Axians CS 1

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

23254.54

Amount raised by members

21222.54

Why we participate in Alpe d'HuZes?

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij ons steunen?

Team Updates

Update team Axians (2)

Beste supporter,

 

Nog een paar weken dan beklimmen we met maar liefst 15 Axians collega’s de Alpe d’Huez in de Franse Alpen, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Hiermee steunen we onder andere verder onderzoek naar genezing van diverse soorten kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten.

 

Ain’t no mountain high enough!

Laten we het in deze update eens over de Alpe d’Huez hebben, de berg waar het allemaal gebeurt. Onder Nederlandse wielerfans heeft de Alpe een legendarische status. Maar liefst acht keer stond een Nederlander als eerste bovenop de berg als winnaar van een etappe in de Tour de France. Het is fantastisch om zelf in de beelden te fietsen die je zo goed kent van de TV. Natuurlijk is het evenement Alpe d’HuZes geen wedstrijd maar een middel om fondsen te werven voor het KWF, daarom komt op 6 juni iedereen als overwinnaar boven!

 

Voor ons begint de eerste verkenning al op zondag of maandag voorafgaand aan De Dag, als we met de auto op weg gaan naar het appartement waar we verblijven.  Dan blijkt al snel dat de klim niet onderschat moet worden, er bekruipt je een onaangenaam gevoel. De auto begint te puffen en te steunen, even terugschakelen. Rare gedachten dringen je hoofd binnen. Het is toch wel erg steil. Het duurt tocht wel erg lang voor de volgende haarspeldbocht. Heb ik wel genoeg getraind? Hoe vaak had ik ook alweer gezegd dat ik de berg ga beklimmen? Heb ik mezelf niet overschat ? Kortom: de onzekerheid slaat toe!

De dagen nadat we zijn gearriveerd gaan we met het Axians-team wat verkenningsrondjes in buurt rijden om te wennen aan het gevoel van fietsen in de bergen. Dit is de echte test voor je fiets en je benen. Je komt er dan pas echt achter of je voorbereiding goed is geweest. Sommigen laten voor de zekerheid toch nog een ander verzet monteren, want dan gaat het op die bijzondere dag misschien wat gemakkelijker. Voor aanpassing aan lijf en leden is het echter te laat…

 

In totaal is deze beklimming bijna 14 kilometer lang, met een gemiddelde helling van maar liefst 8%. In totaal klim je meer dan 1100 meter vanuit het dal op 723 meter naar de top, die goed boven de 1800 meter ligt. De eerste drie kilometer zijn de zwaarste van de hele klim. Met percentages dik boven de 10 procent is het meteen hard werken en moet je goed opletten dat je jezelf niet compleet opbrandt. Van beneden tot boven zijn 21 bochten die afgewerkt moeten worden. Je begint bij bocht 21 en deze tellen af richting de top. Elke bocht is vernoemd naar een van de winnaars van een tour-etappe die is gefinisht op de Alpe. Bocht zeven staat bekend als de Nederlandse bocht, hier zul je in tour-etappes de meeste Nederlanders langs de kant van de weg zien staan. Ook op de dag van Alpe d’HuZes staat het hier vol met toeschouwers, klinkt er harde muziek en krijg je allerlei lekkers aangereikt om het lijden tijdens de weg omhoog een beetje te verzachten.

 

Op 6 juni worden er kaarsjes gebrand in de bochten, een indrukwekkend schouwspel, zeker ’s ochtends vroeg in het donker tijdens de eerste afdaling en beklimming. Ook hangen er spandoeken met pakkende teksten, maar vaak ook als herinnering aan dierbaren van deelnemers die zijn overleden aan kanker. Het laat je niet onberoerd als je daar passeert.

