Gjalt Knopper

Heeft deelgenomen in 2 vorige edities

My Activity Tracking

4,432
kms

My target 4000kms

Ik moet wel.

Per twee jaar heb ik maximaal 1 echt zware dag. Die breng ik volledig vrijwillig en redelijk vrolijk een berg opfietsend door. Het is serieus een zware beproeving maar nog altijd niets vergeleken met de beproeving voor diegenen waarvoor ik fiets. De mensen die dagelijks met deze ziekte te maken hebben. Voor mijn dochter. Voor mijn vriendin. Voor vrienden en collega's. Zij hebben vele nog veel zwaardere dagen gehad of gaan die nog krijgen. Gedwongen en in bed of ziekenhuis. Omdat het moet. En zoals mijn dochter zegt "ik wil niet dat het moet". Ik wil niet dat er nog zoveel zware dagen gaan komen. Dat moet maar eens afgelopen zijn. Help ons hierbij door mij of een van mijn teamleden te steunen. Alsjeblieft.

Gjalt.

 

PS: Lees meer over mijn drijfveren en al mijn voorbereidingsperikelen in mijn updates hieronder.

 

 

 

My Updates

Klaar.

Voor de laatste keer lopen we weg bij de afdeling radiotherapie. We hebben iedereen bedankt voor de zorg en vriendelijk doch dringend verzocht het bestralingsmasker vooral te vernietigen. Wat een luguber ding was dat, ondanks de vlinders. Kaat heeft het bizar goed gedaan. 30x in dat masker vastgenageld liggen zonder te piepen. Dat ze steeds vermoeider raakt en pijn heeft bij het slikken geeft ze niet eens toe. Voor haar is het belangrijk dat ze elke dag naar school gaat en binnenkort lekker op vakantie kan. En hoe dan ook, dat gaat kunnen.

 

 Utrecht, 2 juli 2018.

De minibikkel.

Vanmorgen zijn we vrolijk en volop in vakantiestemming in een volle auto gestapt. Het was een prima reisdag, afsloten met een trip in een kabelbaantje naar ons hotel. Helemaal volgens plan genieten we van het uitzicht en eten we de eerste vakantiemaaltijd. De verfomfaaide hals die eruitziet alsof ze weken met alleen een onbedekte nek in de zon heeft gelegen is de enige indicatie dat Kaat uit een periode komt die we het liefst hadden overgeslagen. Maar dat is het dan ook. Niet van haar stuk te krijgen.

 

Schliersee, 17 juli 2018.

 

De beste pannenkoek ever.

Niet te geloven, wat een fantastische pannenkoek. Niet te dik, niet te dun, niet te groot, niet te klein, de allerbeste boter en suiker erop, wauw. Hoe maken ze ze? En dan die wijn erbij. Nog nooit zulke topwijn gedronken. Geen idee meer welk merk of welke druif maar petje af voor de wijnboer. Topadresje, dat pannenkoekenhuis. Heeft echt niks te maken met het nieuws van vandaag. Het lijkt er op dat alle kwaadaardige cellen weg zijn. De calcitoninewaarde is dusdanig laag, met de verwachting dat het nog verder gaat dalen, dat de artsen een positief bericht durven te geven. Reden voor ons om met de twee zielsgelukkige gezinnen van Kaat een pannenkoek te gaan eten. Niet zo gek dat de pannenkoek zo lekker is. Doe me nog maar een berg van die dingen.

 

Utrecht, 3 oktober 2018.

Wat nou weer?

