Gjalt Knopper

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

11758.10

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Specifiek zamel ik geld in als steun voor de allerliefste en leukste dames in mijn zeer dichte nabijheid. Maar uiteraard ook als steun aan al die anderen in mijn omgeving die zijn geconfronteerd met kanker en gelukkig profiteren van het feit dat er al veel kan. En last but not least to remember de mensen die het helaas niet hebben weten te redden.

Er is nog veel werk aan de winkel waar niet genoeg geld voor kan worden vrijgemaakt. Help dus alsjeblieft en wees gul.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Arme omgeving.

Utrecht, 3 mei 2023.

Ik heb meer gefietst dan ooit. Een paar weken terug zelfs meer dan 700 kilometer in 1 week. Ook bergop gaat me redelijk makkelijk af. Althans, ik heb nog niet op z'n allerkleinst getrapt en ben ook niet helemaal los gefietst door de betere klimmers van Team Tante Marie. Dat zou mij genoeg vertrouwen moeten geven. Denk je. Maar toch zie ik er als 6 bergen tegenop. Ben nu al bezig met bocht 21 t/m 1 (en dat 6 keer) en dat ik vooral mijn eigen tempo moet blijven aanhouden. En ik maak me druk om mijn eet- en drinkgedrag waar ik nog wel wat in te verbeteren heb. De spanning is dus al behoorlijk voelbaar. Spanning die ik prima zelf weg kan zetten maar die wel leidt tot nog meer en nog flauwere grapjes dan normaal. Daar zal mijn omgeving nog 4 weken last van hebben. 

Het is bijna zo ver.

Utrecht, 5 april.

Ben er weinig mee bezig. Althans met werving, het schrijven van blogs, het bedanken van donateurs, etc. Met trainen des te meer. Zelfs in afgelopen natte maart heb ik elk vrij moment gebruikt om te gaan fietsen. Zo veel dat ik zelfs een potje chamois heb moeten bestellen om het vurige gevoel weg te nemen. Alleen wel jammer dat bergop in Nederland nog geen vijf minuten duurt en dat ik over de Alpe pak 'm beet 80 tot 90 minuten ga doen. Per keer. Om toch het berggevoel weer in mijn benen te krijgen zit in volgende week met mijn gechamoiste zitvlak met een stel matties op Mallorca. Heerlijk.

Zonnetje

Utrecht, 2 januari

Somberheid troef. Afgelopen maand al minder kunnen trainen dan gehoopt door gebrek aan licht, overvloed aan water en bevroren wegdek en als ik nu naar buiten kijk word ik ook niet echt vrolijk. Grauw, miezer, wind, regen, niks aan. Dan moet je wel erg graag op de fiets zitten en fan zijn van het schoonmaken van je fiets. Toch blij dat ik wel gegaan ben en de eerste honderd kilometers van 2023 in mijn benen heb zitten. Alsnog een klein zonnetje, in mijn hoofd dan, dus dat biedt perspectief.

Verjaardag

Utrecht, 28 november.

Één van mijn twee heldinnen is vandaag jarig. Een heuglijk feit, zeker gezien de situatie waarin zij bijna 10 jaar geleden zat. Zij is een mooi voorbeeld van hoe het ook kan en dat de medische wetenschap mooie stappen maakt. Ze is er niet helemaal vanaf maar heeft een mooi leven. Tussen haar therapie door kan ze gewoon lekker haar gang gaan. Zo goed dat ze nu 5 weken in Qatar zit voor het WK. Het wordt daardoor niet een supergezellig feestje maar het is geweldig dat dit kan. 

Draadje oppakken

Utrecht, 17 november.

In de buurt van de bezoekjes aan het ziekenhuis voor gesprekken of onderzoek gaat mijn hoofd weer alle kanten op. En tijdens het fietsen kan ik dat niet gebruiken. Afgelopen weken fietste het dus weer voor geen meter en had ik geen enkele behoefte om kilometers te maken. Maar gelukkig is dat ook weer verdwenen en heb ik én een beetje zin om te fietsen én weer oog voor bijvoorbeeld de enorme hoeveelheid reigers en het ijsvogeltje dat net niet tussen mijn spaken terecht is gekomen. 