 

Training

Zoals gezegd, voordat het zover is, moeten de benen goed voorbereid worden. Onze collega’s leggen hiervoor heel wat kilometers af, veelal individueel vanuit huis, maar geregeld ook samen. Op 20 april reden wij het “Rondje Posbank”. Daar zaten de weergoden niet mee. Regen en hagel daalden op ons neer, maar het was ook een tijdje droog, om de zin maar positief te eindigen. In ieder geval zijn er flink wat hoogtemeters gemaakt. Straks in Frankrijk kan het ook regenen, dus het was een nuttige training van 80 kilometer.

 Kleding

De beide Axians teams gaan zoals het hoort goed gesoigneerd op pad. We hebben de beschikking over twee uniforme tenues:  één van de Alpe d’HuZes organisatie en ons eigen unieke Axians pak.  Inmiddels is de Alpe d’HuZes fietskleding gearriveerd en we zijn het er over eens: Het ziet er mooi uit met alle logo’s van klanten en organisaties die ons steunen. Het Axians blauw laat nog even op zicht wachten, maar als we de ontwerpen mogen geloven wordt dat een echte eye catcher waarmee we als Axians teams op gaan vallen. 


Dank aan al onze sponsoren!

Beste supporter,

Donderdag 6 juni 2024 is het alweer zover. Dan beklimmen maar liefst 15 collega’s de Alpe d’Huez in de Franse Alpen, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Hiermee steunen we onder andere verder onderzoek naar genezing van diverse soorten kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten.

 

 

Onze partners doen ook mee

Inmiddels staat de teller voor beide Axians teams gezamenlijk op zo’n €34.000. De steun komt van vrienden, familie, collega’s van onze deelnemers, maar ook voor een groot deel van bedrijven die ons steunen. We zijn heel trots dat een groot aantal partners, klanten en andere organisaties bereid is om de teams te sponsoren. We kunnen maar liefst 25 logo’s op ons wielertenue gaan terugzien.  We willen alle sponsoren van harte bedanken voor de steun, we zullen met trots jullie naam op onze shirts en broeken dragen tijdens het evenement! 

Update team Axians

Beste supporter,

Donderdag 6 juni 2024 is het alweer zover. Dan beklimmen we met maar liefst 15 Axians collega’s de Alpe d’Huez in de Franse Alpen, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Hiermee steunen we onder andere verder onderzoek naar genezing van diverse soorten kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten.

 

Axians-teams

Dit jaar bestaan onze 2 teams uit de volgende collega’s uit diverse business units:

Team CS 1:  Team Captain Arend Bosscher, Dennis Hageman, Theo Weijers, Waldo Nauwels, Hendrik Oosthuizen, Albert Callenbach, Marco Verbart en Arnold Kamphuis.

Team CS2: Team Captain Ronald Broere, Marc Hobé, Martijn Hendriks, Rob Pieters, Dennis Verbeek, Jan Paul Smit en Eelco Berrevoets.

Meer informatie over je collega’s is te vinden op https://www.opgevenisgeenoptie.nl/ .

Wanneer je zoekt op Axians lees je over hun motivatie. Een ieder heeft zijn persoonlijke redenen om mee te doen aan dit event.

 

Trainen, trainen en nog eens trainen

Ondertussen zijn de atleten druk bezig met de voorbereiding. Kilometer na kilometer worden het lijf en vooral de benen klaargestoomd om de mythische berg zo vaak mogelijk te beklimmen.

Buiten de persoonlijke voorbereiding hebben een aantal collega’s op 2e Paasdag meegedaan aan de Volta-Classic, een pittige toertocht door Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek. Voor sommigen was dit de eerste kennismaking met de heuvels. Het was geen best weer en een aantal collega’s hadden het zwaar tot zeer zwaar. Niet iedereen is een Matthieu van der Poel. En dat hoeft ook niet, maar de leermomenten nemen ze weer mee voor het echte werk op 6 juni.

