Nieuwsbericht

 14 April 2024

    

Plan je vrijwilligerstaken in!

      

Vanaf vandaag is het Alpe d’HuZes-planningssysteem SHIFTER open. Jij kunt zelf je favoriete vrijwilligerstaken inplannen

Dat gaat heel makkelijk:

  • Ga naar alpe-d-huzes.shifter.nl 
  • Shifter werkt optimaal wanneer je Google Chrome als browser gebruikt
  • Klik  op ‘forgot password’ en vul het emailadres in dat je hebt opgegeven bij je inschrijving als vrijwilliger via de website van Alpe d’HuZes en klik op ‘Send’ 
  • Een email met activatielink wordt naar dit emailadres gestuurd. Klik op de link en maak een wachtwoord aan.
  • Je emailadres is je inlognaam.
  • Plan direct taken die jou leuk lijken om tijdens de koersweek te doen.

WELKE TAKEN ZIJN ER?
Er zijn heel veel verschillende taken: van helpen in de winkel tot hekken sjouwen. Van het schoonhouden van het finsihplein tot broodjes klaarmaken en van kabels leggen tot bouillon uitdelen op de berg tijdens de koersdagen.

In SHIFTER kun je precies zien waar en wanneer we helpende handen nodig hebben. Zo kun jij dus gemakkelijk je eigen agenda bepalen.

VRIJWILLIGERSWERK MET JOUW GROEP
We zijn nog op zoek naar groepen die met elkaar de hele Alpe d’HuZes-koersdag op 6 juni willen vlaggen in een bocht. Ben jij met een groep van ongeveer 6 tot 10 personen en lijkt het jullie leuk om dat met elkaar te doen? In het hart van de koers bewaken jullie met vlagsignalen de veiligheid van de klimmende en dalende deelnemers. Om goed voorbereid te zijn, zijn er op maandag- en dinsdagmiddag vlaginstructies in het Palais des Sports. Precieze informatie over de instructies vind je binnenkort in de Ad6-app. 

Tijdens de Koersweek in Frankrijk bezoeken dagelijks honderden deelnemers, supporters en vrijwilligers ook het Palais des Sports, het zenuwcentrum van Alpe d’HuZes. Wij zoeken een team of teams die zorg willen dragen voor die schone toiletten. Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 7 juni tussen 09.00 en 18.00 uur zou het fijn zijn als je met jouw team zorgt dat de toiletten schoon worden gehouden, dit mag gerust met een gezellige twist! Je maakt zelf de definitieve indeling zodat teamleden elkaar kunnen afwisselen. Voor schoonmaakspullen en een schoonmaakkar wordt gezorgd. Natuurlijk kun je het toiletbezoek zo aangenaam maken dat toiletbezoekers graag een bijdrage achterlaten waarmee je als team kunt bijdragen aan de Alpe d’HuZes opbrengst.

VRAGEN? TWIJFEL NIET ZE TE STELLEN!
Vragen over het vrijwilligerswerk of over SHIFTER? Mail dan naar vrijwilligers@alpedhuzes.nl. Tijdens de Kick-off op 28 april in Papendal staat het  vrijwilligersteam met de gele shirts ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

    

Bekijk de handleiding Shifter

Plan je vrijwilligerstaken