Ongespannen boog

Utrecht, 2 november

Afgelopen 10 dagen heb ik 1x getraind. En de komende periode wordt het niet makkelijker om het ritme van 2 of 3 keer per week op de fiets zitten vast te houden. Na het werk is het donker en herfst is natte blaadjes, geen omstandigheden om even lekker naar buiten te gaan. Maar gelukkig weet ik dat ik me niet echt schuldig zal voelen. Zes keer de Alpe zit ook tussen je oren. En aangezien die oren met de jaren alleen maar groter worden is er dus steeds meer ruimte beschikbaar. 

Het gaat hard

Utrecht, 25 oktober

Niet normaal. En erg ontroerend. Wat een berg donaties heb ik al binnengekregen. Mijn team is nog niet eens volledig ingeschreven maar ik heb mijn streefbedrag al naar boven bij moeten stellen. Natuurlijk is mijn persoonlijke verhaal best heftig en ken ik best veel mensen, een mooie combi om lekker veel geld bijeen te harken, maar ook uit de hoek van mensen die ik vaag of van een hele tijd terug ken  is er al behoorlijk wat steun middels mooie donaties. Het onderwerp is niet bepaald heel vrolijk maar ik word er op dit moment behoorlijk blij van.

En nu maar bedelen.

Utrecht, 19 oktober.

Het duurt weliswaar nog 224 dagen voor we van start gaan maar je kan niet vroeg genoeg sponsoren gaan zoeken. En da's nog best een dingetje. Het voelt nl helemaal niet lekker om je hand op te houden voor hulp, laat staan voor geld. Is toch een beetje zielig doen. Daar moet je best een drempel voor nemen. Je eigen weerstand en belemmeringen moet je overwinnen. Nou, ik kan je één ding vertellen, ik ga lekker veel en lekker vaak om geld vragen. Die drempel interesseert me niks.

Ingeschreven

Utrecht, 15 oktober.

Het onvermijdelijke heeft plaatsgevonden. We wilden al een paar jaar eerder maar dat ging effe niet. Nu ontkomen we er niet aan. Die jeuk van het nog een keer meedoen mag er weer zijn. Ik heb die 1775 kilometers toch ook niet voor niets al in de benen? De inschrijving is zojuist rondgemaakt. Hebben we iets om naar uit te kijken.  

My activity tracking

6,282
kms

Thank you to my supporters

15

Tim Berkers

Heel veel succes Gjalt!

26

Robbert Vroomen

Gjalt, ik vind het mooi dat je dit doet, en geef graag een duwtje in je rug. Ik hoop dat je Gods liefde ervaart op je tocht naar boven :)

26

Anonymous

Succes!

5

Anonymous

Succes

50

Anonymous

Beste Gjalt, succes met je actie.

26

Anonymous

Heel veel succes!!

10

Hamza Al-adhal

10

Anonymous

5

Anonymous

Heel veel succes Gjalt!

5

Anonymous

Succes Gjalt! Mooi doel!

26

Cathy Van Vliet

Beste Gjalt, Heel veel succes met alle voorbereidingen van dit mooie evenement, waar zoveel mensen zich voor inzetten en wat zo nodig is. Ik wens je veel liefde en geluk samen met "jouw" meisjes.

26

Cors Bergmans

26

Anonymous

15

Christine Werner

Zet 'm op Gjalt!

26

Maarten Jansen

Omdat stoppen met de strijd tegen kanker geen optie is

26

Richard Reitsma

Veel succes met de voorbereidingen Gjalt. Mooi dat je dit doet. Veel succes, kracht en sterkte thuis gewenst. Het is niet altijd makkelijk kan ik mij voorstellen.

50

Roos Jordense

Een klim naar een leven zonder deze nare ziekte. Succes Gjalt!

26

Nicole Kamphuis

Succes. Tof dat je dit doet.

25

Anonymous

Held! Zet 'm op volgende week. Hou je taai.

25

Eveline Van Prooijen

Top Gjalt, uiteraard alle steun. Zwaai als je boven bent ook even naar mijn moeder voor mij. Zij heeft het helaas niet gered maar ik hoop dat met het opgehaalde geld er heel veel mensen een mooie toekomst tegemoet gaan.

15

Bert Van Lienden

Omdat ieder leven telt. Heel veel succes Gjalt.

26

Monique Deken

Heel veel succes Gjalt. You can do it!!!!

50

Maarten

Succes Gjalt!

107

Anonymous

Succes! Vond dat er wel iets met een 7 in moest 😊

70

Carla De Wit

Topper met een wederom een Top actie! Succes weer!

10

Jolanda Bekink

20

Anonymous

Veel succes……Joke buuf Ma!

206

Annemarie & Theo Willemse

Keep going🙏!

