Edwin Somers

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

15310.72

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In de zomer van 2024 hoop ik vijf jaar vrij te zijn van lymfeklierkanker, de ziekte die mij destijds trof. Om deze mijlpaal extra kracht bij te zetten, wil ik de uitdaging aangaan om mee te doen aan Alpe d'HuZes. Ik vind dat iedereen die getroffen wordt door een vorm van deze verschrikkelijke ziekte, net als ik de kans zou moeten krijgen om hiervan te kunnen genezen. 

Steun daarom verdergaand onderzoek om deze ziekte te kunnen bedwingen, steun mij in de beklimming van de Alpe d'Huez !

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Het streefbedrag behaald!!

Geweldig, net geen 2 maanden voor de start van Alpe d'Huzes heb ik mijn definitieve streefbedrag gehaald. En daar waar dan vaak het streefbedrag naar boven weer aangepast wordt, doe ik dat in deze niet. 

Mijn huidige streefbedrag is door een samenloop van intenties, gebeurtenissen en toevalligheden ontstaan en heeft voor mij hierdoor een hele speciale emotionele betekenis, waardoor ik het niet meer naar boven aanpas.

Laat dit echter u niet weerhouden om een donatie te doen. Een streefbedrag is een persoonlijk doel. Echter voor het hogere doel, zoveel mogelijk geld op halen voor onderzoek naar genezing van kanker, kun je in mijn beleving nooit genoeg geld ophalen .

Dus wilt u mij alsnog steunen in deze uitdaging: doe dan uw donatie en steun verder onderzoek in de bestrijding van deze vreselijke ziekte. Alvast bedankt!

66 dagen voor vertrek naar Frankrijk nog 1000 euro van streefbedrag af

De zessen en de achten blijven opvallend met elkaar verbonden. Nu 66 dagen voor we afreizen naar de Alpen, ben ik nog exact 1000 euro verwijderd van mijn streefbedrag, wat betekent dat alle achten ook weer in de huidige stand staan😇

Lijkt meer conditie en kracht in de benen te komen

Bij het fietsen voel ik het al, maar ook bij het wekelijkse zwemmen (3x 500 mtr schoolslag, normaal tegen de 36 min. aan) is aan de tijd te zien dat het meer trainen resultaat geeft💪

Ons koersshirt, trots op onze sponsoren!

'Dopje op de neus'-actie tijdens metworstrennen Boxmeer

'dopje op de neus'-cover van de voorraadkoffer

Tocht naar Kevelaer

Nog 100 dagen tot de start van Alpe d'Huzes

Daar waar in het begin bij de inschrijving voor Alpe d'Huzes het allemaal nog heel ver weg lijkt, is het vandaag nog exact 100 dagen tot de start van de Alpe d'Huzes. Dat lijkt ook nog ver, anderzijds willen we nog sommige dingen plannen qua fietsen met supporters/donateurs en dan zie je dat er naast de overige afspraken en reguliere Big-Challenge al niet zo heel veel tijd meer resteert tot aan de start. 

Naast dat de spinningfiets iedere week volop gebruikt wordt, kan de fiets gelukkig de laatste weken ook weer wat meer uit de schuur. Mooie rondjes rondom Berg en Dal en het spinnen geven de benen extra kracht. Ook een dagvullende tour via deze omgeving en vervolgens door het Reichswald naar Kevelaer was een geweldige tocht, met in Kevelaer ook nog even een bezoekje aan het kalverselectiecentrum van Gejo Boerkamp waar ik voorheen voor werk ook regelmatig te vinden was. En deze tocht was vooral heel zinvol (naast de hoogtemeters) in het trainen van het lang op de fiets kunnen zitten

De tweede shirtsponspor is uiteindelijk ook binnengehaald.  Kreaturhandler Anders Rasmussen en Raaijmakers Bronbemaling / Bronbemaling.com zijn de gulle donateurs die op de shirts zullen prijken. De "dopje op de neus actie" met de carnaval was een geweldig succes, met veel lol en een mooie opbrengst. Dit mede door de creativiteit die Susan hier met vol enthousiasme in gestopt heeft. In week 13+14 staat nog een statiegeldactie gepland bij en in samenspraak met Jumbo-Drossaard in Uden. Hopelijk spekt dat de pot ook nog volop. Verder zijn we als team zijn ook druk doende om in de resterende 100 dagen tot de start, enkele activiteiten te organiseren, waaraan mensen deel kunnen nemen en op deze wijze dit goede doel kunnen steunen. Verdere info volgt nog.....