 Fietsen na het werk

Om de woensdag vertrekt er vanaf kantoor een peloton voor een plaatselijke ronde, waarbij onder meer de Rottemeren, de Alblasserwaard en de Krimpenerwaard zijn aangedaan. De Van Brienenoordbrug wordt hierbij niet gemeden!

Met “Fietsen na het werk” gaan we door en het is leuk om te zien dat ook nieuwe collega’s zich aansluiten bij het Axians-wielerpeloton. De blauwe brigade wordt steeds groter! Op 20 april rijden wij de Posbank-toer onder leiding van Dennis Verbeek rond Arnhem en op 18 mei is er de clinic met Michael Boogerd, ook op en rond de Posbank. Onze bekende Axians partytent zal hierbij niet ontbreken.

Thank you to our Sponsors

50

Marijke Vringer

❤️

26

Suzan

Zet hem op Dennis en Cindy! Trots op jullie.

106

Renze En Ria

Veel succes

10

Hélène

Succes Dennis (en Cindy)!!!

35

Geeta Ramyad

Zet hem op !! Je kan het!

26

Dennis

26

Laurens

Atleet pur sang!!! Veel plezier Albert! Fantastisch doel!

106

Sietse Dekker

Respect en succes kerel! Met z'n allen knallen voor het goede doel!

250

De Nis

Trots op jou, succes 🍀

66

Hans De Jonge

Hoi Theo, Trots op jou. Ook jij weet waarvoor je fiets. Fiets ook een beetje voor onze Jaap💪 Succes en vergeet niet te genieten.

66

Hans De Jonge

Hoi Albert, Mooi dat je dit doet, trots op jou. Fiets een beetje voor mijn schoonzoon. Geniet er ook een beetje van

26

Kristel Lammers

Hi Arend, veel succes! Mooi dat je weer meedoet.

66

Anonymous

Strong is the only choice you have.

15

Eva Van Werven

Heel veel plezier en succes gewenst!!

20

Roel Renken

Succes neef!

15

Ingrid

125

The Travel Company Miranda Dekker

Geweldig dat jullie je dit jaar ook weer zo inzetten voor dit fantastische doel! Zet hem op en veel plezier!!

26

Renee Zeilstra

Lieve Dennis Respect dat je weer die fucking berg op gaat!! Toi, toi, toi! Je bent nu al een held!

66

Wilbert Burgering

Succes Marco... Klasse dat je voor de 2e keer geld inzamelt! Veel plezier op de Alp en ik hoop op goed weer voor jullie allemaal!

26

Anonymous

Zet hem op en heel veel succes!!!

66

Ariane Staat-droste

Hi Dennis, heel veel succes voor jou en met elkaar. In het licht van de herinnering en de liefde voor Rie en voor iedereen waar je de berg voor optrapt!!!

15

Anonymous

66

Marcel Bellis

20

Ramon Bus

Succes Marco groet van een vriend van Harry

26

Anonymous

Zet hem op Marco! Wat goed dat je dit doet.

50

Patrick De Vries De Vries

Heel veel succes

26

Hilleke

106

Patrick Barkey

Succes Marco! Veel respect dat je deze mooie uitdaging wederom aangaat! Donatie (deels) te danken aan Harry’s verjaardag (mooie geste!)

26

Eric Bakker - De Winter

26

Dennis Van Eijck

Heel veel succes net het 5 keer beklimmen van de Alpe D Huzes. Donatie van ivm Harry zijn verjaardag . Dennis en Marleen

15

Anonymous

Naar aanleiding van het mooie initiatief van Harry. Heel veel succes!

30

Konny En Marcel

Naar aanleiding van Harry’s verjaardag, succes en plezier Marco!

56

Sonja Koopman

Heel veel suc6.

20

Hans

Oudste vriend van Harry Neuteboom

26

Roland Goossen

25

Anonymous

66

Peter Swinkels

Veel succes Marco

26

Judith Zuurbier

Marco heel veel succes. Super dat je dit doet !