1.06k

Anonymous

10

Elisa

Zet 'm op Gjalt!

43.44

Bastiaan L.

Dit is het laatste sprongentje om je verwachte bedrag bij elkaar te krijgen. Voor een mooi doel! ik hoop dat er nog meer donaties mogen volgen om er nog mooier bedrag bij elkaar te krijgen

26

Gerben Leskens

Zet hm op collega, alles uit de kast!

26

Rob Nawijn

Zet 'm op in alle opzichten!

26

Lex Schoenmaekers

5

Anonymous

Hey Gjalt, Wij kennen elkaar niet echt (alleen qua gezicht). Ik ben Projectcoördinator in het team van Annemarie en zag je laatst op de leiderschapsdag in Molen de Ster. Ik wist dan ook niet van je situatie en kreeg als vader van een jonge dochter een brok in mijn keel van jouw bericht. Ik wil je veel sterkte toewensen en heel veel succes met de tocht. Groet, Olivier

106

Mieke Damman

topper ben je!!

75

Anonymous

Hé gjalt, jaar na jaar blijf jij doortrappen, respect! Ik weet uit eigen ervaring waar het om gaat... hartelijke groet wouter

26

Bartel Reineke

Fijn om jou en je naasten op deze indirecte wijze te kunnen steunen. Gas erop!

26

Frim Uppelschoten

Veel sterkte!

26

Arend Rook

Ha Gjalt, ik las je bericht en wil je via deze weg financieel en emotioneel een hart onder de riem steken. Erg heftig wat jullie als gezin meemaken en ik hoop natuurlijk op een goede afloop. Los daarvan: ook veel fietsplezier gewenst!

66

Beyhan Yalciner

Hoi Gjalt, Ik wens je veel succes en hoop dat het geld het onderzoek om kanker bij kinderen te overwinnen ten goede komt! Groetjes, Beyhan

26

Anonymous

Hoi Gjalt, Van harte gegund en goed wat je doet. Ik sta achter jou. Begrijp heel goed wat deze ziekte met de persoon en de naaste familieleden doet. Heb er ook al een paar geliefden aan verloren. Liefs, Madhavi

106

Fred Welling

Respect!

26

Anonymous

Succes Gjalt!

106

Anonymous

15

Charlotte Benneker

Heel veel succes en liefs!

30

Natasha Welling

Beste Gjalt, Veel kracht en gezondheid gewenst voor jou en je gezin. Je situatie situatie raakt mij en ik hoop dat jouw beide dames nog lang bij jou mogen blijven. Zet em op en ongeacht of je het haalt of niet: het blijft een enorm goede en moedige actie waar je trots op mag zijn! Groeten Natasha

10

Nick Weijers

Heel veel succes Gjalt.

30

Anonymous

Ha die Gjalt, heel veel succes en sterkte met de tocht en de situatie thuis!! Tot snel/hartelijke groet, Mark

66

Anonymous

Zonder twijfel meteen gedoneerd! Maak er een mooie rit van

20

Anonymous

Go for it!

15

Richard Valkengoed

10

Hafedh Al-moshaback

10

Brigitte Kavelaars

Veel succes!

7

Anonymous

106

Anonymous

106

Willem

Mooie actie Gjalt, alle steun daarvoor!

26

Stefan Sanders

succcccces topper ik heb deze in 2012, 4 x omhoog gerend :-)

50

Joris Meens

Zet 'm op, krijger!

26

S Van Leeuwen

Sterkte, liefde en kracht wens ik jullie

26

Karin Van Overbeek

Zet 'm op! Dikke knuffel van mij!

10

Maaike Grendel

Super goed dat je dit doet, jij gaat die berg opknallen!! Heel veel succes

30

Sophie Jacobs

26

Hagar Scholte

He Gjalt, mooi dat je de berg weer gaat proberen te bedwingen en daarmee een heel mooi doel ondersteunt. Met daarbij jouw persoonlijke drijfveer voor jouw dochter en partner. RESPECT! En succes met de voorbereidingen!

1,000

Anonymous

In gedachten KLIM ik met jullie mee!!!

26

Marieke Gd

Gaaf dat je weer de sportieve uitdaging aangaat en zodoende aandacht vraag voor de écht belangrijke dingen in het leven, familie, gezondheid, liefde. Zet hem op!