Dus die 100 dagen lijkt nog een hele poos, maar met alle acties, trainingen en activiteiten die gepland staan, zit de agenda in de weekenden tot aan de start aardig vol en zullen die 100 dagen denk ik zo omgevlogen zijn.

Het begint nog meer te leven....

Vanaf het moment dat ik me ingeschreven heb, ervaar ik enorme motivatie om aan dit evenement deel te mogen nemen. In eerste instantie door de overweldigende start van de donaties, wordt deze motivatie alleen maar groter. 

Nu wordt de deelname en alles erom heen ook steeds meer concreet. Het tijdsbestek van ons verblijf in Frankrijk en de reis er naar toe is uitgestippeld en vastgelegd. Het wordt een gezellige familievakantie van 14 a 15 personen en op deze steun en support van mijn familieleden ben ik uitermate trots.

Tussen kerst en oud & nieuw zijn op de Posbank ook de eerste hoogtemeters gemaakt en dat smaakt naar meer. Hopen dat het weer daar ook wat aan mee wil werken de komende tijd, alhoewel de aangeschafte spinningfiets ook extra mogelijkheden geeft om meer e/o op een andere manier te trainen. 

De donaties zijn overweldigend en is intussen de magische grens van € 10.000,- gepasseerd. Ook de eerste shirtsponsor is gestrikt, hopelijk lukt het nog om voor de deadline van 5 februari er nog eentje toe te voegen..... Intussen heeft Susan ook al een ludiekere actie bedacht, waarmee we hopen met de carnaval extra geld op te kunnen halen voor dit goede doel en dat we weer een stapje dichter bij het streefbedrag mogen komen.

Allemaal achten op de dag van de zessen!!

na de blog over vandaag waarin de zessen centraal staan, staat de teller nu op de magische € 8.888,-.
Dit is het 'Engelen-getal' , dat als je er op googled qua betekenis heel treffend kan zijn op mijn persoonlijke situatie. 

Door deze wonderbaarlijke samenkomst van deze getallen heb ik mijn definitieve streefbedrag vastgesteld op de huidige € 8.888,- verhoogd met € 6.000,-. Op deze wijze komen beide getallen terug in de opbouw van het streefbedrag😇

Allemaal achten.....

Suc6!!

Deze typische manier van succes wensen met een 6 daarin is regelmatig bij de donaties voorbij gekomen en heel passend bij Alpe d'HuZes. 

Het besef komt nu ook dat er wel heel veel om het getal zes draait. Want vandaag op 6 december heeft de inschrijving reeds 6 weken geleden plaatsgevonden en is het nog 6 maanden totdat de beklimming van de Alpe d'Huez op 6-6 zal plaatsvinden!!! Dan kun je al bijna niet anders dan hierbij passend te streven om de berg 6x te trotseren.......

De donaties blijven ook nog lekker vlot binnenkomen, de teller staat op dit moment op het overweldigende bedrag van bijna € 9.000,-. Thanx hiervoor al allen!!

Het trainen loopt lekker, de korte dagen en het slechte weer nopen wel meer tot korte, maar wel intensieve ritjes, gravelroutes die door de natte omstandigheden extra zwaar zijn en zich omgedoopt hebben tot "Mathieu van de Modderpoeltjes". Uitermate geschikt om de spieren wat extra te trainen, zeker gezien dat de bestelde spinningfiets nog uitgeleverd moet worden. De echte beproevingen qua hoogtemeters, willen we bij iets milder en standvastiger weer ook in de praktijk gaan brengen. Hopelijk kan dat ook vrij binnenkort weer een keer....

Ruim 2 weken onderweg....

Het is nu 2 weken geleden dat we bij de aftrap van Big-Challenge 2024 waren bij Beekzicht in Barneveld, waar de info-dag plaatsvond. Op die avond hebben we ook mijn persoonlijke website in de lucht gebracht en zijn we veel familie, vrienden, bekenden, collega's en zakelijke contacten gaan benaderen. Deze hebben er samen voor gezorgd dat er in deze korte tijd al bijna € 7.500,- bij elkaar gebracht is. 

