Wouter Tjeenk Willink

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

350.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Dit jaar doe ik voor de 6e keer mee aan Alpe d’HuZes. Omdat ik geloof dat het mogelijk is om kanker de wereld uit te krijgen. Omdat ik wil dat mijn kinderen gaan meemaken dat dit gebeurt.

 

De afgelopen jaren fietste ik onder andere voor mijn oom die tijdens mijn voorgaande deelnames vocht tegen kanker. Hij heeft het helaas niet gered en is inmiddels overleden, nog geen twee weken nadat wij terugkeerden van Alpe d’HuZes. Het ironische is dat hij overleden is aan de ziekte waarmee hij, als kinderoncoloog, op een zeer intensieve manier dagelijks te maken had. Hij heeft veel belangrijk werk gedaan in misschien wel de zwaarste categorie, kinderen met kanker. Hoe leg je een kind uit dat het misschien niet meer beter wordt.. In zijn geest fiets ik dan ook voor de nieuwe generatie in de hoop dat ik een heel klein steentje kan bijdragen zodat mijn, en andere kinderen, mogen leven in een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte is.

 

Ook neem ik mijn schoonmoeder in mijn hart mee naar boven. De schoonmoeder/oma die ik en mijn jongens nooit hebben mogen kennen. Maar ze is nog elke dag aanwezig. Ze leeft voort in mijn schoonfamilie en in Karianne en onze kinderen.

 

Mijn vorige deelname was heel bijzonder omdat ik samen met mijn zoon Boris de berg heb opgefietst. Deze editie van Alpe d’HuZes wordt nog weer bijzonderder omdat nu ook Noam gaat meefietsen. Voor mij ook handig omdat ik nu in plaats van één, twee zoons mee heb die me kunnen duwen. Ik kan niet wachten tot ook Kaian mee gaat fietsen in de toekomst ;-)

 

Wil je mij steunen? Iedere bijdrage is van harte welkom!

Alvast dank. Samen op weg naar een wereld waarin kanker niet dodelijk meer zal zijn.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer

Thank you to my supporters

350

Breenstorm
8 February 2024

My Activity: Fietsen