19.16

Siska Wols Van Der Wel - Zoetemelk

Wat een mooi en dankbaar doel! Erg speciaal dat je een vlaggetje voor je dochter op de top van de Alpe gaat brengen. Ik duim voor jou en je dochter op een wonder. Zelf ben ik 3 jaar genezen van deze ziekte, dit hoop ik ook voor jullie, daarom heb ik een mooi getal van het bedrag gemaakt.

15

Annelies Copier

Zet hem op Gjalt!!

66

Eric Mackay

15

Ronald Knijnenburg

Zet 'm op, je gaat het vast fantastisch doen, niets dan respect!

26

Anonymous

Goh Gjalt, wat een heftig verhaal. Ik wens je heel veel sterkte in jouw doelstelling maar bovenal wens ik je natuurlijk een gezonde dochter en vriendin. Hopend dat deze kleine bijdrage een steuntje in de rug voor jullie is. Ik denk aan jullie. Gegroet Henk

20

Caylee Welling

Wat goed dat je dit doet. Heel veel succes!

60

Matthijs Bessems

Beste Gjalt, heel veel succes straks op de fiets! Knap dat je ondanks alle zorg en zorgen de tijd vind en maakt om dit te doen! Hou vol, groet Matthijs

26

Anonymous

Hoi Gjalt, Ik wens je heel veel kracht en doorzettingsvermogen voor dit mooie doel. Jouw persoonlijke verhaal heeft me erg geraakt en ik wens jullie gezin en jouw dochter in het bijzonder herstel en gezondheid. Renze Stel

26

H Bakker

Succes Gjalt! Groet, Harm-Geert

26

Yvonne Schalkwijk

Succes Gjalt!!

50

Anonymous

20

Meinke Klarenbeek

Succes!!!!

10

Anonymous

Ontzettend veel sterkte!

66

Edwin Van De Haar

Go for it!

26

Anonymous

Succes Gjalt.

26

Marleen Stam

Beste Gjalt, ik heb jou als ProRail collega wel eens gesproken in een VISI key user overleg, maar dit persoonlijke verhaal van jou wist ik niet. Heel veel sterkte met alles en natuurlijk ook veel succes 1 juni! Misschien komen we elkaar tegen op de berg, want ik heb mij ook ingeschreven voor volgend jaar :)

26

Marianne Vermeulen

Vragen om hulp is een teken van sterkte, niet van zwakte. Natuurlijk ook van mij een financiële bijdrage. Succes met de voorbereiding !🍀

10

Geerthe

Wat een doorzettingsvermogen in jouw gezin. Veel succes!

10

Anonymous

250

Marjolein En Iede

Lieve Gjalt, mooi dat jullie weer gaan! Voor iedereen. Maar in het bijzonder voor jouw lief en onze kleine grootste liefde.

26

Frank Dingjan

Kom op, voor het hele goede doel.

10

Anonymous

Heel veel succes gewenst!

50

Kees Larooij

Gjalt, sterkte op de berg, maar vooral sterkte voor jullie thuis!

30

Anonymous

Succes topper!

26

Anonymous

Succes Gjalt! Wij zijn in gedachten bij jullie!

50

Martine Van Straelen

Voor jouw allerliefste en leukste meisjes thuis en alle lieve en leuke mensen die te maken hebben/krijgen met kanker. Ik heb veel respect voor je actie en je moed om de berg maar weer eens te beklimmen. Heel veel succes Gjalt!

26

Anonymous

De reden waarom is klote, maar wel geweldig dat je dit weer gaat doen. En Kaat en Monique zijn natuurlijk jouw allergrootste supporters. Heel veel succes Gjalt, jij gaat dit weer flikken.

66

Jytte Kroeze

Hup Gjalt!

26

Jan Derks

Veel succes Gjalt. Mooi dat je hiervoor gaat.

50

Anonymous

Heel veel succes! Ik heb mijn vader veel te vroeg verloren aan K. Fijn dat je fietst voor alle mensen waarvoor de dood te vroeg komt. Groet, Jenny

26

Anonymous

Dag Gjalt, Ik ken jou niet persoonlijk maar ben een collega bij ProRail. Ik heb veel bewondering voor hoe jij deze moeilijk situatie oppakt en er mee omgaat. Ik wens jullie alle sterkte en geef je graag een steuntje in de rug met een financiële bijdrage.

106

Annemarie

Respect dat je die berg weer op gaat knallen en zo mooi dat je daarmee weer een hoop geld ophaalt in de strijd tegen deze kloteziekte. Go Gjalt!

26

Anne Floor Lagerweij

Hoi Gjalt, ik heb enorme bewondering voor jou en jouw gezin! Zet 'm op!

