Lekker eten en drinken in de koersweek?

26 Feb 2020

Kom gezellig ontbijten, lunchen en dineren in de grote tent op het finishplein!

Ontbijt en lunch (allebei 5 euro per keer) bestaan uit diverse soorten brood, koude en warme danken, kaas en vleeswaren, zoet beleg, kwark, ei en fruit. 's Avonds kun je ook lekker en gezond warm eten (11 euro): soep, hoofdgerecht met iets erbij en nagerecht. Bekijk hier het weekmenu - ook vegetarisch en glutenvrij.

De Frans-Nederlandse BBQ-avond kan ook vegetarisch en is heel gezellig!   

   

Maaltijdtickets

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat kan tot en met 4 mei.

Voor de koersdag op donderdag kun je een ontbijt- of lunchpakket bestellen. Dat moet je dan wel woensdagmiddag ophalen in de tent op het finishplein.       

Ook vind je op drie locaties verkooppunten voor koude en warme dranken, candybars en belegde broodjes: in de tent op het startplein bij Bourg d'Oisans, in het Palais des Sports in Alpe d'Huez en in de grote tent op het finishplein. De openingstijden komen in de koersapp.

De netto-opbrengst van alle catering gaat naar ons gezamenlijke doel: vorig koersjaar was dat ruim 104.000 euro!

   

Tijden

Ontbijt: maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 9.30 uur; donderdag vanaf 7.00 uur.
Lunch: maandag t/m donderdag tussen 12.00 uur en 13.30 uur.
Diner: wisselende tijden zie bestelsite, donderdag tussen 17.00 en 21.00 uur

Meer weten? Mail met catering.eticketing@alpe-dhuzes.nl


Team Lekker Belangrijk eet tijdens de koersweek elke dag in de Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. “Dat heeft alles met saamhorigheid en teamgeest te maken”, vindt Lodewijk Kaanders. “Wij vinden het als team belangrijk om elke dag samen te eten. De rest van de dag doet iedereen z’n ding: fietsen, vrijwilligerswerk. Maar ’s avonds is het samen eten. En natuurlijk zingen we ook elke avond ‘Lang zal die leven’, ook als er niemand jarig is. Het is gewoon gezellig!”