

50

Chantell & Pascalle

Hi kanjers, zet hem op, wij geloven in jullie

26

vincent mackaay

150

Shopping Centre NEWS

Wens jou en je kinderen veel sterkte en energie voor deze klim! Edwin

500

Cmotions BV

Heel veel sterkte en succes! We leven met jullie mee. Zet 'm op! Lonneke Koelemaij & alle collega's van Cmotions

30

Margaritha & Bastiaan

Hi kanjer, super dapper dat je die 6e klim gaat ondernemen samen met Hessel en Veerle! We zijn trots op jullie! Liefs

50

Robbert Visser

10

Addie Van den Hoek

Heel veel succes op deze alp!

26

Kim Brinkman

Lieve Wendy Wat ben je toch een power vrouw. ♥️ Heftig, maar ook mooi dat je dit aangaat met de kinderen. Echt respect. Succes met alle voorbereidingen. 😘 Kim

26

Kristel

Lieve Wendy, In 2012 en 2013 stonden we samen op de berg - het eerste jaar als stond ik er als toeschouwer en het tweede jaar - net als Kevin - als deelnemer. Wat hebben mooie herinneringen gemaakt. Heel bijzonder dat je dit jaar weer mee doet en dan samen met Hessel, Veerle en een grote groep lieve vrienden. Ik kan niet anders dan dit prachtige initiatief steunen... "Dichterbij de hemel komen jullie niet..." Liefs!

500

PFM Footfall Intelligence

Veel succes op weg naar de top!!! Jullie kunnen het!!!

33

Boris van der Gijp

Niets kan natuurlijk je verlies goedmaken, misschien helpt het om te weten dat veel mensen je in gedachte steunen en je bewonderen on je veerkracht.

50

Wim en Monique

Veel succes met trainen en zet 'm op!

50

Anonymous

Beste Wendy, Kevin ken ik nog uit mijn ING tijd in Bunnik en ik heb altijd met veel plezier aan onze samenwerking gedacht. Ik wens jou en jullie kinderen veel sterkte en alle goeds voor de toekomst. Heel veel succes met deze 6e klim! Diederik

100

Printing

Wat stoer zeg. Zo trots op jullie. Liefs Eveline en Dimitri

50

Familie Woltjer

Wendy, we wensen jou en je kinderen heel veel succes met dit bijzondere avontuur. Piet en Alieke Woltjer

15

Hans Cleef

Veel succes en sterkte natuurlijk! Groetjes Hans Cleef

50

Robin, Sandra, Noah en Rens

Mooie uitdaging voor een fantastisch doel. Wij zijn trots op jou en de rest van Team-Kevin. Zet hem op!

40

Monique Overkamp

Verjaardagskado Klasine 40

25

Anne en Alie de

Een bijzonder en mooi avontuur Wendy om dit samen met de kids te doen. Heel veel succes

15

Rik Vegter

Heel veel succes Wendy!

Show more