10

Anonymous

Elke dag is een geschenk!

10

Astrid Bakker

10

Anonymous

Succes

5

Anniek Grendel

Heel veel succes🍀! Ook deze keer gaat het je vast lukken!

10

Tobias Groot

14

Pascale Broekman

Topper!

26

George Vd Bogaard

Hoi Gjalt, veel succes.

50

Ernst Kleinpenning

Succes Gjalt, en bovenal: Hele veel sterkte en (hopelijk) goeds thuis.

66

Engbert-jan Oosterga

Succes Gjalt!

25

Anonymous

26

Annemiek Roozen

Succes Gjalt! Hoop dat je er ook een klein beetje van kan genieten.

106

Pascale Kost

Je gaat er weer voor Gjalt, ijzersterk gast!

25

Huub Van Laar

Beste Gjalt, ik wens je heel veel sterkte en hopelijk zal kanker in de toekomst tot het verleden behoren.

20

Anonymous

26

Marieke Verhoef

50

Margot Vd Helm

Go Gjalt!

5

Liza Kerlen

40

Anonymous

26

Anonymous

25

Anonymous

10

Anonymous

Heel veel succes!

26

Anonymous

50

Diana Ruppert

16

Luc Grooten

Heel knap dat je dat machteloze om weet te zetten naar een positief effect (niet alleen direct financieel, maar ook door een voorbeeld te zijn); ook al is dat waarschijnlijk voor een generatie na ons

20

D Meesters

26

Anonymous

26

Saskia Vreeswijk

Heel veel succes met de fietstraining!

26

Anonymous

Succes Gjalt! Bergen verzetten of bedwingen voor je dames!

5

Ingmar Ankone

26

Anonymous

50

Anonymous

Heel veel succes!

10

Anonymous

Fantastisch! Veel plezier.

66

Rien Nederveen

Go Gjalt!

66

Ina Hoogendijk

20

Anonymous

26

Anonymous

26

Machteld

Heel veel succes Gjalt!!!

10

Elly

Zet hem op, Gjalt. Bewonderenswaardig hoe je je jaar na jaar hiervoor inzet!

66

Ellen Van Dijk

En nu maar trainen, zet ‘m op “straks”. Hoe mooi zou het zijn als met het geld van de Alpe d’Huzes toch een keer een doorbraak wordt bereikt!

23

Patrick Van Kan

20

Anonymous

Het beste voor jou en jullie, op de berg straks en nu thuis!

50

Anonymous

Veel succes Gjalt. Martin de Gilde

26

Bas Rodigas

Ik wens je veel kracht, plezier en goede benen toe als je deze muur gaat beklimmen.

10

Anonymous

Succes!

5

Vivian Chong

Succes Gjalt! Heel mooi dat je dit doet. Groet, Vivian

15

Wilma Van Kollenburg

Succes, Gjalt. Veel kracht voor zowel thuis als op die berg straks.

26

Anonymous

Ontroerend verhaal. Sterkte Gjalt.

26

Anonymous

Heel veel succes, groetjes Rogier Vermorken

25

Greet Eijkelenboom

Succes

20

Ls

Heel veel succes Gjalt. Ontzettend dapper dat je dit gaat doen voor jouw dames en andere mensen die de strijd met kanker aangaan.

50

Danny

Top van je Gjalt

37

Johan De Vries

5

Anonymous

66

Lisette Van Duin

Je inspireert!

26

Peter En Judith Nijeboer-dam

30

Daan Van Hees

Help graag wat mee om die ziekte de wereld uit te helpen

10

Anonymous

26

Tabitha Jonker

Hoi Gjalt, zet hem op. succes met dit mooie initiatief.

15

Annika Hesselink

Succes, Gjalt

10

Anonymous

20

Lisette Ermers

Hoi Gjalt, Goede actie! Heel veel succes!

10

Karen Weiden

10

Marianne Thorissen-sanders

Gjalt, Ik steun je van harte hierin. Heel veel succes met de voorbereidingen op Alpe D'Huzes weer op te fietsen. Heel erg knap en moedig van je om zo je dochter en je vriendin weer te ondersteunen en hun een boost te geven hiermee. Ik hoop dat er toch eens een keer in de toekomst deze rotziekte bestreden is.

10

Eveline Braak

Gjalt, zet hem op!

40

Mathieu N.

Veel kracht en hoop toegewenst.

