Ik brand een kaars voor...

Op zaterdag 25 september leggen we met duizenden kaarsen een symbolische lichtbrug tussen Nederland en de Alpe d'Huez. Je kunt het ook zien als een blik vooruit naar 2022. In de vorm van een hart of een anker, als teken van liefde, hoop, kracht en troost. Elke kaars brandt voor een dierbare die is geraakt door kanker.

Wil jij ook een kaars branden? Dat kan.

 

1=2

Op 25 september steekt Team Kaarsen de kaarsen aan. In de vorm van hart of een anker, in Hemmen en bocht 7 op de Alpe d’Huez. Vanaf 9.00 uur kun je de brandende kaarsen en het startschot van Alpe d'HuZes 2022 volgen. Of op afstand, vanachter je tv, computer, laptop, mobiel enz.

Voor 6 euro per stuk kun je op 25 september in Hemmen en óók in bocht 7 op de Alpe d’Huez kaarsen kopen. Op elke kaars die wordt neergezet, kun je één boodschap achterlaten.

  

Duizenden brandende kaarsen

Hoop en gemis. Liefde en kracht. Troost. Duizenden kaarsen branden op 25 september voor een dierbare die is geraakt door kanker.

Saamhorigheid in Nederland en Alpe d’Huez. Een groot verlicht hart of anker van liefde, hoop, kracht, troost en gemis. Ontroerende verhalen kun je delen op en/of volgen via alle Alpe d'HuZes Social Media kanalen (#ad6).