REIS EN VERBLIJF

REIS

De afstand van Amsterdam naar de Alpe d’Huez is circa 1100 km. Verschillende wegen leiden naar de Alpe d’Huez.

  • Vliegen: je kunt vliegen naar Lyon, Grenoble of Geneve. Houd er rekening mee dat je nog een auto moet huren of met het openbaar vervoer moet reizen.
  • Met de auto: vraag op een Alpe d’HuZes-dag naar carpool-mogelijkheden met mensen uit jouw regio of via facebook.
  • Met een bus: vanuit Nederland vertrekken meerdere bussen. Houd social media in de gaten.
  • Met de trein: tot en met Grenoble kun je per trein reizen. Houd er rekening mee dat je nog een auto moet huren of je neemt de bus. Vanaf het busstation in Grenoble rijden shuttlebussen in 1,5 uur naar het dorp Alpe d’Huez.
  • Met de fiets: goedkoop en milieuvriendelijk. En meteen een goede training voor de grote dag! Trek er minimaal een week voor uit.

VERBLIJF

In de koersweek is het druk in de buurt van Alpe d’Huez en Bourg d’Oisans (het dorpje aan de voet van de Alpe d’Huez). Regel daarom ruim voor de koersweek een hotel, appartement, huisje of camping. In Bourg d'Oisans (720m) is de start van Alpe d'HuZes; de finish van de klim is in Alpe d'Huez (1850m).

Check de mogelijkheden:

Vanaf 1 maart tickets bestellen voor maaltijden koersweek

Deelnemers, vrijwilligers en supporters kunnen tijdens de koersweek samen ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Het menu is al bekend! 

Van 1 maart t/m 6 mei kun je de tickets bestellen, ook voor de Frans-Nederlandse barbecue-avond op de dinsdag in Bourg d'Oisans. Je kunt ook aangeven of je een glutenvrije vegetarische maaltijd wilt.
>> Lees voordat je bestelt de algemene voorwaarden. 
>> Vragen o
ver tickets? Mail naar catering.eticketing@alpe-dhuzes.nl
>> Vragen over maaltijden? Mail naar catering.maaltijden@alpe-dhuzes.nl

De opbrengst gaat volledig naar Alpe d’HuZes/KWF-fonds!