Uitzendschema Radio Alpe d’HuZes

Uitzendschema tijdens de koersweek van Radio Alpe d’HuZes FM 107.6

Zondag 30 april zenden we tijdens de kick-off van Alpe d’HuZes live uit vanaf Sportcentrum Papendal. Vanaf die dag blijven we 24 uur per dag live via de online kanalen.

Vanaf zondagmiddag 28 mei zenden we live uit vanuit het Alpe d'HuZes-café in het Palais des Sports in Alpe d’Huez. Ook zijn we dan in de omgeving van de Alpe te beluisteren op elke (auto)radio via FM 107.6. De officiële opening van Alpe d'HuZes zenden we 's avonds ook rechtstreeks uit. 

Maandag 29 mei zijn we er ook de hele dag met in de avond een live verslag van de Geldbestedingsavond met de Bas Mulder Awards. 

Dinsdag 30 mei komt Radio Alpe d’HuZes voor een belangrijk deel uit Le Bourg d’Oisans.Van 16:00 tot 18:00 uur zijn we er live vanaf het terras van restaurant La Romanche en vanaf 18:00 uur vanaf de Franse Avond. Verder halen we die dag de laatste stemmen binnen voor de Top 66. 

Woensdag 31 mei besteden we aandacht aan Alpe d'HuZus en natuurlijk is er vanaf 13:00 uur de Top 66 van Alpe d'HuZes, je hebt 'm zelf samengesteld ! 

Stem ook voor deze unieke Top 66 ! Welke platen moeten er volgens jou zeker in staan ? Ga naar opgevenisgeenoptie.nl en stem op je favoriete Alpe d’HuZes-liedjes. 's Avonds zenden we ook de indrukwekkende Bezinningsavond live uit. 

Donderdag 1 juni is er vanaf 4.00 uur natuurlijk een rechtstreeks verslag van Alpe d'HuZes en dat mag je natuurlijk niet missen. Zorg dus dat je als deelnemer, supporter of thuisblijver online of via de radio kunt luisteren ! We blijven live tot en met de bekendmaking van het eindbedrag. 

Vrijdag 2 juni staat in het teken van de herhaling van de koersdag en de uitzending van de Alpe d’HuZes Top 66. We blijven de live uitzendingen herhalen tot 25 juni 2023. Je kunt ons vanaf 2 juni alleen nog online beluisteren en niet meer via de FM.