Winfried Posthumus

Heeft deelgenomen in 6 vorige edities

Mijn motivatie om mee te doen aan Alpe d'HuZes

Na zes keer te hebben deelgenomen aan Alpe d'Huzes van 2008 t/m 2013 is het in 2019 zes jaar geleden. Een mooi moment om opnieuw deel te nemen aan dit fantastische evenement om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Dus op 6/6 ga ik na 6 jaar opnieuw proberen 6 keer boven op Alpe d'Huez te komen als tegenprestatie voor jou donatie!

Waarom? Alleerst omdat ik mijn beide ouders heb verloren aan kanker en dat ik van dichtbij heb meegemaakt wat deze ziekte doet met mensen en hun omgeving. Daarnaast is onderzoek naar kanker nog steeds hard nodig. Helaas is kanker nog steeds een dodelijke ziekte die velen treft. Dus is er veel onderzoek nodig om de ziekte te overwinnen en van kanker een chronische ziekte te maken. Door mee te fietsen kan ik mijn steentje bijdragen en hopelijk komen we dan weer een stapje dichter bij dit doel. Ik zou het top vinden als je me wilt ondersteunen - ieder bedrag is welkom! Van mij kun je verwachten dat ik als tegenprestatie op 6 juni alles zal geven om weer zes keer boven te komen. Bedankt voor je ondersteuning!

Thank you to my Sponsors

10

Vico & Frederique Van der Hijden

Winfried, hierbij een deel van onze kerstbomen ophaal actie! De rest gaat naar de andere teamleden. Zet hem op! Groetjes, Vico & Frederique

500

Blink IT B.V.

Heel veel succes! Deze is voor Paul.

1.000

Anonymous

50

Rick Soot - i3D.net

Veel succes gewenst bij de zware klus voor een zware ziekte.

10

Mark & Ilona Mocking

Yes, van de €0 af! ;) Succes en zet ‘m op!

1.000

NEH ICT Solutions B.V.

Veel succes en plezier bij deze mooie uitdaging!

50

Anonymous

Succes met de beklimmingen!

250

Stijn - i3D.net

Succes!

Show more