Dit is echt OVERWELDIGEND !!! Hiervoor naast de reeds gedane individuele bedankjes ook nog een collectieve blijk van dank namens ons. ECHT SUPER!!

En dat dit extra motiveert, mag voor zich spreken. Dit geeft extra inspiratie om ondanks het slechte herfstweer het trainen telkens weer uit te voeren. Vaak natter van de regen en de modder dan van het zweet lijkt het wel met dit koude natte weer. Nu met de vroeg invallende avonden mezelf ook aan het orienteren om binnen wat extra te kunnen trainen, b.v. met evt. aanschaf spinningfiets, om de benen en conditie  wat extra te kunnen trainen voor de fikse klimmen die gaan komen . 

Ook komen de eerste ideeën op voor mooie routes met voldoende hoogtemeters en zijn er ook diverse mensen die me gesponsord hebben, die al aangeboden hebben om keer mooi trainingstochtje samen te maken. 

Kortom, de start is overweldigend en de motivatie om er iets geslaagds van te maken is volop aanwezig!!

My activity tracking

1,391
kms

Thank you to my supporters

26

Anonymous
20 April 2024

25

Alex Van Der Ven
19 April 2024

Succes met de beklimming

26

Hafmans
17 April 2024

206

Udenco Bv , Rob Van Den Acker
16 April 2024

Succes Edwin

26

Anonymous
12 April 2024

Succes

250

Vaex Varkens- En Veehandel Bv
12 April 2024

Sorry !! Heel veel succes met je beklimming van de Alp d'Huzes! Zet hem op! Gr. Dirk Govers - VAEX

26

Anonymous
9 April 2024

Heel veel succes Edwin

357.55

Jumbo Drossaard
8 April 2024

Opbrengst emballege-bon actie 25 maart t.m. 7 april

50

Coppens Warenhuis
7 April 2024

Edwin veel succes met deze uitdaging

15

Bart Erik Vochteloo
5 April 2024

Succes

15

Hans Wansink
2 April 2024

10

P Van Veen
1 April 2024

H

10

Anonymous
1 April 2024

26

Anonymous
1 April 2024

15

Rita Van De Rijt
1 April 2024

Edwin, suc6.

50

Anonymous
1 April 2024

Donatie voor KWF ivm overlijden peettante, dit ipv bloemen

26

Anonymous
1 April 2024

26

Gijs Van Lierop
1 April 2024

Succes Edwin met je uitdaging! Goei werk! Groeten, Gijs van Lierop

26

Bauwke Van De Wiel
1 April 2024

slay

26

Anonymous
1 April 2024

15

Anonymous
1 April 2024

Heel veel succes alvast.!

106

Rs Kuipers
1 April 2024

Heel veel succes gewenst Edwin en ontzettend van genieten 👍🏻

26

Fred Van Dijk
1 April 2024

Suc6 Edje!

26

Peter Van Beers
1 April 2024

Succes

12

Wilco
1 April 2024

Succes!

10

Bauwke Van De Wiel
28 March 2024

888 en 1000 van het streefbedrag

25

Dick Van Goch
27 March 2024

Succes Edwin ! 👊🏻

10

Martijn Merks
26 March 2024

26

Gerdjan Hofste
23 March 2024

26

Jacco Leijten
22 March 2024

145

Edwin Somers
17 March 2024

Opbrengst "dopje op de neus voor AD6" bij veiling "21 kavels tegen kanker"

10

Anonymous
15 March 2024

Dopje op de neus voor Alpe d'Huzes!

20

Sjaak En Thea
7 March 2024

Succes Edwin!

26

Violetta Verbruggen
7 March 2024

Lieve Edwin, als oud deelneemster 2013 en 2015 voor mijn man Hein steun ik je graag om ons gezamenlijk doel op een dag te verwezenlijken. Zet hem op! Liefs Violetta

10

Mies Van De Pas
6 March 2024

Succes Edwin, zet m op voor dit goede doel👍🍀

30

Anonymous
5 March 2024

Dopje op de neus voor AD6 de Vlaswiek

20

Danielle Van De Kamp
5 March 2024

Veel succes Edwin!

35

Joy Aben
4 March 2024

dopje op je neus actie AD6

26

Anonymous
3 March 2024

Succes!!!