15

Martijn

15

Mark Te Wierik

Ha Gjalt, Super initiatief. Draag graag mijn steentje bij en hoop dat je zoveel mogelijk weet op te halen voor dit doel. Groet, Mark

66

Milos S

Veel succes!

26

Erik Diks

26

Ard

Opknallen die Alpe!

26

Anonymous

26

Auke Sjoukema

Een flinke drive heb je Gjalt. Pittige situatie. Je gaat het halen is mijn inschatting. Heel veel sterkte en succes!

15

Anonymous

10

Erik Rollingswier

5

Mieke Leeuwen

20

Anonymous

Prachtig doel…het lukt je…lieve groet Yvonne en Wim.

15

Lotte Pluimers

Heel veel succes, Gjalt!

26

Liselore Van Dorp

Zet 'm op Gjalt! Ik duim voor een lange, mooie en liefdevolle toekomst met je gezin!

26

Anonymous

26

Jan Schulenburg

Gjalt het is een geweldige ervaring en emotionele tocht, het geeft een enorme boost als weet waar je het voor doet. Ook ik heb het mogen ervaren.

26

Anonymous

Alle succes en sterkte Gjalt

26

Anonymous

5

Michel La Faille

Suc6

26

Anonymous

66

Alyanne Evertse

Super veel succes Gjalt! Blijft een bijzondere gebeurtenis met een ontzettend goed en mooi doel!

50

Imke Gommans

Petje af Gjalt, bewonderenswaardig hoe jij je inzet tegen en omgaat met deze rotziekte. Heel veel succes met het bedwingen van de berg!

10

Geert Op 't Veld

Hoi Gjalt, alvast heel veel succes gewenst. Een beter doel als dit, is er volgens mij niet

26

Remko Koenraads

Topper!

15

Elsina

Respect, respect, respect!

15

Linda Van Rossum

Respect voor jullie Gjalt! Dit steun ik graag!

30

Anonymous

Succes met de voorbereiding. Het gaat je zeker lukken. Bernadette

26

Marieke Bussink-stijntjes

10

Anonymous

Succes!

66

Anne & Geert De Roos

Omdat het leven zoveel mooier is met je allerliefsten. Tot bij de finish, met een rood hoedje.

10

Anonymous

Geweldig doel…Marion buuf Ma!!

26

Wim

Het is echt een K.. ziekte en fantastisch dat je je hier voor inzet.

12

Vincent

Zet hem op!

26

Roger Marien

Veel succes Gjalt!

26

Erica Hartkamp

H0i Gjalt, veel succes met de voorbereidingen en volgend jaar met de fietstocht voor een uitstekend doel. Grt, Erica

50

René Hennekens

Zet 'm op, held!

66

Inés Plasmans-levert

hoe stoer, mooi en knap dat je dit (weer) doet <3 alle liefs, kracht, moed, tijd, ruimte en aandacht voor jou, Kaat en Monique <3

26

André Hagen

Heel veel succes Gjalt! Go for it!

66

Wouter Diepenmaat

66(6), the number of the beast, dat bedrag moest ik wel kiezen. Beestachtige prestatie Gjalt, alle succes van de wereld! En zoals hier al eerder gezegd, vooral veel succes voor het hogere doel.

50

Anonymous

Geweldig….liefs van An en Gert!!

10

Sander

Heel veel succes met deze pittige uitdaging, op naar een mooi bedrag! Groet Sander

30

Wim

Zet'm op Gjalt! Wij (hier thuis) hopen, duimen en leven met jullie mee. Wim

16

Anonymous

26

Robin Poppen

ProRail

66

Mitchel Welling

Wat super dat je dit gaat doen. Het duurt nog even en ongeacht je resultaat is dit een geweldig actie. Er is inderdaad nog veel werk aan de winkel wat betreft de onderzoeken. Ik hoop daar met mijn donatie wat aan bij te dragen. Zet hem op Gjalt!

10

Pipp

Succes Gjalt!!

50

Erik Pastoor

Ga ervoor Gjalt!!!

106

Frits Verheij

Zet hem op Gjalt. Ik hoop dat je 6 keer gaat halen. In mijn ogen zou dat een mega prestatie zijn. Het hogere doel is uiteraard nog veel belangrijker!

10

Anonymous

26

Joost

He Gjalt, Zet hem op! en prachtig dat je dit weer gaat doen voor het goede doel, voor je dochter en vriendin. Mijn support heb je!

26

Monique Van Leeuwen

Ha Gjalt.Heel Veel succes.We zijn trots op je😘👍

15

Joost Hagenberg

Heel veel succes Gjalt!!