 

Waar is de grond nou? Net stond ik er nog met beide voeten op en nu is het nergens meer te bekennen. Wat een stom telefoontje zojuist. Althans, een stom bericht via de telefoon. Maar liefst drie hele weken ben ik in de veronderstelling geweest dat het leven weer redelijk normaal zou kunnen worden. Was nog niet eens gewend aan het idee. En nu alweer een bericht waar we niet van weten wat we ermee moeten. Toch weer te veel calcitonine aangetroffen in haar bloed. Kennelijk nogal lastig in te schatten wat deze waardes zeggen of doen. We hoeven niet acuut iets, behalve vaker dan verwacht weer onderzoekjes laten plaatsvinden. Het kan zelfs zijn dat de waarde straks gaat dalen. Of dat dit de waarde is die bij mijn meisje hoort. Hoe dan ook is de spanning weer terug en moeten we weer aan de bak. Echte keuze hebben we daar niet in.

 

Utrecht, 24 oktober 2018.

De knoop.

Onze ervaringen met de Alpe zijn echt alleen maar positief en de aanleiding van dichtbij is zeker nog niet weg. We willen dus graag weer meedoen. Nog een Keertje (of zes) omhoog. Leuk. En aangezien het vanwege internationaal voetbal alleen haalbaar is in de oneven jaren is het nu weer hoog tijd om plannen te smeden. Maar ja, gaat de sponsoring weer zo soepel lukken? Blijft toch een dingetje om je hand op te houden bij familie, vrienden, collega's etc.. Kunnen we de kinderen meenemen? Willen ze dat zelf? Wie gaan er nog meer mee? Waarom is trainen eigenlijk noodzakelijk? Hoe kan het dat het Nederlands Elftal nu ineens de finale van de Nations League die precies in de Alpe-week gehouden wordt haalt? Allemaal onzekerheden waardoor we het definitief inschrijven uit blijven stellen. Maar uiteindelijk is het genoeg. Opgeven is geen optie, inschrijven wel.  

 

Utrecht, 14 augustus 2018 t/m 6 januari 2019.

 

Ruim voor op schema.

Al vanaf 14 augustus ben ik soort van in training. Ook in de late herfst heb ik aardig door weten te fietsen. Niet superfanatiek maar gewoon lekker. Ik had me nog niet ingeschreven maar wist eigenlijk wel dat we op de ochtend van de 6e juni toch weer onderaan de berg zouden staan. Oke, december viel trainingsgewijs een beetje tegen maar nu we uiteindelijk toch zijn ingeschreven kan ik met een gerust hart zeggen dat ik blij ben dat ik een beetje heb doorgetraind. Dat geeft een goed gevoel. Vandaag ook gewoon een kleine vier uurtjes gefietst ondanks de nogal wisselende omstandigheden. Met zeiknatte voeten en een fantastische modderstreep op mijn rug kwam ik thuis. Maakt me niks uit. Ik lig lekker voor op schema.   

 

Utrecht, 11 januari 2019.

 

Spannend.

“Bij gladheid wordt hier niet gestrooid.” Normaal gesproken ben ik niet zo onder de indruk van deze zin. Meestal zie ik dit bord namelijk bij een graadje of 25 en komt het mij nogal koddig over. Korte mouwen, verkoelend ondershirt, mooi randje op mijn benen waaraan je kan zien dat de zon schijnt tijdens het fietsen en dan valt het bord pas op. Maar ja, vandaag was het best een dingetje. Ze staan er best vaak, borden met een tekst van die strekking. En daar zit je dan op je fietsje met banden van vijfentwintig millimeter breed. Niet te hard trappen dus. En zeker geen scherpe bocht, niet hard remmen of zelfs omkijken. Best wel spannend eigenlijk.

 

Utrecht, 18 januari 2019.

 

Altijd leuk met Frits.

Het is meer dan twintig jaar geleden dat hij de coach van het eerste was. Een eerste team met gedurende lange tijd dezelfde basis waar Monique en ik ook deel van waren. Van het spelletje en de individuele wedstrijden weet ik eerlijk gezegd niet zo veel meer te herinneren. Maar wel dat we altijd lol hadden. De trainingen waren altijd leuk en fanatiek, tijdens de wedstrijden hadden we ook behoorlijk schik en zetten we ons maximaal in en voor en na de trainingen en wedstrijden was het altijd lachen. Mede dankzij Frits. Bezeten van het spelletje. Gedreven om het beste uit ons te halen. Fantastische, leuke, lieve kerel. Als we het met die oude vaste basis hebben over wie de fijnste coach was ooit dan is dat bij iedereen Frits. In de afgelopen twintig jaar heb ik hem één keer gesproken en het was alsof ik hem geen dag niet had gezien, gewoon weer goed, gezellig en leuk.

