BOOST JE DONATIES MET DE KERSTBALLENACTIE

Wil jij je streefbedrag nog een oppepper geven? Doe dan mee met de kerstballenactie van Alpe d’HuZes: een virtuele kerstboom op je actiepagina die je kunt versieren met ‘donatieballen’. Laat je donateurs helpen met versieren.

Zo werkt het:

  • Vanaf nu kunnen je donateurs op jouw actiepagina voor elke donatie een kerstbal kiezen die in jouw virtuele kerstboom komt te hangen. In totaal zijn er zeven kerstballen.
  • Vraag je familie, vrienden, collega’s en kennissen of op social media om (extra) donaties. De dagen rond kerst zijn daar een ideale periode voor.
  • Tot en met 8 januari 2024  kun je zoveel mogelijk verschillende donatiebedragen/kerstballen verzamelen.

Tips om je op weg te helpen

Hier alvast wat tekstjes die je kunt gebruiken in je mail, WhatsApp of via je eigen socialmediakanalen.

  • Help jij mij mee de kerstboom op mijn actiepagina van Alpe d’HuZes te versieren met kerstballen? Doneer en kies een bal uit om in de kerstboom te hangen. Ga naar mijn actiepagina ….
  • Op mijn Alpe d’HuZes-actiepagina staat een kerstboom. Die moet alleen nog versierd worden. Doneer en kies een kerstbal uit om in de boom te hangen. Elke euro telt. Elke bal ook! Ga naar mijn actiepagina ….
  • Mijn kerstwens: zoveel mogelijk geld ophalen voor Alpe d’HuZes. Help jij mij die wens te vervullen? Doneer en kies een kerstbal uit om in de kerstboom op mijn actiepagina te hangen. Ga naar mijn actiepagina ….