26

Anonymous

Go Gjalt! Altijd een mooie actie.

206

Anonymous

26

Marion Barendregt

Succes alvast met alle trainingen en voorbereidingen! Hopelijk draagt dit kleine beetje bij aan de onderzoeken tegen kanker en helpt dit jullie in de oneerlijke strijd.

26

Gerda Van Der Lit

Zet hem op Gjalt.

10

Anonymous

Hoi Gjalt, Klasse dat je dit doet. Ik heb veel bewondering voor jou. Ik wens je veel zegen en steun van God onze vader toe tijdens je reis. Zijn wegen zijn niet altijd de onze, maar weet, hij is bij jullie. Succes!

50

Robin De Reus

Zet 'm op Gjalt!

15

Anonymous

50

Pien

Lieve Gjalt! Voor jou en jouw meisjes xx

15

Kimi Ruppert

26

Jos

Ook al zou je de eerste top niet halen, je bent een toppertje om je hiervoor zo in te zetten

10

Anonymous

26

Anonymous

Gjalt, super dat je dit doet !

66

Bob, Jacq & Anniek Schilstra

Lieve Gjalt, Vol bewondering voor je inzet en toewijding voor dit zo belangrijke doel. Heel veel succes en plezier gewenst a.s. donderdag.🙌💪

26

Rosalie

Hoi Gjalt, Ik wens jullie heel veel succes toe! Ik denk aan jullie! Groetjes, Rosalie

10

Sanne Pool

26

Jelmer

Succes!

75

Vincent Van Den Brink

Beste Gjalt, nu op weg naar de Alp nog even een kleine bijdrage voor dat hele mooie doel van jou en al die andere. Hopelijk komt er een keerzijde en is een sportieve prestaties ooit voldoende. Heel veel succes van ons.

10

Anonymous

26

Leon Hendriks

79

Anonymous

36

Nog Een Collega

Zet ‘m op! Success met de voorbereiding.

5

Anonymous

7.50

Anonymous

heel veel succes tijdens de alp d'huzes. moge geluk aan jullie zijde staan!

25

Susan Scholma

Lieve Gjalt, hoop dat het jullie goed gaat. Respect voor jou dat je gewoon weer die berg op gaat. Zet m op! Liefs

10

Puck

Gjalt, wat super dat je meefietst en de strijd tegen die ontzettende klote ziekte tegen wil gaan! Ik wil je door middels van deze (kleine) bijdrage een steuntje in de rug geven. Groetjes Puck Cremers

26

Anonymous

Natuurlijk doen we mee! Veel succes met de voorbereiding en met de uitdaging!

15

Maartje Van Den Hurk

66

Magda Bouman

Veel succes Gjalt.

26

Andrea Mertens

Moedig om weer mee te doen, Gjalt. Succes met alle voorbereidingen!

10

Ronald Van Blerk

Heel veel succes, en dan niet alleen met het fietsen !!

10

Sander En Mascha De Kock/van Riemsdijk

Zo'n hele mooie actie verdient onze steun! Heel veel succes Gjalt!

50

Marcel Grob

Klasse Gjalt, veel succes, ook met de trainingen.

20

Remco Maronier

Veel succes collega!

30

Fons Smits

Ha Gjalt ik ga er vanuit dat je de 6 keer gaat halen en per keer doneer ik 5 euro .

10

Jantien Van Der Leest

Succes Gjalt!

26

Rene Vd Haar

Gjalt, veel succes met de trainingen en op naar de toppen!

100

Bastiaan Siemers

5

Anonymous

26

Jiska

Heel veel succes !!

26

Michel Marijnissen

Kleine bijdrage voor jullie geluk, go for it Gjalt!

26

Freek De Ridder

Heel veel succes met de voorbereidingen en beklimming. Je bent een inspiratie voor velen en je gezin zal maar wat trots op je zijn! Zet hem op!

26

Laura

66

Christa En Timon

Gefeliciteerd met je verjaardag! En ontzettend mooi dat je jezelf weer zo gaat inspannen om geld in te zamelen. Heel veel succes en we hopen je tot en met de 6e finish van dichtbij te ondersteunen!

66

Luuk Van Hengstum

Ik wens jou en je gezin alle gezondheid toe en een zo lang mogelijk samenzijn, succes met de beklimmingen op deze alp! Groet Luuk

30

Finn

succes gjalt het gaat je weer lukken

66

Patrick

Succes en veel trainingsplezier!