Zojuist een bericht via whatsapp: Frits is vanmiddag overleden.

Nog een reden om te fietsen. Stomme ziekte.

 

Utrecht, 24 januari 2019.

Verjaardag.

De calcitoninewaarde stijgt gestaag. Van de smaken in de variatie van “we hebben ons vergist” tot “de waarde is geëxplodeerd” is dit de meest aannemelijke. Hoewel we dit natuurlijk niet wilden horen schrikken we er niet echt meer van. We willen alleen maar weten wat de plannen nu zijn en of we hierin nog keuzes moeten of überhaupt kunnen maken. En natuurlijk hoeveel onplezier Kaat aan de volgende noodzakelijke acties gaat beleven. Gelukkig zullen de aanstaande onderzoeken niet samengaan met prikken of snijden en is de timing dusdanig dat we concrete verjaardagsplannen kunnen maken. Daar worden we toch een beetje blij van.

 

Utrecht, 6 februari 2019.

Blij.

Kaat is best klein. Maar vooral, Kaat is best licht. De buikgriep van een paar weken terug heeft er daarnaast voor gezorgd dat haar gewicht behoorlijk tot een minimum is beperkt. Dat is erg prettig voor mijn rug maar de artsen maken zich wel een beetje zorgen over een meisje met een BMI van nog geen 11. Vandaag daarom met een diëtiste aan de lijn gezeten. Na een schets van het eet- en drinkritme worden er nu allerhande calorierijke toetjes en drankjes naar ons huisadres gestuurd in de hoop dat ze deze lekker vindt en wat in gewicht gaat toenemen. Dat gaat vast lukken. Kaat is namelijk best braaf en volgt het advies van officiele instanties (helaas ben ik dat niet) keurig op.  Of ze vrolijk wordt van die caloriebommetjes weet ik niet maar een ander belangrijk advies is dat we haar brood lekker dik met chocoladepasta moeten beleggen. Kan niet dik genoeg zijn. Daar wordt ze zeker wel blij van. Op doktersadvies nog wel.

 

Utrecht, 20 februari 2019.

Code Oranje

Monique is er dit weekend niet. Ze heeft het voorrecht om af en toe voor haar werk naar het buitenland te mogen om geweldige sportevenementen televisieklaar te maken. Soms echt jaloersmakend is dat. Prachtig en ik gun het haar van harte. Natuurlijk mis ik haar dan. Een lang weekend in je eentje, zeker omdat de kinderen bij de andere ouder kunnen zijn, is toch minder gezellig. Aan de andere kant, het is toch ook wel lekker om zonder enig schuldgevoel wat langer van huis te zijn en de voorsprong op mijn trainingsschema uit te bouwen. En dat ik bij vertrek "code oranje" heb gemist en heerlijk heb gefietst maakt me mentaal alleen maar sterker. Ben er nu al klaar voor denk ik.

 

Utrecht, 10 maart 2019.    

Hoogtemeters.

Verhip ja. Helemaal vergeten. De Alpe is best steil. En de routes van mijn ook voor mijn doen vele kilometers training nogal vlak. Hoog tijd voor een tripje naar meer dan vals plat. Helaas dit jaar niet naar Mallorca oid maar gewoon naar Limburg. Voor een mooi en gezellig rondje over de heuvels varierend van lekker klimmen tot wat een rotklim is dit toch. Lekker voor het klimgevoel en voor het vertrouwen dat al die kilometers vlak niet helemaal voor niets zijn geweest. Maar vooral lekker omdat het rondje fietsen kan worden afgetopt door een overheerlijk 8-gangen diner bij het Atelier in Gulpen. Geweldig voor lichaam en geest.

