HOE WORD IK VRIJWILLIGER

100% VRIJWILLIGERS

De Alpe d’HuZes-organisatie bestaat alleen uit vrijwilligers. Iedereen die z’n steentje bijdraagt doet dat vrijwillig. Van beveiliger of cateraar tot arts of voorzitter. We hebben vrijwilligers die zich het hele jaar door inzetten (sommige al meer dan tien jaar) en vrijwilligers die alleen in de koersweek of op de koersdag actief zijn. Al die helpende handen samen maken Alpe d’HuZes tot een succes. Mét elkaar, voor elkaar. 

Schrijf je in als vrijwilliger

VRIJWILLIGERSWERK

Vast vrijwilligerswerk vind je bij de 'vacatures'. Bij de vacatures is vermeld, bij wie je meer informatie kunt opvragen en waar je kunt solliciteren. Heb je daar verder nog vragen over, mail dan naar HRM@alpedhuzes.nl.

Wil je je alleen in de koersweek inzetten?

  • Ben je al ingeschreven als deelnemer?
    • Dan hoef je je niet apart in te schrijven als vrijwilliger. Log in op je actiepagina en zet het vinkje 'ik doe ook mee als vrijwilliger' aan.
  • Wil je alleen vrijwilliger zijn zonder deel te nemen als fietser of loper?
    • Vanaf april kun je je in het planningsprogramma Shifter voor verschillende taken opgeven. Er komen regelmatig nieuwe taken bij, dus houd Shifter goed in de gaten. 
    • In de koersweek kun je je altijd melden bij een van de vrijwilligersbalies. Er zijn altijd wel ad hoc-klusjes. Ook voor vragen kun je daar dan terecht. 
    • Je moet zelf voor vervoer naar jouw vrijwilligers werkplek zorgen. Let dus op waar je tijdens de koersweek verblijft, in het dal of op de berg.

Heb je verder nog vragen? Mail dan naar vrijwilligers@alpedhuzes.nl

 

FOTO'S VRIJWILLIGERSDAG