5

Stella
3 March 2024

Succes Edwin en blijf gezond!

26

Anonymous
3 March 2024

Goed bezig Edwin en succes met de voorbereidingen. Trots op je dat je dit doet, voor het goede doel.

106

Anonymous
29 February 2024

Succes Edje.

26

Ronald Leijten
29 February 2024

Edwin heel veel suc6

5

Femi Van Den Nieuwenhuizen
29 February 2024

Succes!!!🍀🚵‍♂️

5

Maaike Van De Wetering
28 February 2024

Heel veel succes! Heel erg sterk en knap 💪

26

Annemarie Timmermans
28 February 2024

50

Ans En Henny
27 February 2024

Veel succes!

55

Bas V.d. Wiel
26 February 2024

Support in het ledigen van en toegang tot de AD6 "dopje op de neus" voorraad😅

10

Wilma Opsteen
21 February 2024

Succes Edwin!!!

50

Anonymous
20 February 2024

Succes, kanjer

15

Edwin Ekkels
15 February 2024

16

Anonymous
14 February 2024

Succes Erik! 😉🙃😄

100

Anonymous
14 February 2024

26

Annette Verwijst
14 February 2024

10

Erna
13 February 2024

Heel veel succes ! Mooie actie en je gaat goed zo te zien 👍

330

Edwin Somers
13 February 2024

Opbrengst contante verkoop "dopje op de neus voor AD6" tijdens Metworst Boxmeer, met dank aan COOLFEESTJE

40

Anonymous
13 February 2024

Dopje op je neus voor AD6

26

Ward De De Kleijne
12 February 2024

10

Anonymous
12 February 2024

5

Dorothe Jans
12 February 2024

10

Ineke Hendriks
12 February 2024

26

Ben En Ingrid Zwanenburg
11 February 2024

Heel veel succes, geweldig dat je dit doet

26

William Raaijmakers
9 February 2024

Succes.

10

Kenny Henssen
9 February 2024

Succes

5

Lotte
9 February 2024

Mooi initiatief

10

Inge Van Geloven
9 February 2024

10

Daniëlle Timmers
9 February 2024

Succes!!

40

Anonymous
9 February 2024

Schrobbeler AD6! De Vlaswiek

50

Anonymous
8 February 2024

Dopje op je neus voor AD6! De Vlaswiek

1

Anonymous
3 February 2024

794

Raaijmakers Bronbemaling Bv
1 February 2024

Succes !!

106

Gejo Boerkamp
30 January 2024

Fantastisch dat je dit doet!! Heel veel succes en geniet ervan.

26

Anonymous
24 January 2024

Heel veel succes

1,000

Kreaturhandler Anders Rasmussen A/s
24 January 2024

2

Anonymous
23 January 2024

106

Groepsaccommodatie De Vilt
23 January 2024

Zet um op Edwin! 💪🏻

20

Ruud Oord
20 January 2024

Heel veel succes Edwin en team.

500

Veehandel Dane Bv
18 January 2024

We hebben veel bewondering voor jou, gas erop

10

Ties Peek
11 January 2024

20

Anonymous
7 January 2024

Veel succes.

30

Edwin Somers
4 January 2024

opbrengst donatiebus nieuwjaarsreceptie

76.45

Brabantse Hoeve Volkel
31 December 2023

Opbrengst donatiebus Winterbierfestijn

10

Janet Fransen
29 December 2023

Succes op 6 juni. Stay strong. 💪🏻

50

Gerrit En Anja
29 December 2023

26

Leefstijlpraktijk Uden
28 December 2023

Mooie uitdaging! "Blijf in beweging" en neem "jouw verhaal" mee de berg op💪 Jouw daad en kracht maakt DAADKRACHT...Succes!

26

Maria Verstegen
26 December 2023

Veel succes

10

Annemarie Ketelaars
23 December 2023

Fijne feestdagen en op naar een gezond sportief en liefdevol nieuw jaar 👍🏻

10

Mijntje Nillesen
20 December 2023

Succes Edwin!

26

Herman Christiaans
18 December 2023

Mooie uitdaging Edwin, gaat je lukken.

66

Willem Van De Vondervoort
18 December 2023

5

Fran Willemssen
7 December 2023

26

Ellen
7 December 2023

Geweldige uitdaging met een prachtig doel!! Heel veel succes Edwin, you can do it!!!