 

Gulpen, 6 april 2019.

Klaar voor?

Utrecht, Nieuwegein, Houten, ’t Goy, Cothen, Wijk bij Duurstede, Leersum, Amerongen, Elst, Rhenen, Wageningen, Renkum, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Arnhem, Driel, Heteren, Randwijk, Opheusden, Kesteren, Bontemorgen, Eck en Wiel, Maurik, Rijswijk, Ravenswaaij, Beusichem, Redichem, Culemborg, Werk aan het Spoel, Goilberdingen, Everdingen, Hagestein, Vianen, nogmaals Nieuwegein, Lopikerkapel, Jaarsveld, Lopik, Schoonhoven, Ammerstol, Bergstoep, De Hoek, Lekkerkerk, Schuwacht, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak, Gouda, Haastrecht, Oudewater, Montfoort, Harmelen, Vleuten, Utrecht.

Ik denk dat ik er klaar voor ben.

 

Utrecht, 20 april 2019.

Thank you to my Sponsors

26

Vanessa Boven

Toppert (letterlijk :-)), heel veel succes weer.

50

Andrea

Respect voor jou om dit te dien voor je geliefden ... Succes op de berg!

15

Jessica

Respect!

25

Susan Scholma

Vloekend en tierend na het lezen van je mail weet ik direct waar ik heen moest 'surfen': zo ongelooflijk knap dat je dit wederom gaat doen.  En zo jammer dat het nodig is. Ik ga zo hard duimen dat het helpt! Voor Kaat, voor jullie, voor ons, en al die anderen. Liefs!

56

SILVIA Bus

56

Dirk Rijksen

50

Roos Jordense

Het is en blijft een gevecht, go for it!

10

rene vd haar

kleine bijdrage van een collega. Wat een verhaal.

10

Eveline van Prooijen

Heel veel succes. Respect dat je dit doet.

15

Marieke Zwaneveld

Ik wens je heel veel kracht en succes toe Gjalt :-)

100

Ome Neus

Volle portie!

56

Mark Niewold

Voor Kaat!

1.000

Anonymous

We houden van je hele team!!!! Kanjers!!!!

56

Lucija

Hi Gjalt, ik weet dat ik je niet vaak spreek , maar ik steun je heel graag hierin. Kaat mag trots zijn op haar papa , ik wens jullie allebei heel veel kracht en sterkte en ook een mirakel toe . liefs, Lucija

26

Nicole Dujardin

Veel succes Gjalt!

50

Martine van Straelen

Heej kanjer, ‘t wordt belachelijk zwaar, maar je kan ‘t!

21

Rob Weststrate

Alvast héél veel succes!

25

Karen Weiden

Wat een verschrikkelijk nieuws Gjalt, daar word je toch moedeloos van. En toch ben je bereid weer kapot te gaan op de berg, ik noem het moedig. Ik wens je heel veel succes met fietsen, en heel veel sterkte thuis met Kaat...

10

Marco Spinosa

Je oproep tijdens de release sessie heeft gewerkt! Heel veel succes en sterkte gewenst!

21

Paul Ketelaar

Beste Gjalt, Ongewild en ongewenst heb je een indrukwekkend verhaal te vertellen. Ik wens jullie de best mogelijke afloop van dit verhaal. Diep respect voor jou en je gezin. Héél véél succes. Groet Paul

26

Nora Slot

Go for it, top papa!!!

56

Martha Pasterkamp

25

michel marijnissen

Gjalt, sterkte kerel. ik hoop maar heel erg voor jullie dat je eens onbezorgd kan zijn over de toekomst van jullie dochtertje en niet meer hoeft te denken aan die kloteziekte. Go for it!

10

mariam el idrissi

Hoi Gjalt, Zet um op, dat je het kunt dat weet ik sowieso! Groetjes Mariam

26

Anonymous

Top Gjalt, dat je dit doet. Sterkte met de toch, en je dochter wens ik veel kracht toe. Groeten.