26

Anonymous

Zet ‘m op Marco 💪🏼

26

Pb

Zet hem op Scholle! Bij 6x verdubbel ik de inleg.

15

Anonymous

40

Idyl Abdirahman

“Succes is niet definitief; falen is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt.” Heel veel succes kanjer!

50

Van Karin

Sponsor bedrag van Karin

26

Hans Van Spronsen

26

Rob Wingelaar

Knallen hè ouwe patjakker!! Op naar de 5 keer!! 💪💪💪💪💪

10

Bart De Nijs

66

Anonymous

Goed bezig. 👍🏻

26

Bouwman Tweewielers

Suc6 Elco en team genoten

20

Frieda Van Der Stam

Zet hem op Albert 💪

50

Arie Bokhorst

66

Berdien Meerlo

Succes team! 💪🏻

26

Vivianne Frijters

26

Anonymous

Succes Marco!! 💪🏻💪🏻

20

Ingrid Zimmer

Veel succes!

26

Jan En Truus Renken

Zet ‘m op !

26

Lotte Renken

♥️

26

Chiel Renken

Heel veel succes Topper !

10

Kiki Verbart

Heel veel succes!!😘

10

Maarten Demaret

Success Marco!

206

Harry Neuteboom

Topperrrr👍 Heel veel succes!

206

Frank Scheerder

Mooie doelstelling; succes!!

26

Paul Kuttschreuter

Donatie gedaan 🚵🏻‍♂️🚵🏾‍♀️! Dan betaal jij het volgende 🍻! Gr Paul K

50

Anonymous

16

Marrion Smit

Heel veel succes!

26

Dennis

Succes broer !

66

Christiaan Langezaal

Veel succes met 6x de Alp, Marco! Ik rij graag een keer een trainingsrondje met je. Groetjes Christiaan en Maril

10

Cedric Jacott

Succes!!

26

Lizette Smit

26

Sander Van Van Duivenbooden

Goed bezig. Op t buitenblad dan he polderstoemper

26

Robery Lindeboom

Marco, je bent een top kerel!! Succes man!

26

Rie Van De Bult

Super Marco dat je dit weer gaat doen en nu voor 6x Heel veel succes.

15

Mark Heersink

66

Ellen Zuurbier

Goed bezig marco, zet hem Op😀💪🏼

10

Aderik Buenk

Goed bezig, succes Marco. Groeten uit Ecuador

10

Ronald Wielink

Effe lekker trappen.... En dan nog 5 keer, zet m op!

26

Anonymous

26

Joop Grewer

Heel veel suc6

100

Anonymous

Knallen kerel, respect en we wensen jou succes!!!!

10

Linda Bes

75

Lindi Pienaar

Sterkte boetie!!

66

Lisa V Waardenburg

24

Anonymous

50

Peter Kriesch

26

Jolanda Bohmer

Succes team

250

Erik Wigman

Succes allemaal! Erg knap dat jullie dit doen! @waldo ik verwacht minimaal 3x dit keer ;). Bovenal natuurlijk ook; heel veel plezier!

50

Dirk Smit

16

Kevin & Thessa Bras

Succes Dennis!

26

Mario En Hella Stam

Veel succes met de voorbereiding!

66

Anonymous

Hartelijk dank Arend.

26

Anonymous

Heel veel succes Dennis! Respect hoor! Liefs Sandy en Peter

10

Lars Veldhuisen

Succes Marco!!!

66

Patricia Saekan

You go💪🏼. Hartstikke goed en knap van je! Wij dragen graag een steentje bij aan dit mooie doel van jou. Groet en heel veel succes, Andy & Patricia.

26

Simone Jansen

Super stoer dat je nog een keer deze uitdaging aan gaat. Je bent een topper!

36

Anonymous

Proost!

6

Lisette Van Den Berg

26

Peter Kriesch

Succes !