15

Edwin Somers
6 December 2023

donatiebus etentje

10

Annemarie Ketelaars
5 December 2023

💪🏻

100

Anonymous
1 December 2023

30

Anonymous
27 November 2023

Respect!

10

Familie Schwenke
27 November 2023

Wat een uitdaging Edwin! Succes gewenst vanaf Raamhof 19!

206

Vidijka
24 November 2023

Prachtig doel veel succes

206

Dijkgraaf Vee & Vlees B.v
24 November 2023

26

Janwillem Top
23 November 2023

50

Anonymous
22 November 2023

10

Lenie Nooijen
22 November 2023

Succes!

5

Graziella
22 November 2023

Succes 🍀

5

Anonymous
22 November 2023

Succes!

6

Anonymous
21 November 2023

Heel veel succes edwin. Groeten raamsingel 86

26

Luc
20 November 2023

Top initiatief Edwin ga graag rondje mee trainen

7.50

Gijs Wijdeveld
20 November 2023

Zet 'm op!!

26

Jan De Jong
20 November 2023

Mooie actie. Heel veel succes

26

Karel
20 November 2023

Succes

66

Frank Seijkens
19 November 2023

Wens je heel veel succes Ed!

10

Anonymous
19 November 2023

Heel veel succes Edwin Topper!!

66

Alie Greup
15 November 2023

Heel veel succes Edwin! 💪🏻

10

Ellina Kooijman
15 November 2023

Edwin veel succes 💪🏼

106

Jansen Veevoeding & Advies
15 November 2023

Heel veel succes. Ik heb zelf ook een keer mee mogen doen. Een heel bijzondere ervaring, die je nooit meer vergeet.

10

Ingrid Van Der Locht
14 November 2023

Succes

26

Anonymous
13 November 2023

Succes Edwin

250

De Bruin Process Equipment De Bruin
13 November 2023

10

Jan Mateman
11 November 2023

Succes met de klimtocht.

100

Anonymous
10 November 2023

Succes Edwin!

10

Anonymous
10 November 2023

10

Anonymous
10 November 2023

66

Anonymous
9 November 2023

Gooi alle remmen los Edwin ga voor nog veel plezier en geluk in´t leven. Succes

10

Fred Lettie Reinewald
8 November 2023

Heel veel succes toy toygaat je zeker lukken

10

Helmie Verwijst
8 November 2023

Heel veel succes!

10

Marion Jonker
7 November 2023

Goed zo Edwin 💪

26

Landbouw
7 November 2023

Heel veel sterkte in de toekomst

10

Bart Langenhuijzen
7 November 2023

Mooi initiatief van een mooi mens!

26

Anonymous
6 November 2023

Veel succes met het behalen van dit o zo belangrijke doel!! Zet um op!

10

Anonymous
6 November 2023

15

Els Turk-de Koning
6 November 2023

Edwin, heel veel succes!

66

Edwin Bongers
5 November 2023

26

Willy En Sylvia Vd Heijden
5 November 2023

Knap Edwin

66

Nick Hermans
5 November 2023

Veel succes, mooi doel!!

26

Mariëlle Tünnissen
5 November 2023

Zet hem op en veel succes! Groetjes fam. Tünnissen

20

Anonymous
4 November 2023

Succes Edwin!

26

Anonymous
4 November 2023

Veel succes !! Groeten Henk en Inie

10

Reanne Van Den Wijngaard
4 November 2023

Heel veel succes Edwin!!! Groetjes, Reanne

10

C.a.m. Zeilstra Delmee
4 November 2023

Super leuk dat je dit doet. Zet hem op, geniet ervan

50

Roger Janssen
3 November 2023

Succes Edwin 💪

26

Wim En Christel
2 November 2023

Goed bezig Edwin! Superknap dat je dit gaat doen. Heel veel succes gewenst.

50

Henny Roelen
2 November 2023

50

Gert Van ‘t Slot
2 November 2023

Zet hem op Edwin

50

Janet Fransen
2 November 2023

Top dat je dit gaat doen. Je kan het, zet hem op💪🏻

250

Anonymous
2 November 2023

Succes gewenst voor dit super goede doel💪🏻

26

Hans Van Hees
2 November 2023

250

Anonymous
2 November 2023

10

Anonymous
2 November 2023

Succes Edwin💪💪 Je kent me niet ben een oud collega van Susan🍀🍀sportieve groet Bianca Thijssen

26

Anonymous
2 November 2023

Succes

26

Sjack Snepvangers
1 November 2023

Heel veel succes , pracht evenement!