25

Auke Sjoukema

Heel veel sterkte en succes met deze immense inspanning! Voor het ultieme doel! Bon Courage!

15

Monique van Ewijk

21

Anonymous

veel succes

50

Carla de Wit

Ha Gjalt! Heel veel succes weer dit jaar. Top actie van een topper!!! groetjes Carla

50

Shirley Tuheteru

Hi lieve Gjalt, kanjer, zo lang er mensen zijn die zich blijven inzetten tegen deze sluipmoordenaar, is er hoop !!! Heel veel succes met de voorbereidingen, trainingen !! Je weet het: Opgeven is géén optie !! "IK kan dit, IK wil dit, IK doe dit!!" Liefs X Shirley

8

Lenie Manusiwa

25

Marianne Thorissen-Sanders

Ik wens je weer heel veel succes. Als je Alpe d'HuZes weer gaat bedwingen zal ik aan je denken en al al degene die deze verschrikkelijke ziekte hebben of er inmiddels aan zijn overleden. Gjalt ik vind je een bikkel.

21

Jolanda en Marcel van de Craats

Succes, Gjalt!! Top dat je dit doet voor het goede doel.

56

Anonymous

Veel succes gewenst

56

Saskia en Alain

We hopen van harte dat er nog veel mooie zomers mogen komen!! Heel veel succes, Liefs van Saskia en Alain

50

Francine en Marvin Van Leur

15

Anonymous

100

Annemarie & Theo Willemse

21

Jan Mulder

Mooi dat in een naar proces waar je voor je gevoel bijna niets kan doen en machteloos bent, toch een keer wat kan doen! Succes

25

Maarten

Succes!

21

Vivian Chong

Beste Gjalt, Super dat je dit doet. Je dochter, vriendin en vele anderen zullen je dankbaar zijn. Succes met traininen tot de grote dag. Groet, Vivian

90

Annemarie

Gjalt, mooi dat je dit weer doet voor jullie Kaat en alle anderen die met deze rotziekte te maken hebben. Zet hem op om die berg weer 6 keer op te knallen/stoempen, gaat je lukken!

50

Siem Van den Nieuwenhuizen

Succes

50

Vincent, Angelique, Pipp & Fee van den Brink

Heel veel succes Gjalt! Een hele diepe buiging voor jou. Leven met met jullie mee!

26

Peter & Judith Dam-Nijeboer

Zet 'm op, Gjalt!! Veel respect voor hoe je je inzet voor dit hele goede doel!

25

Jytte Kroeze

50

Kees Larooij

Top dat je er weer voor gaat Gjalt! Gaat lukken! Moet met bestrijding die ziekte ook gaan lukken!

250

Iede en Marjolein

Opgeven is echt geen optie. Doorzetten wel! Lieve Gjalt, dat kun jij als de beste! Die berg op, met de bikkel in je hart.

10

Anonymous

126

Anonymous

25

Marijke Bouwhuis

Gjalt je bent een topper en een voorbeeld hoe jij van je leven geniet ondanks de tegenslag. Vet respect

26

Thea Soetendaal

Heel veel succes, Gjalt!!

50

Anja Vis

Heel veel succes op de berg en Kaat is ook een KANJER!

15

Elsina

26

Kees Nijman

Zet 'm' op!

50

Rutger

Wat een onderneming weer, collega! Wat goed dat je dit doet. Zet 'm ook dit jaar weer op!

126

Jaap Zijlstra

Lieve Gjalt, hou je taai op die berg, maar vooral op de berg die jullie met Kaat beklimmen! Xxx

15

Collega ProRail

Via via kreeg ik jouw mail doorgestuurd. Een prachtige actie voor een vreselijke ziekte. Heel veel succes en sterkte!

15

Doro Meesters

Veel bewondering voor deze bijzondere prestatie(s), zet hem op!