25

Jolanda Bohmer

Heel veel succes Arend

50

Bas Hartman

Heel veel succes Arend! Bedankt voor de 6 biertjes, voor iedere keer omhoog een flesje :-)

66

Margriet Wensink

Succes

106

Camavaza

Suc6 daar.

26

Anonymous

26

Anonymous

Succes !

26

Anonymous

Zet hem op

26

Corine Van Den Bovenkamp

Succes topper!

26

Ingrid Stant

106

100%mijneigen B.v.

Succes, je kan t! 6x

500

Anonymous

500

Anonymous

140

Martijn Koning

Succes Arnold

1.000

Anonymous

10

Milan Bouwer

20

Max Verbart

Go for it!

10

Gijs Zuurbier

26

Michel Leeuwen

Succes Arnold 💪🏻👊🏻

10

Chiel

Succes Marco!!

14

Sam Elzinga

Succes vriend! Fietsen tot je erbij neer valt

26

Daan Wilgenhof

Marco. Je kunt het. Opgeven is geen optie. Zo vaak mogelijk die berg op! Ik geloof in je! Groetjes Daan

20

Melvin Visser

Succes Marco

10

Quincy Barkey

Succes Marco! 🚵‍♂️

206

Anonymous

Succes!

10

Craig Neuteboom

Goed bezig Marco!!!

20

Sam Verbart

Zet hem op pap!!!

20

Joey

Succes Chef!

1.000

Anonymous

Sponsoring Avaya Nederland

26

Timon Faber

Succes Arnold!

500

Anonymous

Topper ! weer veel succes met jullie team Axians

66

Anonymous

In je reet

66

Jacques Veldkamp

Super goed dat je de uitdaging weer aangaat. Zet m op💪💪👍👍

26

Maarten Reynen

Alpe Das Ungeheur

106

Marco Verbart

1.000

Pure Storage

15

Ilse Van Rijen

Zet ‘m op Arnold!

60

Joost En Janneke Van Leeuwen

Onderzoek doen is zo belangrijk! Echt fantastisch dat jullie dit doen. Voor ons extra speciaal.

20

Rob Sestig

Succes Arnold!

20

Koen De Boer

Arnold, heel veel succes.

50

Anonymous

Doe mijn zus en haar zoon de groeten, zij lopen deze uitdaging. Mijn zus wil de acute leukemie achter haar laten

26

Dorette Oosthuizen

Go Angel :)

500

Roger365.io | Fabien Van 't Woudt

26

Aart Boer

Succes!

500

Beit

Succes

106

Hajo

Succes Dennis

500

Be It

Succes!

26

John Van Werven

Succes Arend!

75

Dinie & Michiel

Succes Dennis!!

25

Ruth Van Werven

Goed bezig! X

26

Derk En Joke Espeldoorn

39

Willem Jelle Berg

Mooie actie! Sterkte met het trainen!

26

Theo Elzinga

250

Anonymous

500

Liquit Consultancy & Interim Management

250

Comsys

Zet hem op topper!

250

Anonymous

Comsys sponsoring

250

Anonymous

Donatie Comsys

150

Avr

50

Anonymous

24

Ivo Van Nimwegen

26

Peter Kriesch

Succes Arend !

26

Herman Haasjes

Gaat je weer lukken Dennis! Opgeven is geen optie!

50

E. Schaap

Succes, train ze en zet hem op.

26

Anonymous

Die 6 keer gaat dit jaar lukken!! Go Go Go!!👊🏻

1.000

Vodafoneziggo

66

Anonymous

26

Robert Wagter

Ik zal er een op je drinken telkens als je boven op die berg aankomt. Succes.

400

Anonymous

Shirtsponsoring VOSS tweede deel 1000/1000

66

Klaas Van Eijkern

Met hartelijke dank voor Westvleteren.

30

Anonymous

20

Anonymous

25

Peter Van Der Scheer

Succes Arend!

