Grote dank en waardering!

23 Oct 2019

Op 6 juni - toen we allemaal moe en voldaan aan het einde van een indrukwekkend mooie editie 2019 boven op de Alpe d’Huez stonden - hebben we het bedrag bekendgemaakt dat onze deelnemers en vrijwilligers toen hadden ingezameld: 11.800.239 euro. In dat bedrag zat al een ambitieuze inschatting van alle donaties die we mogelijk nog zouden ontvangen. En … afgelopen week hebben we het enorme bedrag van 11.885.000 euro overgemaakt naar KWF Kankerbestrijding. Wat een overtreffing van het toch al mooie donatiebedrag. Heel veel dank voor dit fantastische resultaat.

Inmiddels is de inschrijving voor Alpe d’HuZes 2020 geopend en zijn we op weg naar de alweer vijftiende editie. De belangstelling is overweldigend. Binnen twee weken hebben zich al ruim 1900 deelnemers ingeschreven en lopen we nu 500 inschrijvingen voor op vorig jaar.
Overweeg je deel te nemen? Zorg dan dat je er op tijd bij bent. Bovendien heb je dan meer tijd om je goed voor te bereiden op de koersweek in juni 2020 en geld in te zamelen via je actiepagina. We helpen je daar natuurlijk graag bij.

De grote belangstelling is verheugend, maar heeft helaas ook een keerzijde. Het betekent ook dat nog steeds te veel mensen worden geconfronteerd met kanker, waardoor de behoefte om deel te nemen aan Alpe d’HuZes onverminderd groot blijft. Elke deelnemer of vrijwilliger heeft z’n eigen verhaal en motivatie om zich in te zetten. Alpe d’HuZes is bij uitstek de plek waar je je verhaal kunt delen met anderen. Een ervaring die je leven voor goed zal veranderen, niet voor niets noemen we het “A Life changing Experience”.

Op de Alpe d’HuZes-dag op 17 november bij Hart van Holland in Nijkerk hoor je er veel meer over en kun je alle vragen stellen die je hebt. Neem gerust je familie, vrienden of donateurs mee en proef alvast de sfeer van Alpe d’HuZes.

Zien we elkaar op 17 november in Nijkerk?

Jan Kouwenhoven
Vrijwilliger in de rol van voorzitter Alpe d’HuZes