15

Erwin En Nicole Verwegen
1 November 2023

Heel veel succes Edwin en teamgenoten 🍀

66

Kees Van Den Boogaart
1 November 2023

Succes Edwin

26

Ludwien & Marco
1 November 2023

Heel veel succes Edwin toi toi toi !!

66

Anonymous
1 November 2023

Edwin , in bocht zeven alles geven. Veel succes en probeer vooral te genieten.

26

Berry Verstraten
1 November 2023

Succes Edwin

10

Linda Sensi Salon
1 November 2023

Heel veel succes Edwin veel liefs, Team Sensi salon

66

Jo Van Den Bogerd
1 November 2023

Edwin, ongelooflijk veel respect voor uw doorzettingsvermogen! Veel succes gewenst.

106

Van Bussellandbouwbedrijf Bv
1 November 2023

Goed bezig 👍🏻

20

Peter Van Beest
1 November 2023

Veel succes, Edwin!

106

Martijn Paridaans
31 October 2023

50

Van Son Agro
31 October 2023

Suc6 Edwin

10

Anonymous
31 October 2023

Heel veel succes Edwin

15

Anonymous
31 October 2023

Succes Edwin

75

Roel En Kim Hermans
31 October 2023

Succes topper!!

50

Anonymous
31 October 2023

Veel succes Edwin

50

Dirk Huijbers
31 October 2023

Met de ervaring die Erik Kanters heeft, en mijn ervaring op gebied van massage ……., kan bijna niet meer verkeerd gaan !!

10

Alex Van De Ven
31 October 2023

Suc6!

50

Hans Van Beest
31 October 2023

Respect, zet 'm op

106

Tanja Van Der Walle
31 October 2023

Met jouw inzet en positiviteit kom je er wel ! Veel succes

106

Ben Walle
31 October 2023

Goed bezig Edwin! Leuk om te zien dat je met de jaren steeds sportiever bent geworden. Zet hem op!

66

Jan Morsink
31 October 2023

Veel succes Edwin !

66

Jos Van Deijne
31 October 2023

Goed initiatief Edwin. Zet hem op!!

26

Anonymous
31 October 2023

Zet m op Edwin!

10

Anne Hermans
31 October 2023

Wauw wat een initiatief, alleen maar respect voor jou! Zet hem op topper!!!!

26

Piet En Juul
31 October 2023

Edwin veel succes ,wij vinden het een mooi doel

66

Dennis & Brigitte
31 October 2023

Veel succes Edwin !

66

Anonymous
31 October 2023

50

Bas Kroes
31 October 2023

26

Moons Guy
31 October 2023

Succes Edwin!!

20

Anonymous
31 October 2023

Veel succes

66

Bart & Miranda
31 October 2023

Succes. Een geweldige uitdaging voor een mooi doel

26

Jack Leyten
31 October 2023

Succes Edwin. Ga er voor

5

Ingrid Verweij
31 October 2023

26

Anonymous
31 October 2023

Heel veel succes Edwin!

106

Gert Kruijer
31 October 2023

Je bent een topper

26

Jos Somers
31 October 2023

Succes Edwin wat een mooi streven Super knap

26

Marly Hendrickx
30 October 2023

Hey Topper! Heel veel succes met de voorbereidingen. Groetjes van ons allemaal uit Ulicoten

66

Guusje En Jorg
30 October 2023

Onwijs trots op jou! We zullen er bij zijn om je aan te moedigen, veel succes! 💪🏼🍀

26

Anonymous
30 October 2023

26

Kurt Vriens
30 October 2023

10

Mark Van Kollenburg
30 October 2023

Goed bezig Edwin en veel succes Groeten familie van Kollenburg

30

Agrarisch Bedrijf Gremie B.v
30 October 2023

Succes

66

Anonymous
30 October 2023

Succes Edwin

26

Erika Minnee -kelemen
30 October 2023

Heel veel succes Edwin !

