Voor Frank, speciale Alpe d’HuZes-editie van The Big Five for Life

14 May 2019

Frank Speets was vrijwilliger en deelnemer bij Alpe d’HuZes. Niet wetende dat hij zelf getroffen zou worden door een zeer zeldzame vorm van kanker. In juni 2018 was hij daarom terug op zijn favoriete berg. Nu om mensen te inspireren met zijn verhaal tijdens de bezinningsavond voorafgaand aan de koersdag van Alpe d’HuZes.

Op de vraag wat hij de 5.000 mensen in de zaal mee wilde geven vertelde hij over het boek ‘The Big Five for Life’ dat hem zo had geïnspireerd. Het boek dat spreekt over museummomenten. Bouwen aan je eigen museum en je vijf levensdoelen. Hij sprak de volle zaal toe en drukte hen op het hart om van je leven een prachtig leven te maken. Te doen waar je voor je leeft, wat jou gelukkig maakt. Zodat je later terug kan kijken en kunt zeggen: ja, dit was mijn leven en daar ben ik trots op.

23 jaar
Frank overlijdt, 3 maanden later, op 19 september 2018 op 23-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Hij laat een grote leegte achter. Om zijn inspiratie door te geven is deze speciale editie van The Big Five for Life gemaakt om Frank zijn boodschap levend te houden en om geld op te halen voor Alpe d’HuZes.

Bestseller
John P. Strelecky, de Amerikaanse bestsellerauteur, bekend van de boeken van The Big Five for Life, geeft al zijn royalty’s op om een speciale editie van zijn (Nederlandstalige) boek The Big Five for Life te laten drukken. Dit doet Strelecky om zoveel mogelijk geld op te halen voor Alpe d’HuZes 2018/2019. Strelecky is de grondlegger van The Big Five for Life methode. Met vele bestsellers op zijn naam, heeft hij wereldwijd al miljoenen mensen geïnspireerd met zijn boeken.

Speciale uitgave
Sijbe en Baukje Bonsma van Big Five for Life Nederland™ uit Joure hebben deze speciale uitgave van het boek The Big Five for Life uitgegeven. Er zijn verschillende verkooppunten. Alpe d’HuZes verkoopt de boeken in de Alpe d’HuZes-winkel tijdens de koersweek in Alpe d’Huez. De landelijke hulpmiddelenorganisatie Vegro verkoopt de boeken in haar fysieke thuiszorgwinkels. De opbrengst gaat 100% naar Alpe d’HuZes / KWF.

Eerste boek
Het eerste boek is zondag 5 mei 2019, tijdens de kick-off van Alpe d’HuZes op sportcentrum Papendal gegeven aan de familie van Frank Speets. Bekijk hier de videopname van toespraak, die Frank Speets tijdens de bezinningsavond in 2018 gaf.