Willem van Ginkel

Alpe d'HuZes 2022

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Mijn doel is iedereen in de toekomst een perspectief bieden om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor onderzoek naar de ziekte kanker.

Mijn vader is op nieuwjaarsdag 2014 overleden aan de gevolgen van kanker maar ook andere familieleden hebben die diagnose gehad of net te horen gekregen, maar ook collega's of kennissen zijn er niet aan ontkomen. Nog steeds veel mensen krijgen dit vreselijke bericht. Ik heb al eens mee gedaan aan de Alpe d'Huzes in 2014 maar heb besloten om weer mee te doen want moeten blijven strijden tegen deze ziekte en de moed niet verliezen. Want eens zullen we deze strijd overwinnen en zullen er geen mensen meer overlijden aan kanker. Helpt u ons mee?  Doneer op mijn actiepagina en ik zal met ons team ons uiterste best doen om onze doelen te halen en een perspectief te bieden voor allen in de toekomst die de diagnose kanker te horen krijgen.

 

Thank you to my Sponsors

1.553

Opbrengst rookworstenactie

50

Jan Bos

Zet hem op.

66

Pieter Bos

Succes Willem!!!

195

Wim Van Ginkel

Restbedrag van rookworstenaktie

250

van Ginkel

20

LeanSupport, Cornell van den Brink

Succes, Willem!

450

Anonymous

Opbrengst Beurs Gorinchem! Top!

250

De Boer Elektra

1.000

P. Bos veevoeders

Heel veel succes Wim!!

25

Bert en Ada

Succee

1.000

W van Beek

113

Astrid jacquelien en Jan Bos

100

E vd FLiert

Veel succes

Show more