25

Mariët Oom-Snijders

Gjalt, Geweldig dat je weer gaat fietsen. We wensen je heel veel succes. Zet hem op !! groet Pierre en Mariët

15

Anne Floor Lagerweij

Succes en geniet van de afdalingen!

21

Annemiek Roozen

25

Anne de Bruijn

26

Edward Ruiter

Voor Kaat, voor jou voor iedereen. Zet 'm op!

25

Gerda van der Lit

Zet 'm op!

50

Ben

Heel veel succes Gjalt!!

16

Hagar Scholte

He Gjalt, wederom toi toi toi!! Warme groet, Hagar

75

Erik Pastoor

Gjalt, je gaat voor een goede zaak en petje af dat je het doet. Ik wens je heeeeeel veeeeel succes en toch ook plezier met de beklimmingen. Zet hem op!

10

Anonymous

26

Tabitha Jonker

20

Anonymous

Veel succes man.

25

Anonymous

15

Elly Rutten

Wat heb een bewondering voor jou, je dochtertje en je vriendin. Respect hoor. Heel veel succes maar dat gaat vast lukken met joujouw doorzettingsvermogen.

25

Cors Bergmans

Z 'em op kerel! Goed bezig.

26

Frances Aikema

Succes!

5

Vivian van Poppel

Hoi Gjalt, Wat een heftig verhaal. Heel veel sterkte en succes. Groetjes, Vivian

10

Bianca Beerendonk

20

Rudy Staak

50

Anonymous

Opgeven is geen optie 💪 Succes !

56

Anonymous

Veel succes en zet 'm op!

25

Rob Nawijn

100

Grote Dees en Nikki

Opgeven is voor jou nog nooit een optie geweest! Respect dat je er weer voor gaat en natuurlijk steunen wij jou! Alles voor mijn grote kleine vriendin. Je gaat het halen!

26

Marieke Gallardo

Zet hem op topper. Zo veel respect voor je!

26

Tim De Bruin

Veel succes Gjalt!

10

geerthe

10

Lex Metselaar

50

H Bakker

Succes Gjalt!

5

Simone

Opgeven is geen optie! #respect

15

Jolanda Bekink

Heel veel succes!!

10

Anonymous

Succes met fietsen! Ik doe het je (nog steeds niet) na.

100

Cure Letselschade

Ik had graag achter je aan gefietst om weer ingehaald te worden. Diep respect hoe jij strijd voert vriend !

21

Tjeerd Burger

Ontzettend veel succes Gjalt!

26

Anonymous

10

Joost van Dijk

Het moet idd maar eens afgelopen zijn met deze ziekte! zet hem op Gjalt!

10

Anonymous

Op naar de TOP!

20

Patricia

Veel succes!

50

Alyanne

Super stoer dat je weer gaat!! Zet ‘m op! Bedwing die berg en het zal weer een ervaring zijn.

50

Mark Leeuwenburgh

Ga ervoor Gjalt!

26

Peter Van Schaik

Succes Gjalt, mooie actie!

25

Jolanda van Veelen

Sterkte Gjalt, in meer dan een opzicht.

10

Anonymous

21

Thomas Reemers

30

Will en Jozé Rutten

Veel succes met deze uitdaging!

21

Merel Cantrijn

Toitoitoi straks daar op die berg!

21

Bernice

Zet hem op Gjalt voor jouw dochter, vriendin en al die anderen. Ik duim voor je!

10

Marieke Stijntjes

26

Jan Derks

Veel sterkte Gjalt.

21

Anonymous

20

Anonymous

Veel sterkte collega!

21

Anneloes Nijhuis

Mega knap! Succes!

10

Finn Knopper

Zet om op Gjalt!

25

Petra Masereeuw

Heel veel succes en dat je het beoogde bedrag mag halen.

10

Astrid Bakker

Ik wens je heel veel succes en goeds, ik laat her en der een donatie achter zo ook bij jullie, zet hem op.