26

Julien Kroes

Hi Arend, You can do this and go for it! Mooie actie.

26

Anonymous

Cadeautje John!

10

Bruno Rijsemus

Succes

16

Mark

Succes Arend

600

Anonymous

26

Martijn Boendermaker

Trots!

66

Geert Bosscher

50

Anonymous

57

Anonymous

Toi Toi Toi xxx

66

A&t Jk

20

Raoul Frijters

500

Cyber 7 (didacticum Groep)

Succes Arnold!! Je gaat er er een succes van maken! Ricardo, William, Ricardo

30

A J

26

Marc Schakenraad

500

Jens Brand Support

Succes Nol, mooi initiatief!

20

Gj

100

Maurice Van Leeuwen

Geweldig dat je je hiervoor inzet en succes gewenst!

24

Theo Weijers

Na de alpe pakken we een biertje 🤗

1.000

Anonymous

26

Albert-jan Van Bergeijk

Ontzettend knap weer Arend wat je gaat doen! Succes met de voorbereidingen, mooi doel om voor te trainen. AJ

26

John Knoester

Succes Arend !

106

Anonymous

Succes Arnold!

26

Mosella Koenraadt

Succes!

50

Henk En Marian Bos

Veel Succes

100

Anonymous

Lieve Ellen en Dennis, fantastisch dat jullie je weer gaan inzetten hiervoor met jullie lieve Engel vanuit de hemel als jullie grootste supporter.

50

Anonymous

Succes met de Alpes d’HuZes.

106

Martijn & Katie

Goed bezig Dennis!

26

Martijn Borsje

En weer knallen 👍🏻

50

Lenie

Jouw jongetje gaat er weer voor Rie

50

Lenie

Je zoon gaat er weer voor Rie!!!

26

Anonymous

Suczes!!!

19

Anonymous

1943. Groet aan Cindy!

66

Roland Van Aggelen

Tik die 7e beklimming rustig binnen Arnold….heel veel succes kerel

100

Frank & Karen

Super dat je je weer inzet voor dit goede doel!

20

Sigrid Gutierrez Moreno

Zet hem op! Succes 💪🏼

15

Wendy Laumen

66

Lisa Waardenburg

500

Didacticum Groep

Ontzettend veel succes Arnold!!

15

Anonymous

10

Fred Callenbach

Heel veel succes

26

Max Vissers

Succes Arnold💪

15

Mahmud Fredericks

Er zullen veel heuvels zijn, maar we geloven in jou en de rest van het team. Ga zo door Arnold!!

10

Nick Vb

15

Jdb

Veel succes

26

Rienk Wiersma

Heel veel succes Albert!

50

Marc Oomens

Goed doel, succes Arnold

26

Peter Hilbrands

Arnold heel veel succes met dit mooi initiatief.

20

Mels Witter

Heel veel succes. Albert!!

10

Carlo Van Dorst

Goed bezig Arnold en alvast Succes

66

Jeroen Van Twuijver

Goed bezig Amice, succes en tot het gaatje aub.

26

Jeroen Kemps

26

Daan De Keijzer

Succes kerel! Glimmende kant boven 💪🏻

26

Thierry Lamain

Goed bezig Arnold!

16

Anonymous

Je kan het!!!

25

Dennis Blom

Succes Arnold!

50

Jade Schouten

26

Ruby Fullinck

66

Hans De Jonge

Goed bezig my friend. Veel succes en zet 'm op. Groetjes Hans

26

Dylan Steehouder

Goed bezig Arnold 💪🚵‍♀️

20

Jan-willem Smienk

Succes Arnold!

66

Tom Greeve

66

Wendy Luijten

66

Arend Bosscher

26

Hendrik Oosthuizen

50

Bjorn En Nicole Brouwers

Zet hem op 💪🏻

20

Wil Van Van Oorschot

10

Jeroen Becker

Veel succes! Gr Jeroen

20

Ivo Van Nimwegen

20

M Van Rijn

Succes en doneer graag !

