Wesley Brouwer

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

1128.00

Raised from 1st October 2020

1128.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’ 

Aangezien de meesten op enig punt in hun leven geconfronteerd zullen worden met deze ziekte en het onmogelijk is jezelf voor te bereiden op de zware uitdagingen die daarop volgen, zowel voor de getroffenen als voor de familie en vrienden, hebben wij besloten om dit jaar een uitdaging aan te gaan waar wij onszelf wel op kunnen voorbereiden.

Wij zullen meedoen ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg gestorven zijn aan kanker en ter inspiratie voor de mensen die er op dit moment mee te maken hebben.

Opgeven is geen optie.                            Ook niet in het ophalen van zoveel mogelijk geld voor kankeronderzoek.  Hopelijk kunnen wij er op deze manier met zijn allen voor zorgen dat het in de toekomst niet meer nodig zal zijn te sterven aan deze vreselijke ziekte.

My Updates

Why we are participating Alpe d'HuZes

Alpe d'HuZes is a unique sporting event where as much money as possible is raised for cancer research and for improving the quality of life of people with cancer. On a single day, 5000 participants will bike, hike or run the Alpe d'Huez. Attempting a maximum of six climbs, under the motto 'giving up is not an option'.

As most people will be confronted by this terrible disease on one point in their lives and it's not possible to prepare yourself for the challenges lying ahead of you then, we decided to take on a challenge this year we can prepare ourselves for.

We will be participating in order to raise awareness and money. In memory of the people who died of cancer too early, as an inspiration for the people who are fighting now and hopefully to prefend people having to in the future.

Thank you to my Sponsors

50

Anonymous

18

Anonymous

26

Enzo

Mooi initiatief die je hebt genomen! Trots op je ! Man met een goed hart op de goeden plek!

26

Patricia Wisch

Tot dat je dit doet, Wesley! Ik zal je zeker steunen en wens je heel veel succes!! Zet ‘m op!!!💪💪

5

Marin Rolsma

10

Gary Martens

Zet hem op Wesje 💪🏼!!

5

Brent Brouwer

Succes vriend

20

Marco Stijnman

Hallo Wesley, mooi dat je voor zo’n mooi doel gaat. Heb dit zelf ook gedaan. Dus zes keer, is zeker haalbaar. Veel trainings plezier. 💪💪💪

26

Kwastro

Zet hem op vriend!!!

26

Habro

Zet hem op

10

Richard Niemeijer

Succes !!

1

Anonymous

5

Tuan

Zet hem op!

1

Anonymous

zet hem op tijger

26

Nixon Ratnam

Succes man..zet hem op..

206

Jeroen Bos

Succes!

10

Riad Guberinic

Wesley, bedankt voor alle zinnige dingen die jij mij hebt geleerd, dit is het minste wat ik terug kan doen. Mensen zoals jij zijn een toegevoegde waarde voor onze maatschappij. Met de vriendelijke groeten uit het altijd bergachtige Montenegro.

10

Kevin Martens

Kamaan goed initiatief!!!

20

Bruno Ravensbergen

Succes Wesley!

20

GG Consultancy

Heeey Wesley. Ik ben zo blij dat jij een toegevoegde waarde bent voor onze maatschappij. Ik ben helaas niet in de mogelijkheid om je bij te staan wat betreft het fietsen maar ik ben echt trots op jou op het geen dat je sinds dit jaar laat zien. Jij bent een voorbeeld voor alle mensen die ooit grond hebben verkocht.

500

Hofparken bv

Shirtsponsor Hofparken wenst je veel succes!

30

Danny Van Meurs

Zet hem op topper!

26

Reinout G Quispel

Wat goed Wesley, veel succes! Nel & Reinout

8

Mario Zijp

Succes!

10

Robert Jansen

26

Anonymous

Succes👍

7

Robert Buchel

Wesley Brouwer wat een super gaaf initiatief. Dat het een mooi jaar mag worden voor Hofparken. Groetjes, Robert

Show more

Select a Christmas decoration