26

Anonymous

26

Karina Scholsz

Ik heb zo veel respect voor je en draag met alle liefde een klein steentje bij. Helaas ben ik ook door de ziekte getroffen, gelukkig met hoopvolle vooruitzichten. Heel veel succes, ik weet dat je het kan en gaat doen. Dikke knuffel van mij.

26

Mariska Kooijman

Alvast veel succes met de voorbereiding! Op naar 1 juni!

15

Nikki Schilperoort

Go Gjalt Go! Super tof dat je dit weer gaat doen. Niets dan kudo's en veel succes met de voorbereiding.

26

Loretta Staring

Super dat je deze uitdaging aangaat Gjalt. Zet hem op!

26

Anonymous

Wat een verhaal Gjalt en wat mooi dat je dit voor iedereen maar vooral voor je dochtertje en vriendin doet. Heel veel succes en sterkte.

66

Anonymous

Gjalt, de zorgen die jij, je vriendin en Kaat hebben zijn niet in geld uit te drukken. Ik wil uiteraard een financiële bijdrage leveren aan de uitdaging die jij in juni aangaat. We kennen elkaar in december 6 jaar en je gaat proberen 6 keer de berg op te fietsen, dus ik sponsor je graag voor 66 euro. Succes met alle voorbereidingen. Rosanne

50

Shirley Tuheteru

Lieve Gjalt, Topper: You go for it! Opgeven is geen optie! Alle vertrouwen in jou! Houdt moed! Liefs Shirley

10

Marcel

Succes Gjalt! Mooi doel. Mooie tocht toegewenst! En alle goeds voor jouw dochter!

10

Mc Horden

26

Oscar Wilffert

Heel veel succes Gjalt!

66

Radha Sadhoeram

Heel veel succes en ik hoop dat je het haalt! Groetjes Radha Sadhoeram (proco)

10

Rob Weststrate

50

Gerhard Van Asperen

Succes met alle voorbereidingen Gjalt!

10

Vivian Van Poppel

10

Collega Prorail

Zet hem op Gjalt

50

Lucija Jazvic

Ik wens je heel veel succes en wind mee op Alpe d'Huzes en nog heel heel veel mooie en gezonde jaren met je dierbaren. Hoe je hiermee omgaat is inspirerend Gjalt. x

26

Aukje Van Alphen

10

Anonymous

Topper die je bent, je gaat weer dit loodzware duel aan met jezelf voor de ander, je bent een prachtig mens met het hart op de juiste plek, you go for it

26

Anonymous

Prachtig doel….succes Gjalt! Groetjes Rita en Aart

10

Inez Van Stroe

Wat mooi dat je dit weer gaat doen Gjalt, succes!

26

Laurus Van Essen

50

Anonymous

Gjalt, geweldig dat je weer meedoet, heel veel succes!

26

Hans Versteegen

Heel veel succes en sterkte Gjalt

26

Lisette Van Nassauw

Heel veel succes, je kan het zegt mijn gevoel.

10

Frank Helgers

Succes Gjalt!

66

Anonymous

10

Marco Spinosa

Beste Gjalt, alvast heel veel succes en enorm veel sterkte gewenst! Groet Marco

66

Jaap Zijlstra

❤️

26

Carla Van Driel-van Dillen

Hi Gjalt, Dat is lang geleden dat wij elkaar gesproken hebben. Natuurlijk doe ik mee aan deze actie. Helaas worden we allemaal op een moment in het leven geconfronteerd met deze rotziekte. Top dat je op deze wijze een bijdrage levert in de strijd. Heel veel succes met de Alpe ‘dHuZes! Groetjes, Carla

26

Annemarijke Neles

Mooi bezig Gjalt!

15

Erik Gennissen

15

Corina Besamusca

Hi Gjalt, wat gaaf dat je dit gaat doen! Heel veel succes gewenst met de voorbereidingen. En geniet van je gezin! Groetjes Corina

50

Anonymous

100

Marieke Zwaneveld

Ontzettend trots op jouw niet aflatende inzet Gjalt ..die zeker mij nu ook geholpen heeft en helpt :-)

26

Errol Haakmat

Gjalt, Hierbij een duwtje in de rug. En zet 'm op! Groeten, Errol

66

Neline

15

Jolanda Van De Craats

Je bent een boegbeeld voor het mantra dat opgeven geen optie is! KANJER

5

Anonymous

5

Anonymous

Zet em op Gjalt!

My Activity: Fietsen