Ben Boer

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

1018.00

Raised from 1st October 2020

1044.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Amersfoort, 9 juni 2021

Mijn zusje Tineke is op 22 juli 2020 overleden aan de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte.  Na een lange strijd moest zij het uiteindelijk opgeven. Nu bijna een jaar later is er nog steeds veel verdriet om haar niet meer bij ons te hebben en is de machteloosheid nog steeds voelbaar. 

In 2019 heb ik de Alpe d'HuZes voor het eerst gefietst. Directe aanleiding was dat Tineke een jaar eerder was getroffen door deze vreselijke ziekte. Deze ziekte is zo onvoorspelbaar en blijkt willekeurig toe te kunnen slaan. Iedereen kan hier mee te maken krijgen!

Zowel in 2020 en 2021 wilde ik mij daarom weer inzetten voor het KWF door deel te nemen aan de Alpe d'HuZes. Echter heeft Corona dit belemmerd en is de hoop nu gevestigd op 2022. Ik wil daarmee geld blijven inzamelen. Met dit geld wordt o.a. onderzoek naar medicijnen -en onderzoek naar behandelingen gefinancierd. Daar kunnen mensen in de toekomst baat bij hebben maar ook mensen die nu al ziek zijn. De donaties die ik tot nu toe heb mogen ontvangen blijven dan ook hier staan. En natuurlijk hoop ik dat er nog meer geld gedoneerd wordt!

In 2019  kwam ik tot 4x deze zware berg op. Mijn inzet voor 2022 is om 6x de Alpe d'Hues te gaan beklimmen!

Ik roep jullie op om mij hierin te ondersteunen door middel van een donatie om minimaal het streefbedrag van € 2.500 bij elkaar te krijgen! Dat kun je doen op deze webpagina onder mijn naam. Het maakt mij niet uit wat je stort, elke euro is er een. En natuurlijk zijn sponsoren ook welkom! 

En weet; Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker! Wil jij mij  steunen? Dank alvast!

Groet,

Ben

 

My Updates

Thank you to my Sponsors

20

Bart Roest

Heel veel succes Ben!

106

André en Trudy

Veel succes! 🚴‍♀️

15

Angela Koops

Succes Ben😘

26

Cornell Feenstra

Veel succes Ben en die 4 keer gaat je zeker lukken💪

26

Anonymous

Kanjer!!

26

Ria Drent

Toppie Ben zet hem op je kan het .. .kus

10

Jessica

50

Pascal en Marloes

Zet hem op Ben!

26

Kees de Hoon

Succes weer Ben!

25

Peter en Truus

Veel succes Ben

10

Mark Lissone

Succes, trap je rot

26

Mieke Waldram

Succes Ben ! Zet ‘m op weer !

26

Anonymous

Hoi Ben, Wat een aangrijpend verhaal en geweldig dat jij je inzet voor het goede doel! Ik weet wat het is om die Alpe d'Hues op te fietsen, dus petje af voor jou. Succes met je fondsen werving.

100

Talent&Pro

Namens Talent&Pro wens ik je veel succes met deze mooie uitdaging en dit fantastische doel. Veel succes met de voorbereidingen. Groet Tim

26

Jan Postma

Even een poosje niet aan de fles maar vol gaan voor de Alpe Hu6 🚵🏻‍♂️

100

a.s.r.

Namens a.s.r. veel succes!

26

Bert Baas

Hoi Ben, Ik wens je heel veel succes met het beklimmen van de Alpe d'Huez. Ik heb enorm veel respect en waardering voor je dat je dit doet. Je zus kan enorm trots op je zijn. Nogmaals heel veel succes. Groetjes Bert

25

Patrick en Sandra de Jongh

Heel veel succes Ben!

26

Lisanne Steen

Zet hem op Ben

66

Pieter Schouws

Succes en sterkte, Ben !

50

Noes Solisa

26

Marco Piccolo

👍

50

H & M van Dooren

Succes Ben, we gaan je weer volgen

26

Hans en greet

30

Rik Tulleken

Succes Ben!

10

Joost Rijnja

Gogogo go!

26

Bart

Top Ben dat je je dit jaar wederom de uitdaging aangaat om Alpe d’huez te bedwingen op de fiets! Ik wens je heel veel succes en hoop van harte dat je het door jou gewenste streefbedrag binnenhaalt.

20

Karla Ubels

Heel veel succes met de voorbereidingen en het uiteindelijke doel. En laten we hopen dat er met al dat geld uiteindelijk een doorbraak volgt om deze ziekte tot stoppen te brengen.

30

Volley Burger

15

Barbara

Succes Ben! Goed dat je deze uitdaging weer aangaat.

Show more

Select a Christmas decoration