Nieuwsbericht

6 maart 2023

  

Je kan je maaltijdtickets bestellen!

Kom gezellig ontbijten, lunchen en dineren in Palais des Sports bij het finishplein in Alpe d'Huez!

Ontbijt en lunch (allebei 6,50 euro per keer) bestaan uit diverse soorten brood, koude en warme dranken, kaas en vleeswaren, zoet beleg, kwark, ei en fruit. 's Avonds kun je ook lekker en gezond warm eten (13,50 euro per maaltijd). Dan is er soep, een hoofdgerecht met iets erbij en een nagerecht. Bekijk hier het weekmenu, ook vegetarisch en glutenvrij.

De Frans-Nederlandse BBQ avond kan ook vegetarisch (niet glutenvrij) en is heel gezellig! De BBQ vindt plaats op dinsdagavond in Bourg d'Oisans.

Kom gezellig samen de maaltijden gebruiken, dit vergroot de saamhorigheid. En je eet voor het goede doel!

Maaltijdtickets

Lees voor het bestellen van je maaltijden eerst de algemene voorwaarden.

Wil je weten wat we 's avonds eten, bekijk hier het menu.

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat kan tot en met 2 mei.

Dit jaar nieuw: een dagarrangement voor de maaltijden. Bestel in 1 keer je ontbijt, lunch en diner voor 1 dag voor een gereduceerde prijs. Je kunt van deze mogelijkheid ook gebruik maken als je voor meerdere teamleden wilt bestellen. Deze mogelijkheid is er alleen voor maandag t/m vrijdag. De "vega/glutenvrije" variant heeft alleen betrekking op de warme maaltijd. Ontbijt en lunch bieden wij alleen vega aan. Vrijdag is er geen lunch.

Iedereen mag gebruik maken van de maaltijden, of je nu deelnemer, vrijwilliger, sponsor of supporter bent. Gezellig met z'n allen eten!

Voor de koersdag op donderdag kun je een ontbijt- en/of lunchpakket bestellen. Deze moet je woensdagmiddag ophalen in de eetzaal in Palais des Sports bij het finishplein.

Ook vind je op een aantal locaties verkooppunten voor koude en warme dranken, candybars en belegde broodjes. In de tent op het startplein bij Bourg d'Oisans, in het Palais des Sports in Alpe d'Huez bij het finishplein. De openingstijden vind je straks in de koersapp. Koop je iets in verpakt in plastic flesjes, dan betaal je 1 munt. Deze munt krijg je terug als je plastic flesje inlevert.

De netto-opbrengst van alle catering gaat naar ons gezamenlijke doel: vorig koersjaar was dat bijna 110.000 euro! Kom en eet gezamenlijk met andere deelnemers/teams. Wissel informatie uit. Het is altijd gezellig en het vergroot de saamhorigheid.

Tijden

Ontbijt: maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 9.30 uur; donderdag vanaf 7.00 uur.
Lunch: maandag t/m donderdag tussen 12.00 uur en 13.30 uur.
Diner: wisselende tijden zie bestelsite, donderdag tussen 17.00 en 21.00 uur

Meer weten? Mail met team.catering.eticketing@alpedhuzes.nl