15

Jacqueline Bastiaansen-van Der Kraan
30 October 2023

Heel veel succes!! Maar dat gaat goedkomen😀. Groet Peter Jacqueline en Rubi

66

Anonymous
30 October 2023

Veel succes en sterkte

50

Anonymous
30 October 2023

Hey wat goed man. Wij willen je graag steunen met dit prachtige doel. Heel veel succes

26

Vermeulen Vof
30 October 2023

Op naar de top zet m op Edwin!

206

Anonymous
30 October 2023

Veel succes met de voorbereidingen en de dag zelf!

26

Van Zeeland
30 October 2023

Succes, op naar de top!!

26

Harm Van Vorst
30 October 2023

Heel veel succes Edwin

26

Anonymous
30 October 2023

Goed initiatief, succes!

15

Mike Van Hinthum
30 October 2023

Goed van je Edwin Succes

26

Marcel Schaap
30 October 2023

Heel veel succes gewenst Edwin

15

Dekker Agro
30 October 2023

Succes!

26

Anonymous
30 October 2023

Succes, we duimen mee

26

Brabantse Hoeve
30 October 2023

Krachtig initiatief Edwin !!

10

M. Van Der Aa
30 October 2023

Zet hem op Edwin.

26

Nico Brouwers
30 October 2023

26

Franko Van Lankvelt
30 October 2023

26

Toon Verweijen
30 October 2023

26

Jeanne Verhagen
30 October 2023

Hoi Edwin We wensen je allemaal veel succes

15

Evert
30 October 2023

Geweldig Ed, zet ‘em op!!

66

Anonymous
30 October 2023

Succes Edwin 👍

206

Anonymous
30 October 2023

106

Wim Swijnenburg
30 October 2023

Succes ermee voor je inzet.

26

Anonymous
30 October 2023

Goed streven Edwin..succes!

10

Marjan Van Geffen
30 October 2023

Wat goed van je, heel veel succes bij het afzien en vergeet niet te genieten :)

10

Dirk Van De Rijt
30 October 2023

26

Anonymous
30 October 2023

26

Anonymous
30 October 2023

26

Rick Landbouw & Advies
30 October 2023

Succes!

66

Anonymous
30 October 2023

Succes Edwin!

66

Anonymous
30 October 2023

Hopen dat het niet terug komt Edwin.

15

Tim Van De Laar
30 October 2023

Succes Edwin!

206

Anonymous
30 October 2023

Succes Edwin

15

Anonymous
30 October 2023

10

A.a. Verberkt
30 October 2023

Mooi man, succes!

26

Arijan Van De Wiel
30 October 2023

Succes Edwin

66

Egbert Jansma
30 October 2023

geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes.

100

Anonymous
30 October 2023

26

Marc Lian Groot
30 October 2023

Succes Edwin!!

20

Tom En Kim Somers
30 October 2023

Lieve Edwin, Wat een super mooi initiatief. Heel veel succes en we duimen voor je! 💚 liefs!

26

Wim Kanters
30 October 2023

Zet m op Edwin !!

26

Anonymous
30 October 2023

10

Henriette Van De Lockand
30 October 2023

Heel veel succes

26

Marco
30 October 2023

Succes Edwin !!

10

Sarah M
30 October 2023

💪🏽 🍀

26

Edwin En Helga
30 October 2023

Succes !

250

Brons Mengvoeders B.v.
30 October 2023

Succes Edwin, op naar de Top

50

Anonymous
30 October 2023

Succes allemaal

50

Gerrit
30 October 2023

Succes ermee Edwin!

30

Bram Van Roosmalen
30 October 2023

Veel succes met deze mooie uitdaging. Als het nodig is kunnen we elkaar de berg op helpen! ;)

26

Anonymous
30 October 2023

10

Anonymous
30 October 2023

Mooi initiatief Edwin!

50

Koen
30 October 2023

Succes Edwin, prachtig initiatief.

50

Anonymous
29 October 2023

You go bro!

10

Annemarie Kloosterman
29 October 2023

Go Go Edwin!!! Respect!

10

Jelske
29 October 2023

Heel veel suc-6 🍀👍🏼

15

Marco En Ingrid
29 October 2023

Heel veel succes Toppers

66

Willem Jansma
29 October 2023

Klasse dat je dit doet . Succes !

10

Anonymous
29 October 2023

Succes Edwin! 🍀💪

66

Angela & Gerrie
29 October 2023

Alle succes 💪❤️ topper!

