bocht 1, 31 mei

30 Sep 2018

Blijf doorgaan met het goede werk dat je doet!

Heb jij dat ook? Aan alles voel ik dat het weer een bijzondere editie van Alpe d’HuZes gaat worden! De koersweek komt nu snel dichterbij en wat hebben we een mooi deelnemersveld. Voor het eerst sinds jaren gaan ruim 4500 deelnemers de Alpe bedwingen. Onze Franse gastheren werken weer graag mee.

Buitengewoon trots en dankbaar zijn we, kijkend naar alle creatieve ideeën, initiatieven, acties, en ieders inzet om ook dit jaar weer zoveel mogelijk geld in te zamelen op weg naar ons gezamenlijk doel: dat er een dag komt waarop niemand meer doodgaat aan kanker. De teller op onze website opgevenisgeenoptie.nl is tijdens de kick-off op ‘zwart’ gezet bij een fenomenale score van 6,3 miljoen euro. We kijken nu al vol spanning uit naar 7 juni als we het voorlopige eindbedrag bekendmaken.

En ik herhaal het nog maar eens: 100 procent van jullie bijdrage wordt door ons in samenwerking met KWF Kankerbestrijding besteed aan meer en noodzakelijk kankeronderzoek. Samen met onze honderden vrijwilligers en sponsors maken we dat met elkaar mogelijk. Dus blijf alsjeblieft doorgaan met het goede werk dat je doet!

Tot ziens op de Alpe!

Jan Kouwenhoven
Vrijwilliger in de rol van voorzitter Alpe d’HuZes