Nieuwsbericht

Proef de Alpe d'HuZes-sfeer op zaterdag 4 november in Gorinchem

Heb je je al aangemeld voor de Alpe d’HuZes 2024 maar wil je meer weten over training of donatiewerving? Heb je vragen over dit evenement of twijfel je nog of het iets voor jou is? Kom dan naar de Alpe d’HuZes-dag op 4 november 2023 van 9.00 tot 14.00 uur in de Evenementenhal in Gorinchem. Iedereen is welkom: niet alleen deelnemers, maar ook familie, vrienden, sponsors en alle anderen die nieuwsgierig zijn naar Alpe d’HuZes.

Wat kun je verwachten?
Je kunt deelnemen aan verschillende infosessies voor lopers en fietsers en je vragen stellen op de informatiemarkt. Shop in de Alpe d’HuZes-winkel, waar je uiteraard met pin kunt betalen. Drink en eet gezellig iets op het cateringplein en neem een kijkje op de deelnemersmarkt. Tijdens een gezamenlijke inspiratiesessie staan we er uitgebreid bij stil waarom we dit met elkaar doen en hoe we elkaar kunnen motiveren en inspireren.

Donatiewerving
Donatiewerving voor Alpe d'HuZes; waar begin je en hoe organiseer het? Wat zijn leuke en effectieve donatieacties? Heb jij deze vragen? Kom dan naar de workshop donatiewerving. We leggen uit hoe het werkt en hoe het ook jou gaat lukken om je streefbedrag te halen. We geven je tips en tricks over het gebruik van je actiepagina, de verkoop van shirtlogo’s en geslaagde donatieacties. Ervaren Alpe d'HuZes-deelnemers denken graag met jou mee.

Informatiemarkt
Alles wat je wilt weten over Alpe d’HuZes vind je op de informatiemarkt, bijvoorbeeld over je deelname aan Alpe d’HuZes of over vrijwilligerswerk in Nederland en Frankrijk. Bij het team Deelnemerscoördinatie kun je terecht met al je vragen. Bij de stand van cluster Koersdag krijg je informatie over een fietsmeting van Bike Fitt en over de juiste houding op je fiets. En vergeet niet je koerskleding voor 2024 te passen. De outfit waarin je straks de berg opgaat moet immers perfect passen.

Deelnemersmarkt
Tijdens deze Alpe d’HuZes-dag kun jij als deelnemer of team extra inkomsten genereren door je eigen spullen te verkopen op de Deelnemersmarkt. Interesse? Mail naar team.evenementen@alpedhuzes.nl onder vermelding van ‘Marktkraam’. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plekken.

Praktische informatie

Aanmelden
De toegang is gratis, maar we vragen je wel om je vooraf aan te melden via Eventbrite.

Programma
09:00 uur                    : Inloop 
09:00 - 12:00 uur       : Passen koerskleding 2024
09:00 - 14:00 uur       : Alpe d’HuZes winkel open
09:00 - 14:00 uur       : Informatiemarkt en deelnemersmarkt
09:30 - 10:30 uur       : Workshop donatiewerving
09:30 - 10:30 uur       : Informatiesessie voor lopers 
10:45 - 11:45  uur      : Workshop donatiewerving    
10:45 - 11:45 uur       : Informatiesessie voor fietsers
12:00 - 13:00 uur       : Gezamenlijke inspiratiesessie
14.00 uur                    : Einde Alpe d’HuZes-dag


Locatie
Evenementenhal, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem.

Parkeren
Parkeren kan tegen een tarief van € 8,00 op het terrein van de evenementenhal (op 15 minuten lopen kun je ook gratis parkeren).

Catering
Op het cateringplein kun je de hele dag terecht voor een hapje en een drankje.

Foto’s en film
Het is mogelijk dat wij foto- en filmopnames maken tijdens deze dag.