VRIJWILLIGERS

100% VRIJWILLIGERS

De Alpe d’HuZes-organisatie bestaat alleen uit vrijwilligers. Iedereen die z’n steentje bijdraagt doet dat vrijwillig. Van beveiliger of cateraar tot arts of voorzitter. We hebben vrijwilligers die zich het hele jaar door inzetten (sommige al meer dan tien jaar) en vrijwilligers die alleen in de koersweek of op de koersdag actief zijn. Al die helpende handen samen maken Alpe d’HuZes tot een succes. Mét elkaar, voor elkaar. 

VRIJWILLIGERSWERK

Vast vrijwilligerswerk vind je bij de 'vacatures'. Bij de vacatures is vermeld, bij wie je meer informatie kunt opvragen en waar je kunt solliciteren. Heb je daar verder nog vragen over, mail dan naar HRM@alpedhuzes.nl.

Wil je je alleen in de koersweek inzetten?

 • Ben je al ingeschreven als deelnemer?
  • Dan hoef je je niet apart in te schrijven als vrijwilliger. Log in op je actiepagina en ga naar "Mijn Dashboard". Bij "wijzig mijn pagina" kun je bij Vrijwilligerstaken het vinkje aanzetten "Ja, ik wil me ook aanmelden als vrijwilliger tijdens de koersweek in Frankrijk". Klik daarna op "Bewaar veranderingen".
 • Wil je alleen vrijwilliger zijn zonder deel te nemen als fietser of loper?
  • Schrijf je dan in op de site onder de button SCHRIJF IN en schrijf je in als vrijwilliger, je krijgt dan ook je eigen actie pagina!
  • Vanaf april kun je je dan in het planningsprogramma Shifter voor verschillende taken inschrijven. Er komen regelmatig nieuwe taken bij, dus houd Shifter goed in de gaten. 
  • In de koersweek kun je je altijd melden bij een van de vrijwilligersbalies. Boven in Palais des Sport of beneden in de tent op het startplein. Er zijn vaak ad hoc klusjes. Ook voor vragen kun je daar dan terecht. 
  • Je moet zelf voor vervoer naar jouw vrijwilligers werkplek zorgen. Let dus op waar je tijdens de koersweek verblijft, in het dal of op de berg.

Heb je verder nog vragen? Mail dan naar vrijwilligers@alpedhuzes.nl

 

FOTO'S VRIJWILLIGERSDAG

ALPE D’HUZUS

Ben jij als vrijwilliger in touw op de Alpe d'HuZes-koersdag op donderdag? Doe dan mee met Alpe d’HuZus op de woensdag. Je ervaart wat het is om één keer de Alpe d'Huez te beklimmen.

Als deelnemer aan Alpe d’HuZus haal je minimaal een donatiebedrag op van 666,66 euro. Elke euro die gedoneerd wordt aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds gaat direct en voor 100% naar kankeronderzoek.

Lees meer over Alpe d’HuZus