250

Anonymous

Heel veel succes zet hem op. ☘️

26

Thao Phan

Mooi dat je dit gaat doen Arnold! Zet m op.

15

Jens En Marley

Veel succes!!

26

Ricardo & Jessica

Succes Arnold!

10

John Den Dulk

Zet 'm op Dennis! Met power die berg op!

50

Familie Schapers

Succes 💪🏻

26

Lennard Doove

Succes!!

26

Peter

Goed initiatief en heel veel succes!

100

Paul-christiaan Diks

Succes! Ik hoef er niks voor terug, je hebt in het verleden al genoeg voor me gedaan.

26

Mathieu Vissers

Goede actie Arnold, je bent er op tijd bij. Zet 'm op.

26

Erik Baan

Heel veel succes Albert !

19

Rouzbeh

Succes

5

Daniëlle Bres

Heel veel succes!!!

10

Taco Ligtvoet

Goed bezig maat!!

26

Theo Weijers

26

Jeroen Van Leijsen

Zet hem op Arnold!

15

Anonymous

Tegenprestatie = weer een hapje eten in februari/maart (dan studie hopelijk klaar), maar dan trakteer ik!

10

Mark (ikke) Eikhout

26

Johan Van Der Leij

Klasse Waldo! Groetjes ut Grunn!

66

Richard Nix

Succes Arnold!

26

Marcel Donkers

Heel veel succes Arnold!

150

Rvg-schuttingen Groen

Heel veel succes en maak er wat moois van !

10

Soegrim Lachman

Veel succes!

10

Remko Stam

Succes!

66

Anonymous

Als tegenprestatie een rondje golfen 😉. Heel veel succes!!

10

Linda Jansen

Wat een uitdaging! Heel veel succes gewenst. Zet hem op!

41

Patrick Alarcon Van Hal

Maak er een memorabele beklimming/overwinning van Arnold, zet hem op! 🚴‍♂️ 🏔️

26

Dennis Huizen

Mooi initiatief Nol! Samen een keer 🚴🏽‍♂️ in je voorbereiding zou leuk zijn!

26

Dennie Antheunisse

Succes!! Gaat jou zeker lukken💪

15

Menno Damste

Succes!

26

Ron Van Deutekom

Heb een donatie gedaan veel succes

10

Kevin Landman

Succes met het steunen van dit mooie doel!

26

Jacqueline Hermans

Wat geweldig dat jullie hier aan mee gaan doen. Heel veel succes met de voorbereidingen! En veel geluk samen . Hartelijke groeten Jacqueline Hermans

26

Marjan Van Lunzen-callenbach

26

Bertus Essen

66

Kevin Callenbach

66

Albert Callenbach

26

Paul Van Gils

Zet hem op Nol!

50

Hans Van Gastel

Veel succes met de uitdaging! Een mooi doel voor een mooie organisatie.

10

Ada Koks

Succes!

50

Dice Vakpersoneel

Ik wil graag een keer met je gaan fietsen.

25

C Gudde

Mooi dat je je ook op deze wijze inzet. Heel veel succes! 👍

15

Jette Van Eldijk

Veel succes met deze mooie uitdaging!!

10

Jos De Baar

100

Marjan Pegman

26

Dennis Hageman

26

Anonymous

Veel succes broer! Trots op je! Liefs, Sandra

50

Familie Van Gils

Heel veel succes!!

5

Mela En Javi

Succes!

50

Hans En Hanneke

50

John De Heer

Namens familie de Heer heel veel succes! 💪🏻👊🏻🚴‍♂️

50

Anonymous

Mooie actie Arnold! Zet hem op!

50

Chris Luiijf

26

Gijs

Succes!

10

Anonymous

Succes

10

Anonymous

Succes jonge

56

Arnold Kamphuis