21

Yvonne Schalkwijk

Goed dat je de uitdaging weer aan gaat, succes!!

26

Fred Welling

50

Lotte

Houd moed! CARPE DIEM

50

Jeroen en pien Smit

Held! Xxx

20

Dieter Van Delft

Gjalt, ik wens je alle succes. Met het fietsen en met het ophalen van een mooi bedrag. Gr, Dieter.

50

Miel

Zet hem op!

20

Mark van de Veen

Hoi Gjalt, fantastisch dat je dit doet. Veel succes gewenst! Groet van een ProRail-collega.

25

Ellen van Dijk

Dat gaat je lukken!

50

Anonymous

Gjalt, Super dat je de uitdaging weer aangaat!! Heb je berichten doorgelezen, ongelooflijk dat het zo op en neer blijft gaan... Maar ondanks de tegenslagen lees ik overal een positieve Gjalt en Kaat... Heel veel succes in de voorbereiding, hopelijk komt er snel thuis rust en spreek je snel een keertje! Groetjes Ruud

26

Anonymous

Beste Gjalt, i Ik wens je heel veel succes met Kaat en de uitdaging die de aangaat om " die berg" op te gaan. Sterkte met de strij.

10

Yvonne Kerkhof

Heel veel succes.

100

Hielkje Knopper

Veel succes....top!!! Groet van An en Gert

266

collega

25

Marlies de Keijzer

Respect. Je bent 'n topper!

30

Lisette Van Duin

Zo goed dat je dit weer doet! Succes.

21

Kwin Woerdeman

Goed bezig !

100

Eric Mackay

Gjalt, heeeel veel succes en kracht !

21

Linda Strous

Wat goed dat je dit (weer) doet! Samen met Monique. Zwaar in veel opzichten maar gesteund door veel mensen, ook en vooral vanuit het hart!

25

Maarten

Op naar de 6000 :)

50

Aart Zijlstra

50

Anonymous

15

Anonymous

Ben super trots op je! succes!

20

Koen Heerkens

15

Morag

Veel succes Gjalt!

50

Patrick Emmel

Respect. Succes!

21

Nicole Kamphuis

Whow. Kippenvel. Heel veel succes en kracht gewenst. Dikke knuffel voor jullie kleine meid.

21

Anonymous

Heel veel succes met je missie, ook vind ik de fietsonderneming Alpe d"HuZes o.a. van jou top,letterlij en figuurlijk. groet Dicky

32

Anonymous

25

Inés Plasmans

Voor Kaat! <3

45

Wim

Heel veel succes, Gjalt! Bij de voorbereiding en op 6 juni. Maar bovenal wens ik jullie het ultieme pannenkoekmoment.

60

Jelmer

Succes!

12

Vincent Ribot

Zet hem op! Respect

15

Anonymous

20

Marijke

Heel veel succes!

25

René Hennekens

Fantastique dat je weer meedoet! Heel veel succes ♪♪♪

10

Anonymous

56

Pascale Kost

Go Gjalt Go!

30

Jos Molenaar

26

Mariet Brinkman

Heel veel succes gewenst!

10

Anonymous

21

Louis Latorre Geurts

50

Christien Wynia

Zet m op Gjalt! Prachtig dat je dit al voor de derde keer doet. De reden heeft mij diep geraakt. Ik wens Monique en jouw dochtertje alle kracht toe voor de strijd tegen deze ziekte! Opgeven is geen optie💪🏻

10

Erika van der Heijden

Ha Gjalt, De aanleiding waarom je deze uitdaging weer aangaat is natuurlijk onwijs verdrietig maar daarom des te meer nodig dat je deze uitdaging weer aangaat! Ik wens je onwijs veel sterkte, doorzettingsvermogen, kracht, energie en wat er allemaal nog meer voor nodig is. Het zal zwaar zijn maar je kunt het kanjer!! GO FOR IT Groet, Erika

15

Anonymous

Zet hem op!

Show more