66

Guy En Kim Somers
29 October 2023

26

Anonymous
29 October 2023

Hoi Edwin, natuurlijk sponsoren wij dit goede doel! Veel succes met voorbereiden en natuurlijk de uitdaging volgend jaar. Groetjes van Helen, Lotte, Levi en Bas van de Ven

26

Ron Ketelaars
29 October 2023

Succes

16

R
29 October 2023

26

Anonymous
29 October 2023

Succes Edwin.

66

Dorien Schreuder
29 October 2023

Geniet er vooral van!

10

Anonymous
29 October 2023

10

Mariel Tielemans
29 October 2023

10

Niels Somers
29 October 2023

26

Coen En Yvette + Kids
29 October 2023

Succes en zet hem op!!

10

Ilse Van Den Berg
29 October 2023

Succes 🍀

65

Bo En Angelo
29 October 2023

Loveyou ❤️

6.60

Anonymous
29 October 2023

4.96

Daniel Hulleman
29 October 2023

Hope for the best🫶🏽

10

Chantal Selten
29 October 2023

10

Familie Schouten
29 October 2023

Heel veel succes!!

5

Renate Van De Pas
29 October 2023

5

Anonymous
29 October 2023

Succes!!!

10

Karin Van Haren
29 October 2023

10

Hanneke Van Den Acker
29 October 2023

Wat een mooi initiatief Edwin.Heel veel succes 🙏💪🍀

106

Anonymous
29 October 2023

Geweldig Edwin dat je deze uitdaging aan gaat,heel veel succes

10

Anonymous
29 October 2023

15

Marian Willemsen
29 October 2023

Succes topper💪

106

Door En Jeroen
29 October 2023

Trots op je. Veel succes ❤️💪

66

Elly Janssen
29 October 2023

Edwin,heel veel succes,we vinden dit een prachtig initiatief. Knap hoe je t allemaal doet💓

106

Anonymous
29 October 2023

Geweldig dat je dit gaat doen

10

Saskia De Waal
29 October 2023

106

Henny Hermans
29 October 2023

Edwin geweldig hoe jij het allemaal doet,👍👍👌👌💪💪

106

Pap??? En Mam??? Somers
29 October 2023

Ook zij zouden trots op je zijn!❤️💪

26

Jelle Van De Rijt
29 October 2023

Succes Edwin!!

10

Anonymous
29 October 2023

66

Margo En Alfred Somers
29 October 2023

Succes!!

26

Yvonne Bos
29 October 2023

Trots op je kanjer! 💪🏻🍀

26

Anonymous
29 October 2023

50

Jos En Anne-mieke
28 October 2023

Kanjer💋

26

Anonymous
28 October 2023

Heel veel succes. Topper ben je

2.66

Jan
28 October 2023

Succes!

10

George Van Els
28 October 2023

5

Anonymous
28 October 2023

Mijn vader heeft lymfeklierkanker ook overwonnen, mooi dat je dit doet, succes!

26

Anonymous
28 October 2023

Je bent een kanjer!

26

Inge Deckers
28 October 2023

Succes!

26

Inego Teunissen
28 October 2023

Mooi initiatief! Succes met trainen!

10

Brittany Van Beek
28 October 2023

10

Anke Van Roosmalen
28 October 2023

Zet hem op!

66

Marius Van Laar
28 October 2023

Succes Edwin

106

Pieter En Anne-marie
28 October 2023

Veel succes Edwin. 👍💪

10

Frank Remmers
28 October 2023

Succes Edwin! Alles voor dit mooie doel! Goeie zaak. Mvg. Frank Remmers

10

Bram Janssen
28 October 2023

Succes Edwin!

26

Reinier Pluim
28 October 2023

Succes!

6

Nynke Corsten
28 October 2023

Succes!

5

Anonymous
28 October 2023

5

Merel Somers
28 October 2023

Ben trots op je papa

100

E Wolfswinkel
28 October 2023

66

Robert Raaijmakers
28 October 2023

Veel succes Edwin !

106

Anonymous
28 October 2023

Goed bezig kerel !

106

Susan Gerrits
28 October 2023

Heel veel succes. Jij bent mijn held. Ik ben nu al trots op jou! X

106

Edwin Somers
28 October 2023

My Activity: Fietsen