Alpe d'HuZes-loterij: a Lot of SUC6

25 Apr 2021

Win jij van die 600 bijzondere prijzen uit de Alpe d’HuZes-loterij? Dat kán, als je tussen 28 april en 3 juni een lot koopt via https://alpedhuzesloterij.lotify.com Een lot kost 2,50 euro.

Iedereen kan meedoen. Alle meer dan 600 prijzen zijn gratis beschikbaar gesteld. Denk aan een wielrenshirt van Wout van Aert, een verblijf in een guesthouse, een dag meevaren op een binnenvaartschip, cadeaubonnen, een clinic rolstoelbasketbal of een topervaring in een Dakar-rallytruck.

Kijk op alpedhuzesloterij.lotify.com/prijzenpakket voor het totale prijzenpakket.

Waarom deze loterij?

De Alpe d’HuZes-loterij is een extra kans om meer donaties voor onderzoek naar kanker in te zamelen. Als we alle loten verkopen, neemt het donatiebedrag met ruim 1,5 miljoen euro toe!

TIP: Koop je loten via een deelnemer/vrijwilliger, en niet rechtstreeks op de loterijsite. Het bedrag van de loten die deelnemers en vrijwilligers verkopen wordt als donatie bijgeschreven op hun actiepagina. Wel zo leuk, toch?

Op 3 juni – de eerste donderdag in juni, zoals altijd dé dag van Alpe d’HuZes  – is de trekking, onder toezicht van een notaris, die dat ook gratis voor ons doet!

Hoe komt Alpe d’HuZes aan de prijzen voor deze loterij?
Alle prijzen zijn gesponsord. Een team van vrijwilligers van Alpe d’HuZes heeft vele bedrijven en mensen bereid gevonden om één of meerdere prijzen – gratis, dus zonder tegenprestatie – beschikbaar te stellen. Onze hartelijke dank aan alle aanbieders!

Kijk op alpedhuzesloterij.lotify.com/prijzenpakket voor de prijzen.

Waar gaat de opbrengst van de loterij naartoe?

De opbrengst van elk lot gaat voor 100% als donatie naar Alpe d’HuZes. Alle donaties aan Alpe d’HuZes worden besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Alpe d’HuZes heeft sinds de eerste editie in 2006 meer dan 200 onderzoeksprojecten financieel ondersteund. Wij willen dat we kanker onder controle krijgen en dat in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Voor meer informatie en praktische uitleg, lees dan hier verder.