Ik brand een kaars voor ...

Stel je voor: duizenden kaarsen branden donderdag 4 juni op een mooie plek in Nederland! In de vorm van een hart of een anker, als teken van liefde, hoop, kracht en troost. Elke kaars brandt voor een dierbare die is geraakt door kanker. 

In de nacht van 3 op 4 juni steken Alpe d'HuZes-vrijwilligers de kaarsen aan. In de vorm van hart of een anker, op een mooie plek in Nederland. Vanaf 4.30 uur kun je de brandende kaarsen en het startschot van Alpe d’HuZes special edition volgen. Op afstand, vanachter je tv, computer, laptop, mobiel enz.

Duizenden brandende kaarsen

Een hart of anker van kaarsen

Hoop en gemis. Liefde en kracht. Troost. Duizenden kaarsen branden op 4 juni – de special edition van Alpe d’HuZes – voor een dierbare die is geraakt door kanker. Saamhorigheid op afstand, op een mooie plek in Nederland. Een groot verlicht hart of anker van liefde, hoop, kracht, troost en gemis. Deel de boodschap van jouw kaars(en) via Facebook, Twitter en Instagram.

Voor onderzoek

Deelnemers, vrijwilligers, donateurs en sponsoren maken honderden onderzoeken naar kanker mogelijk. Ook de opbrengst van deze kaarsenactie gaat volledig naar onderzoek naar kanker. Zoals het onderzoek van Jarno Drost (Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie). Hartelijk dank!